Skvaller med Tunis.

12:00 1 Mar 2017

Petra Tungården:

S01-LPRwOD6.png
De som brukade vara sådana BFFs. 

I morgon kommer Daniel Redgerts senaste podd ut med ingen mindre är Klonkisälskaren Tunis som utlovar ett riktigt skvallrigt avsnitt.

Skvallrigt som i Fornis poddavsnitt där hon snackade skit om Anna Hibbs eller skvallrigt som i tjejsnack? Det som lever får se.

Är det förresten bara jag som uppfattar Redgert som lite av en uppviglare?
En ”instigator” liksom som gnuggar händerna och ler i mjugg när hans gäster slänger ur sig grodor och konstiga saker under inspelningen?

tunis

35 kommentarer | “Skvaller med Tunis.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. ida skriver:

    Har lyssnat på ett par poddar med honom de senaste dagarna och jag tycker han verkar oerhört dömande, obildad och försöker å de grövsta att passa in kändis-Stockholm. Ganska dryg också faktiskt. Tycker inte han verkar de minsta intressant, bara hypad av systrarna Schulman.

  2. Anonym skriver:

    Vad betyder klonkis?

    Daniel är en pojke som gör allt för att bli känd!
    Han älskar verkligen när folk snackar skit om andra och ser ond ut på bild ?

      1. e skriver:

        tunis har alltså typ alltid såna skor

      2. Anonym skriver:

        De där förbannade klonkisarna syns t o m i refunder-reklamen som hon gör ?

      3. WTF skriver:

        WTF? Kommentarerna till inlägget? Fattar ingenting. Tusen sarkastiska kommentarer på engelska om hur intressant inlägget är haha

  3. Anonym skriver:

    Vem är ens Daniel Redgert? Eller ja, jag vet ju vem han är, han är den där killen som jobbar som någon slags assistent och blir behandlad som ett barn på Perfect Day, men vem ÄR han? Var kommer han ifrån, hur hamnade han på PD?

    1. Daniella skriver:

      Undrar samma! Han är väl ”PR-geni” enligt Amanda och Hannah. Känns som ett jobb där man gör så lite som möjligt och syns så mycket som möjligt..

    2. Sophie skriver:

      Jag tycker det är fruktansvärt pinsamt att Hanna och Amanda kallar honom för PR geni, det är något som känns legit om det kommer från en opartisk källa men inte från ens arbetsgivare.

      Daniel Redgert gör allt i sin makt för att bli känd, han kommer sparka nedåt och försöka klättra uppåt på allt och alla som han stöter på i media stockholm.

      Tror de flesta han klänger på skrattar åt honom bakom hans rygg. Daniel ger ut otroligt desperata och osäkra vibbar.

    3. soffan skriver:

      Det undrar verkligen jag också! Hade varit toppen om Camcam kan gräva lite ihop med läsare som kanske vet lite mer 😀
      Den här killen gör mej jätte förvirrad?!

      1. soffan skriver:

        Gick lite fort..
        Undrar hur han lyckas intervjua alla dessa kända namn, såg Thomas Bodström (?!!) vart med i podden och miriam bryant.

        Jag förstår ingenting!
        I mina ögon känns han jätte osäker, nervös, och väldigt ytlig med allt och alla. Inte riktigt det jag tänker att kändisar dras till för att intervjuas?!

        Kommer ligga sömnlös!

        1. Linn skriver:

          Varför han får stora namn till podden är då Daniel jobbar på Perfect Day media och Hanna och Amanda sitter inne på kontaktnäten som han kan nyttja.

          Det kände lite som att Hanna och Amanda gav Daniel podden i ren sympati. Han pratade om det i avsnittet där Daniel Hallberg är med, de bjöd in Daniel till ett möte med titel ‘Gör Daniel till stjärna’ eller liknande, bara att det inte handlade om att göra Daniel Hallberg till en stjärna och inte Daniel Redgert, Daniel hade blivit jätte stött av detta då i hans ögon är han en stjärna och efter detta så gav Hanna och Amanda honom podden i sympati, en podd de erkänt båda två inte ens lyssnar på vilket säger en hel del..

          Daniels Redgerts podd har även sämsts reviews av alla roddar på listan vilket säger en hel del också..Kanske dags att avsluta podden?

  4. Ida skriver:

    Samma här! Tycker att han har intervjuat en del intressanta personer men klarar inte av hans stil. Man märker hur obekväm han gör de han intervjuar när han ömsom fjäskar, ömsom är oförskämd. Samtidigt som han verkar otroligt kränkt så fort han får svar på samma sätt som han frågar.. Nä, föredrog helt klart PD’s tidigare utformning av ”tankar med..”

  5. Johanna skriver:

    Vad har Petra gjort för ingrepp egentligen? Precis som med Kylie Jennie så har jag ingen aning förutom att de är helt ”förvandlade”.

    1. Anonym skriver:

      Antar att det är fillers i läpparna och kindbenen, för det är så det ser, kanske botox i pannan också för att bli slätare och lyfta ögonlocken. Skulle kunna göra samma sak själv så skriver inte för att vara elak, enligt vissa läsare så är det elakt att kommentera stora kosmetiska förändringar i andras ansikten, men det tycker inte jag.

      1. Anonym skriver:

        Hon är ju en hejdare på att countora så är det inte bara det?
        Menar att numera countorar hon sin näsa + kinder jämfört med en osminkad näsa och jättemycket solpuder på kinderna. Inte konstigt hennes näsa ser smalare och kindbenen större/högre ut nu

        (tror ju dock hon även använd fillers men smink gör mkt)

        1. Anonym skriver:

          Jag har opererat näsan. Det där ser definitivt ut att vara mer än countoring. Men vad är det med kommentarerna? Typ flera hundra helt orelaterade kommentarer på engelska.

  6. Anonym skriver:

    Det känns som att han är Hanna och Amandas lilla maskot som de tar med lite överallt.. eller som att han är deras lille son

  7. Carro skriver:

    Jag tycker intervjuerna blir ganska roliga, som slutprodukt liksom. Av de intervjuer jag hört hittills (inte i närheten av alla dock) har det ändå framkommit lite ny info/nya samtalsämnen med personerna 🙂 Många såna intervjupoddar blir mycket same same annars tycker jag

  8. Sanningssägaren skriver:

    På måndag börjar Catrin Hedlund att jobba heltid. Dags för alla brottsoffer att se till att Kronofogden beslagtar så mycket som möjligt av lönen:

    https://www.instagram.com/p/BRFzu4rA8kY/?taken-by=cathedlund

  9. Tove N skriver:

    Kissie nämnde Tankar om podded i sin video om frågor hon hatar att få. Hon säger att hon inte ville dela intervjun i sina kanaler pga en fråga hon fått.

  10. s skriver:

    Älskar hans podd, inte som alla andras

      1. vvv skriver:

        Med tanke på hur många som säger sig blivit kidnappade av utomjordingar och hur många som gillar kaviar är det lite overkligt att bara daniel är av den åsikten….

  11. Åsa skriver:

    Jag undrar verkligen också vad han gjort som gör att Hanna och Amanda beskriver honom som pr-geni. Min chef hade ett möte med honom en gång för att se om ett samarbete var möjligt där han skulle hjälpa oss skapa en digital strategi. Han var sjukt arrogant och pratade bara om hur vi skulle skapa en podd. Och vår typ av verksamhet lämpar sig inte riktigt för en podd… Men några andra idéer hade han inte och dumförklarad min chef som inte gillade idéen.

    1. Anonym skriver:

      Men finns väl en anledning till att han ”hamnat i skuggan”. Bara läsa recensionerna ang årets Grammis. Han höll inte måttet, helt enkelt. Ville mycket men…

    2. Emma skriver:

      Varför Hanna och Amanda kallar honom för ”PR geni” är därför dom älskar att höja allt dom gör till skyarna så givetvis anställer dom bara genier..

      Jag tror Daniel Redgert är ett praktexempel på en person som tror han är helt grym och fantastisk, en person som själv tror han är ett geni men i själva verket är han rätt average, vilket märks på det han gör, hans blogg, hans podd, grammisfloppen etc etc..

      1. Anonym skriver:

        Tyckte Alex Schulman sa det ganska bra i Dannes egna podd: Vad har du åstadkommit, egentligen?

  12. Anders skriver:

    Tycker hans podd är den bästa intervjupodden i Sverige – så kul stämning när han droppar sina obehagliga frågor!

    1. Emma skriver:

      Hej Daniel’s kompis!

  13. Miss H skriver:

    Gaah, det kryper i kroppen på mig av att lyssna på hans podd.
    Han är så himla nedlåtande och hånar människor hejvilt. Som i senaste podden med Petra Tungården när han tar upp Marie Sernholt. Sån himla dömande/hånande ton i det hela och väntar in hur Petra svarar och sen ”hänger på” henne.
    Är inte sen med att nämna alla hans fördelar heller..

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg