My boobs say ”thank you!!”

09:00 24 Apr 2017

Hannalicious:

Alla plagg Hanna visar upp från sin kollektion som hon designat tillsammans med NA-KD är aningens för ”pyjamasaktiga” för min smak men jag måste ändå säga att det är kul att det äntligen kommer en ”bloggkollektion” för oss som inte ser ut som Kenza eller Angelica Blick – två av vinnarna av det genetiska lotteriet.
Till och med den här storbystade tanten ska alltså kunna ha dessa plagg och eftersom man kommer kunna ha bh under så kan det till och med tänkas hända eventuellt.
Jag ska hålla ögonen öppna när den släpps – jag hittar ingen datum för det men det kommer nog.

Mina tuttar och jag är ytterst tacksamma att de inte förväntas sväva fritt eller hållas tillbaka av något som mest kan liknas vid ett plåster.

Att kollektionen är skapad för lite mer kurviga tjejer med stora bröst är också det som hyllas och lyfts fram i kommentarsfältet så hon verkar ha prickat in helt rätt målgrupp med sin kollektion.

Kul!!

Jag kände att det var dags att Hannalicious fick en egen kategori här på bloggen. Någon mer som borde få det som ni tycker saknas?

46 kommentarer | “My boobs say ”thank you!!””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sandra skriver:

  Har aldrig förstått grejen med Hannalicious? Hur blev hon populär? Tycker hon mest verkar ocharmig och tråkig, men det är ju min åsikt.

  1. J skriver:

   Tycker hon är mycket mer personlig än många andra bloggare. Hon blandar mode och personliga inlägg. Började läsa hennes blogg när hon bodde i Australien och typ levde drömlivet.

   1. Sanna skriver:

    Jag började läsa hennes blogg innan hon tagit studenten och döm henne inte utifrån hennes bilder. Hon har alltid verkat väldigt gullig och pratat mycket om att man ska älska sig själv för den man är och att man inte behöver vara size zero och liknande.

    1. Lilo skriver:

     Är det gulligt att använda sig av sitt ‘kändisskap’ för att gå före i kön till en restaurang/nattklubb och få andra gäster utschasade?

     1. Anonym skriver:

      Men har du aldrig gjort ETT ENDA fel i ditt liv? För om du har det så kan du ta tillbaka den där onödiga kommentaren 🙂

     2. Lilo skriver:

      Men herregud, varför tar du illa vid dig? Är du Hanna?

 2. Molly skriver:

  Spelar ingen roll om en bloggare har en kategori eller ej. Natacha peyre har en egen kategori men du har ändå inte ens nämnt att hon stängt ner sin blogg. Om blondinbella eller Kenza bara stängde sina bloggar utan ett ord, skulle du inte nämna det heller då?

  1. Salsa skriver:

   För Natasha är ju jämförbar med Kenza eller Isabella?

   1. Molly skriver:

    Vad menar du? Bloggen heter Bloggbevakning och Natacha har en kategori precis som Blondinbella. Varför skulle Bloggbevakning inte bevaka Natachas blogg lika bra som Blondinbellas? Tyra och Catten har Jättesmå bloggar men får ändå inlägg här stup i kvarten.

    1. Salsa skriver:

     Jag menar bara att ingen direkt bryr sig om Natasha slutar blogga eller inte. Camcam skriver inlägg som hon vet intresserar folk och genererar kommentarer. Tyra genererar kommentarer, Catten genererar kommentarer.

 3. E2 skriver:

  My boobs SAY thank you heter det ju faktiskt CamCam, eftersom de varken är nåt he/she/it utan ett ”they” *grammatikidiot over here pls don’t be mad*. MEN hur som haver, förvånad att hon faktiskt anpassat kollektionen till annat än det som anses vara norm. Bra, och jag antar att jag dömt henne lite för hårt baserat på hennes leverne.

  1. E1 skriver:

   Haha jag vill bara säga att jag också är en grammatiknörd. Maybe it’s an E-thing? 🙂

 4. Jessica Petersson skriver:

  Sofi Fahrman är ju faktiskt en av Sveriges största bloggar så den får du gärna skriva om ibland. Och Jennie Hammar, Bingo Rimer (insta då) och Anitha Schulman.

   1. Jessica Petersson skriver:

    Det är väl mer snark att läsa om samma personer varje dag?! Mer variation tack! Annars mycket underhållande blogg Camilla!

  1. two of a kind skriver:

   Jo, visst förstår man att C väljer dem som ger starka reaktioner, men det som får mig att ledsna lite är att det är samma lilla gäng: Tyra, Book, Catrin, Bella, Sindy, Gabriella- over and over.

   Finns ju många inrednings/lifestylebloggare med mängder av läsare som iaf jag gärna sett ibland här på bb. Just nu har Petra på House of Philia ett nytt samarbete med ett företag som utför skönhetsingrepp, och hon beskriver hela processen som nåt fantastiskt, typ. Visst, folk får väl göra som de vill, men jag tycker att det vore intressant att lyfta frågan om hur etiskt det känns.

   Jag är 30plus och bryr mig nada om nån ung fitnesstjej som jag aldrig hört om opererat brösten, men märker att jag när jag läser hos HoP genast börjar fundera på om det kanske vore nåt för mig med lite lyft här och var … Hon har en köpstark läsekrets och det är ju inget nytt att hon har många som gör som hon. Det finns många exempel, och jag vet att när det diskuterats tidigare i kommentarsfältet så har många bra exempel på andra profiler kommit upp

 5. Harmagedon skriver:

  Men när går folk runt i pyjamaskläder? Jag har aldrig sett det irl och då råkar jag jobba i lajstajl bloggar heaven aka Östermalm.

 6. Anonym skriver:

  Var är alla inredningsbloggare? Varför följer du inte dem? Inte nog med skandaler…?

 7. Mandie skriver:

  Lovisa Barkman!

  1. Anonym skriver:

   Verkligen! Lovisa Barkman finns det en hel del att skriva om!! 😉

   1. Mandie skriver:

    Jag veeeet, fattar inte varför hon inte vill låtsas om att det är Axel hon är tillsammans med (hennes ex). Ända sedan dom blev tillsammans andra gången så vägrar hon nämna hans namn och godkänner inga kommentarer om honom :)))

    1. Emma skriver:

     Hon svarar inte heller på några frågor on de har ett distansförhållande (eftersom hon numera bor i stockholm). Ligger det en hund begraven här?

     1. Anonym skriver:

      Tror det kan ha och göra med att hon fått väldigt mycket kommentarer om att han varit otrogen när hon varit bortrest

     2. Anonym skriver:

      Tror att hon inte bryr sig om han är otrogen så länge han fortsätter ge henne Hermes armbanden, en Gucci väska osv.

 8. Lisa skriver:

  Jag gillar det där rosa plisserade setet hon har på sig!

  1. Moa skriver:

   Jag med! Jag tycker det är så svårt med sommarkläder annars. Är inget Hannalicious-fan men det settet kommer jag nog köpa.

   1. Lisa skriver:

    Jag med! Kommer det hamna på NK-D då eller vad det heter? Tror du man kan spana in den nu?

    1. Moa skriver:

     Jag tror hon skrev på sin blogg att de skulle komma in om ca en månad på na-kd.com! 🙂

 9. 🗿 skriver:

  När får du berätta om Nellie, CamCam? Har gemensamma ”vänner” med henne och jag tror jag sprängs av nyfikenhet. Hur lyckades hon tysta dig när andra bloggare inte gjorde det?

 10. J8 skriver:

  Mer om mysteriet Dasha, vad som hände med shopping & fashion (vad jag tjatar😂) Och kanske paret Lagergren som verkar ha det tufft just nu?

  1. Lilo skriver:

   Therese (Shopping & Fashion) fick väl cancer? 😔

   1. Anonym skriver:

    Va? Seriöst? Men nej vad hemskt. Hur är det med henne? Såg att bloggen är avstängd? Vet du något mer?

    1. Lilo skriver:

     Minns inte exakt men hon skrev kort för något år sedan av hon hade fått cancer i livmodern och skulle behandlas/opereras. Efter ett tag fortsätta hon att Instagramma som vanligt med mode och sånt, men nu vet jag inte varför hon har försvunnit igen. Kan ju vara att hon genomgår en ny behandling ☹️

  2. J8 skriver:

   Och Joanna Fingal och Tilda Bjärsmyr förresten! Den sistnämda ska operera tuttarna i samarbete med akademikliniken (tror jag att det var) är det det nya? Spons-tuttar?😅

   1. Alk skriver:

    Ja mer om dem! De verkar han en så himla polerad yta..

  3. Elina skriver:

   Hon ät verkligen ett mysterium…… gifte sig en tredje gång med en svinrik polack som ingen fattar var hans pengar kom ifrån? Sportbilar, diamanter och väskor i överflöd.. båda dömda på lexbase samt hemliga adresser…

   1. Anonym skriver:

    Är dasha gift?!

    1. Elina skriver:

     Menar shopping and fashion

 11. Anna skriver:

  Skriv gärna mer om ”mediamännen” som har insta! De med poddar och stor instagramkonton som ständigt gör outmärkt reklam, säger tveksamma saker och kommer undan med det. Exempel är Schulmans, Nemo Heden, Bingo, diverse komiker osv. Gå på männen mera!

  1. Jj skriver:

   Män är tråkiga

 12. Matilda skriver:

  Moa Mattsson, typ aldrig sett en blogg med så många adlinks. Skriv om Pdotter också.

  1. Anonym skriver:

   Alltså den tjejen har så mycket hybris så det knappt är sant. Full av sig själv…

   1. Johnna skriver:

    Ja skriv om pdotter! Hennes personlighetsförändring som nyss varit är så underhållande!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg