Catt-”mostern” har talat!

14:50 22 Apr 2017

Catrin Hedlund:

(null)

Är det här till Cattens fördel, verkligen?

40 kommentarer | “Catt-”mostern” har talat!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. J skriver:

    #livetshårdaskola

      1. Ida skriver:

        Marita skriver på Facebook att hon har gått i ”livets hårda skola”..

  2. Lektor Livh skriver:

    Till er som missade historielektionerna i skolan så fanns det alltså en anledning till att socialdemokraterna tvångssteriliserade folk förr i tiden.

    1. Järnridå blogg skriver:

      Orsakerna var bland andra rashygien och utrotande av funktionsvariationer, inte att folk bar sig allmänt vidrigt åt…. tycker inte din kommentar är särskilt bra 🙁

      1. Ƭĥe real Hmm №1 skriver:

        Hej hej!

        Det är mycket svårt för många att kommentarer hos dig framförallt via mobil.

        Har något att göra med cookis har jag för mig. tips, byta portal.

        Jag försökte posta detta hos dig under inlägget med matransonering, men går inte så jag gör det här.

        Jag har många minnen från min vistelse i Rumänen när jag var där på sluter av 80-talet.

        Även som besökare så märkte man av ransoneringen och elen som stängdes av kl 22 på kvällen även när man bodde på ettt bättre hotel. Saker som jag inte fått med mig som jag skulle behöva köpa fanns inte och städerskan som ville köpa de mest banala skakerna från mig, för de fanns inte att få där.

        Jag fick en vardagrej stulen för att jag var oaktsam, men jag blev inte arg utan hoppades bara att det kom väl till pass hos sina nya ägare. Jag förstod. Inga ord hade behövts. och jag hade gett det till dem om de bett om det.

        Samtal som måste vara försiktiga. Akta sig för man visste inte vem som var spion eller angivare. Vad du och jag idag tycker är helt vanliga samtal kunde påverka någons hela liv så att den inte skulle kunna få pass och utresetillstånd senare i livet.

        Människor som satt på tunna brädor med små hjul och klossar i händerna atr ta sig fram med, för de hade ingen rullstol (eller några ben).

        Rumänien under Ceaușescu var hemsk. Jag tror inte många kan föreställa sig hur det var i ett land så nära deras eget Sverige.

        /The real Hmm

        1. Bloggbevakning skriver:

          Snygg, ny logga, Hmmm’is!

          1. Ƭĥe real Hmm №1 skriver:

            Tack 😀 <3

          2. Linda skriver:

            ORKAR INTEEEEEEE!!!!!!!!//CamCam

          3. Anonym skriver:

            Det beror väl hur CamCam väljer att hantera det.

            Men varför lägger du ens den kommentaren? Vill du att det ska fortsätta? Se till att sätta idéer i huvudet på trollen?

            Om du vil ha mindre bråk CamCam så hade jag raderat Lindas kommentar.

        2. Järnridå blogg skriver:

          Halloj!
          Tack för att du tar dig tid att skriva ändå 💖 misstänker att det är captcha-verifieringen som är krånglig för det går att kommentera som anonym annars. Kan försöka slå av den och hoppas att bloggen inte översvämmas av spam. Vill helst inte byta plattform för blogspot har det bästa interfacet av alla jag provat och många funktioner jag inte vill vara utan… Svårt att slå google tyvärr 🙂
          Häftigt att du hälsade på! Du vart säkert tokövervakad du din dekadenta, suspekta västerlänning, du.

          1. Ƭĥe real Hmm №1 skriver:

            Hej hej! 🙂

            Kan vara det men jag vet andra bloggar på den portalen som har det problemet och att bara vissa kommer igenom och kan kommentera. ingen riktigt säker på varför.

            en jag kommer läsa ändå. 🙂

            Man behöver inte vara västerlänning för att vara övervakad, räcker med att du är från vilket land som helst dvs inte är rumän, , och det var mer dem som jobbade inom service som var övervakade och vem de tilltalade än jag. Kände att de inhemska befolkningen levde under ständig skräck och att vara övervakad.

            Jag att du hittade en ny fristad.

          2. Ƭĥe real Hmm №1 skriver:

            *GLAD att du hittade en ny fristad…

      2. Hedda H skriver:

        Jo, i förlängningen kunde det räcka med ”att bära sig allmänt vidrigt åt”. Att vara promiskuös och få barn utan att vara gift och utan att ha ordnad försörjning kunde räcka. Lägg sedan till någon av följande faktorer. Att vara kriminell. Att ha ”låg intelligens” eller en psykiatrisk diagnos. Inbillningssjuka. Alkoholism.

        Det här gjordes inte slumpmässigt och på måfå. Man var rädd för att ”dåliga gener” skulle spridas. Hade Catrin levt då så hade hon troligen enligt den tiden sätt att tänka varit en given kandidat.

        1. Hedda H skriver:

          Ja och naturligtvis:

          Kriminellt beteende utan att skämmas eller vilja bättra sig.

  3. Ida skriver:

    Så här tyckte Catten om sagda ”moster” när hon hade sin blogg hos Nouw (innan de stängde av henne efter hon dömts för bedrägerier)

    https://minfil.org/x1z66eb6b2/IMG_1068.JPG

    https://minfil.org/11z66cbbbb/IMG_1069.JPG

    1. Anonym skriver:

      Haha, hon beskriver ju sig själv? :’)

  4. Nina skriver:

    Sjuk kärring, men lika släkt leka bäst.

  5. Kalle skriver:

    Verkar inte vara en frisk släkt Hedlunds och den finska modergrenen. Hur skall släkten bemöta rasisterna som Catrins barn kommer möta när dom själv har så dålig värdegrund?

    1. Megan skriver:

      Och mostern har själv barn med invandrare.. 🤔

    2. A skriver:

      Ojoj, lika stort pack båda två med andra ord. (Detta är svar på kommentaren under med)

  6. Ida skriver:

    https://minfil.org/x1z66eb6b2/IMG_1068.JPG

    https://minfil.org/11z66cbbbb/IMG_1069.JPG

    Så tyckte Catten om mostern för ett år sen.
    Mostern svarade med att skriva detta på Facebook:

    ”Så kallade toppbloggerska är i verkligheten en stor jävla bedragerska!!!!! CATRIN HEDLUND heter hon. Hon ljuger om precis allt på sin blogg och skriver så mycket skit !! Hon ska nog sopa rent innanför sin egen jävla dörr först innan hon ens ska yttra sej om andra personer. Bara några dar innan rättegången så blåste hon folk på pengar..HON kommer aldrig att ändra sej. Är man psykopat så är man !! Stackars folk och barn hon har blåst pengar på… Hoppas hon en dag får fängelse och att hennes barn ryker oxå från henne.För dom ska ej bo med en oansvarig morsa som inte ens kan ta hand om sej själv…enda hon kan är att blåsa folk på pengar.!!! Hon reser ofta utomlands och bor på hotell och äter ute på resturang varannan dag i princip. Det har man inte RÅD med när man är ett jävla SOCFALL!!!!!!!! Och hon ska så kallad anmäla TV4 för igår..Måste va jävligt jobbigt när sanningen kom fram.Och mer kommer det..Hoppas hon åker åt helvete. Hon lurade ner min dotter och där hamnade hon på gatan i Turkiet. Vi fick skicka pengar till hotell och mat och hemresa till henne så att hon kunde komma hem.HATAR henne så in i helvete för det. Medans CATRIN blev kvar där och försökte lura försäkringsbolaget på pengar med att säga att hon blev våldtagen. men sanningen kom fram där oxå..hon blev EJ våldtagen..Hon behövde pengar eftersom hon ej hade det! Sen har hon gjort allt för att ej äldsta sonens pappa får träffa honom..ex.. drog 8månader till Turkiet. Barnet va då mellan 2-3 år. Där lämnade hon honom ensam och gick ut och partade..och det va ej en gång..det va hela tiden.Finns vittnen till detta!!!! Stackars barn som sov ensam i ett främmande land!!! Plus att hon åker till COOP och snor för FLERA tusen kronor i veckan kläder och skor och smink och leksaker/ lego och oxfile..sen säljer hon grejjerna för halva priset eller ger bort som presenter. ska varna COOP om henne med bild.
    KARMAN slår tebax med en sån kraft till BEDRAGERSKAN CATRIN HEDLUND för nu har hon väckt fel björn från sitt ide!!!!!!!!”

    1. Jennie skriver:

      Shit moster sa en kommentar som ev kunde tolkas som att hon inte gillade mina soffkuddar. *spänningar i normala familjen 😅😂

    2. Anonym skriver:

      SKRIKER verkligen vargtröja och livets hårda skola på henne

      1. Wtf jag postar inte för fort! Har inte postat något på flera dagar! Eller det är kanske för fort för NG? Huhuhu? skriver:

        JA HAHAHAHAHA VARGTRÖJA 😅

    3. Annelie skriver:

      Lol tror moster har gått i ide igen😂 Undrar om någon i den släkten har klarat av grundskolan för dom känns inte riktigt begåvade..Men här får vi svart på vitt att tom familjen vet exakt allt Catrin ljugit om. Tragiska människor

  7. Cc skriver:

    Jaha lågt begåvad, finns inget hopp för sådana.

  8. Anna skriver:

    Vad är den där sorgliga Catrin ”känd” för egentligen?…

    1. Bloggbevakning skriver:

      Just det här. Brott. Och lögner.

  9. The real Linn skriver:

    I hennes blogginlägg om terror försökte jag skriva en kommentar kring hennes tankar.
    Att terror till största delen faktiskt begåtts av ”vita” människor. Typ Irland, Baskien osv. Jag skrev även att hon får kontakta mig via min mail om hon vill veta mer kring ämnet, eftersom hon ändå funderade kring just terror. (Som i hennes tanke bara begicks av människor från Mellanöstern).

    Hon varken kontaktade mig eller lät kommentaren gå igenom. Tyckte det var komiskt.

  10. A skriver:

    När man är såpass misslyckad och inte har annat till sitt försvar, japp.. Då hoppar man på flyktingarna!

    Hur jävla pantad är inte Catrin Hedlund? Jag förstår på riktigt inte hur ingen av de drabbade eller deras familjer har bankat skiten ur henne? Missförstå mig inte, jag är inte för våld – Men folk borde plinga på hennes dörr och få henne inse ett och annat (med eller utan våld). Vilken patetisk och sjuk människa.

    Stå ditt kast och skyll inte bort det på stackars flyktingar, ni kan inte jämföras på några punkter alls.

    1. T skriver:

      Enligt fup:en har brottsoffer sökt upp henne i hennes hem, men då bara för att ha en dialog med henne utan våld eller hot därom. Catrin spelade med ett tag men när hon insåg att hon målat in sig i ett hörn och lovat för mycket i sitt lögnrus ringde HON polisen, allt i ett försök att göra sig själv till offret i denna soppa.

      1. A skriver:

        Ja, jag har läst om K*rstins man som knackar på dörren – Förstår inte att han gick därifrån utan att ha ”pratat” klart med henne!

        1. T skriver:

          Inte jag heller, men lyckligtvis var han en sansad karl. Med det rättsväsende vi har i Sverige hade han väl själv åkt in på vatten och bröd om han så mycket som höjt rösten. Allt medan den riktiga skurken svassar vidare mot nya äventyr finansierade av nya bedrägerioffer. Har inga större svårigheter att förstå om någon drabbad skulle tröttna en dag och lacka ur totalt. Hoppas bara att barnen slipper bevittna eländet då.

  11. Maria skriver:

    Usch, sluta uppmärksamma henne.. hon vinner en massa läsare hela tiden och det kanske hon använder ( statistiken ) på att få en massa gratis saker / samarbeten ect ect.. Hon vill bara provocera, hon vet ej hur man uppträder på ett normalt sätt

    1. Hulken skriver:

      Hon använder sin blogg och instagram för att lura folk att hon är pålitligt. Därför är det viktigt att uppmärksamma vad hon håller på med så att hon inte kan fortsätta sina bedrägerier.

  12. :( skriver:

    Jävlar!! Gå in på Amanda Schulmans inlägg på Insta där hon bemöter Jenny Strömstedts kritik mot Hers. Jenny svarar på Amandas respons på kritiken. Vet inte Vad jag ska tycka!!

    1. :( skriver:

      Alltså det är kattigt inne på kommentarsfältet.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG