Födesledags-gate.

10:36 10 Apr 2017

Hela jävla Schulmanklanen:

Tydligen stack det i ögonen på Alex att han och barnen inte blev bjudna på det kalas Anitha ordnade för Penny men kan de verkligen ha blivit överraskade? 
Det är väl ingen hemlighet att hon inte dragit jämt med Alex & Amanda alla gånger?

Då är det väl bättre att firas två gånger än att stämningen ska bli lika frostig som en svensk vindruta i maj(!). (Pessimist, jag vet)

Och ett ÄKTA kalas?
Med den nya flamman och hennes familj som Penny känner SÅ bra?!
Hur skiljer det sig från att Anitha bjudit in folk som Penny kanske inte känner så bra till kalaset?

Gud vad trött jag blir på folk som ska mäta storlek på sociala medier på små barns bekostnad. 
Man kan ju undra vem som raderade hans kommentarer sen – Alex eller Calle?

Tack för tips, M.

67 kommentarer | “Födesledags-gate.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Smaklöst 😩

  1. Hanna skriver:

   Ja verkligen! Framförallt med tanke på att Anitha själv har berättat om besvikelsen över att hennes föräldrar inte är engagerade i barnbarnen och att hon inte har någon annan släkt. Vilka skulle komma på Anithas ”lilla äkta släktkalas”?

   Jag har tidigare gillat Calle men tycker att han har betett sig illa efter skilsmässan. Att han redan har presenterat nya flickvännen för barnen är inte okej. Jag blev själv utsatt för det som barn (pappa hade nya flickvänner/fruar som man skulle bo tillsammans med och åka på gemensamma semestrar) och jag blev skadad över alla kvinnor som kom så nära för att sen aldrig se igen. Jag har fått svårare att knyta an till människor pga det.

   1. Maja skriver:

    Fast det där är nog också väldigt individuellt.. Jag hade också en pappa som bytte tjej väldigt ofta och det har inte påverkat mig ett dugg. Han gjorde alltid klart att jag kom på första plats och jag är glad så länge som han mår bra. Jag kan absolut förstå honom, speciellt nu när jag är vuxen. Relationer är inte alltid lätta och jag tror att det finns mycket fördomar kring att byta partner (ofta) och ibland kan det vara andras fördomar som påverkar en mer, speciellt om man är ung eller barn, än ens egna känslor kring ens förälders relation. OBS inget illa menat till dig, mest en fundering på hur olika man hanterar liknande situationer 🙂

 2. polly skriver:

  Om föräldrarna inte kan komma överens inför/på barnets kalas så är det nog klokt att ordna ett på varsitt håll. Och om nu Alex med barn hade blivit bjudna, vad är det som säger att de hade kunnat gå?

 3. Em skriver:

  Varför ska barnen bli lidande för att vuxna inte kommer överens. Det är nog roligare för barnen att umgås men båda vuxna behöver inte vara med. Eller så har man ett varsitt men alla barnen blir bjudna på båda så de kan umgås men ändp fira med de vuxna på sitt håll.

 4. Kajsa skriver:

  Hahahaha ibland älskar man Alexs humor extra mycket!!!

  1. Lpj skriver:

   Du tycker det är humor att trascha släktingar offentligt???

  2. Anonym skriver:

   Om en kvinna skrivit samma sak så hade man kallat henne för bitterfitta och avundsjuk, men när en man skriver det är det tydligen humor och rolig sådan.

   1. Anonym skriver:

    Tala för dig själv.

   2. Joanna skriver:

    Amen, snälla. Du måste skämta…?

    1. Anonym skriver:

     Hade det varit humor om Anna Book, My Martens eller Elaine skrivit en sådan här kommentar på instagram? Om ditt svar är ja, så har du inte läst kommentarerna i det här bloggen så noga, folk hade nog även gått så långt och påstått att kvinnan som skrev kommentaren borde ta av sig offerkoftan.

 5. Emma skriver:

  Vadå har inte Alex/Amanda och Anitha alltid dragit jämt? Vad har jag missat? Tell me!!

  1. ANNEmma skriver:

   Nu har jag

  2. Annan Emma skriver:

   Nu vet jag ju inte vad som hänt men innan Calle och Anitha träffades verkade bröderna supertighta, sedan slutade de nämna varandra, synas i varandras flöden etc. Calle och Anitha hälsade på Alex och Amanda på Gotland något år men drog illa kvickt igen. Efter det har Hannah och Amanda talat om hur ön ”rensar ut dåliga människor” och dylikt, bröderna har bashat varandras fruars projekt i sociala medier (Alex raljerade över 5:2 precis när Anitha släppt en bok om det, Calle skrev hur Louise Hallin förstör barns liv när Hannah och Amanda började dra in henne i sina projekt). Ryktet säger att Anitha sökte jobb när Hannah och Amanda startade Perfect Day men att de valde att anställa Sigges fru Malin istället. Vem vet, någon form av beef har iallafall varit påtaglig de senaste åren, och nu efter skilsmässan verkar Alex och Calle oskiljaktiga igen.

 6. 🍄 skriver:

  Fast du flippade ju över Paula och Hugos onödigt stora kalas för deras barn

 7. KamKam skriver:

  Moget beteende…men knappast överraskande när det kommer till bröderna Schulman. Det är dags att växa upp, kliva hur sandlådan och bete er som vuxna människor. Förstår att det kan skita sig vid skilsmässor men var förebilder för era barn och sätt dem i första hand. Tror dessutom Calle hade blivit *sååå kränkt* om Alex hade gått på Anithas kalas.

 8. Therese skriver:

  besides faktumet att det är väldigt onödigt att ”göra upp” om det här offentligt så känns det personligen väldigt onödigt med en jättebaluns för 65 pers för ett litet barn. Tror nog att hon hellre skulle fira i parklek/ hemma eller var som helst med närmaste kompisar och kusiner än det som blev

  1. Anonym skriver:

   Pennys mamma-kalas har inte varit än så du kanske ska vänta med att tro vad en liten tjej föredrar. Jag gissar att Penny uppskattar båda kalasen så vilken tur att hon får både och!

 9. ML skriver:

  Jennys Matblogg har inte ens nämnt terrorattacken i Stockholm… hurn kan så stora profiler bara skita i att skriva om det?

  1. Anonym skriver:

   Alla vet ju vad som har hänt, det behöver faktiskt inte ältas, det mår ingen bra av.

  2. Anonym skriver:

   Varför måste en matblogg ta upp ett terrorattentat?

   1. ML skriver:

    varför måste en skvallerblogg ta upp det isf? hon nämnde det inte på bloggen ö h t, är man en stor profil tycker jag att man iallafall kan visa medkönsla på sina kanaler. men såg nu att någon skrivit att hon nämnt det på sin insta, så shame on me.

  3. Amanda skriver:

   Jo det har hon. På instastory skrev hon om det

   1. Amanda skriver:

    Och en bild på instagram såg jag nu. Du kollade kanske inte så noga

  4. polly skriver:

   Går man in på bloggen så ser man att familjen är på semester på Jamaica, kanske förklarar en del?

  5. Erika skriver:

   Jag såg att hon tog upp det på sin instastory när det hände.

   1. Erika skriver:

    Ups, såg att det redan hade besvarats.:)

 10. Anonym skriver:

  Det blir så geggigt att ta sånt här offentligt. Inget ovanligt att det skär sig i en skilsmässa men det här är riktigt lågt. Vuxna män som kastar paj på en mamma som fixar kalas. Förra året hade Penny oxå ett sponsrat kalas på lekland men kan inte minnas att Calle då uttalade sin motvilja mot det och avsaknaden av äkthet.
  Tänk om alla inblandade kunde hålla fokus på det som är viktigt – barnen.

  1. Therese skriver:

   lekland är ju å andra sidan en väldigt naturlig miljö att ha barnkalas på; det är ju ett väldigt vanligt sätt att fira med dagiskompisarna.

   1. Anonym skriver:

    En får ha vilka åsikter en vill om kalas. Poängen här var att pappan och farbrorn till barnet ifråga tyckte att Instagram var ett lämpligt forum för att sabla ner barnets mamma.

 11. Anonym skriver:

  Det är en riktigt töntig familj det där.

 12. Blair skriver:

  Dagens outfit, adlinks och en leende Bella. allt medan flaggorna vajar på halv stång i bakgrunden. Tre dagar har det gått. TRE fucking dagar. Och jag är övertygad om att det är medvetet, ingen fotograf missar något sådant. Det provocerar mig ännu mer!

  https://eu-central-1.tchyn.io/unitedbloggers-production/uploads/sites/406/2017/04/f5e07bf0-60af-41b2-a2d2-1b67b7d142f3.jpg?w=1080&quality=84

  1. Anonym skriver:

   Men neeej 😆

  2. Ceccano skriver:

   Så osmakligt, kunde de inte använda en annan vinkel så att flaggorna inte syntes om de absolut måste fota där? Visste ju sedan tidigare att Bella gör allt för att provocera men det där var bara respektlöst.

 13. K2 skriver:

  Det var ju tur att ingen av dem blev bjudna till det stora opersonliga kalaset.
  Surt sa räven! (Eller de bittra gubbarna)

 14. Lpj skriver:

  Jag håller med om att vi har ingen aning om hur Anitha har tänkt angående Penny’s kalas. Lägger ingen värdering i det heller. Var och en gör som den känner…men att offentligt gå ut och trascha mamman till sina barn och sina barns kusiners mamma känns oerhört lågt även för dessa mobbarna.
  Förstår verkligen att Anitha inte bjöd dom!
  Sen känns det som att kacka i eget boende när man så tidigt introducerar sin nya tjej och hennes familj i barnens liv. Jag har haft många förhållanden dom jag trott skulle vara för evigt de första månaderna och som sedan skitit sig…tror de påverkar barnen mycket mer än ett kalas för 65 personer….

  Någon som vet om det skurit sig mellan Amelia Widell och Hannah o Amanda?

  1. e skriver:

   Varför tror du att de skurit sig mellan systrarna?

   1. Lpj skriver:

    Anitha följer Amelia och gillar hennes bilder…verkar inte som att Amelia följer systrarna och dom följer inte henne…om jag förstått det rätt.. Verkar lite konstigt bara…

    1. Lpj skriver:

     Kan tillägga att jag inte stalkar Schulmans.. 🙂
     Men eftersom jag följer alla på instagram så ser man på default vem som gillar vad…

  2. Anonym skriver:

   Vet att Hannah & Amanda har pratat om Amelia tidigare, att hon liksom vill vara en egen personlighet med ett eget märke, och inte bli en del av ”systrarna Widell-märket”. Som du kanske har märkt har det till exempel aldrig gjorts något samarbete mellan Perfect Day och Amelias projekt (MeliMeli eller hennes inredningsföretag) över huvudtaget. Tror hon allmänt bara vill branda sig utanför deras sfär så att säga.

   1. Lpj skriver:

    Det är kanske så enkelt..men även om man inte vill förknippas med Perfect day så skulle man ju ändå kunna följa varandra..
    Ja ja..det spelar ju egentligen ingen roll blev bara lite nyfiken.. 😉

 15. Andrea skriver:

  Eller om föräldrarna inte kan komma överens för barnens skulle ens borde man kanske inte skaffat barn från början. Men knu*la gick tydligen bra!
  Det är rätt sjukt om Calle redan introducerat sin nya ”Rebound” för barnen. Barn kan ta skada om de får in någon vuxen förebild/extramamma/extrapappa i sitt liv som sedan försvinner! Men som sagt knu*la verkar viktigare!

  1. Emma skriver:

   Fast det där var väl en märklig kommentar Andrea? Tror inte några människor i ett parförhållande tänker att ”Om vi separerar kanske vi inte kan hålla sams, då bör vi inte skaffa barn”.
   Konflikten har väl enbart uppkommit efter skilsmässan och inget dom skulle kunna förutspått för fem år sedan direkt. Sen är det synd att vissa människor inte har mer konsekvensanalys än så, erfarna mediaprofiler som dom är borde dom kunnat räkna ut att det skulle bli uppståndelse kring både inlägget och kommentarerna.

   1. Andrea skriver:

    I vilket fall som helst måste man sätta barnen främst! Men folk skaffar barn hejvilt utan att tänka på några konsekvenser. Calle kjoltyg pratar redan i intervjuer om att han vill skaffa barn med sin nya. Rätt sjukt!

 16. Anonym skriver:

  OT: Catten kommer enl kommentarerna ”neka tills hon dör” ang anklagelserna i nya åtalet.
  Rubriken på inlägget lyder: ”Either you win or you learn”, så eftersom du inte vann förra gången så har du lärt dig vad?

  https://catrinhedlund.com/2017/04/10/either-you-win-or-you-learn/#comments

 17. M, skriver:

  Mitt barn har tre julaftonar och två födelsedagskalas (hittills.. blir säkert tre när barnet blir äldre) pga släkt utomlands och en ”släktfejd” som troligtvis aldrig kommer att lösa sig.
  Tycker ju att Calle och Anitha kan hålla en bra ton till varandra då de ändå verkade som att båda ville gå separata vägar (OBS uppenbarligen vet jag ju ej detta men det är ju bilden dom vill att man har). Calle har ny tjej och de kan ju bli riktigt stelt kort tid efter uppbrottet men har man barn måste man bete sig när det handlar om dom..

 18. Emma skriver:

  Har ni sett att Elaine skrivit ett inlägg ang detta? Sätter 100 spänn på att hon smygläst detta inlägg!!

  1. Bloggbevakning skriver:

   Både hon och Cissi har tagit mina bilder antar jag eftersom de är raderade sedan länge… Men de har slutat källvisa eftersom jag är så dum i deras tycke.

   1. hej skriver:

    Du fick väl dom av en läsare?

    1. Bloggbevakning skriver:

     Ja, precis. Som jag sedan redigerat. Därför vet jag att de är tagna härifrån.

     1. Anonym skriver:

      Men herre gud Camilla. Du kunde inte låta bli meningen att dom slutat källvisa för att dom tycker du är dum.
      Jag tror fan du har den största offerkoftan i socialamedia. Du är tom värre än Boken.

      1. Bloggbevakning skriver:

       Glömde jag vifta med ironi-flaggan? Saaaarry! =)

  2. 🍄 skriver:

   Kan Elaine skaffa sig ett liv?

 19. Anonym skriver:

  Jag håller med om att det är sjukt osmakligt att trasha Anitha öppet på sociala medier. Calle måste ha snackat skit om detta till Alex & Co. Varför skriver man då ÄKTA med stora bokstäver? Så himla passivt aggressiv.

  Calle är trash. Anitha är class. Hon lägger inte ut sitt förhållande all over social media och försöker måla upp en bild av hur fantastiskt livet är. Usch.

  Du vet det där citatet om att människor som konstant har ett behov av att lägga upp puttinuttiga saker om sin partner i vartenda ett inlägg är dom som är mest fejk? Det tänker jag alltid på när jag ser Calles instagram. Allt känns så himla fejk på något sätt. Lugna ner dig, jag vet att han kanske är nykär men jag tänker bara på att han försöker visa upp för Anitha hur kär han är. Förstår du hur jag tänker?

  1. A skriver:

   Håller med dig! Och speciellt i ett inlägg där han beskriver sin nya med orden ”så BRA och VARM och ÄKTA människa. Det är då man lyckas störst”
   Där reagerade jag direkt på att det lät riktat som en pik till Anitha.
   Hoppas att Anitha träffar en bra, varm, äkta, och SEXIG man hon blir lycklig med!!!

 20. CAK skriver:

  Sånt är så tragiskt och onödigt – Calle har ju lagt upp en till pik mot Anitha där han skriver ”Som ryktet säger så har jag träffat ngn men vill inte säga mer än så…” vilket ju var vad Anitha sa i Fyllepodden (eller vilken podd det nu var)….och i intervjun med Daniel Redgert sa han ”jag vill inte prata om skilsmässan för den är inte en del av mitt liv” ?????

  Så jävla sorgligt!

 21. Stina skriver:

  Hur har man mage att hålla på så här på sociala medier? Prata med varandra är ju också ett tips, brukar lösa de flesta frågor och problem. Jan folk inte bara sluta att stödja Schulmans (lyssna på deras podd, gå på föreställning mm)?? En gång mobbare, alltid mobbare.

 22. Anna skriver:

  Alex Schulman är en elak, obehaglig och pengagalen människa som aldrig försitter en chans att trycka till någon. Den elaka sidan var han tvungen att trycka tillbaka annars hade han aldrig i livet fått Amanda. Han kan ju tacka sin lyckliga stjärna att hon blev med barn efter ett par månader och var fast med honom. Dock kan man aldrig dölja sin rätta personlighet och allt som oftast tittar den fram. Calle har stort mindervärdeskomplex men speciellt elak är han nog inte…

 23. C skriver:

  Såg på Calles insta att han gång på gång svarar i kommentarsfältet att han absolut inte skrivit något. Att han inte förstår något av kritiken. Att han heller inte förstår något om vad följarna skriver om Alex kommentarer.

  Är det så enkelt det funkar? Att om han bara nekar och låtsas som inget hänt så har det heller inte hänt. Och att han då heller inte behöver ta något ansvar.
  Det finns ju för fan skärmdumpar på det hela.
  Jag blir ruskigt provocerad av sånt här ”va, vad menar du, jag har aaaldrig…”

  Andas in, andas ut. Repetera 200 gånger.

  1. Lpj skriver:

   Men gud…såg det nu på Calles instagram…han är ju heelt sjuk i huvudet på riktigt!!

  2. Anonym skriver:

   Shit va pinsamt. Han kör rakt in i kaklet. Behöver en extra stor skämskudde.

  3. Olivia skriver:

   Alex kan ju ha raderat sina kommentarer men alla andras kommentarer som kritiserade Alex är också borta så de måste ju Calle ha raderat. Så han vet mycket väl vad det handlar om.

 24. Elin skriver:

  Fast omg Anitha är ju exakt likadan fast (kanske) bara snäppet smartare??? I Alla deras podavsnitt har hon inte gjort annat än att ”passivt aggressivt” gnälla på Calle. Och igår gillade Anitha varenda mindre bra kommentar om Calle hos alla som lagt upp den här bilden. Hon garvar hela vägen till banken efter det här.
  Ps. Är nu kalaset helsponsrat med 65 halvbekanta gäster så är det ju rätt hemskt, men ingen blir förvånad? Kanske Penny men ingen annan.

  1. Elin skriver:

   Ps 2. Ett exempel på att hon bara är smartare men precis likadan är hennes ”recension” på Viktor Frisks bok. Hon hade likagärna kunnat svara Calle på en egen bild. Så nä hon är likadan, bara att kanske Calle/Alex/Calle/Alex kastade första stenen.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp