Fuck that bitch!

16:18 21 Apr 2017

Catrin Hedlund:

Alltså, förlåt men ibland så får jag verkligen bara den känslan! 
”Fuck that bitch!”

Jag önskar henne år av kli över hela kroppen och lite för trånga skor – alltid!
En livstid av nageltrång och evig camel toe!!!!!!

Tack för tips!

78 kommentarer | “Fuck that bitch!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Elin skriver:

  OT men är det Anitha Schulman och hennes nya snubbe på Alex Schulmans senaste instabild där han skriver om ett par solglasögon han ”är besatt av”?

  1. Elin skriver:

   …eller vill han att det ska spekuleras så?

   1. Dofz skriver:

    Nej, det är en bild på Olivia Palermo och hennes pojkvän. Originalbild här: https://instagram.com/p/BSY3foJDqrp/

  2. emelie skriver:

   Neej man ser ju klart och tydligt att det inte är anitha. Varför skulle han hålla på så. Verkar sjukt löjligt. Tror han undrar om brillorna bara.

   1. Elin skriver:

    Varför han skulle hålla på så? Han är väl mästare på just såna grejer?

  3. helena skriver:

   Ja det var ju slående likt Anitha 🙄🙄🙄

 2. Mira skriver:

  När jag var ett litet barn snodde jag en gång en liten barbie vhs (alltså en låtsas vhs för barbies då) och jag känner fan fortfarande skuld över den där lilla plastbiten… Förstår inte hur folk som catrin funkar överhuvudtaget.

  1. Elin skriver:

   Hahaha jag stal en tiara till en barbie av min kompis för 13 år sedan… när jag tänker på det får jag fortfarande dåligt samvete

  2. Johanna skriver:

   Det är omöjligt att förstå. Jag skulle plågas ihjäl av samvete och leva på bröd och vatten tills jag hade betalt. Skulle dock aldrig hamna i en sån situation att jag skulle lura någon. Hon äter ju ute var och varannan dag och unnar sig hela tiden.

  3. Susawoo skriver:

   Stal ett par barbieskor en gång… Det är nästan 20 år sedan. Sådan skam!

   1. Linn skriver:

    Förlåt men ni verkar ju sjukt mesiga om ni fortfarande har dåligt samvete för att ni snodde Barbieskor och plastbitar när ni var barn. Jag snattade folköl och smink och har inte dåligt samvete alls. Hade nästan glömt bort det.

    1. M skriver:

     Sjukt cool du verkar vara då! Riktig tuffing!

     NOT

    2. Anonym skriver:

     Oj, om du tror att det är du som är mest vettig här så bör du nog tänka om… pinsamt!!

    3. Little Tortilla Boy skriver:

     Hej L(atr)inn

     1. Ksmb skriver:

      Snattade också grejer som tonåring. Har inte direkt dåligt samvete men skulle såklart aldrig göra om det idag. Och att stjäla från privatpersoner, aldrig!

  4. L skriver:

   Jag stal en järndank (det var poppis med kulor när jag var liten) av en kompis, för hon hade 3 och jag var avis för jag inte hade någon. Skäms fortfarande över det idag och skulle aldrig våga berätta för henne.

  5. M skriver:

   Jag snodde ett klistermärke som man sätter på bilen inne på en bensinmack, när jag kanske var sju år gammal, plågas fortfarande av detta ibland. Ställer mig fortfarande frågan varför? 😂

   1. Anonym skriver:

    Jag tog den godaste biten ur min systers lördagsgodis och skäms än. Det var över 20 år sedan

  6. Kattfan skriver:

   När jag var typ 20 (!!) så fick jag för mig att testa att snatta… hade aldrig gjort det innan. Jag var på apoteket och smög ner ett läppstift i min väska. Fick så dåligt samvete så jag köpte 2 stora påsar med tamponger! Hahaha 😂😂😂 har aldrig snattat mer sen dess!

  7. Joker skriver:

   Jag tänkte sno en boll av min granne när jag var liten men hennes pappa kom på mig och sa ifrån på skarpen. Dör fortfarande pinsamhetsdöden när jag tänker på det. Att det gått typ 23 år spelar mindre roll i sammanhanget.

  8. Rebecca skriver:

   Jag snodde lösgodis för typ 20 kr när jag var 10, åkte fast och fick åka polisbil hem (såhär i efterhand kan man ju tycka att deras prioriteringar kanske inte var helt riktiga…). Blev sedan kallad på samtal hos BUP med mamma och då var jag verkligen ett mönsterbarn innan detta. Det var tillräckligt med bestraffning för att jag aldrig någonsin igen skulle våga bryta mot en enda lag, så något rätt gjorde dom ju 🙂

  9. K-Town skriver:

   När jag var typ 7 år så försökte jag bortförklara min snattning av kulor genom att intala mig själv att de ju faktiskt låg på golvet i affären och inte i lådorna som de skulle. När jag sedan spelade med dem så förlorade jag med vilje för att jag hade så fruktansvärt dåligt samvete och dessutom inte kände mig värdig att vinna någon annans kulor med hjälp av mitt ”stöldgods” 🙈

 3. M skriver:

  Det saknas något riktigt fundamentalt i den där människan alltså…

 4. Wtf skriver:

  Guuuud vad heter den där låten som Timbuktu sjunger, när han önskar någon allt det värsta. Den låten passar perfekt på Catrin… Måste googla lite och hitta låten annars kommer jag inte kunna somna ikväll, förrän jag kommer på vad det var för låt

  1. Elin skriver:

   Resten av ditt liv 😌

   1. Wtf skriver:

    Jaaaaaa!!! Så heter den. Nu ska jag lyssna på den låten och tänka på Catten, det förtjänar hon. Speciellt slutet av låten

    1. Katten skriver:

     Må dina hårddiskar för evigt alltid krascha!

     1. Linda skriver:

      ….och att du aldrig någonsin kommer komma ihåg en pinkod….

 5. hk skriver:

  Catrin är helt enkelt sjuk tyvärr. Ingen normal människa resonerar på detta sätt, absolut inte offentligt iaf.

  Narcissist var det väl någon som skrev? De kan liksom inte känna empati, älskar uppmärksamhet mm. Läs på, allt stämmer in på henne.
  Finns inget hopp där, så inte heller någon idé att bli arg, hon förstår inte.

 6. isabelle skriver:

  Nu har hon fått panikattack och ska tydligen unna sig o sköta om sig själv . Sola o äta ännu mer sushi… hon är ju helt otrolig !

 7. Susawoo skriver:

  Och ett evigt klivande på legobitar mitt i natten! Spruckna speglar. Svarta katter gåendes över gatan. Osv.

 8. Lillgammal skriver:

  Vem fan går och käkar sushi efter man haft en svår ”panikattack”? Jävlar…
  Fascinerande att se vilka naiva människor det finns som FÖRSVARAR Catrin (se hennes FB) 😤

 9. Isabell skriver:

  Alltså, hon förtjänar en fi**böld. Det gör svinont och är sjuk förnedrande att få den tömd. (Undrar vad för ont jag har gjort för att förtjäna detta straff 😂).

  1. Ghostface skriver:

   He he. Dagens bästa kommentar. Jag addar hudcancer, ett långt fängelsestraff + att hon själv blir skimmad så att hon dör utfattig och utan vänner.

   Låt med särskild tillägnan Latrin: ”Untouchable Face” av och med Ani DiFranco.

   1. Ghostface skriver:

    Skulle vilja tillägga att CamCam, Unicorn Meat och alla andra som ständigt uppmärksammar henne gör ett jättebra jobb eftersom det försvårar för henne att upprepa samma modus operandi i framtiden. FB-tråden om henne är nu drygt 500 sidor lång. Den kommer aldrig att försvinna. En dag kommer hennes barn att läsa den och ta avstånd från henne. Latrin kommer att dö ensam.

   2. two of a kind skriver:

    Alltså, jag är med på att vi önskar allt möjligt elände på henne, MEN att önska någons mamma (som hon faktiskt är) cancer, med allt det medför, det är för mig att gå över gränsen. Ska man hoppas att hennes barn får uppleva hur det är att en förälder får en dödlig sjukdom och se henne gå igenom en svår och smärtsam behandling, och kanske bortgång?

    Jag vet att hon begått en massa brott, och att hon troligen hamnar i fängelse vilket såklart inte gynnar barnen, men att förlora en förälder för alltid är det mest traumatiska ett barn kan vara med om. De är dessutom väldigt små, och hon är trots allt deras huvudsakliga boendeförälder. Nä, det är flashbackstuk på det tycker jag. Vad barnen en dag gör när de upptäcker vad deras mamma gjort vet jag inte, men att önska någon döden på grund av ekonomisk brottslighet är inte ok.

    1. Andj skriver:

     +1. Att se någon förlora sin mamma till cancer är så jävla jobbigt. Kan inte ens tänka mig att göra det själv. Så lågt att säga sånt.

  2. mia skriver:

   Var på sjukan igår. Hade en infekterad inåtväxt hårstrå. Denna skit har gjort att jag inte kunnat gå på 3 dagar, inte sitta Heller för den delen. Sån smärta. Tänk att läkaren fick använda en spruta på den infekterade biten (jag skrek som faaaaan) och sen skära och tömma.. Vilken smärta. Detta önskar jag Catrin i julklapp av tomten :p

 10. A-K skriver:

  Nedan från hennes blogg. Detta är anledningen till att hon nu öppet tycker att hon unna sig och bara tänkta på sig själv. Hon är inte klok då hon har tolkat detta som en fripass att skita i skadestånden.

  ”Så läkarens råd var ; ”gör det som du gillar att göra, ro om dig själv och din själ” Det första jag gjorde var att tänka ”ingen ska fan få tycka synd om mig så jag kommer kriga på som vanligt, men i ett lugnare tempo”. Så vad gjorde jag? Gick och åt sushi alldeles solo och sen gick och solade. (Ja jag tyckte jag förtjänade det)

  Nu ska jag bara tänka på mig själv och bara ta en dag i taget. Inte planera en massa saker utan bara få vara.

  Min psykolog/terapeut (vad kallar man han hos KBT:n?) återkopplade och sa ”det här är en bra början, och detta borde du fått göra direkt efter du blev dömd för 1år sen!”.”

  1. Anna skriver:

   Catrin får alltid så bra kontakt med sjukvården. Direktnummer till ambulanspersonal, akutläkare, barnläkare och nu psykolog. Som alltid är i tjänst och som har tid att återkoppla senare under dagen (?!?!?!). Jag får återkoppling på uppföljningsmöten, har jag tur får jag två möten på en månad om det är kris. Annars är väntetiden betydligt längre.

   Varför är jag utmattad och har panikångest och behöver psykolog? Jag jobbade för mycket, var mobbad på arbetsplatsen av kollegor och chef. Jag förtjänade att ta hand om mig. Jag har alltid jobbat och betalat skatt och kommer bli frisk och börja göra rätt för mig igen.

   Men jag förstår att Catrin får de råden, psykologens jobb är ju att få henne att må bättre. Men jag tror hon är obehandlingsbar. Hon är för sjuk.

   Du förtjänar varenda panikångestattack och sömnlösa nätter Catrin, och det trodde jag aldrig att jag skulle säga.

   1. W skriver:

    KBT fungerar inte på den antisociala personlighetstypen. Hon har inte den typen av problem.

    Personer med generell ångest, ocd, panikångest är oftast väldigt känsliga personer med finkalibrerad ”moralisk kompass”

    Sedan tror jag C fabulerar ihop vad terapeuten sa, så det rimmar väl med de egna målen. Om det ens ägt rum någon session.

    1. Sofie S. skriver:

     Så rätt! Jag har gått i kbt för mina ocd. Jag har så äckligt mycket moral att jag knappt kan argumentera för min sak i diskussioner för jag tycker synd om den andre partern 😅 Jag vill aldrig konfrontera någon trots att de har gjort fel för jag vill inte få dem att känna sig obekväma.
     Kbt har fungerat mycket väl på mig.

     1. W skriver:

      Vad bra att det funkar! Jag har också blivit hjälpt mycket men genom den vetenskapliga litteraturen kring OCD – ett grundproblem som egentligen är tillgång (fast inte i detta samhälle) är att man bryr sig så mycket om andra att det nästan kan bli självförintande som du korrekt påpekar; ”tänk om jag gör x så skadas y, och det är mitt fel” ”tänk om x inträffar, jag klarar inte av skammen så undviker y”

      Jag har verkligen svårt att se hur C skulle kunna bli hjälpt av KBT. Hon verkar sakna den där innerligheten och värmen vi kallar empati.

      Vad som är allmänt känt bland psykologer är att antisociala personlighetstypen använder terapi som en övning i psykologisk manipulation.

  2. Linnea skriver:

   Jag har också haft mycket problem med ångest och läkare/psykologer ger faktiskt sådana råd. Jag har själv ekonomiska problem (dock inga formella skulder, och absolut ingen ekonomisk brottslighet) och det har bidragit till ångesten. Mina vårdgivare har därför varit stenhårda med att jag inte ska dämpa min ångest med att köpa saker, eller ”unna” mig själv sånt jag inte har råd med. Det blir ju bara en ond cirkel.

   Så om Catrin tagit sin läkares råd som att gå ut och spendera pengar för att hon mår dåligt, då har hon tolkat dom väldigt fel. Ingen läkaren skulle uppmuntra ett djupt skuldsatt personer att spendera pengar på sushi och solarium.

 11. Cc skriver:

  Det går inte att glida vidare med den ryggsäcken. Tro fan det resulterar i panikångest, det enda som kan hjälpa är att göra rätt för sig, och ta sitt straff, för att man satt andra i skiten. Den enda rätta vägen att gå.

 12. ah skriver:

  I min drömvärld så hoppas jag:

  – Att alla i framtiden missförstår och skriver hennes namn som Latrin
  – Att hennes fötter växer så att hon aldrig, aldrig igen kan få på sig sina favoritskor
  – Att blixtlåset på jeansen för alltid åker ner i de mest pinsamma ögonblick
  – Varje gång hon ska kyssa någon så får killen hennes tonsilloliter i sin mun
  – Att hennes näsa för evigt är igentäppt så att hon aldrig kan känna smaken av det hon äter

  ..men allra helst vill jag se henne dömd. Och om hon är psykopat eller har antisocial personlighetsstörning så kanske hon hamnar på rättspsyk. Och det vore ”värre” för hennes brottsliga bana än om hon fick fängelse.

  1. Anja skriver:

   1) Nej! Skriv hennes fulla namn, Catrin Hedlund så fler förstår vem man pratar om och så de varnas för denna narcissistiska fjanten!

 13. Peter skriver:

  Catrin
  Vilken tragisk filur Du är!

  Blomsterpark, hångel med killen ena dagen, akut tandläkare samma dag, unnar dig käka ute hela veckan istället för att betala människor DU snott av,
  besök hos psykolog och avslutar veckan med en påstodd panikattack och efter sjukhuset åker direkt å lägger sig å njuter i ett solarie och unnar sig sushi igen?

  Allt det på en och samma vecka!

  VEM ÅKER OCH KÄKAR SUSHI OCH LÄGGER SIG OCH SOLAR
  EFTER EN RIKTIG PANIKATTACK?

  1. Ghostface skriver:

   En opportunist som hoppas på ett fett skadestånd. Info från FB:

   Nu står det på hennes Insta-story att ”de återupptar en fyra år gammal misshandel där jag står som målsägande”.

 14. A skriver:

  She is absolutely vile!!!

 15. Linnea skriver:

  Problemet med Catrin är att hon verkar bara se två alternativ; antingen att hon betalar av allt eller ingenting. Och eftersom hennes skulder är så höga så väljer hon det senare. Många av hennes brottsoffer har blivit lurade på relativt små summor, typ 1000 kr. Hon hade lätt kunnat betala av flera av dessa på ett år men hon väljer helt enkelt att inte göra det.

 16. mickan skriver:

  Jag har inte en susning om vem denna Catten är eller vad hon gjort men mest av allt vill jag veta hur mycket har hon i skulder?? Detta är jag mest nyfiken på 😉

  1. Ghostface skriver:

   UnicornMeat tog reda på det för ett år sedan (med ränta på det som redovisas nedan är nog summan upp i en miljon idag). Då såg det ut så här:

   Efter en snabb rundringning till lite olika inkassobolag kan jag meddela att Catrin har följande skulder:

   Intrum – 92 000 kronor
   Alektum – 10 500 kronor
   Visma – 86 000 kronor
   Lindorff – 22 500 kronor
   Sergel – 53 200 kronor
   Colligent (tidigare Collector) – 47 200 kronor
   Gothia – 17 000 kronor

   Totalt – 328 400 kronor

   Det här är bara de inkassobolag jag kontaktat. Vet att det finns fler bolag och det verkar rimligt att anta att hon skulle ha skulder även hos övriga. Och det här är skulder hon har utöver skulden till kronofogden och skadestånden.

   Hennes totala skulder är alltså (åtminstone):

   Kronofogden – 210 000 kronor
   Inkasso – 328 400 kronor (minst)
   Skadestånd – 240 300 kronor (+ ränta enligt 6 § räntelagen från 2012/2013 tills hon betalar)

   Totalt – 778 700 kronor (+ ränta)

   Enligt hennes egen utsago hade hon skulder på ca 120 000 kronor innan domen. Det var (överraskande nog) bara skitsnack.

   1. mickan skriver:

    Tackar! Jag trodde hon hade flera mille i skulder. Vi kanske får se henne i Lyxfällan snart, haha!

 17. X skriver:

  Kan verkligen inte förstå varför inte någon sätter henne i konkurs. De flesta konkursförvaltare är trevliga o igenkännande men kul är det inte att vara i konkurs. Mvh konkursförvaltaren

 18. Julia skriver:

  Catrin åkte på stryk åtminstone en gång i Turkiet för ett par år sedan. Finns bilder på det i förundersökningen. Gärningsman var hennes ex-sambo, efter att hon lurat sambons dotters kompis på resepengar. Nu är han tillbaka i Sverige och Catrin är livrädd:

  https://minfil.org/V4p168bcbe/IMG_1023.JPG

  Detta kan vara anledningen till dagens ”panik”.

  Det var förresten länge man såg henne posta något om sin brorsa (som är så viktig för henne enligt egen utsago) eller mamma. Har de fått nog och tagit avstånd? Och hur länge tror ni nya pojkvännen väntar på henne när hon åker in i fängelse?

  1. M skriver:

   Ang exet så har han varit tillbaka i Sverige sedan ganska länge. Han har tom lajkat, taggat och kommenterat Cattens inlägg på Facebook och gett sken av att de inte alls är vidare osams. Vilket flera i bla tråden på Flashback reagerade över med tanke på exets dotter som blivit blåst på pengar och borde inte vara så glad över att pappan fortfarande har Catten på Facebook samt skriver kommentarer mm.

   Ang brorsan så nämndes han på bloggen för ett litet tag sedan. Bla att äldsta sonen skulle till honom på sleep over mm. Men han nämns inte lika frekvent som han en gång gjordes.

 19. Nina skriver:

  Vad tycker ni om hennes svar på detta inlägg:

  Signe skriver:
  21 april, 2017 kl. 19:34

  Har du tänkt på hur mycket samhällsresurser du tar i anspråk? Vi skattebetalare får pynta för dina två vändor i tingsrätten. Vi betalar dina långa utdragna vårdnadstvister, vi betalar ”din advokat”, vi betalar VINN-programmet som du fullkomligt kissade på när du samtidigt begick nya brott, vi betalar din KBT, vi betalar så fort du får minsta känning och behöver uppsöka akuten, vad mer? Soc, bostadsbidrag? Delgivningsmän på KFM försöker komma i kontakt med dig och du struntar i att svara, där försvinner tid och pengar. När du ringer polisen för att ett brottsoffer står utanför din dörr och vill ha tillbaka sina 40000, även där slösar du på samhällets tid och resurser. Och du kan inte ens ge en ynka hundralapp tillbaka till dina brottsoffer. En hundralapp! En av alla veckans sushi-måltider på restaurang? Du ska ha allt! Skäms du inte Catrin? När ska du någonsin ge tillbaka? Hemska hemska människa.

  catrinhedlund skriver:
  21 april, 2017 kl. 20:21

  Alla flyktingar som kommer hit och får allt? Och alla andra då? Tyvärr så ser samhället ut såhär

  Vet inte vad hon menar men hon svarar inte på vad Signe skriver.

  1. Ludmila skriver:

   Signe gör misstaget att tro att Catrin är en fungerande individ. Det är hon inte. Hon är psykopat och saknar alltså vanliga människors empati. Det enda som kan sätta stopp för Catrin är en ordentlig käftsmäll typ fängelse eller förlorad vårdnad och inte ens då är det säkert att hon bättrar sig.

  2. Linnea skriver:

   Catrin har kostat samhället betydligt mera än en genomsnittlig flykting. Eller en genomsnittlig svensk överhuvudtaget. ”Alla andra” begår inte brott och/eller försöker hindra sitt barn att träffa sin pappa genom utdragna vårdnadstvister.

  3. Ida skriver:

   Och nu kom hennes rasistiska sida fram gällande afghaner.

  4. Anonym skriver:

   Och här är fortsättningen på kommentarerna: A skriver:
   21 april, 2017 kl. 21:47
   Asså att du ens har mage att jämföra dig själv med flyktingar. De allra flesta som kommer hit är arbetsvilliga, ärliga personer som sliter hårt med både språk och arbetsmarknadsetablering, d v s de är din raka motsats. Till skillnad från dig kommer svenska samhället i längden tjäna på dem, i form av arbetskraft och skatteintäkter.
   Du vägrar ju konsekvent att göra rätt för dig, och spottar dina brottsoffer i ansiktet.

   Gilla
   catrinhedlund skriver:
   21 april, 2017 kl. 21:48
   afghaner eller?

   Alltså man blir ju mörkrädd på riktigt….. 😡

 20. Sacha skriver:

  Har skrivit det förut, skriver det igen. Psykopat 👿

  1. vvv skriver:

   Eller Histrionisk personlighetsstörning. Hon fyller många kriterier på båda störningarna.

 21. Cc skriver:

  Ingen större ångest där, nu är kusinen på besök, ser allmänt happy ut.

  1. Ida skriver:

   Det är inte hennes kusin, det är hennes syssling, som hon också blåst på pengar

   1. Cc skriver:

    Ok men enligt henne, en kusin, verkar ju trivas ihop ändå

 22. Katarina skriver:

  Det är otroligt viktigt för ALLA som drabbats av Catrins gärningar att förstå att Catrin inte är psykiskt sjuk, utan persolighetsstörd. Det går inte att nå fram till en sådan person, hur mycket man än försöker. Det bästa sättat att se det på är som en hjärnskada. För det är bokstavligen vad det är. Man forskar fortfarande intensivt på hjärnskador – både medfödda och förvärvade traumaskador (med förvärvade så syftar man på sådana som uppstått under livets gång – t ex en allvarliga skallskada, blödning/stroke, ålderdomens eller alzheimers, cysta/tumör som trycker på ett område, etc. Alla exempel kan göra en förut välfungerande och empatisk person helt personlighetsförändrad, med allvarliga förändringar på den skadade delen av hjärnan. Beroende på vad skadan sitter (och inte minst omfattningen) så kan allt från kognitiva/spatiala funktioner, minne, tal- och språkförmågan, finmotorik, och mycket, mycket annat.

  Hon är inte sjuk, det finns inget att bota. Hade hon begått ett allvarligt brott som mord så hade hon med all säkerhet inte hamnat på rättspsyk, utan i vanlig fängelse, eftersom personlighetsstörningar inte räknas som sjukdomar.

  Jag är ganska säker på att jag har identifierat vilken personlighetsstörning hon har, men oavsett om det är den eller någon annan, så bör folk vara medvetna om att det inte är behandlingsbart. Varken med mediciner eller terapi. En del av hennes hjärna är såpass skadad att hon aldrig kommer ha förmåga att förändras på riktigt. eller kunna sätta sig in i hur det hon gjort har drabbat oskyldiga omkring henne.

  iDet finns ingen behandling för människor med personlighetsstörningar (ej att förväxla med psykiska sjukdomar). Hon kommer aldrig komma till någon punkt där hon känner sympati med sina offer (eller övriga personer hon skadar heller för den delen).

  Jag förstår verkligen att det inte är någon tröst för ser som blivit utsatta (och det är heller verkligen inte min mening att ursäkta denna genomvidriga person för fem öre), men efter att själv ha gått i behandling för att plocka upp spillrorna (och inte minst förmågan till tillit till andra!) av vad en person utsatte mig för, så kanske det kan hjälpa er andra som utsatts för skatan att det är helt okej – och fullt normalt och hälsosamt – att inte förlåta. Däremot så är det viktigt att komma till någon form av acceptans. Det är inte samma som som att godkänna personens beteende. Utan det handlar om att tillåtta sig själv att gå vidare genom att acceptera att det som har hänt har hänt har hänt och att man bara skadar sig själv ytterligare genom att fortsätta tillåta en skadlig person ha makten över en eller flera av ens känslor (ilska, besvikelse, ledsamhet, svårigheter att lita på främmande människor i framtiden, etc).

  Jag hoppas verkligen att folk förstår vad jag menar och att det inte är ett försvarstal till förmån för Catrin – tvärtom! Hon är vedervärdig. Och jag oroar mig djupt över hur det ska gå för hennes barn.

  Ett tipps till Bloggbevakningen är att ignorera Catrin framöver, med undantag för om något nytt framkomner kring rättegången eller nya bedrägerier. Personer som Catrin lever på uppmärksamheten dom får! I våra ögon så framstår det som fullständigt galet att frivilligt söka uppmärksamhet för saker som får en att framstå i dålig dager. Men Catrin har uppenbarligen inte den inbyggda funktionen i hjärnan, utan hennes narcissism lever och frodas på all form av uppmärksamhet hon får. Även om brotten inte går att jämföra över huvud taget, så njuter Catrin lika mkt av strålkastarljuset nu som Anders Behring Breivik gjorde efter sitt dåd. Det svåraste Breivik har haft att hantera efteråt är inte samvetet över sitt genomvidriga massmord, utan det är att han blivit en ”bortglömd” (i hans ögon, eftersom han lever i isoleringscell sen sex år tillbaka) ”nobody”. Catrin fungerar på samma sätt, jag lovar.

  Catrin är ett skolexempel på någon med antisocial personlighetsstörning. Det finns fler symtom, men några av de vanligaste som är upptagna i DSM-IV är:

  1. Misslyckande med att anpassa sig till rådande sociala normer för lagligt beteende vilket visar sig genom upprepade brottsliga handlingar vilka kan ligga till grund för att bli arresterad.

  2. Bedrägeri, vilket visar sig genom upprepade lögner, användandet av falska alias eller lurar andra för egen vinnings eller nöjes skull.

  3. Impulsivitet eller oförmåga att planera långsiktigt.

  4. Lätt irriterad och aggressiv som visar sig genom upprepade slagsmål eller misshandel.

  5. Våghalsigt beteende som visar sig genom att inte bry sig om sin egen eller andras säkerhet.

  6. Ständigt ansvarslös, visar sig genom återkommande misslyckande av att fullfölja arbetsuppgifter eller ekonomiska förpliktelser.

  7. Saknar ånger, märks genom att förhålla sig likgiltig eller använda sig av bortförklaringar efter att ha skadat, illa behandlat eller stulit från någon annan.

  1. Mia skriver:

   Precis så. Otroligt målande beskrivning som stämmer in till 100%.
   Jag lider verkligen med alla som utsatts för denna vedervärdiga människa. Till och med kag är frustrerad.

  2. Frida skriver:

   Mycket intressant. Tack för en extremt välskriven kommentar!

  3. Sam skriver:

   Fast personer med personlighetsstörningar kan visst bli dömda till rättspsykiatrisk vård, och det finns visst behandlingar för personer med exempelvis emotionell instabil personlighetsstörning. Dessa behandlingar bygger dock på att personen själv vill ha hjälp, och den går ut på att hjälpa personen ifråga att hantera symtomen på sjukdomen.

   1. Sam skriver:

    *personlighetsstörningen, inte sjukdomen.

 23. Sakisson skriver:

  Är inte det där en gammal bild, har för mig att hon låg inne för något annat för inte så länge sen. Slår vad om att det är en bild från ett tidigare tillfälle.

  1. Curt-Lennart skriver:

   Ja, hon är ju ljusare i håret idag.

 24. Anonym skriver:

  Men asså fattar inte? Uppenbarligen bryr hon sig ju inte om sina brottsoffer men skulle det inte vara skönt för henne att bara betala av allt och SEN ”unna sig” när hon väl är skuldfri?

 25. C.T. skriver:

  Raderad av CamCam

  1. Andj skriver:

   God ton att håna en släkting till henne. Class act. #flashbackvibbar #haraldrigtaggatinnan #modeenligt #snabbtenkeltochgott

 26. M skriver:

  Kan vi inte prata om att Catten haft två panikattacker, sk panikångest. Men det lustiga och som jag inte öht taget förstår är att hon fullständigt vägrar kalla det för panikångest. För någon vecka sedan när hon var på akuten kallade hon det för ”luft som retar i lungorna”. Igår kallade hon det för panikattack, men understryker att läkaren sagt att det inte är samma som panikångest. 😂

  Catrin, du som är så smart, googla panikattack och panikångest och förklara sedan för oss andra vad skillnaden är. 🤔

  Ja jag har själv haft några panikångestattacker så jag vet vad jag talar om.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Senaste kommentarer