Heja Hugo!!!

10:30 25 Apr 2017

Hugo Rosas:

Skönt att veta att Sveriges största tidning inte bidrar till skeva ideal och kroppshets iaf. Hur f*a tänker dom. Jag vet inte vad som är värst, att dom försöker lura folk att tro att man kan gå ner 10kg på 6 dagar, eller att dom har två bilder på en tjej som är fin och perfekt redan från början. Vem fan får inte tag på lite hud och underhudsfett när man viker sig framåt?

Det här är så långt ifrån hälsa och träning man kan komma. Jag finner nästan inga ord, jag vet inte vad jag ska säga. Allt jag tänker på är när mina tjejer växer upp och ska läsa tidningen och möts av att dom kan gå ner 10kg på 6 dagar om dom köper Aftonbladets plustjänst.
Avgå AB!//Hugo

Jag är glad att Hugo lyfter upp den här minst sagt skeva artikeln från Aftonbladets plustjänst då jag själv kände ungefär samma sak när jag läste den då jag är en dåre som betalar för plustjänst.
Jag är glad för att han lyfter fram det för det betyder att jag i min tur kan lyfta fram hans inlägg utan att slira iväg från den nödvändiga sociala medieranknytningen som är ankaret och livbojen i den här bloggen. 🙂

Hur kan man som tidning stå bakom sån här skit och hur man kan som PT stå bakom en sån här artikel i Aftonbladet och hur kan man som tjej och människa fronta sån här skit?

Så många frågor utan så många svar.
Att Aftonbladet gör det förstår jag. Genvägar och quick fixes säljer!
Men resten? PT’n? Klienten?

Men vill ni ha ett bra tips på hur man snabbt som bara den går ner typ 10 kg? Kanske mer till och med!
Hugg av dig ena benet! Omedelbar viktnedgång!!!
You are welcome!

Tack för tips!

38 kommentarer | “Heja Hugo!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Felle skriver:

  Stina Dahlberg (tjejen i artikeln) verkade ju svinnöjd om man ska tro hennes Instagram, såg att hon kommenterat Jakob Öqvists inlägg om detta.

  1. Felle skriver:

   Obs tillägg: tycker att det är en skräpartikel, försvarar den inte (kom på att det kan tolkas så). Jag var liksom nöjd med -0,8kg på 7 dagar.

   1. Anonym skriver:

    Vilket du också borde vara, för det är en helt rimligt och hälsosam viktnedgång inom det tidsspannet! 10 kg däremot? Not so much.

 2. ah skriver:

  ”kommer verkligen inte skämmas på stranden i sommar”
  Ånej, jag som kan få tag på betydligt mycket mer fett kring magen ska skämmas då? Eller jag kanske borde stanna hemma? Det är kanske dumt om jag går till stranden och barn tappar sina hinkar, springer sönder sina sandslott i ren panik över att ha fått se mig?

  …konsekvensanalys AB?

 3. Nina skriver:

  Allas våran Mygga försöker kamma in pluspoäng på samma artikel, för en gångs skull lyckas hon.

 4. M skriver:

  Hela rubriken gjorde mig förbannad och sen ännu mer när jag insåg att bilderna är tagna vid samma jävla tillfälle! Hon posera alltså vara olika på bilderna! AB och hon borde fan i mig skämmas ögon hur sig för den här skiten.

  1. Anonym skriver:

   Nejnej, nu har du missuppfattat något M! Hon poserar inte bara olika på de båda bilderna – hon har även hunnit få sig en soldusch samt gjort lite lättare övningar för att få till pump i musklerna, rätt ska vara rätt!😆

   Något som man för övrigt inte behöver 6 dagar till…

 5. Tuss skriver:

  Läser man sedan artikeln så visar det sig att hon ”bara” har gått ner 6kg… 😏

 6. En annan S... skriver:

  Blir lika arg och irriterad varje gång en sådan artikel dyker upp. Hallå Aftonbladet det är 2017, skärp er!

 7. Ssss@sss.sss skriver:

  Kan du inte skriva nåt om tvillingarna lagergrens mothugg från lyssnare och läsare!

 8. Harmagedon skriver:

  Viktnedgång… min absolut snabbaste metod är att krascha hela kroppen i en trafikolycka. Förlora mängder av blod och leva på dropp 3-4 dygn. -10 kg på ett kick. Hungrig är man inte heller för läkarna är så snälla och pumpar en full med morfin! Jag såg ut som ett vandrande skelett när jag blev utskriven efter 10 dagar. Goalz!

  1. Anonym skriver:

   Låter effektivt! Min bästa kur är körtelfeber i vuxen ålder, kombinerat med dubbelsidig halsfluss. Jag minskade mitt kaloriintag med ca 100%.

   #goalz
   #aldrigvila

  2. Susawoo skriver:

   Åh fy! Kram på dig!

   En vecka på sjukhus med hjärnhinneinflammation är också susens för viktnedgång. Det är kickstarten. Sedan kasst mående ett par månader.

  3. J skriver:

   En släng med järnbrist och förlossningsdepression ihop med kolikbebis gör susen också! 10 kilo på 6 veckor.

   Ska vi alla tipsa AB kanske?

  4. AJ skriver:

   Jag kan rekommendera exotisk inälvsparasit. Minus ca 12 kilo på ett kick. Att behöva bajsa ut stora långa maskar är kanske ett minus om du är petig av dig…

   1. Anonym skriver:

    :O

  5. The most real of the real skriver:

   Operera bort halsmandlarna och låta såret i halsen spricka upp efter 4 dagar. -15 kg på 2 månader

 9. Annelie skriver:

  Stina svarar inne på Olga Rönnbergs instagram. (mammafitness) som också sågar artikeln.

  https://www.instagram.com/p/BTRsAL9jgvJ/?taken-by=olga_ronnberg

 10. Josse skriver:

  Har väl samma att säga som alla ovanför mig. Käkade dåligt tillagad kyckling på en känd snabbmatsrestaurang, -5kg på ca 1 vecka. Superbra!

  Nej, men seriöst. Det är bara ex deltagare i Biggest Loser som ens har en möjlighet att gå ner 10 kg på en vecka. (Huruvida BL är ett bra program sedan för viktminskning är dock en helt annan diskussion). Tjejen är ju fin och smal redan från början. Varför inte lägga om till en sund livsstil istället för att ”dieta”. Tänker rent spontant på människor som tävlar i fitness, ofta börjar de ”deffa” redan 6 månader (om inte längre) innan tävling. Är inte bara det ett tecken på att viktnedgång tar tid? och BÖR ta tid?
  Nej, läser hellre om en människa som lagt om sin livsstil från kanske rökande soffpotatis till aktiv icke-rökare. Hälsan först alltid.

 11. Sandy skriver:

  Jg funderade mer på att kapa skallen. Benen vill jag gärna behålla men tror huvudet kan vara bra stt få bort. Det väger bly

 12. L skriver:

  Jag satt och googlade på palettblad, denna instagramväxt, och tycker nog att jag snarare hittade plagiat…. http://malin.elledecoration.se/i-min-lilla-lilla-varld-av-blommor/ från i höstas innehåller mycket text som är väldigt nära, ibland exakt samma som, https://www.wexthuset.com/vaxtbeskrivningar-tips-inspiration/palettblad-mangsidig-vaxt-for-kruka-och-rabatt men jag ser ingen referens till den? Är det ok?

 13. Sia skriver:

  Däremot kan man gå ner 10kg på 3-4 v. Men ärligt, ingen är väl så korkad att man köper 10kg på 6 dagar?!

  1. R skriver:

   Det kan man väll inte? Inte på ett hälsosamt sätt?

   1. Anonym skriver:

    Beror ju på hur mycket som finns att ta av från början, men också lite på vad man menar med ”kilo”. Eller ja, ett kilo är ett kilo, så klart, men menar man 10 kilo rent fett eller 10 ”skitsamma-vad-bara-det-är-minus-på-vågen”-kilon?
    Det förstnämnda kräver ett enormt energiunderskott som jag som lekman ställer mig tveksam till om det är hälsosamt, medan alternativ två känns lite rimligare om man då faktiskt har kilon att bli av med från början.

   2. Susawoo skriver:

    Per dag blir det 3kg, vilket är för mycket ur ett hälsoperspektiv. Dock går de flesta ner en hel del i början då en förlorar vätska.

 14. Li skriver:

  För snabb viktnedgång kan jag tipsa om att få svininfluensan & sen magsjuka på det. Man kanske blir inlagd med dropp, men ner i vikt går man, men inte på ett snyggt sätt. Såg ut som en zombie #goalz

 15. Anonym skriver:

  Mitt bästa tips för snabb viktnedgång är en infektion i halsen som gör så du hostar blod i en+ vecka och inte kan äta. Jag var dessutom på semester när det hände mig, och när jag kom tillbaka till jobbet 8 kg lättare fick jag huur många komplimanger som helst om att jag såg frisk och hälsosam ut! Att jag fortfarande var sjuk (men ej smittade) spelade väl ingen roll? Jag var ju smalare!!!

 16. Anonym skriver:

  Föd ett barn som vägrar napp och flaska så du måste amma i princip varje timme. Addera sedan att barnet bara vill sova utomhus när vagnen är i rörelse.
  Gick upp 9 kg under graviditeten, gick ner 20 kg på 6 månader. Åt som en häst.

 17. J skriver:

  Men gah, måste vi tjata om den här kroppsdebatten/-paniken/-whatever hela tiden? Det finns hets om mycket viktigare saker, typ att man ska vara duktig, framgångsrik osv.

  1. Carro skriver:

   Onödigt att jämföra vad som är viktigast!

  2. Blogguard skriver:

   Jag förstår vad du menar och är själv trött på det som rör kropps- och träningshets, vad som är snyggt och vad som r eftersträvansvärt.
   Tycker dock att CamCam gör rätt som uppmärksammar denna artikel. Även om det indirekt kan bidra till att ämnet diskuteras än mer, så görs det åtminstone ur rätt (som i hälsosamt) perspektiv.
   Det är helt absurt att var och varannan tidningsblaska ska sätta sig emot vetenskapligt understödd fakta om träning, men vad värre är , är nog att många ungdomar fortfarande kastar sig över den snabba lösningen, fullt aningslösa gällande dess (o)verkan och tillhörande konsekvenser.

 18. M skriver:

  Den svenska nyhets median suger.Ibland funderar man på om dom har haft praktikanter från årskurs 3 på besök.

  1. Susawoo skriver:

   Jag skulle kunna skriva en ganska lång kommentar om detta, men jag tror inte att andra än jag och sambon finner det roligt/intressant.

 19. Valeria skriver:

  Muskler väger mer än fett så hennes viktnedgång oavsett hur stor den nu var har inneburit otrolig ohälsosam mathållning. Och hon var inte ens lite tjock från början så helt sjukt av Aftonbladet.

 20. anonym skriver:

  Själv har jag lätt o gå upp i vikt men också lätt o gå ner. Ska satsa mer på mej själv med motion o bra kost. o det kommer bli skoj. Äta näringsrikt o gympa mer. Typ tre gånger i veckan är lagom för mej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla