Ingen mera välling?

15:30 27 Apr 2017

Odd Spångberg:

Jag antar att Odds vällingkupp på Instagram inte riktigt utföll som han hade tänkt sig. 
Kontot är numera tomt – igen – och har även fått ett nytt namn. Igen.

Han hade kanske tänkt att han skulle kunna skutta in till chefen om några veckor och visa upp Ottos nya Instagramkonto med SÅ många följare för att få en guldstjärna och så blev det pannkaka av alltsammans.
Inte välling.
Inte äggtODDy.
Utan pannkaka.

Men det är ju ganska gott det också!

Tack för tips, Mimmi!

50 kommentarer | “Ingen mera välling?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. H skriver:

  Hahaha 😂 tragikomiskt

 2. Anonym skriver:

  Alltså vad händer?

 3. Anonym skriver:

  Alltså, han verkar inte klara av någonting speciellt bra, inte ens en normal damage control. Det rätta hade varit att ta bort kontot helt, men verkar vara mer rädd om sina +11.000 följare. Pajas fasoner tycker jag.

 4. M skriver:

  Jag tror inte han är den sortens person som någonsin kommer vilja ha 11.000+ följare på ett personligt konto där han delar med sig av sin vardag… på så sätt är det säkert lite svårt för honom att veta vad han ska göra nu men det vettigaste vore om de på företaget istället satte sig ner och la upp en plan för hur de ska få sitt eget IG-konto att växa och så kan han låta sitt eget gå i graven. Han kommer aldrig kunna ”fibbla” till det så att Ottos kan nyttja hans följare på ett snyggt sätt. Kommer alltid se fult ut.

 5. :) skriver:

  Alltså. Kan vi prata om Odd och hur han egentligen mår?

  Jag vet, nu lät det konstigt men jag får ont i magen när jag läser om Odd och hur han hela tiden försöker sig på nya projekt men inget håller hela vägen.
  Jag tror att Odd är väldigt bra på en hel del, men när han blev ihop med Isabella så tror jag att han kände att han behövde bygga upp ett kändisskap och inte bli känd som ”Blondinbellas man”.
  Han har provat mycket men inget har fallit väl ut.

  Jag tror att det inte fungerar av en enda anledning och det är att han egentligen inte vill vara en offentlig person.
  Han verkar brinna mer för barnen, för mat och dryck m.m. Varför satsar han inte på något som är helt utanför offentligheten och gör det som enbart han mår bra av?

  Odd, Odd, folk skrattar åt dig när de egentligen borde höja dig till skyarna när man ser hur mycket du roddar hemma och hur driven du är.

  Allt gott.

  1. En annan S... skriver:

   Bra skrivet!

  2. Fd Mi skriver:

   Jag tänker såhär… jag får känslan av att Odd inte har någon supertalang inom ett specifikt område. Alltså, han är säkert helt okej på en hel del saker, men det känns inte som att han står ut från mängden för att han är så grym på något, utan som att han mer är lite medelmåttig. INGET fel i det alls, men jag tror att det krockar något oerhört med att vara gift med Isabella som hela tiden ska vara igång, har energi, satsar på en massa grejer, far och flyger hit och dit och lyckas (nu är jag inget fan av henne alls, men man kan inte neka att hon är smart och har talang för att sälja; om hon sen använder den på legitima sätt är en annan fråga).
   Hur gör man om man inte är en superstar och är gift med en offentlig person som blir hyllad av så många för att hon ”är så bra på det hon gör” och ”powerwoman” och ”använder sin ADHD som en superkraft” och allt vad det nu är? Jag tror att det hade sänkt vem som helst.
   När han ändå beskrivs som en ”sylvass säljare” så känns det som att anledningen är att han liksom ”måste” vara en stjärna inom åtminstone _någonting_, och så visar det sig att han inte ens kan skriva en simpel jobbannons och får för sig att genomföra det här jippot med Instagram som ju bara var idiotiskt och kontraproduktivt. Det hela känns liksom, vet inte, får lite ont i hjärtat.
   Undrar om det är en press från samhället som gör att han känner sig nödgad att glänsa eller om det är Bella som inte accepterar att inte alla har en passion eller om han själv är övertygad om att han är en ”sylvass säljare”.

   Bara funderingar såklart, I don’t know.

  3. J skriver:

   Fast han gör väl bakochfram om han inte vill vara ”kändis”.. Allt från sång till matlagning har ju – även det – varit rätt misslyckat..

 6. Anonym skriver:

  Nä, fy, så pinsamt :/ STACKARS Odd, fan. Jag hade dött av att floppa offentligt så här som han gör. Fy fan vad jobbigt. Också världens sämsta panik-damage control som ba sänker hela skutan. Usch, tycker synd om honom. Hoppas det går bra på nya jobbet i kulisserna i alla fall, Odd! Man måste faktiskt inte göra allt man tar sig för offentligt för att vara bra <3

 7. K. skriver:

  Fattar inte ens varför du skriver om honom när han inte bloggar längre.. lämna honom i fred och låt honom styra upp sitt liv och karriär.

 8. Anton skriver:

  Odd tyckte väl att han var smart när han skyltade om sitt konto till Ottos barnmat.
  Kapitalet var ju de 11 000 + följare Odd byggde upp under tiden då många av Bellas läsare ville få lite inside via Odd.
  Sen avstannade ju aktiviteten på Odds instagram och därför är det väl ingen som kommit ihåg att man faktiskt följde Odd på Instagram. Jag blev fundersam när Ottos välling plötsligt dök upp men sen begrep jag att det var Odds gamla konto som ”vaknat till liv” men i form av välling som jag inte är intresserad av.
  Men det Odd gjorde var samma sak som att köpa följare även om det var Ottos barnmat som var den som drog nytta av dessa. Fast det är Odds arbetsgivare så det Odd gjorde var ändå inte särskilt smart.

 9. A1 skriver:

  Jag tror INGEN som inte har varit i Odds sits förstår hur jobbigt det faktisk är att leva ett sådant liv. Låt mig berätta.

  Jag var ihop med den manliga versionen av Blondinbella. Inget gick före hans bolag, allt handlade om dem, allt handlade om hur han skulle kunna expandera, han var ständigt på affärsresor eller möten med sitt bolag – Hela hans liv kretsade kring detta. Jag försökte hinna ikapp, dagligen. Jag fick plötsligt jobb på ett av världens allra största bolag. Det såg fint ut utåtsett och nu kunde även han skryta om mig till folk. Jag grät mig dock till sömns varje dag, hatade jobbet, hatade att jag inte var mer framgångsrik, var så JÄKLA otacksam mot det jag hade (en fantastisk utbildning, jobb, pengar så det räckte gott och väl osv.), hatade att mitt liv gick för långsamt jämfört med hans. Försökte hitta mig till rätta med vad jag ville – För plötsligt fick han mig (indirekt) att ens tveka på vad jag ville i livet. Började hoppa från jobb till jobb men hann aldrig ikapp honom. Som ni kanske kan gissa slutade det i en stor krasch (rakt in i väggen och sjukskriven). I samband med det här gjorde vi även slut, och jag har aldrig mått bättre. Jag är nu mer framgångsrik och lyckligare än jag någonsin varit utan att behöva hinna ikapp med en sån person. 🙂

  Ps. Vi hade inte barn som tur. Kan inte ens föreställa mig hur Odd måste känna när han för tioende gången på veckan ska berätta att ”mamma sover på hotell för att hon var ute och festade hela natten med bolaget”. Poor children, poor man.

 10. A1 skriver:

  Om jag ska vara helt ärlig förstår jag inte varför det skrivs om Odd ens? Ska vi börja skriva om alla bloggarnas partners?

  Jag tycker det är så jäkla synd om honom. Lider verkligen med honom.

  1. Antonia skriver:

   Denna blogg handlar inte bara om bloggare utan om sociala medier i allmänhet dvs Instagram, Facebook, Twitter, Snapchat etc.
   I detta fall är det som Instagrammare som Odd får uppmärksamhet.
   Enbart det faktum att han är Isabellas make kvalificerar honom inte för denna blogg. Han figurerar inte längre i Isabellas blogg heller.

 11. Emma skriver:

  Vad håller han på med? Nästan lite tragiskt

 12. Anonym74 skriver:

  Hittar inte var man ”tipsar”, men skulle vara ”intressant” att se en diskussion om Camilla Läckbergs daltande med sambon Simon på deras gemensamma blogg. Att uppmana läsarna att ställa frågor till honom, nu när han har kommandot över bloggen eller ännu värre – slå läsarna på fingrarna för deras kommentarer ang hans stavfel. Låter som en mamma till ett mindre barn..

  1. Anonym skriver:

   Lite så är det ju också, faktiskt. Men det är självklart ändå fint att de funnit kärlek i varandra.

 13. C skriver:

  Alla ni som kommenterar att det Odd gör är pinsamt osv, ni har inte funderat på om hans konto faktiskt kanske har blivit hackat? Många kändisars konton blir hackade och det kanske är någon som är ute efter att försöka förstöra Odds karriär? Om man tänker på alla elaka kommentarer på Blondinbellas blogg känns inte det helt orimligt att någon skulle hacka Odds instagram..

  1. Guaca skriver:

   Företaget Ottos har ju svarat att det var Odd som hade bytt namn på kontot.

  2. Kattis skriver:

   Det kan ju vara så. Det kan också vara Isabella som gjort det i sömnen, Gillis som vill jävla, något som bara skett ur tomma luften. Man vet aldrig. Men vissa teorier är mer rimliga än andra.

  3. Anton skriver:

   Kanske är det Putins gäng som hackat Odds Instagramkonto och lagt in Ottos välling där?
   För att testa vår beredskap mot cyberattacker alltså.

 14. Peppe skriver:

  Odd Spångbeg får anses ligga strax under normalbegåvad. Ottos barnmat funderar nog över hur rekryteringen kunde bli så fel. Att Ottos barnmat säger att en chef agerar på eget initiativ var nog det dummaste. Bättre att be om ursäkt. Otto förstod nog inte hur illa omtyckt Odd Spångberg är av en stor grupp läsare

 15. Emma skriver:

  Kan någon sammanfatta vad odd gjort det senaste? Testat kändisskap! Testa att söka in till mästerkocken! Gjort eget vin?! Jobbat på lcc? Vad har jag glömt? Och inom hur lång tid har allt detta skett?

  1. A skriver:

   Melodifestivalen!

  2. Adam skriver:

   Det var väl en pappablogg som presenterades i TV4, nu nedlagd annars så skrämmer han bara Isabellas släkt och vänner med sina trevliga stil. Ingen i Isabella släkt gillar Odd. Inte hennes gamla vänner heller. Det finns självklart en orsak som är hemlig, som ingen trodde på. Odd Spångberg är total befriad från självinsikt.

   1. Anna skriver:

    Du menar Odd Spångberg den berömda kvinnoboxaren?

    1. Indi skriver:

     Skulle det ligga någon sanning i detta? Verkar ju vara bella som styr helt å hållet

     1. Nettan skriver:

      Fast det är inte orimligt att hon tar makt utåt och han inåt. Jag var tillsammans under lång tid med en jävla dåre. När som helst kunde ett skärp komma fram och en penis som tryckte mot baken. Mitt sätt att hantera den extrema frustrationen var att vara utåtagerande framför andra. Det ledde till att folk tyckte att jag var den som betedde mot illa. De skulle bara vetat vad som orskakade det.

      OBS säger ej att han är en vidrig jävel, men ingen beter sig utan anledning eller orsak.

  3. M skriver:

   Adecco-> mästerckocken+vinet+mello+pappaportal-> ENT-> LCC-> Otto

   1. Emma skriver:

    Glöm inte att han sökte till polishögskolan

   2. Anonym skriver:

    Var väl med i någon panel i tv? Minns att han hade en stickad tröja på sig som alla skrattade åt 👕

 16. H skriver:

  För mig har det verkligen svängt hur jag ser på ”Odd & Bella”. Trodde för några år sedan att han var den tuffe och lilla ljuva Bella hade fallit för en ”tölp”. Nu är det nästan tvärtom – Odd verkar väldigt rar och säkert en riktigt bra pappa – han står definitivt för tryggheten därhemma om Bella – enligt egen utsago står för det ”roliga & fartfyllda”.
  Jag hoppas verkligen att han hittar rätt och vågar göra vad som krävs för att bli lycklig. Han har gått på några rejäla minor arbetsmässigt men jag beundrar honom – hur många drömmer inte om en sångkarriär eller att vara med i Mästerkocken – han kanske floppade men han vågade åtminstone – cred!

 17. Ksmb skriver:

  Vet ni? Jag fattar ingenting av detta. Jag fattar inte vad grejen var med att Odd började instagramma om välling (fick han betalt för det eller vad?) och jag fattar inte vad det här nya (?) instagramkontot är, eller vad Camilla menar. Det står ju att ”hejpadigellermig” (vilket alltså är Odds gamla konto med nytt namn?) har 11 tusen följare fortfarande? På vilket sätt har det blivit pannkaka? På vilket sätt har han misslyckats?

  Förmodligen är jag helt dum i huvet, men jag begriper inte detta.

  1. Guaca skriver:

   Odd är anställd hos OTTOS som tillverkar barnmat/välling. Dom har ett eget Instagram konto med några hundra följare. Odd gör helt plötsligt om sitt privata konto med över 11k följare till @foljottosbarnmat och lägger ut bilder på välling. Efter att folk ifrågasatte detta ändrade han namn på kontot igen till det du ser på printen ovan.

   1. Ksmb skriver:

    Jo jo, men Camcam skriver ju att Odd kanske hoppats komma till chefen med sitt konto och alla följare ”och så blev det pannkaka” istället. Men han har ju fortfarande alla sina följare?

    1. Maria skriver:

     Mmm, fast ganska många av de 11000 följarna uppskattade inte tilltaget och blev istället negativt inställda till inte bara Odd, utan också OTTO. Så det var inte så lyckat med facit på hand.

   2. Ksmb skriver:

    Jo jo, men Camcam skriver ju att Odd kanske hoppats komma till chefen med sitt konto och alla följare ”och så blev det pannkaka istället”.

    Nu försöker jag fullfölja denna tanke men får inte för Nöjesguiden tycker att jag uttrycker mig för snarlikt tidigare inlägg och bör variera mig. Hursomhelst, jag fattar ingenting av min samtid

    1. Em skriver:

     Jag tror jag förstår vad du inte förstår.

     Tanken var väl att Odd skulle skicka sina följare till Ottos konto genom att uppmuntra dem till att följa Ottos officiella konto. Tror det är det Camilla menar. Dock är det en så himla dum idé eftersom människor överlag skarpt ogillar att bli tillsagda vad de ska göra på det här sättet, då uppstår lätt reaktans och till exempel en känsla av stt vilja göra tvärtom.

     Med det sagt tycker jag att många här är väldigt orättvisa mot Odd. Om det är på hans eget initiativ, så är han ju inte den första att få en dum idé. Big deal, kontot är omgjort igen, allt är lugnt.

 18. Sandy skriver:

  Kan det inte vara så att Odd inte alls gjorde detta på eget initiativ utan att företaget faktiskt var med på det men pga att man inte får sälja konton så säger man att det var Odd som gjorde det på eget bevåg?

 19. Tjong skriver:

  Det är väl första gången Ottos barnmat får kritik i sociala medier. Företaget står inför en känslig expansion med stora förluster och då kommer Odd Spångberg. Bara att skicka honom direkt. Odd för otur med sig. Undrar även varför Ottos mat inte gogglade Odd Spångberg före. Inkompetens.

  1. Greta skriver:

   Otto finns på Lidingö liksom grundarna. Jag tror de har haft kontakt sedan Odd och Isabella flyttade dit.
   Odd och Isabella kände till Ottos välling sedan tidigare – finns beskrivet i bloggen att Gillis fick Ottos välling redan när de bodde på Kungsholmen.
   Kanske har Bella lovat reklam i bloggen för att såpa banan för Odd så makarna bakom Otto (Tove och Mats Lönne) blev mer sugna på att anställa honom? För övrigt är väl Odd en säljartyp – det är ju vad han sysslade med på Adecco. Tyvärr ger han sig på mycket annat där han inte är lika ”sylvass”.

   1. Denise skriver:

    Inget företag bör anställa Odd Spångberg i chefsposition. Det är som att dränka företaget i skit. Han kanske kan bli assistent till Morgan på Ullared. Undrar hur Ottos barnmats grundare tänker nu. Hur blir vi av med dåren utan att Isabella blir arg.

    1. A-K skriver:

     F-n vad elakt skrivet.

    2. F skriver:

     Jag är nästintill 100% säker på att du som kommenterat detta är Blondinbellas pappa. Den som vet den vet… Och varför kommenterar du under en massa olika namn här i kommentatorsfältet?

    3. AEP skriver:

     PÅ Ullared? Ullred är en ort, alltså befinner sig Morgan i Ullared! Det finns en stor affär i Ullared som heter GeKås. Man kan därmed handla på GeKås i Ullared!

     1. Anonym skriver:

      Men lägg av. Du fattar ju att personen refererar till programmet ”Ullared”, där Morgan blev känd. Palla göra sig dummare än man är bara för att försöka trycka dit någon.

 20. Lisa skriver:

  Lämna honom ifred han verkar ha det jobbigt nog

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp