Som en Jack Russellterrier på uppåtjack!

17:00 27 Apr 2017

Apan satt i granen:

Jag matchade men en man på Tinder och efter att vi pratat med varandra i telefon dagligen i en vecka frågade jag honom om han ville ses en kväll före min BJJ-träning (brasiliansk jiu-jitsu). Det ville han och jag frågade om han kanske till och med ville följa med och prova på. Det ville han.
Vi sågs före träningen, åt middag och väl på träningen bröt han ett revben efter att en superbjässe brottat ner honom och satt ett knä över honom.//Apan

Apan ska nog vara glad att det inte var HON som bröt ett revben på karlstackaren för jag är inte övertygad om att det hade mottagits lika väl och resulterat i denna hemlig resa till Rom i kärlekens tecken som hon skriver om på sin blogg.

Ni bara MÅSTE gå in och läsa!
Jag får nästan fjärilar i MIN mage av att läsa hennes text..
Den där härligt skämmande känslan när man är så förälskad att man knappt får på sig skorna på rätt fot och bara vill ha mer, men samtidigt är så rädd för alla känslor.

Jag sitter här och funderar på om jag någonsin brutit någonting på en kille jag dejtat?
Jag tror inte det, men däremot….*alla under 18 och mamma och pappa byter webbsida nu* ….så lyckades jag spruta honom i ögat efter att jag…ja, ni vet..och inte ville…ja, ni vet….och han fick värsta ögoninfektionen och kunde knappt se ut genom det på en vecka.
Men inte heller det sände honom på flykt så kanske är de inte så lättskrämda ändå, det motsatta könet?

Har ni brutit någonting på en partner?
En sträckning i baksida lår räknas icke!
Det är sådant som kommer med paketet!

Åh, heja Apis och kärleken!!!!
Och för att citera en av vårt lands mest genuina och seriösa skalder:
”Här kommer alla känslorna på en och samma gång.”

94 kommentarer | “Som en Jack Russellterrier på uppåtjack!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Haha fan vad trög jag känner mig som inte alls förstod vad du menade när du skrev att du sprutade honom i ögat?! Fontänorgasm?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Nä, jag gjorde någonting som är mest för hans njutning om man säger så men ville inte få proteintillskottet i mig…

   1. Anonym skriver:

    Haha men hur hamnade det i hans öga?? 😀

   2. Nettan skriver:

    Jag förstod. Händer den bäste 😬

   3. Matilda skriver:

    Men nä, känner verkligen att vi (jag) behöver en förklaring på det här. Du tar alltså satsen i munnen men vill inte svälja? Och det bara råkar rinna över lite? Får ändå inte ihop det med hur han får det i ögat då det rimligtvis borde vara en fråga om att hann ligger på rygg eller står upp. Inte i nån av de situationerna kan jag föreställa mig att din mun hamnar över hans öga. Om man inte vill svälja tänker jag att det är snabbaste vägen därifrån pga vill inte behålla det i munnen? Så mycket frågor…
    Tacksam för svar
    Mvh

    1. Bloggbevakning skriver:

     Nä, gjorde inte ens det men råkade väl rikta åt hans ansikte precis när han gjorde sin deposition…

     1. Matilda skriver:

      Ok! Nu kommer jag kunna sova inatt.

     2. Mja skriver:

      HAHAHA. Gråter här

   4. A-K skriver:

    Och detta läser din sambo med stor behållning? Hmm.

    1. Bloggbevakning skriver:

     Även om han inte redan känt till den här 15 år gamla historien så tvivlar jag på att han brytt sig… Sådana är vi liksom.. =)

     1. A-K skriver:

      Vilken tur – jag är av annat, mycket jobbigare virke!

  2. Anonym skriver:

   Vi är två! Förstod inte jag heller. 😂

  3. Anonym skriver:

   Haha ja det lät onekligen som om du squirtade, tycker jag. 💦💦💦💦

 2. Giga skriver:

  Jag har aldrig gjort en kille illa på så vis men min katt attackerade en killes pung en gång när vi låg. Jag tror katten trodde jag var i fara pga hur jag lät. 🙄

  1. anonym skriver:

   Giga haha vilken grej. Det glömmer du aldrig.

  2. Anonym skriver:

   Råkade nyss skratta högt i tysta kupén på tåget 😂😂😂

  3. Anna skriver:

   Hahha neee 😂😜

 3. Camimami skriver:

  Byter sida… till mitt spel Hay day.
  Förtränger att jag läst det.
  🙂

  1. anonym skriver:

   Nej Camimami det är ju nu det spännande börjar. Kram på dej😇😇.

   1. Camimami skriver:

    Jag är lika intresserad av barnens sexliv, som de är av mitt och Camipapis.
    Vi får inte ens skoja om det, för då dööööör Camcam. 🙂

  2. A-K skriver:

   Åhh Hey Day! Vilken nivå är du på tro?

   1. Camimami skriver:

    151 och vi har en plats kvar i kvarteret om du är intresserad. Sök på Gervide gård. Fast du måste vara på minst nivå 50 för att kunna gå med. 🙂

    1. A-K skriver:

     Tack för inbjudan 🙂 Jag har Hayday som min quilty pleasure och tycker det är väldigt meditativt. Jag är på nivå 124 så jag har hållt på ett tag… Jag provar att lägga till dig som vän så kan man ju hjälpa varandra då jag nog håller mig kvar vid mitt kvarter!

    2. A-K skriver:

     Hållt på ett tag OCKSÅ ska det ju stå!

 4. ABCD skriver:

  Nej men på mig själv. Första gången jag hade sex on top så fick jag kramp i tårna. Jag stelnade till och våra ansikten krockade. Pga smärtan och chocken flög jag bakåt, trillade av hans snopp (😳)och ner från sängen. Bröt foten.

  1. Giga skriver:

   Hahahaha! Kan va det roligaste jag någonsin läst 😂😂😂😂

  2. Sofia skriver:

   Alltså 😂😂😂😂😂😂

  3. ACV skriver:

   Helt. Jävla. Fantastiskt. Hoppas foten läkte fint!

  4. Fluffis skriver:

   Jag lol:ade. På riktigt. Tack! Själv har jag brutit en tå i sängen med en kille. Den jäveln kittlade mig, jag sparkade honom, min tå tog smällen. Kunde inte gå normalt på typ en månad 🙁

  5. Linda skriver:

   Haha jag dör!! Sa du sanningen till läkaren?

   1. Vill oxå veta! skriver:

    Jag undrar också hur du beskrev händelsen för läkaren? 😀

   2. ABCD skriver:

    Haha Gud nej! 16-åriga jag tyckte det var för pinsamt! Har för mig att jag drog nån vals om att ha ramlat av en häst.

    Föräldrarna fattade med en gång så jag slapp berätta det i, eh, ord. Och mormor också.. Hon tyckte det var extremt underhållande.

  6. Sarah skriver:

   Haha. Detta är seriöst det bästa jag har läst på internet under 2017.

 5. Jossan skriver:

  Inte brutit. Men slagit i huvudet, i sömnen dessutom. Jag spelar tennis och när jag och en jag dejtade sov ihop drömde jag att jag spelade tennis och skulle slå en backhand som uppenbarligen blev en backhand även irl då jag blev väckt av en kille som undrade vad jag höll på med.

  Det var inte därför vi slutade dejta😇

 6. X skriver:

  Jag gjorde den där grejen som cam cam beskriver…hann aldrig lika långt dock. Strängen på undersidan av killens ”grej” gick av. Det började naturligtvis störtblöda. Alla inblandade blev vettskrämd och sågs aldrig mer efter den incidenten 🙈

  1. X skriver:

   Ja just det, killens första kommentar var ”det är ju jul och allt”. Detta inträffade alltså dagarna före jul och han såg väl framför dig att julhelgen var förstörd. Attans otur 🤔

   1. ! skriver:

    Haha är det jag som är råkonstig som tolkade ”det är ju jul och allt”-kommentaren som att blod ju åtminstone är rött? Lite christmas feeling så där 😀

  2. Anonym skriver:

   Har också råkat slita av den där strängen, men typ när killen i fråga var inne i mig? Hur går det ens till? Gick min vajayjay till attack typ?
   Himla blodbad i alla fall. Tog ett tag innan vi hade sex igen.

   1. Anonym skriver:

    Strängen kan vara för kort och det är därför den går av, programmet våra pinsamma kroppar är lärorikt när det gäller såna saker, men man får inte vara känslig om man ska se det programmet.

  3. Anonym skriver:

   Hänt mig också med ett ex. Vi fick slänga soffan.. blodet trängde igenom (det vita) tyget och ner i kuddarna 🤣 Och mina nya trosor fick slängas 😩

 7. Inte brutit något men morgonen efter vår första natt funderade jag högt till min (förvisso extremt svårväckta) kille hur det skulle vara att väcka honom med en isbit i örat eller ett knappnålsstick i sidan. Underligt nog tog inte heller han på flykten. Om tre månader gifter vi oss 🙂
  (Isbiten har jag sedan dess provat men den förväntade dramatiska effekten uteblev)

  1. anonym skriver:

   O vad härligt. Vill också gifta mej. Om frågan kommer svarar jag som Victoria JA JA!! Grattis också. 💟💟

   1. Tack, mitt svar höll på att bli ”är du på riktigt?” eftersom frieriet gick till såhär: vi satt vid var sitt skrivbord och han gjorde upp en excelfil för nästa års budget. Plötsligt kommer han in till mig, går ner på knä och friar, med tillägget ”jag vill nämligen veta om jag ska lägga till en kolumn för bröllopssparande i budgetfilen”…. jag hade väl inte haft några Hollywooddrömmar om frieri men det här var lite väl vardagligt även för mig! Men sen insåg jag att Gud, han friar!!! 😁 så klart jag sa ja!

    1. Matilda skriver:

     Men det var ju jättefint! Hade verkligen, verkligen hatat nåt sånt Hollywood-frieri. Det är ju ändå vardagen som är det fina i ett förhållande.

     1. Absolut, major cringe på de där otroligt stageade historierna som dessutom läggs ut på youtube 🙈

    2. Anonym skriver:

     Åh!!! Fick tårar i ögonen. Så himla enkelt och fint. Som det ska vara. Stort grattis till er!!! 💕

    3. Mariasliv skriver:

     Nästan som mannens frieri. Vi diskuterade en klasskompis som var gravid. Varpå jag sa att jag nog vill vara gift innan barn. Hans kontra med okej, vill du gifta dig med mig då? Detta över en portion spagetti med köttfärssås hemma vid köksbordet, han enbart klädd i sunkiga shorts pga värmen. Fick vänta en vecka innan vi hade råd att köpa ringar.

  2. S skriver:

   Min mamma ska tydligen ha lagt en isbit mellan skinkorna på en överförfriskad kille som somnade mitt i akten.
   Dom har nu varit gifta i 36 år trots att han tydligen blev ”så jäääääävla förbannad!” 😊

 8. Anonym skriver:

  Inte riktigt i akten, så att säga, men jag kittlade mitt x så han råkade sparka in mig i en byrå. Alltså, jag FLÖG verkligen. Fick hjärnskakning

 9. Anna skriver:

  Så gulligt! *hahha* visst händer det knäppa grejjer när man är kär!?

 10. Anna skriver:

  Samma som du camcam! Fast mannen i fråga fick satsen i näsan istället för ögat. Jag glömmer aldrig hans min i det ögonblicket! Jag ser det framför mig som i slowmotion! 😂 Rolig grej i sammanhanget var att hans personliga favorit var att komma på mitt ansikte så han fick känna på hur det var.

 11. 🦄 skriver:

  Hans sträng gick av mitt under akten. Konversationen gick typ:
  ”Du har fått mens”
  ”Va? Nä, jag hade ju mens förra veckan”
  *han drar ut* ”oj det var visst jag”
  Följt av att han går ut i badrummet, blodar ner hela mattan och nästan svimmar så jag måste leda tillbaka honom till sängen 😂

  Samma kille har jag tydligen också bitit stenhårt i kulorna på fyllan men det minns jag inte haha 😂

  1. M no 3 skriver:

   Haha naw lilla gubben!

 12. Jenny skriver:

  Inte brutit något. Men nästan dränkt..
  När jag var ung duschade jag och dåvarnde kille ihop. På något jävla vis kom vi fram till att vi ville testa om det gick att blåsa in vatten genom hans näsa och se om det rann ut genom andra näsborren. Ja, jag vete fan hur vi nådde dit.. Jag tog munnen full och blåste in i hans näsa. Det kom inte ut genom näsan eller munnen. Det åkte ner i luftrören. Jag fick typ heimlika honom.
  Vi gjorde aldrig om det.

  1. Anonym skriver:

   hahaha jag skrattade högt åt den där kommentaren. Dagens roligaste! xD

  2. Anonym skriver:

   Jag dör av skratt 😂😂

  3. Ann skriver:

   HAHAHA – så jävla roligt 😀

  4. S skriver:

   Döör av flabb, seriöst vem gör så???😂😂😂

 13. Johanna skriver:

  Jag har också sprutat fel. Dock inte sperma som du utan bajs 🙁 Jag hade en dålig mage och fick i mig i båda hålen så att säga. Inte med två män utan med en man och en dildo (som jag själv höll i) Och trycket det blev så starkt så det sa bara SPLASH. Han sprang in på toa med bajs över sig. Har även bitit en man svårt. Jag vet faktiskt inte vad som hände men jag blev helt vild. Och utan att jag tänkte på det satte jag tänderna i hans bröst och bet allt jag kunde. Han skrek ett hjärtskärande skrik. Som ett rop på hjälp. Tur i oturen att det var hans bröst jag bet i tänk om det varit på ett annat ställe.

  1. En annan Johanna skriver:

   Hahah åh jag har också råkat bita min man till den grad att han hade stora rödlila märken över hela bröstet dagen efter, det slog slint efter lite för mycket vin tror jag… Men han dog inte iallafall 😂

 14. Lina skriver:

  Jag ”bröt” min mans ägodel precis i början när vi träffades.. sjukt pinsamt och jag önskade då att vi inte skulle ses mer. Det både lät och kändes som när man ska bryta en glowstick för att den ska lysa… Vi har 2 barn idag 😉

 15. Jennifer skriver:

  Jag armbågade min pojkvän skithårt på benet under ögat. Han fick halvt blåtira och jag kunde inte sluta skratta! Skämdes så jag dog men samtidigt blev det så dumt 😂 vi satt i soffan hemma hos svärmor och jag skulle lägga armen bakom honom i soffan, varpå han satt närmre än jag trodde.. Blev svårt att förklara att jag nyss halvt misshandlat hennes son när hon kom in och frågade vad som hänt! Så kan det gå!

 16. M no 3 skriver:

  Det där med strängen har inte jag varit med om personligen men jag minns att det hände en kille i högstadiet och ALLA snackade om det. Nu när man vet lite mer och att det inte är farligt så är det en sak, men då var alla killarna vita i ansiktet av sympati!!

 17. Anonym skriver:

  Knäade killen i sängen, rätt i skrevet. Visserligen efter våldtäktsförsök, but still.

  Fick kramp i käken när jag skulle vara snäll mot karln i huset, kunde alltså inte öppna munnen, bara stänga…

  Annars är det det vanliga, klösmärken och bitmärken.

  Det enda jag har råkat ut för var en buttplug som åkte in lite väl långt.

 18. LINN! skriver:

  Vi låg nakna i sängen och skojbrottades, sen började jag småboxa honom på armen. Han skulle ge igen och boxa mig lite lätt på min arm men jag vänder mig om så han träffar rakt på struphuvudet. Föll bakåt ner från sängen och tuppade av i några sekunder. Vaknade av att han står ovanför mig och skriker i panik att jag ska vakna.
  Och en gång kaskadspydde jag rödvin när jag hade hans kuk i min mun.

  1. Mupperiet skriver:

   Haha herregud, kan förstå hans panik! 😂

 19. Anonym skriver:

  Fått tapetsera om hemma en gång efter att jag var nere på en kille som kom lite väl hårt, sprutade över sin egen axel och över hela tapeten 😂😂

  1. Svatantrya.se skriver:

   Hahahaha kan vara ölen jag nyss drack men fan vad jag skrattade 😅

 20. Lisa skriver:

  Oj oj. Where to begin?

  I tonåren när man låg och humpade ragget och hör ytterdörren öppnas. Killen i fråga flyger (faktiskt flyger!!) upp ur sängen, drar på sig kalsonger, tar kläderna i famnen och klättrar genom fönstret ut på altantaket. Min mamma knackar på och säger coolt; ”Hans skor står i hallen så du kan be honom klättra in igen.”
  Han hoppade dock ner och vrickade foten rejält. Sedan satt han i kalsonger och tshirt och blängde på mig när mamma lindade hans fot. Haha! Vi hördes aldrig igen…

  Min man har blivit urputtad ur sängen vid ett tillfälle. Och en gång smällde jag igen bagageluckan i hans ansikte. Och en gång fick jag getingpanik i fiskebåten och råkade då orsaka så mycket gung att han som stod upp i fören trillade i. En annan gång spillde jag kaffe över hela hans, ni vet.

  Men värst var under den andra förlossningen då jag kramade hans hand så att han fick krosskador på tre av mellanbenen. Men han höll faktiskt tyst och barnmorskan som hade uppfattat situationen ringde ortopedläkaren som kom lagom tills moderkakan släppte. Tror ni jag skämdes när han kom in? Och sur över att min man inte hade sagt att jag höll för hårt, det var liksom i sista krystvärken när huvudet står i ”the ring of fire” och hans hand var min livboj. Men han resonerade som så att om han hade ont så hade jag ondare…sweetie!

  1. Det där med att putta honom ur sängen är ju en sport! Jag har t.o.m utvecklat en flerstegsteknik: om jag plötsligt killar honom i ljumsken drar han ihop sig till en boll med rumpan vänd mot mig, då gäller det att snabbt få in en liten men bestämd träff med foten så han tappar balansen och ramlar ner från sängen! Lyckas sådär 1 av 10 gånger men skam den som ger sig 😁

 21. AnnaP skriver:

  Jag skulle porra mig lite efter ett par glas vin sådär i början… hade tydligen lite svårt med avståndsbedömningen och knockade honom så en stor bit av hans framtand lossnade 😂😂😂 stackarn!!! Men vi är gifta nu så han kom över det!

 22. Svatantrya.se skriver:

  Haha har fan lyckats träffa mig själv i ögat när
  .. ni vet… ehe

 23. Karin skriver:

  Näe,inte dödat men nästan…..Drömmer en hemsk mardröm,där jag försöker rädda min man,tydligen ställer jag mig upp i sängen,kastar mig över honom….landar,tar stryptag,ja jävlar att inte både han och jag dog skrämseldöden….

 24. Emma skriver:

  Hahahah! Försöker kväva mina skratt jämte en sovande bebis så jag ligger typ o skakar! Sjukt roliga historier!

 25. Anonym skriver:

  Jag har fått den värsta nackspärren jag nånsin haft efter ett runk. I flera dagar kunde jag bara kolla rakt fram

 26. Petra skriver:

  😂😂😂😂 hade lyx lyxat till det och hällt upp ett glas vin precis innan jag började läsa allt detta 🤣 aldrig brutit något var jag vet 😉men jag lyckades däremot trilla ur sängen mitt i akten en gång😅drog med mig ett glas vatten från sängbordet i farten! Fråga mig inte hur🙈så när han tänder lampa sitter jag helt näck på golvet med glaset i handen och kan inte sluta skratta 😁

  1. Och din kommentar fick mig att frustskratta just som jag höll på att ta medicin så nu ligger en halvsvald alvedon och en munfull vatten finfördelade över skrivbordet 😠😁

 27. E skriver:

  Jag drömde tydligen någonting en natt när vi precis hade blivit ihop. Så mitt i natten vaknar min sambo av att jag sitter upp och slår honom rätt över näsryggen med en rak höger. Han flyger upp ur sängen och skriker -men vad i helvete gör du? Jag lägger mig då ner och säger -ja så kan det gå din dumme fan. Idag, 5 år senare sitter jag här och väntar på att förlossningen ska dra igång med vårt andra barn.

  1. two of a kind skriver:

   Alltså, jag kan inte sluta fnittra!!! 😂

 28. Fia skriver:

  Mitt ex slet av ett ledband i knät första gången vi hade sex. Det blev akuten och sjukskrivning och operation och grejer och jag skrattar fortfarande när jag tänker på att han satt där på akuten och berättade för personalen hur det hela hade gått till.

 29. Bigballe skriver:

  Sög av mitt ex och han fick för sig att det var porrigt att trycka ner mitt huvud, hade precis ätit chokladglass och det vände sig i magen på mig. Spydde ner hela hans kön, golvet och deras handfat. Lagom tills mamman kom hem och sonen stod med snoppen i vädret med brunt klet över sig 😂😂😂😂

 30. Catrine skriver:

  Alltså jag har aldrig skrattat så hysteriskt åt något på internäääätet som kommentatorsfältet till detta inlägg! Så otroligt underhållande!

 31. Apan skriver:

  Jag och ett ex kom hem efter en ganska blöt utekväll och fick för oss att basta. Och sedan kom nästa lysande ide, att ha sex. I bastun. Varpå vi somnar. När vi vaknande kunde jag inte gå så han bar mig. Halkade i duschen och slog huvudet i kaklet och slog upp ett jack vid ögonbrynet.

  Blev rätt rejält hånad av hans lagkamrater efter det eftersom han var så dum och berättade sanningen dagen efter när han åkte på träningsläger.

 32. Anonym skriver:

  *uppåttjack

 33. ellen skriver:

  Haha. Nej fy, obehagligt att få sats i ögonen.

  Har hänt mig med. Jag fick ett one night stands sperma i ögat en gång,vilket aldrig hänt mig innan men han verkade inte alls förvånad över det (är det vanligt för vissa killar eller??!!) Var helt röd i ögat dagen efter och skulle på släktfest och det var bågra som frågade vad som hänt med mitt öga… fick hitta på ngt men skämdes ändå:)

  1. Mupperiet skriver:

   Hur gör porrstjärnor egentligen? De borde få seriösa ögoninfektioner med tanke på mängden sperma de tar i ansiktet 🤔

   Haha alltså detta kommentarsfält är det bästa på länge!

 34. hej skriver:

  jag har nog inte så mycket hemskt! men en gång sa min kille ”don’t use your teeth.” och jag trodde han sa ”USE your teeth”, så det gjorde jag!

 35. Karin skriver:

  På en första dejt med en kille blev jag hemjuden till honom för att basta.
  Jag är ganska värmekänslig och glömde dricka ordentligt under tiden vi satt i bastun i källaren i hyreshuset han bodde i.
  När vi kom upp i lägenheten tog jag en cigg under fläkten, och svimmade.
  När jag vaknat till från det tog vi en dusch ihop, varpå jag svimmar igen, och slår huvudet ganska hårt i gplvet.
  Dejten slutade med att han bäddade ner mig i sin säng ett par timmar så jag kunde vila ut 🙂

 36. Fia skriver:

  Kastade en dart-pil i benet på honom (inomhus), en annan gång drog jag en bitchslap med handväskan. Tror han svimmade av det…

 37. Lena Berglund skriver:

  Inte brutit något men somnat under akten. Red en kille, var trött och full och somnade alltså ridandes. Vaknar av att jag drar en djup snarkning, inser då att jag också dreglat ner mig själv. Han frågade om jag var trött .. eh, ja! Ramlar av, slår huvudet i väggen och somnar. Vi hade inte sex igen.

 38. Anna skriver:

  När jag hade mitt ex hemma för första gången sp skulle jag visa honom lägenheten. Det är bara det art jag hade en 🐇🐰 lös i lägenheten. Han kommer fram till H och kissar honom på fötterna 😂😜 det var det pinsammaste jag varit med om!
  H bara: ”han var väl kissnödig”
  Jag tänkte: ” nej det var han nog inte, utan J ( kaninen) skulle säkert bara kissa revir. ” För J var en riktigt alfahanne, ville ha sex hela tiden. Det var lute komplucwrat i bland när man snubblade på honom. Han tyckte om fötter väldigt mycket. Det här var ju innan han blev kastrerad.

 39. J skriver:

  Första gången jag hånglade men min första kille så slog han bort en bit av min framtand :’)

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp