Men jäääää Catten!

14:00 5 Apr 2017

Catrin Hedlund:

Allting nånting att trycka in på ”karmakontot”, trots att RO bara delar ut rekommendationer och det är tingsrätten du borde vara mer oroad över..

Men men.. alla bäckar små!

Tack för tips!

Ps. Hade inte varit extremt mycket humor om jag och Catten legat på SÖS samtidigt förra veckan. Hade hon kunna legat och glott surt på mig nere på akuten. 🙂

Skönt att hon har en bra magkänsla om den stundande rättegången. Hon är nog den enda.
=)

Saxat från Cattens blogg.

63 kommentarer | “Men jäääää Catten!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Johanna skriver:

    Jäklar vilket struligt liv den människan lever. Konstant drama.

    1. Carina akerlind skriver:

      Ja, eller hur, man blir trött av bara tanken

  2. Carina akerlind skriver:

    Ja, hihi, det hade varit humor, men du verkar ha varit allvarligare sjuk än vad hon var….det skulle ju vara toppen om ångesten över vad hon har ställt till med fick henne att må dåligt, men tyvärr tror jag att hon ville ha uppmärksamhet igen, när hon inte fick någon större respons på bloggen över att hon var ” dålig” så slängde hon in ett inlägg att hon var ” friad”😀, humor i stor utsträckning då det är en fis i rymden mot rättegången, men hon har ju en ” känsla” skrev hon som känns bra, jaha, visst, dom ger henne säkert ryggdunkningar och applåder och skickar ut henne med orden, det är okey att du kör upp folk och kör utan körkort för du är sååå speciell så du kan inte få nåt straff

    1. Johanna skriver:

      Hoppas du aldrig haft ångest tidigare med tanke på att du glatt kan önska någon annan det. Ångest är bland det värsta som finns och det är få människor som förtjänar det.

      1. Johanna skriver:

        Det är väl klart man önskar att någon som begått brott och skadat människor ska känna ångest. Det är klart man önskar henne ångest. Det är ju det som är själva poängen – att man ska känna svår ångest om man skadar och begår brott. Annars vore det väldigt tokigt om människor ska kunna begå brott och skada utan att känna ångest.

        1. Johanna skriver:

          Skillnad på ånger och ångest.

  3. Hanna skriver:

    Har du sett att Odd fått nytt jobb? 😊

    1. Bloggbevakning skriver:

      Nä, var ser du det? =)

      1. Hanna skriver:

        Jag mailar en dig en printscreen från Facebook strax 🙂

    2. Greta skriver:

      Varför skriver du inte mer detaljer om du ändå vet, Hanna? Vi är alla väldigt nyfikna här på bloggen. 🙂

      1. Kallis skriver:

        Ja men eller hur! På LinkedIn är han fortfarande CEO på Zug…

      2. Sacha skriver:

        Hon kanske är en sån som skriver ”Fy vilken hemsk dag…” på FB. Sen när någon frågar så skriver hon ”Skicka PM”. 😁😁

        1. Hanna skriver:

          Jag hat mailat Cam Cam redan om det 😉

          1. Olle skriver:

            Så nu är det ni två som vet? Kul för er.
            Vi är flera som intresserar oss för Odd jobb!

  4. Peter skriver:

    Alltså Catrin, hur tror hon att hon skall ta sig ur allt?
    För några månader sedan hävdade hon att hon var helt oskyldig, samma skit står i FUP men nu skriver hon alltså att det är upp till domaren att avgöra?
    Och hon säger att hon bad om ursäkt vid förra åtalet?

    HA HA HA

    Samtidigt var hon i full färd med att blåsa alla nya?!?

  5. Anni skriver:

    Fråga till Camcam angående inlägget där du kritiserar Tyra om att hon inte bör ge råd och hjälp till andra om psykisk ohälsa: Du hyllade Therese bok och den andra tjejens bok där de skriver om psykisk ohälsa och gav råd och tips till läsaren? De är inte utbildade heller men det var ju okej? Du har sån dubbelmoral?!

    1. ida från kramphult! skriver:

      Jag tycker att det är skillnad på hur råden framförs. Therese lindgren uppfattar jag som att hon är tydlig med att hon ger råd utifrån sig själv och mer att hon vill lyfta psykisk ohälsa, har dock inte läst boken så har kanske missuppfattat. Att börja blanda in mallar och ge mer handfasta råd som bör funka på alla tycker inte jag du ska göra utan utbildning. Sen verkar Therese ha kommit längre än tyra i någon form av process och det påverkar iaf min syn på hur jag bedömer. Jag har ingen utbildning men tycker att jag kan ge råd utifrån mig själv och hur jag hanterat saker (och inte) för att jag upplever att jag mår ok och har gjort det länge.

      1. Anni skriver:

        I Therese bok ”jag är inte perfekt tyvärr” så har skriver hon ut mallar som en kan fylla i. Vad är det för skillnad? Tyra skriver dessutom ofta hur HON känner och hur de har hjälpt HENNE. Jag tycker att alla får ge råd bara man är tydlig med att prata ifrån sitt egna perspektiv, enbart, om man inte är utbildad. Men att Camcam särbehandlar människor olika och avgör själv vem som får och inte får dela med sig av sina känslor är konstigt (fast logiskt när man tänker att Camcam inte skriver sakligt utan vill blanda i hennes egna värderingar och åsikter om andra).

        1. Anni skriver:

          Hallå, Camcam? Svara gärna tack.

        2. ida från kramphult! skriver:

          Tack för klargörande, visste inte att hon har samma approach i boken som tyra har i bloggen.

        3. Linn skriver:

          ”Jag är inte perfekt tyvärr” är inte skriven av Therese Lindgren, hennes bok heter ”Ibland mår jag inte så bra”.

  6. camilla löfgren skriver:

    Helt off att kommentera här egentligen men vill visa Camcam en sak som jag tror hon hade tyckt var kul

    http://kwasbeb.se/2013/04/blondinbella-har-ingen-chans/

    Fick upp den på ”mina minnen” på facebook, det handlar om när blondiinbella skrev om Hen år 2013 och jag garvade lika mycket åt den än idag haha

    1. Anonym skriver:

      😂😂😂😂😂😂

    2. Izabella skriver:

      Hahaha åh jag minns det där inlägget så väl, den här kommentaren gjorde min kväll 😂😂

  7. Lotta skriver:

    Helt otroligt om inte mamman blir åtalad också! Hon borde förstått att det var nåt lurt när någon betalar in så mycket pengar och dottern säger sen att det är hennes! Sen när kan man komma undan skuld genom att säga att man inte vet något… Hon kan ju heller inte varit omedveten om tidigare bedrägerier. Helt otroligt! Hoppas tredje generationen har bra vettiga pappor i alla fall.

    1. Elin skriver:

      Verkligen jättekonstigt. Dels har hon ju behållt 10 000 kr själv, och sen är det knappast som man slussar vidare 30 000 utan att veta vad pengarna kommer ifrån.

      Mina föräldrar hade aldrig låtit mig använda deras konto på det sättet, och verkligen inte om jag tidigare bedragit människor på hundra tusentals kronor.

      1. Annelie skriver:

        Eller hur!?! Anne Hedlund framstår även hon som en människa med noll förankring i verkligheten. Det är även hon som ”vittnat” i alla vårdnadstvister om K1 så att psykdottern fått ensam vårdnad fram till i höstas. Jag förstår inte hur hon är funtad..

  8. Anonym skriver:

    Har liten tillit för det svenska rättsystemet så hon lär väl gå fri, precis som de flesta andra…

    1. Joanna skriver:

      Det är precis det, ärligt talat, jag också får en känsla av…
      Jag vill mer än gärna se att hon sitter inne för detta, men jag blir orolig att hon får gå fri just för att hon själv verkar så lugn.

  9. Largo Winch skriver:

    He he. Nu har detektiverna på FB upptäckt överföringarna från Mats & Mats (55 resp. 69 år gamla) på 1500. ”Massage”, live show eller någonting mer avancerat? Gubbarna såg inte ut som Kent fans, om man säger så.

    De symptom Catrin uppger är klara tecken på panikångest. Håller verkligheten på att komma ifatt henne?

    1. M skriver:

      *Mats & Eddie menar du väl 😉

      Två ganska stora belopp från Eddie dessutom. Den där Mats skulle kunna vara hennes kompis JoaKims pappa/släkting.

    2. Elin skriver:

      Det kan väl lika gärna bara vara några andra som lurats på biljetter men inte polisanmält. Har man någorlunda fungerande ekonomi kanske man inte tycker det är värt att polisanmäla för en sådan summa.

      Oavsett vad man tycker om Catrin är det rätt vidrigt att påstå att hon är prostituerad. Och knappast kul för männen ifråga att bli utmålade som torskar om det nu bara rör sig om biljettförsäljning. Om de däremot finns bevis för att de köpt sex får de gärna hängas ut, det bryr jag mig inte ett skit om.

      1. Susawoo skriver:

        Jag har en väl fungerande ekonomi, den är liten, men ytterst välfungerande. Så, vad menar du, bara för att jag får 11k/månad i min välfungerande ekonomi är 1500 inte värt att anmäla?

        Alla borde anmäla pengar som försvinner/bedrägeri eller vad som helst, sätt in det till pension om det är pengar du kan leva utan idag. Du kanske behöver dem i morgon.

        1. The real Hmm skriver:

          Det sa inte Elin. Hon sa att de kanske inte tycker det är värt att anmäla.

          Tror hon menar att om man tycker man har ”råd” att bli av med pengarna så värderar man inte att rätt ska vara rätt i förhållande till tiden det kostar en att anmäla.

          Jag förstår henne. Jag har ibland inte anmält saker därför att det kostar mig för mycket i tid och energi. Som tex taffsaren på tåget. Anmälde inte för jag visste det skulle läggas ned och jag hade vaken tid eller ork.

          1. Elin skriver:

            Tack, du förklarade precis vad jag menade!

  10. Carina akerlind skriver:

    Nu har hon lyckats få en månads sjukskrivning påstår hon i bloggen, det var därför hon åkte in, behöver förbereda sig mentalt för rättegången skriver hon, oj, vad jag skrattade😀, oh ja så synd det är om henne, så påfrestande…. Hon har ju verkligen inte sig själv att skylla…. Är hon en rymdvarelse egentligen?

    1. Anonym skriver:

      Den där sjukskrivningen är återigen ett jävla hittepå för att komma undan och skjuta upp frågor om varför hon inte jobbar längre.

      Catrin, du har inget jobb att gå till längre. Din hittepå-lön om 25000kr före skatt är bara en jävla lögn, precis som allt annat i ditt liv. Att du ens fortsätter försöka ljuga om allt, trots att alla genomskådat dig, gör det bara sämre för dina barn. Kan du inte tänka på dem och deras framtid för en gångs skull och ta dig i kragen. Pinsamma jävla low life-människa!

  11. Sara skriver:

    Ingen som tänkte på att Catten påstår i ett förhör den 12:e mars att hon jobbat i en månad!? Men enligt insta började hon jobba för 4-5 veckor sen. Det går ej ihop, hon borde max ha jobbat 1-2 veckor den 12:e.. Lögner och åter lögner om precis allt

  12. M skriver:

    En del lär sig visst aldrig.Tyra gör, omärkt, reklam för Starrider i sitt senaste inlägg på sitt privata insta.
    På en av reklambilderna uppmanas man att klicka (går inte) för att komma till en tävling (som inte finns).
    Den andra tävlingen, som skulle avslutas efter några dagar, är inte avslutad ännu och snart uppe i 4 veckor.
    Under tiden sitter hon och knåpar med rosa självhjälpsmallar.
    Ujujuj…

  13. Anonym skriver:

    Ytterligare bevis på att Catten är totalt värdelös på att ljuga:

    På en akutmottagning kan man inte blir sjukskriven (i hennes fall ljuger hon om 1 månads sjukskrivning). Det är på en vårdcentral/husläkare som kan sjukskriva.

    Enligt henne själv så var hon även sjukskriven pga bihålorna innan detta sjukhusbesök. Men om hon nu har varit till en vårdcentral och blivit sjukskriven för sina bihålor tidigare, varför har hon då inte skrivit om det i någon av hennes sociala medier som hon gör med precis allt annat?

    Liar liar pants on fire 🤥

    1. Elin skriver:

      Vad jag vet så kan akuten i vissa fall sjukskriva patienter, men då handlar det ju bara om någon dag innan patienten tar sig till en vårdcentral. Precis som du säger så sjukskriver de verkligen inte folk för en hel månad. Jag menar de gör ju knappt vårdcentralen heller, det vanliga är ju en vecka eller två och sen får man komma på återbesök (såvida det inte handlar om väldigt allvarliga sjukdomar såklart)

      1. Anonym skriver:

        Jag sjukskrivs månadsvis för depression av min läkare på VC, hade nog dött om jag bara fick 2 veckor…

        1. Anonym skriver:

          Kan man inte bli utförsäkrad till slut?

        2. Elin skriver:

          Till anonym, depression är just en av de allvarliga sjukdomarna jag syftar på. Jag hoppas verkligen du får bra vård, och all tid i världen du behöver för att bli frisk. <3

          Till anonym 2, vad är poängen med att dra upp utförsäkring bara för att någon berättar om att hen är sjukskriven? Back off. Om du är intresserad av frågan är det ju bara att googla.

          1. Anonym skriver:

            Tack Elin <3 det hoppas jag med!

            När det gäller utförsäkring, har jag ingen aning. Har varit sjukskriven snart 4 månader bara än så länge. Tog lång tid innan jag vågade be om hjälp och har turen att ha fått en förstående läkare och även en handläggare hos FK som är fantastisk! Försöker att se ljust på framtiden och inte tänka på saker som utförsäkring…

          2. Elin skriver:

            Till anonym, så starkt av dig att ta hjälp! Det är inte lätt, och just pga allt tabu runt omkring så väntar många länge på att söka vård = återhämtningensperioden blir längre. Vad skönt att du fått en bra läkare, och känner att du kan se ljust på framtiden. <3

    2. My skriver:

      Fast de där stämmer inte jobbar på akuten och nog kan patienter sjukskrivas…

  14. Nina skriver:

    kommentarer på hennes blogg idag

    Christian skriver:
    5 april, 2017 kl. 15:34

    Hej!

    Jäklar vad jag lider med dig!
    Hoppas du blir friad i rättegången. Jag vet att du är oskyldig. Kämpa på!!

    Gilla
    Svara

    Nina skriver:
    5 april, 2017 kl. 15:42

    Har du ens läst FUP:en

    Gilla
    Svara
    Marit skriver:
    5 april, 2017 kl. 15:58

    Oskyldig? Vilken värld lever du i?

    1. Anonym skriver:

      Vilka jobbar på akuten? Läkare. Vilka skriver sjukintyg? Läkare.
      Jag har blivit sjukskriven av en läkare ifrån akuten…

      1. Anonym skriver:

        Antar att ditt svar egentligen skulle ett snäpp högre upp…

        I majoriteten av fallen så sjukskriver inte en akutläkare på en akutmottagning. Så funkar det. Oftast uppmanas man att ta kontakt med sin vårdcentral för ev sjukskrivning efter ett besök på akuten. Detta behöver inte ske samma dag.

        Däremot kan akutläkare skriva ut ett sjukintyg som du kan lämna in till din arbetsgivare. Ett sjukintyg måste alltid lämnas in till arbetsgivare om du är sjuk 7 dagar eller längre. Sjuklön betalas ut från din arbetsgivare sjukdag 2-14, under denna tid är du sjukanmäld från ditt arbete. Från dag 14 måste sjukskrivning ske samt skickas in till Försäkringskassan för bedömning/godkännande för att kunna erhålla sjukpenning. Sjukpenning betalas ut från Försälringskassan.

        1. Netts skriver:

          Inte helt korrekt. Läkarintyg måste lämnas till arbetsgivaren from dag 8 inte dag 7. Och för att få ersättning från FK så ska man uppvisa läkarintyg from dag 15 inte dag 14!

          Finns inget som hindrar en läkare på en akutmottagning att sjukskriva patienten. Dock är det ju en administrativ ”börda” som de gärna vill undvika och vissa akutmottagningar tillämpar kanske att hänvisa till vårdcentral/husläkare. Men det finns inga regler som säger att man inte kan bli sjukskriven efter ett besök på akutmottagning….

  15. Kalle skriver:

    Hade fler människor varit som denna förskräckliga människa (och hennes mor och dekadenta far) då hade skatten fått dubblas. Hur står omgivningen ut? Förr i tiden hade dom hängt henne i närnsta träd.

  16. Tintin skriver:

    Catrin har frågestund ikväll. Eftersom jag är säker på att hon skulle censurera min fråga ställer jag den här istället. (Vi vet ju alla att Latrin är här inne och läser hela tiden.)

    Fråga: Såg bilden på din äldste son med mobil idag. Vad händer den dagen han får för sig att googla sin mammas namn? Har du berättat för honom om alla du har lurat?

  17. Kanin skriver:

    Alltså det är humor på hög nivå att läsa igenom de sista sidorna i FUP:en (där Catrin intervjuas) och låtsas att det hon säger är sant. Hon låter ju som en imbecill! Vad är bättre, att framstå som kriminell eller som komplett korkad? Oavsett så utmålar hon ju sig själv som båda genom der förhöret.

    Alltså sjukt hur hon kan vara så verklighetsfrånvänd, typ strunta i att svara till förhörsledaren innan givet datum. Vem gör ens så, det är väl bara att be om mer trubbel?

    Hoppas hon får vård som del i sitt straff…

  18. Bara Jag skriver:

    Hittade CH:s gamla blogg på Finest och fastnade för det här inlägget ”30 Saker ni inte visste om mig” – http://finest.se/catrinhedlund/page/3/
    Punkt 8/9/11/14/15/27/28/29 Är mina favoriter

    1. Johanna skriver:

      Vilken HELT fantastisk lista! Punkt 9 är ju fantastisk ”Jag vet två i min umgängeskrets som umgås med mig bara för att få status”. Snacka om att leva i sin egen värld.

  19. Tintin skriver:

    Vad skall man säga?

    Svar på fråga 12 i kvällens frågestund:

    ”Jag hoppas på skuldsanering.” Fortsätt drömma!
    ”Jag vill även kanske skaffa fler barn.” Hjälp!

    1. A skriver:

      Skaffa fler barn? Man kan undra hur hon tänker. Tvångssterilisering hade väl vart det enda rätta!

      1. Kalle skriver:

        Känns som att en ny lag bör införas där föräldrarna får godkännande i förskott av avkomman.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp