Påskkort!!

18:00 12 Apr 2017

Foki:

Tjocka Hetsätarkatten och Lilla ‘Nöboll har fått påskkort från Fokis misse Baggiz!!!
Åh, så himla fint!!!!

Glas påsk!!! I morgon ska vi alla – inklusive missekatter – åka på påskresa ändå till de småländska skogarna för att fira ihop med mina föräldrar.
Klart kissarna ska följa med.
De kanske kan jaga vildsvin? =)

9 kommentarer | “Påskkort!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. H skriver:

    Du kanske ska bemöta kritiken på ditt fullkomligt smaklösa och elaka inlägg från imorse. Den där 17-åring du slut shameade och skrev ”runk away!” om. På riktigt så jävla sjukt inlägg att skriva. Tycker synd om dina bonusbarn nu faktiskt. Du är en skitdålig förebild för dem.

    1. anonym skriver:

      Glad påsk synd att vädret inte är fint. Det hade vi nog alla behövt sol o värme. Kramis.

    2. anonym skriver:

      Till h men vi är många som tycker att inlägget var bra. Att camcam bryr sej o visar att inte ok o visa upp sej när man inte är myndig. Mycket elakare o bara låta det vara o sanningen är att många går nog igång på bilden o varför ska man bjuda på det?? Det har med mognad att göra att sätta gränser för andra och sej själv.

      1. Wyy skriver:

        Vem är det som har bestämt att det inte är ok? Bara för att DU tycker det betyder det inte alls att andra också måste göra det. Det är absolut ingen skillnad att tända på en sjuttonåring och en nybliven artonåring. Bara för att du vill att det ska vara på ett visst sätt betyder det inte att det är så det faktiskt är. Snälla begränsa inte någon annan än dig själv när det gäller saker som baseras på åsikt.

  2. X skriver:

    Håller med anonym. Vidare tycker jag inte Camcam har någon förklaringsbörda eller skyldighet att svara. Du har framfört din synpunkt o hon sin. Vad tjänar det till att älta det mer.

    PS: Du avslutar med personangrepp. Lusten att svara blir ju inte större då. Ds

    1. H skriver:

      Läste du inlägget innan hon redigerade det eller? Det var en oerhört skammande hånfull och elak ton mot en sjuttonåring och hennes föräldrar. Svensk hederskultur i sitt esse. På senare tid har Camcam verkligen stundtals skrivit sina inlägg på ett oerhört elakt och hånfullt sätt, som sedan när det ifrågasätts antingen skylls ifrån med ”jag kan inte ansvara för hur du väljer att tolka texten” eller ”det var inte såååå jag menade” fast undertonen alltid subtilt hintar att det var exakt så hon menade. Jävligt beige.

      Anledningen till att jag tycker synd om hennes bonusbarn är att hon sade sig starta bloggen för bonusdotterns skull. Samma bonusdotter hade sedan lagt upp en bild Cam ”kritiserade” (läs hånade) i ett senare inlägg. Jag tycker bara det ger en så jävulskt okul eftersmak. Onödiga inlägg.

      1. X skriver:

        Jag har läst inlägget och efterföljande och har kommenterat att läsförståelsen hos vissa som kommenterar är oroande låg. Jag vidhåller detta.

    2. sorgligt skriver:

      X
      Att säga att någon är en skitdålig förebild är INTE att personangrepp.

      1. X skriver:

        Du säger att Camcam är något. Det är ett angrepp på henne som person. Suck, stay in school kids!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg