Say what?

19:30 12 Apr 2017

Lady Dahmer:

LD har flyttat sin blogg till blogg.se och jag måste säga att jag gillar layouten.
Clean och snygg!
Riktigt snygg!

Blogg.se gör även en intervju med henne inför flytten där LD erkänner att hon är konflikträdd?

Det kom som en total överraskning för mig.
Hon? Konflikträdd? Hon? Som inte tvekar en sekund på att provocera, diskutera och argumentera på sociala medier dagarna i ända?
Jag har snarare fått intrycket av att hon behöver konflikter ungefär på samma sätt som syre.
Har jag haft så fel?

Men det kanske är skillnad på att vara konflikträdd på nätet mot i verkligheten – alltså face to face?

Och brevväxla med seriemördare?
Det känns nästan lite kittlande förbjudet.
Jag är ju själv en true cime-knarkare av sällan skådat slag men jag har aldrig brevväxlat med någon från den världen.
Vad skriver man om? Hur ofta får man svar? VEM svarar?

Gud, jag vill veta allt känner jag!

102 kommentarer | “Say what?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. anonym skriver:

  Sjukt dassigt att LD repostar gamla inlägg..

  1. Anonym skriver:

   Hon flyttar väl över dem till nya domänen..

   1. Nosun skriver:

    Nej, hon bekräftade i kommentarsfältet att hon återanvänder inlägg ibland.

    1. Anonym skriver:

     Haha jaha.. jag har aldrig läst dem förut så jag märkte inte 👍🏽

 2. svatantrya skriver:

  seriemördargrejen visste jag dock. Hennes namn på internet är ju tagit från en 😀 Såg nyligen en intervju med en tjej som brevväxlade med sin brors mördare – Peter Mangs. Om du inte sett den borde du göra det. Dock tror jag inte Lady D och den tjejen brevväxlat med mördare av samma anledning… Men visst kan även en icke drabbad vara intresserad av en seriemördares tankar osv.

  1. Lisa skriver:

   Ja – den värsta av dem alla efter Ted Bundy. Så jag förstår inte hur hon egentligen kan känna sig stolt över namnet hon använder.

   1. A skriver:

    Jeffrey Dahmer hade väl ihjäl en massa horor? Jag tror att LD menar med sitt namn att alla män är potentiella seriemördare, manshatare som hon är.

    1. X skriver:

     Nej, han dödade pojkar och män. Mestadels homosexuella.

    2. Lisa skriver:

     Som X sade: pojkar och män. Han mördade dock inte alla. Det första offret var en elvaårig pojke som blev våldtagen och grannen upptäckte det genom att han promenerade hem och det blödde från hans rumpa.

     1. Mikaela skriver:

      Men fy fan, stackars barn.. 😢

    3. Magda. skriver:

     Nja, han raggade upp sina offer på gaybarer. Att offren var horor har jag aldrig läst. Han var kanibal och nektrofil

     1. Lisa skriver:

      Inte enbart – så nej.

    4. Mia skriver:

     A, LD har väl skrivit att namnet är taget för att hon brevväxlar/brevväxlat med Dahmer?

     1. Sofia skriver:

      Har hon brevväxlat med Dahmer? Hur gammal är hon egentligen?! Han dog för över 20 år sen ju..

 3. Henrietta skriver:

  Hon har sagt att hon är en sån som pekar med hela handen. Det kanske är en figurativ hand hon menar.

 4. Anonym skriver:

  Är Roland kvar på Blogg.se? Helt säker på att Lady D får en saftig lön för det trafik hon kommer dra tid. Roland kämpade väl ett tag för att inte Kissie mfl. Skulle lämna Blogg.se?

  1. Anonym skriver:

   Det var ju Roland som bad Kenza, Kissie med fler att flytta ifrån portalen..

 5. Isla skriver:

  Jag har skrivit med en kille som sitter på Texas death row i snart 10 år nu. Man skriver om allt möjligt, precis som med ”vanliga” brevvänner (inte så många som har såna nuförtiden skulle jag tippa😁).
  Innan jag bestämde mig för att skriva så sökte jag noga på google vad han hade gjort – ville inte skriva med tex en pedofil eller våldtäktsman osv… Kanske lite skenheligt, men men…
  Tycker det är intressant att byta tankar med honom, och få en lite djupare insikt om livet på death row och USA:s fängelser, och inte bara det man ser på typ OZ och Prison Break.😁
  Och visst, när man skrivit så här pass länge så kallar jag honom en slags vän! 🙂

  1. CHarlotte skriver:

   MEN åh- det vill jag med! Vart sökte du? Och hur ofta får man svar, alltså hur ofta skriver du och hur ofta skriver han? Älskar true crime och att brevväxla med ngn i USA känns sådär lagom tryggt 🙂

  2. Carro skriver:

   Jag vill också veta!!! Älskar dokumentärer/ truestories och kriminalfall!!

  3. Anonym skriver:

   Men ja! Snälla, berätta allt! 🙂

   1. Isla skriver:

    Oj vad ni var många som var intresserade, kul! 🙂

    Jag minns inte vilken sida det var jag hittade honom från, det finns ju en massa där fångar har sina ”ads”, det är ju bara att bläddra på! Om man söker på tex. Death row penpals så kommer det upp flera sidor med fångar som letar efter brevvänner.
    Det är bra att tänka noga innan man beslutar sig för att skriva och om man vill ge ut sin riktiga adress. Min brevvän har berättat att tex. vissa säljer adresser/bilder osv.. Men USA är ju långt borta, och liksom vad är sannolikheten att en dödsdömd fånge dyker upp bakom din dörr? Jag skulle säga typ noll! 😀 Det var också en av mina kriterier då jag bestämde mig för att skriva, jag ville verkligen vara säker på att jag aldrig skulle vara i fara, hur hysteriskt det än må låta..

    Min brevkompis hela case är ganska intressant, och jag har berättat för honom att om han hade gjort samma brott i Sverige hade han suttit kanske 10 år, med tanke på att han inte hade ett register sedan innan samt att han var bara 18 år.. Men USA, nix, där blev han dömd till döden. I USA tror man väl inte på rehabilitering ens på samma sätt som här, och Texas är nog en av de värsta staterna om man man tänker på straff och så. Men visst, han gjorde sina val i livet och har haft ihjäl en annan människa, och som tur är har han aldrig ens påstått att han är oskyldig, som många gör.

    Menmen.. Det beror lite på posten hur ofta man får brev, men jag skulle säga ca. ett brev per månad. 🙂 Ibland när jag skickar ett brev så kan den nå honom i ca. en vecka, ibland tar det upp till tre veckor. Och samma sak när han skriver mig.

    1. Anonym skriver:

     Hur kunde du veta att du inte var i fara då innan du skrev? Det kan man aldrig veta ju.

  4. Anonym skriver:

   Försökte skriva innan, men blev hejda för att jag kommenterade för fort(?!)
   Men Undrar verkligen varför? Skulle du/ni skriva till någon i svenskt fängelse med en livsdom?
   Är själv fascinerad av crime, men min personliga gräns går att kontakta dem. (Kanske som anhörig av olika anledningar) men annars nej, för min del..
   jag ser kanske saker olikt från er som vill ha kontakt med dessa människor..

   1. Sofia skriver:

    Jag skulle inte heller vilja ha kontakt med en mördare på ett sånt personligt plan eller vad man ska säga. Skulle mer än gärna intervjua seriemördare för att jag är intresserad av den psykologiska biten, antisocial personlighetsstörning osv, men jag skulle då aldrig vilja bli ”vän” med något psykfall haha. Skulle inte berätta personliga saker om mig själv eller ge ut min adress..

    Men det är ju måååånga som är fascinerade på andra sätt. Folk åker ju fan tvärs över hela jorden för att ha sex med dömda mördare, folk gifter sig med dem osv. Helt galet enligt mig. Läs boken Monster av Micael Dahlén, den handlar just om folks fascination av mördare och han intervjuar några kända mördare om det.

 6. Hullull skriver:

  Får LD lön nu då?

 7. Sofia skriver:

  Är nog många av de som skriker högt på sociala medier som i ”verkliga livet” är extremt konflikträdda!

  1. Nadia skriver:

   Det är lätt att vara tuff bakom en skärm.

  2. Anonym skriver:

   Själv har jag social ångest. Tycker det är jobbigt att prata (och ens märkas) bland folk, har svårt för att höja rösten och ta plats, och mår jättedåligt om någon avbryter mig eller skriker och skäller på mig. Därför klarar jag inte riktigt av att ta konflikter med folk jag inte känner i verkliga livet. På internet är det lättare att stå upp för mig själv och mina åsikter, eftersom jag får tid att formulera mig som jag vill och inte kan bli avbruten. Samt förstås att jag fortfarande är hemma i min trygga miljö när jag skriver.
   Det handlar inte om att jag ”spelar tuff”, utan om att min ångest hindrar mig från att vara mig själv när jag träffar folk ”på riktigt”. Jag kan absolut tänka mig att LD har någon liknande orsak eftersom hon också verkar må dåligt och ha ångest ibland.

 8. Hulken skriver:

  Jag håller med om konflikträdda grejen. Det verkar vara lätt att agera tuff när man bråkar med bokstäver utan att behöva träffa personen någon gång. Strö över lite ”bro” så blir man ännu tuffare.

 9. L skriver:

  Jag brevväxlar också med en mördare. Även fast jag inte håller med om det han gjorde är det riktigt intressant. Man får en annan syn på människor. Han är verkligen en av de trevligaste personerna jag har pratat med. Jag hittade honom via write a prisoner. Man kunde söka efter stat, kön, ålder etc.

  1. Anso skriver:

   Fråga: brukar inte psykopater vara väldigt trevliga? Tills de vänder helt om? Är en allmän fråga och menar inte att ovanstående brevkompis skulle vara det.

   1. L skriver:

    Det kan nog stämma. Jag har inga kunskaper om psykopater så jag har faktiskt ingen aning.

    1. Anso skriver:

     Inte jag heller, vet inte om jag fptt för mig det pga fakta som jag läst någon gång eller om det är bullshit haha 🙂

 10. Sofie skriver:

  Hallå hjälp! Off topic: någon annan som minns kissies video som hette något i stil med ”en dag på stan?” När hennes bror filmade henne en heldag med massa fans? Jag tror även det var någon pussycat dolls låt i bakrunden. Vet någon av alla er snälla människor vart man hittar den isf??
  Kram! 🙂

 11. Anonym skriver:

  Nu sitter både dottern och jag och letar mördare på write a prisoner

 12. anonym skriver:

  Ni skämtar. Ha kontakt med någon som tagit en människas liv. Kan inte tänka mej något värre. Varför vill man det? Mycket märkligt.

  1. Linnéa T skriver:

   Av samma anledningar som varför man ser på läskiga filmer, lyssnar på brottspoddar osv. För att det är kittlande, intressant, nyfikenhet, intresse för människans psyke? Finns väl en uppsjö av anledningar.

   1. Lisa skriver:

    Kan man inte se på en dokumentär istället för att brevväxla med en seriemördare? Det går inte att förstå hur en seriemördare tänker eftersom de inte tänker som oss. De har en skev bild av mänskligheten och ser sig själva som rovdjur som tar sina offer såsom djuren tar sin föda.

    1. L skriver:

     Det är en helt annan upplevelse att själv skriva till någon själv. Jag försöker vara en öppen person och stänger inte in mig i en bubbla där jag bara pratar med folk som mig. Jag upplever det som lärande att läsa diskussioner och höra om andras åsikter och att prata med folk i olika livssituationer. Varför skulle man INTE brevväxlar med någon bara för att de är kriminella? Jag gör det främst för att det är intressant, för att jag vill lysa upp någons tillvaro lite och hjälpa honom att hålla sig på rätt bana.

     1. Lisa skriver:

      Jag tror aldrig personen kommer komma på rätt bana igen – men good for you!

    2. Magda. skriver:

     Rovdjur jagar inte av samma art för att få mat. Så det går inte att jämföra en mördare med ett rovdjur som jagar. Min far jagar djur för mat på bordet , men han jagar inte av sin egen art naturligtvis .

     1. Lisa skriver:

      Jag menade det inte i själva jaga meningen. Jag menade jaga – som smygandes och ovetandes.

    3. Magda. skriver:

     Lisa, javisst då är jag med dig när det gäller jaga, det gör ju serie mördare. Det var just jämförelsen med rovdjur jag tycker var fel, för att de jagar för mat, och människor som är seriermördar jagar för nöjes skull.

   2. anonym skriver:

    Men filmer är ju på låtsas det kan jag titta på för man vet det inte är verkligt. Men människor som gjort hemska saker. Ok förstår alla har sin historia. Men vilja ha närmare kontakt såsom brev är inget för mej.

  2. Anonym skriver:

   För att förstå.

   1. anonym skriver:

    Förstå?. Tror inte ens läkare kan förstå många våldsbrottslingar. är mest psykopater tänker på Hannibal le ctar. Nej det hoppar jag över i mitt liv.

    1. Anonym skriver:

     Ok, det får man göra =) men andra, som har lever andra liv än ditt, kan behöva svar, som man kanske bara kan få av en mördare. Förstår du?

    2. CHarlotte skriver:

     Jag tror ytterst få av de som sitter i fängelse är Hannibal-Lector-psykopater! 😀

    3. Ellie skriver:

     Varför skulle läkare förstå hur personligshetsstörda mördare tänker? Läkare är bra på somatiska sjukdomar men de är inga experter på psykologi.

     1. Lina skriver:

      …det är läkare som behandlar personlighetsstörningar – fast de som specialiserat sej på psykiatri.

     2. Alk skriver:

      Då borde du också veta att behandling av psykopati i princip är verkningslös o h man fortfarande inte kan förklara varför eller hur störningen uppstår. Det är intressant dock att lika stor del av befolkningen har en empatisk störning eller psykopati som har adhd. Något vi kanske borde prata mer om?

  3. I skriver:

   Jag är nyfiken på om även män gör detta? Jag kan inte förstå grejen men sen så gillar jag heller deckare eller filmer som handlar om mord m.m. Jag förstår inte heller hur man kan läsa om riktiga fall och lyssna på rättegångar med vittnesmål, för mig är det samma sak som att bevittna det på riktigt. Men då är jag också en person med väldigt bra fantasi och inlevelseförmåga och jag kan må psykiskt dåligt i veckor efter enbart en rubrik. Det är helknäppt för mig att intressera sig mer för mordet och mördaren än offret.

  4. CHarlotte skriver:

   Ur ett psykologiskt perspektiv är det ju jätteintressant att få höra hur en person som är ens egen raka motsats tänker – och även om man inte kan förstå och acceptera det personen gjort så är det ju ändå en människa med en historia bakom brottet och det är ju det som är det intressanta, vad har lett fram till att personen gjorde som den gjorde, hur har uppväxten varit osv.

   Jag skulle våga påstå att de allra flesta som begår ett hemskt brott har händelser i sin bakgrund som leder fram till att de begår brottet, inget som rättfärdigare det men som kanske ändå förklarar det och ju mer man vet om varför ngn gör som den gör – desto fler kanske man kan fånga upp innan det är för sent!

   Rent generellt så tror jag det är få personer som har en helt normal uppväxt, inga andra svårigheter osv som bara en dag bestämmer sig för att mörda någon….

   1. CHarlotte skriver:

    Och nej, jag skulle antagligen inte alls tänka så om ngt liknande hade hänt ngn som står mig nära….

  5. Anonym skriver:

   Är väl stor skillnad på att ha kontakt med en seriemördare än att ha kontakt med någon som kanske växt upp fattigt gått med i ett gäng och drogpåverkad mördat någon och sedan ångrar sig?? Tex.. det är väldigt lätt att säga jag skulle aldrig men har man inte levt samma liv som någon annan så kan man egentligen inte uttala sig.

 13. Anonym skriver:

  Kan du inte skriva om Tyras minst sagt konstiga inlägg igår om hennes vikt? Hur vikten bara rasade utan hennes vetskap och i andra meningen tipsa om en bantningsdryck som hon använde sig av?

  Så många frågor, så få svar

  1. Emma skriver:

   Och att hon inte med ett ord nämnde att Elvanse gör att man dels får sämre aptit, dels ökar förbränningen. Till och med barn som ju ska öka i vikt, går ner ca 1,5 kg per månad i snitt. Vuxna går ner mer eftersom de tar en större dos. Detta enl Fass.

   1. Anonym skriver:

    Hold. Up. Är tyra tjackis? Jag trodde hon var torsk på tram? Vilken jävla game changer isåfall.

    Frågan är alltså: missbrukade hon elvanse (tog mer än förordrat)?

 14. Em skriver:

  Tips till er som är intresserade av mördare: Monster av Micael Dahlén. Författaren har besökt typ 10 seriemördare runtom i världen och beskriver deras historier. De har alla olika bakgrunder och olika ”motiv”. Väldigt intressant bok.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Kan bara instämma!! Den är grym!! Samma sak ”I huvudet på en seriemördare” av Sven Å Christiansson!

  2. Andj skriver:

   Åh jag tyckte den var sjukt fjantig. Kändes så fruktansvärt töntig på nått sätt.

 15. Bara en tanke skriver:

  Tycker det är vidrigt att glorifiera kriminella – framför allt (serie)mördare???
  Blir så sinnessjukt trött på denna mänsklighet alltså… kräks. Så jävla trött och besviken. Män är tydligen fascinerande människor vad de än gör… helt otroligt?! Kräks lite mer…

  1. M skriver:

   Vem glorifierar seriemördare? Ser ingen som gör det här.

  2. Anonym skriver:

   Vadå män, nu var du väl bra blåst. Det finns många livstidsdömda kvinnor i USA

  3. CHarlotte skriver:

   Om jag skulle bestämma mig för att skriva så vore det allra intressantaste att brevväxla med en kvinna – jag ser inte mördare som bättre/sämre eller intressanta/ointressanta pga kön….

   1. CHarlotte skriver:

    Ett förtydligande – ”jag ser ingen som beskriver mördare som intressanta eller ointressanta pga kön” skulle det stå!

 16. Feds skriver:

  Jag började brevväxla med en mördare på amerikanska death row förra året. Väldigt intressant så det kan jag rekommendera 🙂

  Jag gjorde det dock av den sorgliga anledningen att jag var så himla ensam och behövde någon att prata med…

  1. Anonym skriver:

   Det är inte ett dugg sorgligt! Många är ensamma, men om fler vågade ”sträcka ut handen” som du gjorde skulle färre vara det. Bra gjort! Hoppas du känner dig mindre ensam idag <3 Det gör i alla fall garanterat personen du brevväxlar med. Du är en fin person.

  2. Lisa skriver:

   ❤ många är ensamma och du är absolut inte sorglig!

  3. Dennina skriver:

   Fy vad tråkigt att höra. Jag gjorde tyvärr detsamma. Kramar. Massa kramar.

  4. Magda. skriver:

   Feds, vad ledsen jag blir att höra att du är så ensam. Massor av kramar till dig

 17. Lärkan skriver:

  Tipsar om ett 3-delat avsnitt med dr Phil (kan se gratis över watchvideos) med en ung mördare vid namn Austin Harouff.
  Själva morden var uppseendeväckande och brutala, men det mest intressanta är han själv, till synes frisk, populär, snäll och godhjärtad, men givetvis dyker ”små” intressanta bitar upp angående hans psykiska mående här och var, hur teorierna ser ut osv.

  Rekommenderar, jag själv satt klistrad!!

  1. Emma skriver:

   Kan du länka? Kan ej hitta avsnittet. :/

  2. Anonym skriver:

   Vad söker man på för att hitta? Vill jättegärna se! Vilken säsong av Dr Phil? Eller ska jag söka på ngt specifikt avsnitt?

 18. Anonym skriver:

  Lol på fjanten som trycker dislike på typ varenda kommentar 😁 vem är du? Vill du ha en kram?

  1. I skriver:

   Haha tänkte samma 😁

  2. Lisa skriver:

   Den knappen borde seriöst tas bort. Gillar man något trycker man på like och om inte behöver man inte trycka alls. Dislike känns nedvärderande på något sätt.

   1. Ellie skriver:

    Också mycket svårt att tyda vad det är dissen står för ibland.

    1. Lisa skriver:

     Verkligen! Som den här människan som trycker dislike på allt. No lifer much?

    2. CHarlotte skriver:

     Exakt!
     Tex Feds ovan som skrev om att hon (han?) var ensam….ska man trycka tummen upp eller tummen ner då?!

     Näe – ta bort den knappen!

   2. Anonym skriver:

    Många som upplever en diss utan förklaring som mer skrämmande än formulerade meningar från en anonym.

    Fantasin kan skena iväg när man inte har något alls att ta på. Det hela blir väldigt hotfullt. Framförallt när det gör på en vänlig kommentar utan en framförd åsikt.

    Jag hoppas CamCam håller sitt löfte nu att vara lyhörd mot kritiken för den har varit mångdubbelt större än dem som gillar dissen.

    1. Anonym skriver:

     Hej the real hmm.

   3. Wolfie skriver:

    Neeeej, jag älskar dislike knappen! (ej jag som klickar dislike på allting, haha)

 19. Anonym skriver:

  Förvånad över punkt ett och två… punkt tre kände jag till dock.

 20. A skriver:

  Tips till alla som vill veta hur en mördare tänker, men som inte vill skriva med en, se Netflix dokumentären/serien ”En mördares sinne”. 🙂 Består av flera avsnitt. Tror många av er skulle gilla den!

 21. Lollo skriver:

  Åhåja, CamCam. Tipsar om våran Engla som uppenbarligen äter exakt samma glass-och-godisskål både den 9 och 12 april (eller ljuger bilderna?!?!!!!). Borde den inte ha hunnit att smälta ändå? Eller kan det vara så att flickan de facto trots alla spekulationer ändå inte äter allt hon insinuerar att hon gör och att alla dessa genom åren stackars ett-salladsblad-med-tacos-på-bild med flera andra tveksamma ifrågasatta måltider trots kommentarsfältets ifrågasättande mothugg ”det behöver ju faktiskt inte vara allt jag åt!” är hela hennes sk styrke-tränings-middag?

  Nå. Nu vill hon i samarbete med något företag dessutom prova cool sculpting. Grattis.

 22. Anonym skriver:

  Läste precis i Kissies blogg att hon har pussats med Carolas ex….hon menar väl inte Runar va?!?! 😉

  1. Anonym skriver:

   Åååååh kissie levererarrrrrr 😍

 23. Anonym skriver:

  Jag tycker det är intressant med serie-mördare på ett sett. Intressant att höra hur en som är så olik en tänker. Jag tycker det är fel tex att ta lagen i egna händer mot personer som har våldtagit eller mördat osv, men jag skulle aldrig vilja ge en sån människa min uppmärksamhet genom att skriva brev till den heller. Ser heller på dokumentarer eller läsa en bok om det isåfall. Och dom som säger att typ ”ja men jag kanske kan få personen att ändra sig” , sluta dröm kommer aldrig att ske. Speciellt serie-mördare.
  har hört talas om en massa tjejer som skriver brev till mördare i fängelset och sen träffas dom och gifter sig osv. Har alltid undrat vilka dessa idioter är haha

 24. Greta skriver:

  Catrin Hedlund saknar sin skäggturk. De har varit tillsammans i någon månad och hon går på som om de hade varit gifta i flera år och har barn tillsammans.

  1. Vivvi the one and only skriver:

   Snälla förklara för mig vad en så kallad ”skäggturk” är?

   Blir så trött på smygrasism att jag kräks

   1. Nettan skriver:

    Det där var ju inte ens smygrasism…. sorgligt.

 25. A.N skriver:

  Jag uppfattar inte henne alls som konflikträdd, tvärtom..va märkligt. Är nya bloggen helt reklamfri, helt utan annonser eller?

  1. Lina skriver:

   nä hon har annonser som vanligt men skriver inte själv om varor.

   1. W skriver:

    Hur fan är annonser ”reklamfritt”? Aldrig besökt hennes blogg men herregud vad mycket lögner och skit man får höra som kommer ifrån hennes håll.

 26. Tatiana skriver:

  Jag brevväxlade med Michael Alig i över 10 år. Men han har varit fri i några år nu och bor återigen i NYC.
  New York Club Kids!

  1. Emmie skriver:

   Pratade ni om pedofilanklagelserna?

 27. Anonym skriver:

  Gick in på dahmerskans blogg och förstår inte hypen kring henne. Jättemärkligt inlägg, hon påstår en massa saker helt utan källor eller fakta (manlig vänskap värderas högre, den består i att dricka öl), sen drar hon slutsatsen att detta är förtryck. Hon hittar ju på egna halmgubbar ur luften och baserar sin sjuka fanatism på det. Och hennes fans sitter och applåderar som sjölejon på cirkus. Riktigt weird…

 28. Anna skriver:

  Det märks att hon är konflikträdd för hon disskuterar inte saken närmare utan bara kör sitt race. Sedan är det en sak att vräka ur sig saker på nätet än att säga det öga till öga till en person.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla