Peppa Ellen!!

15:15 25 Apr 2017

Ellen Bergström:

När jag skrev det HÄR inlägget så var det inte för att gå på varken Ellen eller hennes föräldrar utan mest konstatera att inte alla har så storsinta föräldrar som Ellen – på gott och ont – som bjuder hem exet på grillkväll.

Med det sagt så känner jag att jag vill peppa Ellen lite extra en vecka som denna då hon knappt kunde stå upp under förra veckans Let’s Dance och har om vi ska se det krasst – haft en rätt pissig vår med uppbrott, bostadslöshet mm och jag vet att ni kan peppa igång den mest svårpeppade! Det märkte jag i våras när jag var sjuk.
Gud, så fina ni var då!

Så in och peppa Ellie B lite här bland kommentarerna och ge henne en fin överraskning nästa gång hon kikar in här!
Skriv något snällt, uppmuntrande eller bara tjooooa lite!

Har du inget snällt att säga i nuläget – skrolla dig då vidare är du snäll!
*skrolliskrolliskroll*

Om Ellen är en av mina favoriter?
Japp! Kan du ge dig på! 

Ni måste kolla in Ellens nya serie på SvtPlay – Skitlycklig!!
Den är underbar!!

30 kommentarer | “Peppa Ellen!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Tappa aldrig bort ditt stora hjärta, Ellen! Få hade klarat av att vara så storsinta som du har varit, och få hade klarat sig igenom situationen utan att bli mer cyniska än innan. Det är ingenting negativt att vara sårbar, och det kräver en alldeles speciell person för att inte bli förhärdad i olyckstider. Var stolt över det!
  ”Hardness and strenght are deaths companions. Pliancy and weakness are expressions of the freshness of being. What has hardened will never win.”

  1. Anja skriver:

   Exakt! Viktigt är även att poängtera att det här är Mikes största förlust. Killen åkte land och rike (USA) för att bo med dig, men valde ändå att förstöra förhållandet. Det här lär han ångra tills han dör, om han har någorlunda sympati och lite hjärta. Killen var en nolla tills fina, fantastiska du kom in i bilden 🙂 Låt honom inte tro annat.

 2. Elle skriver:

  Pepp, pepp!
  Jag gillar din ”stajl”.
  Skulle vilja ge dig lite mer ”hårdhud”, men det skulle göra så djävulskt ont att transplantera mitt överskott.

 3. E skriver:

  Fina Ellen! Min sambo tycker att du är en av de snyggaste kvinnorna han sett. Jag hade blivit lite kränkt om det inte hade varit för det faktum att
  1. Jag håller med
  2. Du verkar asskön och jag hade gärna varit din bästis

  Har haft koll på dig sedan elsas mode, du äger!

  1. Anja skriver:

   Både jag och min sambo avgudar Ellen. Hon är snygg, smart, rolig (!!!), ambitiös och verkar ha hjärtat på det rätta stället.

   Ändra dig aldrig för någon, Ellen. Du är perfekt precis som du är. Det finns så många som uppskattar dig för den du är

 4. Sofia skriver:

  Ellen är en sån tjej som man önskar att man hade som bff! Hon verkar så härlig 🙂

 5. Jessica skriver:

  Heja Ellen 🙂

  Jag älskar skitlycklig på SVT Play, om ni inte sett den så gör det! Klockren på alla sätt! 😀

 6. Julia skriver:

  Heja Ellen för tusan! Min favorit!

  1. KBT rocks skriver:

   Undrade samma sak. Och hur f*n mäter man att nån är den bästa psykologen? Hur kan man säga så?

   1. KBT rocks skriver:

    Jävlar, skulle förstås svara till Jahopp men råkade trycka fel. Sorry!

    Och heja Ellen!

 7. Jahopp skriver:

  Tänker på den här kommentaren från Universumskan:
  ”MonasUniversum
  22 april, 2017 kl. 07:55
  Hej Caroline. Var tvungen att kommentera då min idag 25-åriga dotter gjort samma resa som din just nu befinner sig i. Jag blir glad över att höra att det verkar som om ni fått hjälp. När det begav sig för oss fanns n o l l hjälp. Hon var alldeles för ung och det fanns bara hjälp från det man fyllt 18 år. Hade jag inte haft mitt sunda förnuft, vänner med barn som hade samma erfarenhet och en av Sveriges bästa barnpsykologer, hade min dotter inte levt idag.
  Varmt lycka till, av erfarenhet vet jag att ni har en mycket lång resa framför er men lättnaden när det är över är obeskrivlig. 😘”

  Varför är det alltid ”sveriges bästa” oavsett vad eller vem hon har kontakt med? Sveriges bästa eller Sveriges högsta läkare/psykolog. Jag kanske övertolkar man upplever det som att hon sätter sig på väldigt höga hästar eftersom man hela tiden måste betona att man minsann har den bästa.

  OBS! Jag har ingenting emot inlägget kommentaren finns i eller kommentaren i sig utan jag syftar på sveriges bästa (valfritt yrke)

  http://trettonbarnsmamman.com/2017/04/21/dack-och-psykisk-ohalsa/#comments

  1. KBT rocks skriver:

   Undrade samma sak. Och hur f*n mäter man att nån är den bästa psykologen? Hur kan man säga så?

 8. Johanna skriver:

  Älskar dig Ellen!
  Följt dig sedan INNAN Elsas Värld tillochmed!

 9. J - till Ellen skriver:

  Hallå Ellen! Du är grym!

  Jag ville bara säga att det där med grillningen fattar jag, mitt ex behandlade mig som skit men ändå fortsatte jag hänga med honom i två år efter vi gjort slut! Man hoppas och hoppas och förnekar till tusen och försöker få sig själv att tro att det är för sin egen skull.

  Idag kan jag säga att jag ångrar det så mycket, han stal två år av mig, två år där jag istället kunnat levt ett svinkul singelliv men gjorde inte det pga att jag hoppades så mycket på att allt skulle bli bra igen.

  Idag har jag släppt honom och mår så jävla bra! Det kommer du också göra Ellen! Låt honom inte hålla dig på halster för länge med sitt smicker – man tror att man aldrig kommer känna sån kärlek igen, men det kan man. Heja dig!!!

 10. Asterixia. se skriver:

  Det hade varit ännu bättre om hade länkat direkt till hennes blogg. För hon har väl en sådan?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Nej, hon har slutat blogga! =(

   1. Asterixia. se skriver:

    What?! Tråkigt.

 11. A-K skriver:

  Du skrev att ni bråkade ganska mycket och surade långa stunder. Det är aldrig bra i ett förhållande. Kanske därför du accepterar att han grillar hos dina föräldrar (att de accepterade det är en gåta) då du känner att du har en skuld i hans otrohet genom att bråka och sura en del? Oavsett så är det aldrig forfarande inte ok att gå och ligga med andra.

  Jag är lite seg i huvudet och kan inte riktigt formulera mig, som tuggummi i hjärnan. Suck, suck.

 12. A2 skriver:

  Någon mer än jag som minns ”Jakten på Julia”? 😃

 13. ah skriver:

  Jag har inte följt Ellen så länge. Jag har vetat vem hon varit men inte mer än så. Sen dök hon upp varje morgon i min bil.
  Klockan 07:15 när jag lämnade jobbet efter en lång, oftast tråkig eller jobbig, dryg natt. Hennes röst var en av de sista jag hörde innan jag somnade.
  Mellan klockan 06 och halv sju innan jag började dagpass.

  Tack för dina roliga skämt, roliga röster ”men gud jag låter ju som ett barn” och kommentarer du lämnade under tiden du satt i vakna med NRJ. Trots att du inte stannade så länge så lämnar du ett stort tomrum. Jag trodde aldrig att en radiopratare skulle kunna få mig att bli glad, pepp och på bra humör innan jobbet/efter ett arbetspass. Du verkar vara en sån himla fin, genuin tjej och jag hoppas att du aldrig slutar vara den du är. En person som sprider glädje!

  *cheesy statement out*

 14. Den där J skriver:

  Asså Ellen, är nog liite, liite kär i dig. Det tror jag att alla andra faktiskt också är…

 15. Cat skriver:

  Ellen, jag tycker att du är grym! ❤️ Det är inget fel i att ha ett stort hjärta. Fortsätt vara den du är 🙏🏼

 16. Jessica skriver:

  Jag har fyra yngre systrar och någon som jag vill att de ska ha som förebild är Ellen. Älskar att hon visar hur man inte behöver ta sig själv på för stort allvar och blandar talang, skönhet och humor på ett fantastiskt sätt.

  vill skicka all kärlek ❤❤ det gör ont nu men tiden läker alla sår (klyscha men sant)

 17. L skriver:

  Ellen, du är min bästa insto-follow på länge! Så jävla träffsäker, peppig och äkta och som många redan skrivit, jag skulle gärna vara din kompis!
  Kramar <3

 18. Anastasia skriver:

  Ellen ❤❤

 19. A skriver:

  Ellen, du är som den bästa vännen man alltid önskat sig men aldrig haft.

  Fortsätt vara du. Du förtjänar inget annat än det allra bästa. ❤️

 20. Ellen Bergström skriver:

  Men Gud, blir helt rörd.. var rädd innan jag klickade in mig på kommentarerna, ibland så kan det komma så elaka och detaljerade meningar.. men istället möts jag av det här! Jag har tårar i ögonen när jag skriver nu.. det betyder väldigt mycket för mig att läsa det här. Har varit så hård mot mig själv… tack!!!!! ❤️

  1. Sofia skriver:

   Fick tårar i ögonen när jag läste ditt svar! Var inte så hård mot dig själv ❤️ Du verkar verkligen vara en underbar person. Ibland när jag har det svårt eller när jag dömer mig själv för mycket brukar jag tänka hur jag skulle reagerat eller sagt om det var en kompis till mig som hade sagt/gjort samma sak. Då blir det lite lättare att inte döma sig själv så hårt tycker jag.
   Kämpa på Ellen. Hoppas du vinner lets dance 💃🏼

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla