Samir åkte ur Let’s Dance.

18:00 15 Apr 2017

Samir Badran:

De Slingrande S’en – Samir och Sigrid var det par som fick lämna gårdagens omgång av Let’s Dance så nu kan de ju hångla på hur mycket de vill.
Eller ska vi gissa på att det bara var ett PR-trick?

Jag var först förvånad över att det var Samir som fick lämna med tanke på hur folkkär han är och hur bra det gått för honom och Viktor i Melodifestivalen men så kom jag på…
I Mello får man hjärtrösta gratis och i Let’s Dance kostar det pengar. Och alla kids som hade tänkt rösta på Samir och Sigrid har förmodligen lagt alla sina pengar på SMS-frågor som Amir Akrouti och Saga Scott lurat i dem att skicka in.

Fatta vad många röster Samir hade kunnat få för 35 spänn alltså…?
Det är fan Amir och Saga Scotts fel att han åkte ur! Buuuuuuu!

32 kommentarer | “Samir åkte ur Let’s Dance.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Johanna skriver:

    Spaning: systrarna Dahlberg hyser någon extrem kärlek för en ljusslinga som de sprider ut precis överallt i sin ”kolla-på-mitt-so-much-goals-hem”-bilder på instagram. De lägger ljusslinga på frukosten, i soffan, i sängen, på matbordet ja precis överallt! Typiskt konstig social media grej

    1. O skriver:

      Och vad har det att göra med inlägget om Samir??? Så trött på att gå in här och läsa kommentarer Off Topic…

      1. Johanna skriver:

        I WILL HAVE ORDER!

        (10 pinnar till den som tar referensen)

        1. Marren skriver:

          Yay jag får 10 pinnar som det största Harry Potter fanet ever!!! Dolores Umbridge (hate that bitch) ofc. Phenix ordern så klart! 👌🏻

    2. ML skriver:

      ELLER HUR! såg en som virat in sin myshörna i soffan med ljusslinga och det enda jag tänker är typ ”mysigt att sitta där invirad i elektrisk sladd och dricka thé” haha. har även sett folk som typ lägger dom i badrummet osv… superinne enligt insta 😉

      1. Ior skriver:

        Haha, jag har också sett dom i badrummet, kring toalettstolen.

    3. Anonym skriver:

      Vad heter dom på instagram?

      1. Johanna skriver:

        Josefindahlberg.se och viktoria.Dahlberg

  2. Tatiana skriver:

    Måste bara säga det…..I ❤ Samir. Är ”kär” i honom.
    Sigrid verkar vara hur gullig som helst.
    Men om hon inte vill ha honom sa tar jag gärna över. YUM!

    1. Lisa skriver:

      Eller hur! Samir är så gullig! Blev jättesur när han åkte ut igår.

    2. Wolfie skriver:

      I början tyckte jag verkligen inte om honom; ”en annan fuckboy från PH” men nu har jag helt ändrat uppfattning om honom! Även jag är nu, som du sade, ”kär” i honom!

  3. kati skriver:

    camcam lider visst av pms

  4. Susawoo skriver:

    Camilla.

    Snälla, posta på instagram när allt det här jävla tjafset i kommentarerna är över. Jag orkar inte läsa bloggen som den är då kommentarerna var halva syftet med att läsa denna blogg enligt mig. Tror att många håller med om att det, på ren svenska, börjar bli jävligt jobbigt och irriterande med det troll som härjar härinne och förpestar kommentarsfältet.

    Trollet lär nu kommentera under namnet Susawoo ett tag. Men som TRH brukar säga, du känner igen mina ip-adresser.

    Hoppas vi ses snart igen!

  5. Susawoo skriver:

    Camilla.

    Snälla, posta på instagram när allt det här jävla tjafset i kommentarerna är över. Jag orkar inte läsa bloggen som den är då kommentarerna var halva syftet med att läsa denna blogg enligt mig. Tror att många håller med om att det, på ren svenska, börjar bli jävligt jobbigt och irriterande med det troll som härjar härinne och förpestar kommentarsfältet.

    Trollet lär nu kommentera under namnet Susawoo ett tag. Men som TRH brukar säga, du känner igen mina ip-adresser.

    Hoppas vi ses snart igen!

    Nej NG, jag har inte skrivit detta tidigare.

    1. Susawoo skriver:

      Haha, sorry för dubbelpost, den första gick inte igenom! Du kan ta bort en!

      1. Anonym skriver:

        Faan, jag som trodde det var snabbaste trollet i trolliversum, speciellt när du just skrivit att trollis skulle använda just det nicket.

        1. Anonym skriver:

          Hahaha satan i gatan vilket snabbt troll isåfall! 😃

  6. Anonym skriver:

    Anna Book går på gratis-bio ikväll! Bra skyltat på instagram!

  7. Anonym skriver:

    Jag tycker att TRH är det riktiga trollet 🙂

  8. Andy skriver:

    Fan vad mycket skit man möttes av när man klickade in hit. Vissa skulle behöva gå ut lite mer. Man måste ha nått botten om man finner det roligt att sitta framför datorn och tjaffsa med folk i ett kommentarsfält om ett namn.

  9. A-K skriver:

    Nu ska jag fortsätta packa.

  10. Vicky skriver:

    Samir & Sigrid var mina favoriter. Så synd att dom åkte ut.

  11. M skriver:

    Det är ju ett känt ”lets Dance fenomen” att de som får höga poäng av juryn sedan åker ut då de som hejar på det paret tror att de är säkra. De som får färre poäng av juryn gör ju att fansen får lägga manken till om de ska få vara kvar.

  12. Lina skriver:

    Catrin Hedlund går bärsärk på bloggen ikväll. Hintar att det är slut med nya killen, hintar att hon är gravid.

    1. Johanna skriver:

      Haha… Kan inte läsa in något av det. Skriver ju bara att hon ser gravid ut pga svullen mage och det om killen ser jag inte alls? Trodde jag skulle få läsa nåt smaskigt, men det var ju samma innehållslösa inlägg som vanligt.

    2. Anonym skriver:

      ”Lina” kanske är Catrin herself? 😏

  13. Bibba skriver:

    Egoina skrev i sin blogg om att Ivyrevel hört av sig och velat samarbeta. De ville dock bara sponsra med kläder och inga cash. Otroligt underhållande med tanke på vem som äger företaget….. 🙄😅

    1. Patricia skriver:

      Kenza är ute på en åker i öknen nu och frotterar sig med världens alla sponsrade Instagrammare. De flesta är utklädda till något slags urbaniserade indianer (ursäkta i-ordet). På senaste bilden jag såg av Kenza så gör hon faktiskt reklam för Ivyrevel. Trist för Levi’s som betalat hennes resa till Coachella. Men den vita tröjan från Levi’s fick visst kaffe på sig.
      Men Kenza gör ohejdat reklam även för Gina Tricot och Nelly trots att hon borde satsa allt på ”sitt eget märke” och inte på andra. Men H&M låter väl henne hållas.

      1. Anonym skriver:

        Jag har sett fortsatt reklam för Levis på hennes instagram stories… uppenbart spons men utan markering. Ärligt talat Kenza skärpning…..

  14. Anonym skriver:

    Så jäkla trist att Samir åkte ut, suuurt, han är ju sååå skön! Trodde han tyvärr skulle åka då han låg näst sist och tänkte att nu glömmer folk rösta på han och tror han är säker ändå för att han är så kul och populär, och jag slängde iväg några röster men vad hjälpte det, fan så trist! Samir e kung!!! Hoppas han och Sigrid är kära, tror det, han liksom borrar in sig i hennes hals när de kramas hehe så brukar man inte göra med vänner hehe så jag tror det är nåt faktiskt, så söta.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg