Finn ett fel!

15:00 6 Maj 2017

Petra Tungården:

55 kommentarer | “Finn ett fel!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Kristin skriver:

  Petra har inte klonkisar!

 2. Blahabla skriver:

  Du är inte med?

 3. Anonym skriver:

  Läs tyras senaste inlägg.lite om dig :-_)

 4. Matilda skriver:

  Alla har ett ben framför det andra!!

 5. M, skriver:

  Petra ler inte!

 6. Saga skriver:

  Nån mer än jag som tänkt på att typ alla bloggare har någon form av allergi, diagnos etc. Hur många har inte ADHD, IBS, gluten och laktosallergier etc. Sen ser man de ute och äter både glass o pasta och pommes. Undra om det är ett kriterie man måste uppfylla för att bli bloggare, kanske man blir lite mer spännande om man kommer ut med någon slags diagnos eller allergi. Och just det, hur många påstår att de äter vegetariskt och veganskt.

  1. Greta skriver:

   ADHD, IBS, gluten- och laktosallergi har väl alla under 30 nu för tiden. När jag var ung (tyvärr ett tag sen) visste ingen vad alla dessa diagnoser var för något. Symtom hade väl en och annan men det var inget som skulle sjåpas kring.
   För övrigt har vi inte haft utmattningssyndrom som diagnos längre än max 20 år. Det är också något som många unga brukar hänvisa till. Minst en sjukskrivning pg av utbränning före 30 för annars har man knappast ens levat.
   Och panikångest har väl alla bloggare under 30. En och annan panikångestattack före möten och events är obligatoriskt. Men det verkar ju gå bra ändå.
   Allt går framåt. Eller?

   1. svr skriver:

    klimatet i samhället är ”något” hårdare nu än när du var ung. att diagnoser som adhd inte fanns förr beror till stor del på att människor med symtomen ändå accepterades och fick plats i samhället och skolan. den platsen finns inte längre och samtidigt blir kraven på utbildning högre och arbetstillfällen färre.

    jävla sandlåda till kommentarsfält.

    1. Greta skriver:

     Sandlåda?
     Jag tycker den genomsnittliga nivån i detta kommentarsfält är hög. Jämfört med mycket an nat.
     Har du högre krav, svr, får du väl leta runt. Internet har säkert något för dig som vill ha en högre nivå på diskussionerna.
     Tack i alla fall för att du tog dig tid att kommentera mitt inlägg i denna tråd. Kan vara kul att besöka sandlådan då och då, erkänn det 🙂

     1. Anonym skriver:

      Håller verkligen med svr! Sandlådenivå på en (hel) del kommentarer.

    2. Anonym skriver:

     Så enkelt var det ju inte att ”alla accepterades”. Har tex ett vuxet syskon som bodde fått en diagnos när hen var liten. Mina föräldrar kämpade för att få hjälp, men blev bara ifrågasatta av läkarna som menade att det handlade om uppfostran. Hela familjen har haft ett helvete, rent ut sagt, pga detta och idag har vi ingen vidare relation.

     Syskonet hade det svinjobbigt i skolan i alla år med massor av konflikter som ingen förstod, och har även suttit i fängelse, och våra föräldrar har fått stötta hen på många sätt (som att betala räkningar, se till att hen kom i tid till möten, jobb, skola) tills hen passerat 30. Allt sådant man idag kan få hjälp med om man har en diagnos. Det jag vill säga med den här långa texten är att det är naivt att tro att man passade bättre in förr för så var det inte här, problemen var minst lika stora men utan en ”giltig” förklaring.

   2. Anonym skriver:

    Folk blev utbrända, deprimerade och hade ångest förr också, men då ansågs man antingen ha svaga nerver eller hamnade på hispan.
    Min farmors syster, född 1925, levde med ångest och hon hamnade på alla möjliga institutioner. I hennes journaler stod det ”svaga nerver och hysteri”.

    Unga idag är inte ”svagare” än förr, de har bara en helt annan verklighet att förhålla sig till

   3. 🏊🏼‍♀️ skriver:

    Ursäkta om jag är petig men man är inte allergisk mot gluten och laktos (däremot mot mjölkprotein och vete men det är något annat). Man är intolerant mot gluten och laktos. Laktosintoleranta saknar ett enzym som ska bryta ner laktatet i mjölken och glutenintolerantas tarmludd blir inflammerat när de äter produkter med gluten.

 7. Anonym skriver:

  Antingen klonkisarna Petra inte har eller att hon inte dragit fram väskan så spännet syns

 8. X skriver:

  Petra ler inte det underliga leendet där hon visar hela nedre tandraden. Gissar dock att du syftar på att alla tre inte sträcker fram ena benet i sann bloggisanda.

 9. M skriver:

  Ser obekvämt ut att stå sådär. Gäller alla tre.

 10. Lisa skriver:

  En är brunhårig!

 11. Moa skriver:

  OT: har du läst intervjun med Löwengrip på Breakit?

  1. Greta skriver:

   Där Isabella vill ha världsherravälde?
   Det vore ju kul om hon fick kärnvapen och började hota oss alla – Nordkorea style 🙂

 12. Ƭĥe real Hmm skriver:

  Ser två klonkisar

  1. Anonym skriver:

   Varje helg är du här och muckar gräll med korta meningslösa kommentarer men det är lätt att känna igen dig fejken. Är du ensam och full klockan fyra på eftermiddagen? Skaffa dig kompisar istället för att hålla till här med ditt patetiska tjafs.

   1. EnsamvargISkogen skriver:

    Men oj, har du vaknat på fel sida idag Anonym?

    1. Anonym skriver:

     Jag gillar inte fejkar som vill förstöra bloggen. Vad är ditt problem med det?

     1. Anonym skriver:

      Du behöver dock bli lite full Anonym så du loosen up a bit, palla va så arg

     2. Anonym skriver:

      Palla att hålla på som fejekn.

     3. X skriver:

      Jag gillar inte Anonyma som hackar på helt oskyldiga kommentarer. TRH, bry dig inte.

     4. M skriver:

      @X
      Tror det syftas på att denna TRH inte är den riktiga, utan fejk som bara vill jävlas med den riktiga.

   2. x skriver:

    Nu är det väl ändå du ”Anonym” som kör igång tjaffset. Skyll dig själv om du blir påhoppad.

 13. Håkan skriver:

  Att inte vattensprinklern i marken till vänster sätter igång när dom står där 🙂

 14. Emma skriver:

  Vems hand är bakom den vänstra personens huvud???

 15. E skriver:

  Att Petras ansikte bara blir stelare och stelare…

 16. Susawoo skriver:

  Blondie med Chanelväskan är inte kissnödig? Brunetten i mitten har ingen väska att köra upp i ansiktet? Endast en ler ordentligt, det gör ju vara Blondinbella?

 17. Frökenfräken skriver:

  Elaine sågar dig vid fotknölarna i sitt senaste inlägg och Blondinbella skriver igen om vad hon går igenom.. in å kolla!

  1. VaC skriver:

   När Blondinbella skriver om att hon försöker ta sig igenom det ”fruktansvärda” så får jag en dålig magkänsla. Känns som att det kanske snarare handlar om en sjukdom.

   Har aldrig hört någon beskriva en relationskris eller tiden för en separation på det där sättet. Det säger ju ingenting om hur Blondinbella skulle beskriva det, men jag fick en dålig känsla i kroppen om att det kanske snarare är något annat.

   1. :) skriver:

    Jag avskyr att spekulera kring någon som redan har det tufft men jag tänker inte skriva elaka saker så jag förlåter mig själv.
    Jag tror att hon och Odd ska skiljas.
    Deras kärlek överlevde inte familjebyggandet som gick så fort och jag tror att Odd har svårt att leva i bakgrunden och se sin fru lyckas så bra.

    Många män har svårt att acceptera att hans partner lyckas bättre än honom trots att de först bedyrar att de är glada och stöttar henne/honom. Undantag finns såklart.
    Men Odd ville lyckas och synas pga egen framgång men misslyckades och det tog nog hårt på hans ego. Jag hade känt likadant och klandrar honom inte.
    Men jag klandrar inte Bella heller. Hon förtjänar framgången och ska inte behöva offra den för sin familj. Familjer ska håll ihop och lyfta varandra, stötta när den andra har mycket att stå i.

    Det vore så hemskt ledsamt om de skiljer sig. Men de överlever och barnen likaså.

    1. Felicia skriver:

     Läste Bellas senaste inlägg och fick riktigt ont i magen. Usch vad jobbigt det verkar.

   2. Moa skriver:

    Jag tror att Odd valde att lämna henne av någon anledning och att det kom som en chock för Bella. Tror faktiskt inte att det är hon som har varit otrogen eller liknande. Hennes ytliga beteende och superstajlade yta det senaste känns som subtila pikar och ”titta vad till missar” till Odd.

    1. ... skriver:

     Tror som dig, hela inlägget kändes som det. Gillar inte alltid Bella men nu lider jag verkligen med henne. Hon känns för första gången mänsklig.

   3. M skriver:

    Tror inte det handlar om en sjukdom utan att hon använder dessa uttryck för att hon aldrig någonsin tillåtit sig själv tanken att det skulle kunna bli så. Hon lever sitt liv i en odödligs fart och nu har Odd dragit i handbromsen och hon står där och fattar ingenting. Någonting som vi andra kanske skulle välja att kalla separation blir då på fruktansvärd katastrof-nivå för henne som aldrig någonsin accepterat tanken på att det inte räcker att vara framgångsrik på jobbet för att vara framgångsrik hemma.

    1. A skriver:

     Tror inte heller på sjukdom, då ser man till att hålla de nära nära (familjen först) och flyr inte hemmet så fort det går. Jag tror på skilsmässa, har en vän med barn som skilde sig för två år sen och hon levde sådär också första tiden tills chocken lagt sig. Barnen var förvisso mycket äldre, men där var det också så att de tog varannan helg, där den ena fick lämna hemmet och den andra vara med barnen, tills att de löst boendefrågan.

  2. Elle skriver:

   Väldigt roande, för när någon sågar Bloggbevakning vid fotknölarna stiger läsarantalet rejält. Det kan man se på Bloggportalen. Idag gick BB t.o.m. förbi Kissie.

   Så Camcam får väl säga tack till kränkta och sekundärkränkta drottning Elaine och sen skratta hela vägen till banken.

 18. Andrea skriver:

  Är det bara jag som tycker det verkar som att Petra blivit mkt smalare? Photoshop kanske iofs?

  1. Anonym skriver:

   Hon har blivit mycket smalare och har vid ett flertal tillfällen subtilt påpekat/hintat att hon kan dela garderob med sina kompisar (som har storlek 36 och small i kläder). Men hon tränar mycket så det är ju inte konstigt att hon bli smalare då.

 19. Hanna skriver:

  ”Och om vissa tycker att jag ”klagar” eller har offerkoftan på mig, då säger det bara så mycket om hur sjukt skev och upp o ner denna värld är…för det är sååååå långt ifrån hur jag är som människa”

  Från tyras senaste inlägg

  1. Sanna skriver:

   Är det någon som vet vad hon är för människa? Även hon själv?
   Jag är bara rädd för henne, hon är läskig och skulle behöva tvångsvårdas ett tag. Ja det lät elakt, men efter att ha träffat henne och hört släktingar som sysslar med hästar så står jag för det.

   Hon vänder i humör på en sekund och folk får tassa på tå i sitt språk för att inte en bomb ska brisera.

  2. Anna skriver:

   *Poppar en jäkla stor skål popcorn*

   ”Jag tänker ALDRIG mer ta någon skit och ”gå med på” uthängningar, lögner och påhopp från någon skvallerblogg eller dylikt! Händer det så kommer hus i helvete ta vid!”

   Undrar vad hon ska göra som hon inte redan gjort? Hon har väl försökt med precis allt? polisen, uthängning, få Camcam sparkad, sticka Sveriges tyngsta offerkofta..? När inga lagliga medel fått Camcam att följa prinsessans vilja så undrar jag vad hus i helvete innebär. Hundbajs i brevlådan eller snackar vi att bussa motorcykelgäng ut till Värmdö?

   1. X skriver:

    Cissi, Elaine o Tyra verkar tro att internet kretsar runt dem. Suck….

 20. Ulrika skriver:

  Varför har hon längst till vänster en barnhand (?) bakom huvudet?? :O

  1. Någon skriver:

   Det är hon i mittens hand tror jag

 21. yar skriver:

  Hon i mitten har glömt att gå på toa.

 22. Anonym skriver:

  Men skojar ni? Ser INGEN photoshop-failet på Petras ben, busken i bakgrunden flyter ihop med ”konturen” av hennes ben. Ser även ut som att hon har blurrat lite på mittenkompisens ben…

  1. oldie skriver:

   är det inte något fel på midjan också?

 23. Molls skriver:

  Hon med Chanelväskan håller i en ölflaska, ser inte så classy ut…

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg