Kul tävling!

18:00 6 Maj 2017

Sindy Niklasson:

Inte nog med att det här är en ogiltig tävling eftersom att berätta sin favoritfärg knappast är en giltig motprestation men on top of that ska man följa 27(!) konton för att delta.
TJUGOSJU!!!!?!?!?!??!?

Det här är nog världens märkligaste tävling. Och folk GÖR det! För att vinna en massa krimskrams. Ytterst märkligt!

Tack för tips!

16 kommentarer | “Kul tävling!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Therese skriver:

  Hahaha vilken lustig tävling!! Palla följa massa konton man inte vill för att vinna godisörhängen?? Nä jag e alldeles för lat för såna jobbiga tävlingar haha

 2. Anonym skriver:

  Så skönt att jag inte känner någon som håller på med så fjantiga tävlingar. Hatar allt som går ut på att ”gilla o dela”, det sprider bara ännu mer reklam, som om vi inte hade alldeles för mycket av den varan omkring oss redan.

 3. Lotta skriver:

  Herregud Bella ska verkligen skilja sig? Iaf så som jag uppfattar hennes senaste inlägg. Fattar ingenting allt var ju sååå bra bara för några månader sen?

  1. 🏊🏼‍♀️ skriver:

   Det låter ju onekligen inte bra…. ”Det är min livs tuffaste period men gladare för stunden i alla fall. Så att jag orkar vara ”som vanlig” i deras ögon. Dom är så små men dom förstår så mycket. Älskade Gillis och Sally. Min kärlek till dom är obeskrivlig, men för att orka ta mig igenom det här fruktansvärda långsiktigt behöver jag lite tid själv kortsiktigt.”

   1. Anonym skriver:

    Ja, det har ju med Odd att göra i alla fall.

 4. Karin skriver:

  Tyra hänger ut dig i sitt senaste inlägg CAM.

  1. 🏊🏼‍♀️ skriver:

   Ja, uthängningar är ju en Tyra-specialitet…

   ”Och att visa sig ”svag” har tyvärr öppnat upp för väldigt mycket påhopp, kritik, kränkningar, förnedring- ja verkligen mobbning med hårfin gräns till trakasserier av vissa skvallerbloggar och nättroll. För visst är det lättare att skriva skit, förlöjliga och skratta åt någon som mår dåligt, istället för någon som lever det ”perfekta” livet? Uttrycket ”det är lättare att slå på någon som redan ligger ner” har ju uppstått av en anledning. Och den verkligheten har jag fått ta.
   Under år har jag blivit uthängd och påhoppad- och det är till och med så jävla illa att ”vissa” – (eller ja, Nöjesguidens skvallerblogg) gjorde narr av mig under tiden jag låg på sjukhus och satt i rullstol! Det är otroligt hur lågt någon kan sjunks. Hur ryggradslöst det är. Jag har inga problem med att faktiskt erkänna att det har varit skittufft och vidrig att bli utsatt på det sättet! Och framförallt att det kommer från ett företag som Nöjesguiden, som är så stort och ”seriöst” företag!???? Det har pågått så länge, och det har verkligen påverkat mig, mitt mående, mitt liv, min familj, kille och vänner. Sanningen är den att jag faktiskt slutade blogga efter olyckan pga skvallerbloggen. Jag var redan så knäckt, hade så ont och mådde så dåligt att jag faktiskt inte klarade av häxjakten mot mig som pågått så länge. Jag har varit så pass isolerad i mig själv senare 2 åren. Utmattad, pressad, mkt motgångar och nedbruten självkänsla- men den tiden är fan förbi nu! Jag tänker ALDRIG mer ta någon skit och ”gå med på” uthängningar, lögner och påhopp från någon skvallerblogg eller dylikt! Händer det så kommer hus i helvete ta vid! Men jag vill ge dom en chans till. Alla kan lära av sina misstag och jag vill helst förlåta, glömma och gå vidare nu…”

 5. Maria Jilina skriver:

  Jisses, det där gör att jag verkligen inte skulle vilja vara med och tävla.

 6. Cornet skriver:

  Så cissi har skrivit ett blogginlägg om Bloggbevakning och nu Elaine. Det här kan bli spännande

  1. Anonym skriver:

   De beter sig precis som Tyra och Dessie. Fy fan för dem.

  2. C skriver:

   Hmmm. Så många och typ samtidigt. Dessutom när CamCam är på roligt jippo med kidsen och kanske bara uppdaterar med tidsinställda..? Är det nu den lilla konspirationsteoretikern ska luftas?

 7. camilla skriver:

  Varför har hon en bild från kissies blogg. http://kissies.se/haha-sotaste-iphone-skalet/

 8. Anonym skriver:

  Jag fattar faktiskt inte varför man vill ha massa följare som egentligen inte är Intresserade? Nån gång så följde jag nåt konto pga en tävling och krav på det, men genast när jag märkte att jag inte vann så slutade jag följa.

  Avskyr också det där med att man måste tipsa/tagga tre av sina vänner – avskyr att bli taggad till höger och vänster, samt att vill man verkligen vinna så hur kul är det att visa andra att det pågår en tävling så att man får ännu mer konkurrens?

  1. Aa skriver:

   *Trams tävling

 9. Lillgammal skriver:

  Haha jag skulle skämmas om jag var en en dessa konton man ska följa 😅😂

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg