Jag lyssnar på er!

08:59 9 Maj 2017

Ni var många som tyckte samma sak i det här inlägget – nej nej nej – till att bli ambassadör för en bloggares produkter, även om jag gillar den.

Och jag lyssnar på er.
Om ni anser att det kan komma att skada min trovärdighet så GÖR den det för det är ju faktiskt NI som ”är” den här bloggen. Ni har rätt, kanske kommer jag inte kunna vara objektiv då!

Jag har nu på morgonen kontaktat Foki och meddelat henne att jag kommer tacka nej till ambassadörskapet för hennes hårprodukter och inte ha några samarbeten av det slaget någonsin.

Tack för att ni sa till – även mig!
Ni är guld värda!

36 kommentarer | “Jag lyssnar på er!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jennie skriver:

  Nej DU är guld Cammis! Tack för att du lyssnar! :-*

  1. En annan S... skriver:

   Håller helt med! =)

 2. MN skriver:

  Så fint! Och smart! Det är lätt att förstå tjusningen i samarbeten gällande produkter man faktiskt tror på, men det är inte görbart utan att Bloggbevakning tar skada i långa loppet.

 3. ELL skriver:

  Egentligen borde du väl ha kunnat räkna ut själv att det inte var någon bra idé…. Trodde du var smartare än så.

  Men läser din blogg ändå… 🙂

  1. Bloggbevakning skriver:

   Även solen har sina fläckar. =)

   1. ELL skriver:

    Det här väl väl mer solförmörkelse än bara en fläck…. (är faktiskt inte särskilt allvarlig just nu)

  2. Nettan skriver:

   Sjukt onödigt ELL.

   1. ELL skriver:

    Ungefär lika onödigt som att din kommentar kanske?

 4. Lo skriver:

  Skönt att höra! Bra gjort och snyggt skött. Guldstjärna på det.

 5. Smaulänningen skriver:

  Bra!

  1. Bloggbevakning skriver:

   Nu var det ju mer välgörenhetsprojekten som Zoirak står bakom som var den stora och drivande faktorn för mig, inte att få gratis schampoo. De bygger skolor mm i Thailand och det kunde jag som ambassadör få vara en del av och hjälpa till med. (Från andra inlägget)

   1. Mmm skriver:

    Jag brukar sällan kommentera men det är väl en bra sak att stå bakom i så fall? Foki eller inte, gillar henne enormt men det är väl aldrig fel att stå bakom något som är bra? jag skulle tycka att det är intressant att se saker från din vinkel också, om du nu har chans att gräva djupare, varför inte? jag skulle utnyttja den chansen i alla fall.

   2. two of a kind skriver:

    Kan du inte starta ett liknande projekt själv m hjälp av oss läsare? Eller stötta något på fritiden?

    En blogg som jag gärna skulle se att du nån gång skriver om är Våra Skitungar som drivs av Emma, en svensk tjej som gjorde sitt examensarbete i Uganda och sedan blev kvar och nu driver ett hem för gatubarn. Charmig blogg, och hennes verksamhet drivs helt av donationer från Sverige, bla så har flera stora bloggare lyft fram henne i sociala medier.

    http://skitungarna2011.blogspot.se/

 6. yar skriver:

  . Lyssna på oss då och börja med en ”dagens dessie”. Eller rättare sagt ”veckans dessie” då det tydligen kan gå veckor innan hon ens uppdaterar. Nu låtsades hon slänga in ett inlägg med (som vanligt) en ursäkt. Och sen direkt efter det slänger hon in reklam, såklart.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Det kommer ett inlägg kl 12.00 om henne. =)

  2. Johanna skriver:

   Jag röstar för en ”dagens Bella”-blogg serie nu när hon mjölkar sina läsare så på sin kris! Vill inte bidra till den hajpen med att klicka mig in där om hon ska utnyttja sin familjesituation på det sättet. :/

   1. Vt skriver:

    Men du vill ändå läsa om det? Lite som att ”jag vill inte stödja kött industrin, kan du köpa kött åt mig istället”

    1. Johanna skriver:

     Bra liknelse! Jag vill inte äta industriproducerat kött där djuren mår dåligt men känner du en jägare eller någon som bedriver småskaligt jordbruk och har djur på gården som du kan köpa kvalitetskött av så köper jag görna det av dig sen. 🙂

     1. Vt skriver:

      Som du själv förstod så var det en liknelse jag gjorde.. det du talar om har ju inget med det att göra?😂

 7. Anonym skriver:

  I inlägget om isabelle finns det en kommentar med catrins mail och nummer. Radera den

  1. Bloggbevakning skriver:

   Tack!

   1. Johanna skriver:

    Konceptide: Jag förstår att det är svårt att hinna läsa igenom alla kommentarer i jak på sånt som bryter mot reglerna. Men jag tycker att internetvärlden måste bli bättre på att hitta system för att kunna upprätthålla ett bra klimat i kommentarerna utan att moderera allt ihop. Du provade ”tumme ner”-knappen men jag skulle istället rösta fören flaggningsknapp där man kan anmäla sånt som är rasistiskt, osakligt, kränkande etc. Inte så att man ser hur många flaggor en kommantarer har fått utan bara så att du lättare kan hitta kommentarer som in är reko.

    1. SH skriver:

     Vore en god idé! Finns också de som har gjort så att om en kommentar får tillräckligt många flaggningar/nedröstningar (man väljer själv hur många som är tillräckligt många) så döljs kommentaren automatiskt och måste godkännas av en moderator innan den syns igen. Kanske också vor en bra idé här?

     1. Ƭĥe real Hmm skriver:

      SH: Ha ha ha, ja om du vill slippa att se tex mina kommenterar så är det en bra idé. 😉 🙂

     2. Ƭĥe real Hmm skriver:

      Skämt åsido så kommer det inte fungera. Åsikter som folk inte gillar kommer att döljas utan att det finns motiv till det utan bara för att folk inte tycker om vad där står.

      Detta är ju en funktion som redan idag missbrukas på andra sociala medier.

      En dold flagga för att göra henne uppmärksam, ja visst även om jag tycker att det är hennes jobb att granska allt själv som det är redan nu, men inte att dölja kommentarer eller visa på hur många flaggningar den fått.

      Men som sagt, min åsikt är väl den att CamCam borde bli noggrannare och inte förlita sig på våra åsikter etc, dvs ingen flagga borde behövas.

     3. Johanna skriver:

      Visst tycker jag också att CamCam bör läsa igenom allt för att ha koll men jag försår också att det kan ta tid och vara svårt då det ofta blir mycket kommentarer och långa trådar. Men om man kunde flagga kommentarer hade jag (och förhoppningsvis fler) flaggat den som utgav sig för att vara Catrin och då kunde CamCam granska/plocka ner den så fort hon loggade in så att den inte behövde ligga kvar så länge.

  2. M skriver:

   Håller med dig. Men måste understryka att det inte är Cattens telefonnummer och hennes mail går att hitta på alla hennes olika bloggar och IG, så inte en hemlighet direkt.

   1. Ƭĥe real Hmm skriver:

    Jag tänker också att allt som skrivits under natten borde granskas extra noga på morgonen för jag har sett att flera passar på när de tror att CamCam sover eller på annat sätt inte har så stor koll på bloggen.

   2. Ƭĥe real Hmm skriver:

    M, nej men det är uppmaningen tillsammans med uppgifterna som är osmakliga och kan leda till problem för henne.

 8. :) skriver:

  Tycker det är bra att du lyssnar på oss läsare. Önskar du även kunde lyssna på oss när vi säger att du borde sluta skriva om Tyra. Du trycker bara ner henne för allt hon gör. Är tydligt att hon inte mår bra. Tycker du kan ta ett steg tillbaka och låta henne vara ett tag.

  1. Marie skriver:

   Men varför ska vissa läsares åsikter räknas som viktigare än andras? Jag ingår inte i ditt ”vi läsare” eftersom jag vill läsa om Tyra. Och när det var omröstning ang vilka bloggare som läsarna helst ville läsa om så var ju Tyra en av de mest efterfrågade?

  2. 🚴🏻‍♀️ skriver:

   Vem fan är DI att skriva stt inte vi vill läsa om Tyra just för att inte du vill det??
   Läste du inte omröstningen där Tyra verkligen var en bloggare som massor ville läsa om

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg