Myggan morrar av sig.

12:00 11 Maj 2017

My Martens:

Först hade jag tänkt att det här inlägget skulle handla om att Myggan publicerar ett inlägg som är näst intill identiskt till tre andra, tidigare inlägg, men ju mer jag läste, desto mer insåg jag att det här kanske behöver sägas om, både en och två gånger.

Myggan har inte alltid haft koll på hur man markerar reklam, kan vara ofattbart dramatiskt och sticka offerkoftor på löpande band men sanningen är den att om hon varit en urdålig PT så skulle hon inte ha några kunder. Simple as that. Folk betalar inte massor av pengar för att tränas av henne för att vara snälla.
Så någonting måste hon göra rätt – oavsett om hon väger 15 kg mer eller 15 kg mindre.

Mina klienter har fått fantastiska resultat! ( Ni vet vilka ni är, jag är så STOLT, ni är GRYMMA!!!!! 💚)
Skulle MIN ämnesomsättning göra mig till en sämre PT? Nej, den påverkar inte min kompetens!

Men att jag DAGLIGEN får höra detta står mig upp i halsen. Man behöver inte tycka om mig, eller ge mig komplimanger, men ibland kan det vara bättre att bara knipa käft!//Myggan

Nej, hennes ämnesomsättning gör henne inte till en sämre PT! Att ens påstå något sådant är mer än idioti!

Jag vet själv hur det är att leva med en strejkande ämnesomsättning och det SUGER gammal getballe, och har faktiskt idag varit och lämnat nya prover för att kontrollera så att jag har rätt dos på mitt Levaxin. (Levaxinet har för övrigt inte gjort någon skillnad för min ämnesomsättning men fått bukt på en hel hög andra symptom av Hypotyreos)
Fick en praktikant som skulle sätta nålen och efter att ha misslyckats tre ggr kom en annan sköterska och tog över. Ser ut som jag skjutit heroin i båda armarna nu! Tur att man fortfarande kan ha långärmat på sig ute så grannarna slipper spekulera.

Anyways…
Bland kommentarerna skrivs det så klart att dessa kommenterar grundar sig i avundsjuka – någonting som jag brukar säga emot på så fort jag hör det och jag håller inte med denna gången heller. Jag köper inte att det är avundsjuka som får folk att skriva sådana här kommentarer men vad tusen kan det bero på?

En generell motvilja mot My och allt hon tar sig för?
Blir man provocerad av att My stolt jobbar som PT trots viktuppgången?

Your guess is as good as mine? Men avundsjuka?
Nej, snarare ett akut fall av sjukdomen det tyvärr inte finns något botemedel mot – Dum i huvudet.

43 kommentarer | “Myggan morrar av sig.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Asså sista meningen i detta inlägg😂😂👍🏼

 2. Anonym skriver:

  Vet inte vem denna My är men om hon är känd bloggerska får hon säkert plenty med kunder bara av den anledningen. Folk är otroligt kändiskåta och köper allt ifrån kläder till smink till säkert PT-timmar som en halvkänd person gör reklam för, många helt utan att reflektera över om det är bra eller inte.
  Med det sagt är min egen PT kraftigare än My och jag har aldrig reflekterat över det annat än att det känns skönt att se att man kan ha ex.vis tjocka ben och ändå vara i fantastisk form. Det ger hopp till den här tjockisen. 🙂

 3. Grå skriver:

  My är ju inte ens speciellt tjock? Om hon gått upp 15 kg måste hon varit supersmal innan.
  Jag tycker My är en söt tjej, fattar verkligen inte varför folk hackar på henne för utseendets skull? Tyder mest på att de är dumma i huvudet som sagt.

  1. Anonym skriver:

   Nej inte direkt tjock men inte heller trådsmal. Tror inte hon gått upp 15 kg på ett år men kanske under de senaste åren, för 3-4 år sedan var hon jättesmal. Sen så tror jag inte direkt att folk hackar på hennes utseende, inget man sett, visst att någon säkert påpekat vikten och att hon tränar så mycket och jobbar som pt, men hackar på hennes utseende nej inte mer än på andra.

  2. Anonym skriver:

   Nej inte direkt tjock men inte heller trådsmal. Tror inte hon gått upp 15 kg på ett år men kanske under de senaste åren, för 3-4 år sedan var hon jättesmal. Sen så tror jag inte direkt att folk hackar på hennes utseende, inget man sett, visst att någon säkert påpekat viktuppgång och att hon tränar så mycket och jobbar som pt, men hackar på hennes utseende nej inte mer än på andra.

   1. Anonym skriver:

    skumt när man kommenterar, de går inte in sen plötsligt har det gått in två ggr hmm..

   2. Anonym skriver:

    Vill tillägga också att jag tycker hon är ganska lagom smal och ja söt och inte sett folk hackar på henne för just utseende men vissa saker med henne är ju lite..speciellt, men hacka på utseende nä fy. Då har man sett mer hackande gällande utseende på andra bloggare men ofta inget de tar upp eller snyftar om på samma sätt. Och ja folk är dumma..på olika sätt.

 4. Deyndra skriver:

  Helt ärligt.. Om jag skulle gå till en PT skulle jag nog snarare tycka att det var jävligt skönt att se en normal människa som kanske också har problem med kroppen osv, hur kan det vara negativt att få hjälp av någon som också för tillfället jobbar arslet av sig?

  1. Anna skriver:

   Håller med! Känns skönt att inte alla PT’s har superdeffade kroppar. Gör i alla fall mig mycket mer motiverad 🙂

 5. i skriver:

  Men va fan CamCam! Avundssjuka 🙂 ? Mina ögon värker! 😉

  1. Ƭĥe real Hmm skriver:

   Om jag ska gissa på vad du syftar till så rekommenderar jag att när ögonen slutat värka att läsa om en gång till vad där egentligen står. 🙂

   1. i skriver:

    Japp! Där står avundssjuka på två ställen 🙂 Kanske kan Du vara vänlig och utveckla vad Du menar? 😀

    1. Ƭĥe real Hmm skriver:

     Jag trodde du menade att du läst att CamCam så det som en möjlighet att avundsjuka kunde ligga bakom ( även om jag var osäker på att det verkligen var så du menade).

     Att du skulle reagera enbart på att se ordet trodde jag inte. Jag trodde inte att du skulle reagera på att hon avfärdade det som ett varför.

     Men jag hade kanske fel? Sorry i så fall. 🙂

     1. i skriver:

      Apology accepted 🙂 Jag är utbildad logoped och trist nog så är jag något arbetsskadad… Tycker det framgår att det är stavningen jag kommenterar, iom att ordet är felstavat av både mig och henne. My bad! Hemma sjuk och trött i hjärnan :-/

     2. Ƭĥe real Hmm skriver:

      🙂

 6. Annan Sofia skriver:

  Där kom det på Isabellas blogg. De ska skiljas.
  Tråkigt :/ de verkade så lyckliga i början

  1. Anonym skriver:

   Men ååh neeej så trist, så det var så..så synd.

   1. Annan Sofia skriver:

    Trist för barnen och trist för Isabella och Odd också. När man gifter sig tror man ju att det ska vara ”för alltid” men ibland blir det inte så :/
    Har två vänner som är skilda och ibland är det nog det bästa för barnen trots allt. Om mamma och pappa inte är lyckliga tillsammans och de har försökt tror jag inte man ska tvinga sig leva med den andra utan istället dela på sig och försöka må bra, det tror jag barnen mår bättre av på lång sikt.

    1. Anonym skriver:

     Varför spämmar du din blogg här hela tiden?

     1. Asterixia.se skriver:

      Varför skriver du anonyma kommentarer hela tiden?

 7. Anonym skriver:

  Alltså tro det eller ej – men IBLAND KAN FOLK FAKTISKT VARA AVUNDSJUKA PÅ NÅGON.

 8. Anonym skriver:

  Men Neeej varför skriva om Myggan och hjälpa henne att få fler läsare nu när hon tappat, var ju DÄRFÖR hon nu skrev ett inlägg om näthat och vikt, det gör hon ALLTID då hon tappat läsare så får hon några tusen läsare till plus sympatier!
  Tror inte ens hon fått de kommentarer hon skrivit ut, strategi. Hon skrev ett liknande inlägg för inte så längesen. Du har ju även tagit upp detta förr.
  Nej hon behöver inte vara en dålig pt pga lite övervikt (tycker dock hon ser ganska normalviktig ut, ser inga 15 kg, dock är det ju mest gamla bilder hon lägger ut numera på ig) inte heller för att hon ej har pt-licens, hon kan vara en bra pt ändå kanske, och hon är jävligt bra på att manipulera och övertyga folk hehe..hon vet vad som ger läsare, uppmärksamhet och sympatier, och hon är bra på att tjata om samma saker OCH hon är väldigt motsägelsefull.. hon säger hon tränar inte för att bli smalare bara för att må bra men pratar ständigt kilon och mat och träningen verkar vara stress för henne.

  OCH hon har ju slutat röka DÅ går de flesta upp ett stort antal kilon..men hon är smart, beräknande hehe..

  1. Grå skriver:

   Fast så håller ju de flesta bloggare på? När läsarantalet droppar lite så kastar man lite ved på elden, tex gammal sorg, familjebekymmer eller viktproblem. My är ju knappast ensam om det?
   Jag har svårt för vissa tant-bloggares hat mot My, eller jag har svårt för allt hat egentligen.
   Men just det här att man inte bara kan tycka illa om en person, utan också måste önska den olycka tror jag mest tyder på att man har svårt att släppa saker och det mår man nog mest dåligt av själv.

   1. Anonym skriver:

    Njaa tycker nog My är ganska ensam om det, skulle inte säga att de flesta bloggare gör som hon, nej. Tant-bloggares hat mot My??? Önska någon olycka??? Jag ogillar också hat och även människor/bloggare som ljuger, och särskilt när folk ljuger för vinning och sympatier, usch.

 9. Tampongen skriver:

  Myggis ÄLSKAR när folk är emot henne!
  För då får hon skriva om det och casha in peppiga kärleksord från sina fans.

 10. Carro skriver:

  Det gör typ ont inombords I MIG, som kommentarerna inte ens är riktade till, när jag läser… De personer som kommenterar såhär borde uppenbarligen ta tag i sina egna liv och sluta projicera sitt eget självhat (ja, jag tror det grundar sig i självhat och/eller dålig självkänsla) på andra

  1. SvartHatt skriver:

   Nej jag tror inte det behöver grunda sig i dålig självkänsla. Alla människor är såhär mer eller mindre. I princip alla är mobbare fast vid olika tillfällen och mot olika typer av människor . Se bara hur det ser ut i världen

   1. SvartHatt skriver:

    Tyvärr alltså. Säger det inte som ursäkt utan snarare tvärtom, är man bara medveten om att det är så vi kan funka så kan man stoppa det lite. Förnekar man det så är det bara större chans att man halkar dit. Vi har alla en djävul i oss. Men finns säkert dom som gör sånt för dom är osäker med, men då märks det på sättet

 11. Anonym skriver:

  Det som tyvärr får mig att tvivla lite på inlägget My skrivit är att hon modererar kommentarerna så det är ingen annan som har sett dessa elaka kommentarer…
  Det kommer ju sådana här inlägg med jämna mellanrum.

  1. M skriver:

   Exakt samma tanke har jag! Om hon ändå hade velat visa upp vilka hemska kommentarer hon får så skulle trovärdigheten öka markant om hon kunde visa upp skärmdumpar med kommentarerna. Nu tror jag bara att det är hennes hopknåpade ord som endast syftar till att öka trafik till bloggen.

   Återigen, varför syns i princip aldrig dessa kommentarer i hennes kommentarsfält? Varför har hon ett behov av att lyfta fram något som ändå inte publicerats? Fram med skärmdumpar, annars säger jag – bullshit!

   1. Fd bekant skriver:

    Det är garanterat Myggans eget ihopkok, inte första gången, hela hennes blogg är ett enda stort ihopkok. Va ju något inlägg för ett tag sen gällande alla hatkommentarer hon får utstå, och granskar man lite ser man alla dessa stavfel som även läsarnas hatkommentarer innehåller, men läsarna kanske har dyselexi precis som My? 🙄 Måste säga att enligt henne själv verkar hon få utstå extremt mycket hat från både höger och vänster, hon har ju tex tvingats flytta osv pga hat och stalkers? Allt händer My! 😝

    1. Anonym skriver:

     Hon skull ju till exempel kunna släppa igenom dessa påstådda kommentarer för att öka trovärdigheten.

   2. Anonym skriver:

    Exakt M, så rätt det du skriver! Hon vill ju ha många kommentarer så inte döljer hon kommentarer som dem hon skrivit ihop i inlägget, de avslöjar ju inget, är inga kommentarer hon skulle tjäna på att inte släppa fram eller tvunget måste dölja. Hon har säkert fått någon eller några liknande kommentarer genom åren men hon har ju skrivit ihop dessa själv och överdrivit och lagt till lite hahahaha.. My överdriver ALLT!! Hon överdriver ALLT gånger 10 till hundra! Visst har man sett en o annan elak kommentar på hennes blogg så även på andra bloggar, men en gång när hon skrev ett liknande inlägg och visade liknande kommentarer så var det En av dem hon fått som hon hade skrivit om och överdrivit väldigt så det lät mycket värre än den var från början. Hon överdriver ALLT, visst en del människor är såna, en del gör det. Men precis som många skriver, detta handlar om taktik! Många som är dumma, och då menar jag inte bara elaka utan många är lättlurade och korkade, lite ledsamt när folk blir lurade blir illamående.

  2. Maria skriver:

   Hon har visat upp dom innan.. vidriga kommentarer om allt. Till och med om hennes son..

   1. Anonym skriver:

    Jo men då har hon ju också skrivit dem själv, inte visat upp dem så vi kan se att andra skrivit det. My överdriver ALLT enormt och oftast är det taktik. Men ja vid några få tillfällen har man ju sett lite elaka kommentarer någon/några skrivit men det är inte mycket eller ofta. Men hat är aldrig okej oavsett. Finns dock elakheter på alla bloggar.

   2. M skriver:

    Vadå visat upp tidigare? Hon har inte visat upp en enda skärmdump! Det hon hänvisar till har hon skrivit in själv i sina inlägg, det är inte bevis nog för mig iaf.

    När CamCam eller andra bloggare hänvisar till specifika kommentarer så visar de upp skärmdumpar på kommentarerna, det gör inte My. My har inte ens godkänt och släppt igenom dessa kommentarer på hennes blogg (om de ens existerar). Det finns inte ett enda bevis för att dessa kommentarer existerar. Säger inte det dig något?

 12. En skriver:

  Jag tror att de flesta bloggare har en grupp som avgudar allt det gör och en annan grupp som avskyr allt de gör och därmed kastar så mycket skit de kan.
  Jag är inget fan av Myggis men i detta inlägget tycker jag hon har rätt.
  Alltför många bloggare driver en vikthets mot de som inte har idealkroppen. Vad är idealkroppen ens? Olika för olika personer antar jag. Jag har sett många inlägg fyllda av okunskap det senaste. Har man övervikt så så är man lat och en riktig gottegris. Blir så trött! De verkar inte förstå att det kan finnas många orsaker till övervikt såsom sjukdom och annat. Man kan faktiskt leva ett sunt liv och ändå ha övervikt. Utsidan speglar inte hur kroppen mår på insidan. Själv var jag väldigt smal under en period av mitt liv men jag mådde så dåligt. Gick upp några kilon och hittade min idealvikt där jag stannade och har sedan dess mått toppen. Vi är alla olika och det tycker jag att man borde respektera.

 13. SvartHatt skriver:

  Alltså när personer som hon blir hoppad för sin vikt blir jag faan extra upprörd. Hon är väl inte ens en sån som provocerar utan bara är , visar sin vardag

  1. Anonym skriver:

   Hehe eller huuur..visar bara sin vardag och är sååå ärlig, inga strategier och taktik alls hehehe.. men ingen förtjänar hat eller påhopp om vikt, dock tror jag inte hon blir mer påhoppad än andra bloggare faktiskt, kanske ifrågasatt men det finns anledningar till det om man säger så, pratar dock inte om vikt el utseende nu.

 14. Anonym skriver:

  Mys blogg är ett mönster med upprepning. Ständigt återkommande ärsnyftinlägg om hur stygga människor är mot hennne.
  Vad som är tydligt är att hon söker bekräftelse på hur snygg hennes kropp är som hon gärna visar upp halvnaken. En annan sak som återkommer är att hon skriver att så många är nöjda med henne vare sig det gäller blomsteraffären eller PT karriären. My vill framhäva sig och är inte blygsam. Eget beröm luktar illa.
  Dessutom är det helt klart att hon jagar fler läsare. Ekonomin är ju dålig så påspädning i kassan behövs.

 15. Viiru skriver:

  Vete fan att man svullnar upp om man tränar 6-9(!!!) pass i veckan, hennes stackars kropp måste ju spruta ut stresshormoner 24/7.

 16. A.N skriver:

  My drar alltid fram näthat – och viktkortet när läsarna minskat, funkar varje gång hehe. Detta inlägg hon skrivit var ett sätt att få uppmärksamhet och fler läsare ja kanske sympatier och lite bekräftelse också. My överdriver allt och ljuger, överdriver allt allt allt och inte så lite heller! Litar inte helt på att folk verkligen skrivit det till henne som hon skrivit i inlägget, som sagt hon överdriver, menar inte att elakheter är okej men alla bloggare får mer eller mindre elakheter till sig. Var väl någon bloggare här nyligen som kallades anorektisk och samtidigt skrev någon annan att hon var mullig, minns inte vem men det handlade inte om My. För övrigt uttjatat ämne, både vikt och näthat suck så uttjatat! Tror Myggan har bloggvärldens mest naiva o lättlurade läsare/fans. Om hon gått upp några kilon så är det väl inte så konsigt om hon slutat röka, brukar väl bli så då. Bra PT eller inte oavsett vikt, licens eller ämnesomsättning har jag ingen aning om.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg