Offentlighetens baksida..

11:00 11 Maj 2017

Kenza:

Före vs efter träning. That outfit.. Jag är alltid så ful när jag går hem från träningen haha. Duschar aldrig på offentliga duschar (slutade med det när jag var 16 och en tjej frågade mig när jag stod naken i duschen på Eriksdalsbadet om jag var Kenza) och av någon anledning så matchar mina träningskläder aldrig accessoarerna jag valt för dagen.//Kenza

Alltså, fy fan för att vara en offentlig människa alltså. Man måste ju känna sig SÅ himla begränsad! Inte kunna åka kommunalt, inte kunna duscha på gymmet och liknande..
Jag undrar vad för mer saker Kenza inte gör på grund av att hon bli igenkänd?

Fast å andra sidan tror jag det har att göra med vilken typ av målgrupp det är man attraherar. När jag var på Island och vi besökte en utomhuspool med varmt källvatten höll min kompis på att halka rakt in i sångerskan Bjork i duschen som i godan ro stod och skrubbade sin nakna kropp utan minsta bekymmersrynka över att eventuellt bli igenkänd.
Men så var det heller ingen som ställde några frågor till henne heller. =)

19 kommentarer | “Offentlighetens baksida..”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Jag förstår henne helt. Särskilt idag med allt smygfotande.

 2. ML skriver:

  Ja stackars rika priviligerade personer.

  1. Anonym skriver:

   Bitter avundsjuka?

   1. ML skriver:

    Säkert. Hade gärna haft hennes bankkonto:)

 3. Ellie skriver:

  Ja me, det är väl klart att det skulle vara lite obekvämt att duscha med massa andra när hon är så pass välkänd. Jag duschar inte på gymmet, jag har nära hem så trivs bättre med att gå hem istället för att duscha gemensamt med andra..

 4. Anonym skriver:

  Jag slutade också duscha på gymmet när en av mina elevers föräldrar ville småprata i bastun, haha.

 5. KamKam skriver:

  ”Jag är alltid så ful när jag går hem från träningen haha”

  …..är inte ens hälften så snygg som henne på bilden ovan när jag verkligen har ansträngt mig för att piffa till mig haha.

  1. B skriver:

   Det är svårt, men vi måste försöka jämföra oss med varandra❤️

   1. Julia skriver:

    Hahaha! Sjukt udda och underhållande kommentar utan rättelsen 😉

   2. Anonym skriver:

    Haha, härlig felskrivning 🙂

   3. KamKam skriver:

    hahahahahaha <3

 6. B skriver:

  Sluta* givetvis haha. Vad fan…

 7. papegojan skriver:

  Går hon hem i den outfiten borde hon ju rimligtvis gått dit i samma? Mycket märkligt val?

  1. Alexa skriver:

   Hon går väl dit i vanliga kläder och sedan hem i gymkläderna?

   1. Aa skriver:

    Och ”vanliga kläderna” får plats i den minimala sportbagen?

    1. Anonym skriver:

     Det är väl klart hon har en extra väska med sig, en större. Men den har hon ju såklart inte med på bilden, fattar väl vem som helst.

 8. FK skriver:

  Men camcam, du måste ta tag i detta med att man kommenterar för snabbt!? Jag har inte ens kommenterat idag! Och hela den långa kommentaren försvann när jag tryckte bakåt, buu 🙁

  Anyways, summan var att jag tycker det är väldigt märkligt val. Om hon har en träningsväska med sig (vilket jag antar då inomhusdojorna och de ”vanliga” kläderna nu ligger däri) så hade hon också kunnat ha små skor som hon kan byta om till när hon går hem. Till och med handväskan skulle få plats i en träningsväska.

  Så med de kläderna hon har på bilden, ett par typ svarta platta skor och träningsväska över axeln (där handväskan ligger inuti) så skulle hon se helt ”normal” ut. Även om hon har på sig den jackan.

  1. J skriver:

   Hon vill vara som en av oss ”vanliga” på fotot 😛
   Fast hon tog säkert fotot utanför och tog snabbt en taxi hem / körde hem. Så..Inte så att hon är ute i stan och går runt med kläderna i bilden

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg