Paus men ändå inte…

11:00 10 Maj 2017

Sindy Niklasson:

Med tanke på hur dåligt Sindy mår så förstår jag till 100% att hon tar en paus från sociala medier men lite märkligt är det ändå att hon flera timmar senare ändå lägger ut reklam för Mickes tatueringsstudio. 
Det orkar hon tydligen. 

Jag fattar inte varför man måste basunera ut att man tar paus från sociala medier när majoriteten ändå inte kommer hålla det. Orkar du inte lägga upp inlägg, strunta i det då men om du orkar lägga upp ett inlägg om att du inte orkar lägga upp inlägg så orkar du ju lägga upp inlägg. Om ni fattar vad jag menar?

Tack för tips, Jennifer!

57 kommentarer | “Paus men ändå inte…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Majda skriver:

  älskar dina inlägg haha. och framförallt att du VÅGAR skriva det du skriver och hänga ut folk så som du gör. Skulle aldrig någonsin varken tänka tanken eller ens våga göra det du gör. Tack för härlig läsning, ibland extrem men oftast rolig!

  http://nouw.com/miniochluna

 2. Vivvi the one and only skriver:

  Sociala medier är hennes jobb. Hans jobb är tatueringsstudion. De behöver något som betala för blöjor och mat. Klart hon inte kommer ta en paus från att promota deras inkomst.

  1. Yep skriver:

   Hon tjänar väl knappast något på sin instagram, haha? Eftersom hon inte använder några andra sociala medier i större utsträckning. Hon lever på soc bidrag och det har hon gjort sedan hon slutade jobba som strippa på Privé när hon precis flyttat tillbaks till sverige från USA.

 3. Anonym skriver:

  Fast tidigare har det varit knivis själv som promotat sig genom henne instagram. Det märker man för dom har postat likadana inlägget med minuters mellanrum samt förra gången hon var i usa ensam så posta han inlägg på hennes instagram (och sin egen samtidigt) för att nå ut till så många som möjligt.

 4. Anonym skriver:

  Man kanske inte inser själv hur dumt det ser ut? Nåväl…

 5. Sindy skriver:

  Oavsett hur sjuk jag är så måste Michael få kunder för att kunna kompensera för alla utgifter som går till sjukhus, mediciner och allt runt omkring just nu eftersom jag inte kan jobba, inte med min laser eller med mina sociala medier. Ber han om hjälp med PR för att kunna få mer kunder när han just nu står för ALLA kostnader så är det självklart att jag lägger ut något för att han ska kunna jobba. Kommer inte bli billigt att ha ett barn flera veckor på Neonatalen heller, så jag kommer fortsätta hjälpa min man med att få jobb för just nu står hela våran ekonomi på hans axlar. Vi vill heller inte ta ut bidrag i onödan, så tills jag kan jobba eller få min föräldrapenning (då jag är egenföretagare och inte tar ut sjukskrivning) så gör jag det som krävs för att överleva.

  1. Anonym skriver:

   Glöm inte att reklammärka. Ni står inte heller över lagen 🙂

  2. Bloggbevakning skriver:

   Men Sindy, du har RÄTT att få hjälp av samhället i det här läget – det är inget fel med det. Alla behöver hjälp ibland. Säg till om det är någonting jag eller mina läsare kan hjälpa till med! Ta hand om er och den lille i magen!

   1. Anonym skriver:

    Oj, tänk efter innan du skriver nåt sånt Camilla. Fråga för dig själv men inte för dina läsare.

    1. Bloggbevakning skriver:

     Alltså, jag bad om hjälp och stöd i förra inlägget där mina läsare skrev en hel massa hjälpsamma saker så det är inte som att vi ska bygga dem ett hus.
     Här: http://blogg.ng.se/bloggbevakning/2017/05/nu-behovs-det-faktiskt-lite-pepp

     1. Anonym skriver:

      Du bad om pepp ja, nu antyder du att vi ska hjälpa till med pengar. Enorm skillnad.

     2. Sombromesa skriver:

      Till Anonym: Camilla nämnde aldrig pengar, endast ”Säg till om det är någonting jag eller mina läsare kan hjälpa till med!” Någonting i detta fall kan vara vad som helst.

     3. Anonym skriver:

      Exakt, Sombromesa. Det var därför jag skrev att hon antydde det.

   2. Sindy skriver:

    Tack för att du försöker vara snäll Camilla, uppskattas 🙂 Jag skulle dock aldrig be om pengar på internet, vi har så att vi klarar oss bra ändå, vi har varit duktiga och sparat en del och sålänge Michael jobbar är allt under kontroll!

    1. Anonym skriver:

     Avgå Sindy

     1. Sindy skriver:

      Vi avgår tillsammans!

    2. Anonym skriver:

     Du ber om annat på nätet istället 🙂
     Jag frågar åt en vän

     1. Anonym skriver:

      Hahahah bästa

    3. Bloggbevakning skriver:

     Självklart! Det finns även ett inlägg lite längre bak där jag bett mina läsare med erfarenhet av prematura barn lämna lite tips och råd till er om ni behöver.

  3. yar skriver:

   Ni har väl en försäkring som täcker tiden på neo?

   1. Sindy skriver:

    Har just nu gravidförsäkring som går över till bebisen när han är född, den täcker dock inte så himla mycket tyvärr, men allt är löst, poängen mer varför jag ens skriver här just nu är för att berätta varför jag lägger ut inlägg åt Michael medans jag har paus.

    1. Anonym skriver:

     Men DU har väl en egen försäkring?

     Barnförsäkring som gäller både förälder och barn kan dessutom tecknas innan barnet är fött.

  4. Anonym skriver:

   När ditt barn är fött kan du få ersättning av ditt försäkringsbolag för de nätter du tvingas ligga inne med ditt barn. I och med en ny reform ingår de flesta mediciner i högkostnadsskyddet. Du kan även kolla med ditt försäkringsbolag vad du har rätt till innan ditt barn är fött. Du kan även kolla om du får ersättning för diagnoser.

   Jag hade ett möte med Folksam igår, känner nästan att jag måste reklammärka denna kommentar eftersom de talade om en del av detta för mig 😂

   1. Anonym skriver:

    Om ni har en sådan försäkring dvs.

  5. Malins bilder skriver:

   Om du har en sjukpenninggrundande inkomst så kan du vara sjukskriven även som egenföretagare. Tycker du ska be om intyg. Och prata med Försäkringskassan åtminstone – uppenbarligen är du ju inte frisk alls. Lycka till!

  6. Anonym skriver:

   Klart att vi fattar att lägga upp reklam är inte detsamma som att skriva ett blogginlägg. Det är bara Camcam som kokar soppa på en spik för att få ihop till nyheter till bloggen. Önskar dig och er bebis det bästa, krya på dig. Massor av styrkekramar till er i er svåra tid ❤

 6. Upp och ner smiley skriver:

  Tänkte, som sindy skriver, att dom behöver få in pengar.

 7. V skriver:

  Är det nån som betalar för hans tattoos?
  Det är en gåta i sådana fall.

  1. Sindy skriver:

   Han betalar inte för dom då han oftast byter tatueringar med andra gaddare, en av fördelarna med att jobba i tatueringsbrancen

   1. Anonym skriver:

    Du missförstod. Personen undrade om någon någonsin skulle betala för att bli gaddad av Micke. Och om så är fallet – är det en stor gåta varför någon skulle vilja göra det 🙂

    1. Sindy skriver:

     Han blir i princip fullbokad varje vecka, så det finns absolut många som uppskattar hans tatueringar och konst. Tur att alla tycker och tänker olika, hade varit tråkigt om alla tatueringar var av samma stil.

 8. JoTjenaMors skriver:

  Krya på dig Cindy.
  Kan inte vara lätt att gå igenom allt skit du råkat åka på + att vara gravid med allt vad det innebär. Klart man gör allt för att inte även ekonomin skall krascha. Inga konstigheter där precis.

 9. Elle skriver:

  80:-/dygn för föräldern sängplats. Dock vet jag inte om mat ingår.

  1. Lina skriver:

   Nej, det kostar bara så för mamman under BB-vården. På neo bor föräldrar gratis. Hos oss ingår frukost och så får man laga mat själv insett gemensamt kök.

 10. M skriver:

  O.t; Familjen Berntsson har idag lagt ut sin häst, ”Saga”, till försäljning på Hästnet för 260 000:-.
  Alltså, en häst som har kapacitet för och har gått 120-125 och som har stannat ut sig ett flertal gånger senaste året tycker de är värd mer än en kvarts miljon…

  1. Wear the fox hat skriver:

   Tycker det var rätt billigt för en sådan fin häst.
   Den hästen är guld värd för en junior som går över från ponny till storhäst.

   De prioriterar helt klart rätt hem före pengar.

   1. Anonym skriver:

    Den är galet dyr ju, borde kosta under 100 000:-.Det låter ju bra att slänga sig med termer som ”vinst i Falserbo”, ”SM” i annonsen men vi pratar om 110-120-klasser här, inte GP.
    Kapacitet runt 120 har i stort sätt alla hbl med fyra ben.
    Den har stannat en del senaste åren och är behandlad i omgångar.
    ”Hög ridbarhet på marken” är väl också att ta i med tanke på att man aldrig ser den utan graman på marken.
    Hoppas verkligen inte att ännu en stackars tonåring blir hjärtekrossad och lurad på pengar av en hästbloggare för namnets skull.

  2. Anso skriver:

   Tycker också dett är ett högt pris för en häst som inte tävlar högre än 125 (?) Childrenhäst, absolut, men ingen juniorhäst om man vill ligga i topp. Hade hellre köpt Cornelias Irma isf, tror hon begärde en liknande summa för henne som klippte 145 utan problem.

  3. Sombromesa skriver:

   Håller med om att det är otroligt mycket pengar, för en häst som ej går mer än 125.

   Vad jag också funderar över är varför dem säljer henne så snart – köpte Nellie inte Saga för bara 2 år sedan, men lät Smilla ta över efter bara 1 år? Varför köpa dyra hästar som man ändå inte rider? (Inget hat, funderar bara..)

   1. Anonym skriver:

    Troligtvis för att den går på max av sin kapacitet, det har de skrivit själva.
    Dessutom har den gått mot klockan i i stort sett varje start och det sliter på både kroppen och knoppen.

 11. Himmel skriver:

  För 26 minuter sedan la Sindy ut nya snaps på Snapchat där hon ändå ser väldigt nöjd ut. Varför, åter igen, säga att hon ska ta paus från AAAALLLLAAA sociala medier, när hon inte gör det?! Vad är grejen med att så nonchalant gå ut med att nu är allt så jobbigt i mitt liv så nu tar jag minsann ett stort break från alla mina sociala medier på obestämd tid. För att sedan dagen efter.. ja ni fattar.. jag orkar inte ens

  1. Ellen skriver:

   Min tanke är att personer som väljer att dela med sig av hela sitt liv till alla som vill veta genom bloggar och sociala medier har ett enormt bekräftelsebehov och genast får abstinens och mår dåligt när de aviserat att hålla sig borta ett tag. De klarar det helt enkelt inte…

  2. Sindy skriver:

   Men snälla, min snapchat är inget jag använder för att tjäna pengar och den använder jag egentligen för mina vänner men har valt att ha den öppen för offentligheten. Den sätter ingen press på mig och om jag vill använda den så får jag fan göra det, jag gör vad jag vill och tar paus när jag vill och bestämmer över vad som jag orkar eller inte.

   1. Himmel skriver:

    Men lägg ner dina dubbelmoral Sindy! Blir så trött pårej

 12. Anonym skriver:

  Jag tänker att om man har en sepsis/ blodförgiftning i HELA kroppen är man ju jävligt illa därann…?

  1. Sindy skriver:

   Jo men jag går på antibiotika och den har blivit bättre, dock inte försvunnit helt ännu, det ni inte vet är att jag är på sjukhuset näst intill varje dag för att få nya behandlingar, prover och mediciner.

   1. Anonym skriver:

    Edit by CamCam. Hört? Så länge du int VET att någon drabbats av det så tycker jag det är extremt illa att anklaga en business för något sådant.

    1. Sindy skriver:

     Jag tatuerar mig inte just nu, så nej det finns ingen risk att min blodförgiftning kommer ifrån en infekterad tatuering. Det är väldigt konstigt att du skriver så då absolut ingen har kommit in och sagt något angående dessa påståenden. Självfallet går man väl och pratar med tatueraren om man misstänker att denne gett infektion pga dåligt hanterad hygien? Ingen har det i alla fall under de två åren vi varit aktiva. ALLA våra tatuerare (inklusive våra lärlingar) går igenom kurs i hygien och hur man hanterar kroppsvätskor från andra människor samt undviker korskontamenering och att sjukdomar sprids. Allt material som används på våran studio är engångsverktyg och slängs direkt i godkända nålhinkar och vi är även godkända sedan länge av miljö och hälsomyndigheten och uppfyller alla hygieniska kriterier för en tatueringsstudio och även för laserbehandlingar.

     1. Anonym skriver:

      Fast det var ju en kille som tom lagt upp på instagram hur han fick åka till sjukhuset pga hans ben blivit helt infekterat efter att Micke tatuerat?

     2. Sindy skriver:

      Det var våran gamla tatuerare Noah som la upp det och ljög. Han var arg pga att han fick sparken för att han kom påverkad av droger till jobbet & vandaliserade studion tillsammans med en annan snubbe. Han har bedragit i princip hela tatuerinhsvärlden och är skyldig oss och en massa andra studios enorma mängder med pengar. Han är ingen pålitlig källa. Efter vi frågade han om den bilden så låg han helt plötsligt inne för andningsbesvär istället, inte sitt knä.

     3. Anonym skriver:

      HAHA Sindy är det inte DU själv som slagit sönder rutan på Mickes studio? När ni gjort slut, för han umgicks med en tjejkompis och du fick flipp? Fyfan vad pinsam du är alltså.

   2. Anonym skriver:

    Men hur vet ni att du har en sepsis? Jobbar inom vården och vet ju vilket hemskt tillstånd det är. Ingen kritik på något vis, bara intresserad och fascinerad att du tom får bo hemma när du är så sjuk och dessutom gravid..

 13. Sindy skriver:

  Nu pallar jag inte lägga mer tid på att förklara mer angående hur mitt liv ser ut just nu. Jag gör som jag vill och kommer att fortsätta göra det som krävs för att jag och min familj ska må bra!

  1. A1 skriver:

   Jag tycker för din hälsas skull inte att du ska sitta härinne och försvara dig. Ta hand om dig för din son och ditt kommande barns skull! Snart har du förhoppningsvis en söt gosig bebis vid din sida. Ägna inte tid åt att sitta härinne och bli irriterad, man kan aldrig vara alla till lags så att säga.

   Lycka till med födslen!

 14. Anonym skriver:

  Sindy är en psykopat.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg