Fuck you!!

11:00 9 Sep 2017

Angelica Blick:

Jag tänker ha en hatkvart här på bloggen just nu för ja, det stämmer – jag ÄR avundsjuk! 
För en gångs skull tänker jag erkänna det för just nu stämmer det.
Angelica Blick har träffar Rihanna och det vill jag också, mest för att övertyga henne om att låta mig dansa i hennes nästa video.
Guuuurl, I got some greeeeeatz movez up in huuur! (skämskudde, jag vet..)

Nu ska jag går och slicka mina sår samtidigt som jag stickar en gul offerkofta in honor of Queen RiRi som jag tänker svepa in mig i. Vi ses till hösten! (Kidding)

56 kommentarer | “Fuck you!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ajlin skriver:

  Man FÅR vara avundsjuk, så länge man inte är missunnsam. Det är liksom en jäkla skillnad. 🙂 Jag blev också avundsjuk på Blicken nu för jag vill också träffa Rihanna men fan vad kul för Angelica! 🙂

  Kolla för övrigt in det här, det ultimata beviset på hur jävla skitnödig modebranschen är;
  http://metromode.se/mode/ingrid-kladde-sig-sa-fult-som-mojligt-pa-fashion-week-blev-utsedd-till-en-av-de-bast-kladda/

 2. A skriver:

  En liten undran: Hur kan M Ilmrud ha så många likes på instagram, när hon är längre ner på bloggportalens topplista, än både My och Mona?

  1. i skriver:

   Men blogg och instagram hör väl inte ihop, så det är väl inte så konstigt. Jag följer en del som även bloggar på instagram men är inte intressant utav deras bloggar. Och sen följer man en dels bloggar men är inte intresserad av deras instagram.

   1. A skriver:

    Ok, tack från en novis 🙃Ser ju att många bloggare länkar till bloggen på sitt instagram.

    1. Anonym skriver:

     A – är du möjligtvis Myggan själv, ligger nära till hans att tro det med tanke på hennes nya nyss skrivna inlägg hahaha.. Ett som är säkert är iaf att hon lusläser denna blogg haha och smart och beräknande är hon hehe. Nu ber hon läsarna DELA igen och så har hon skrivit en kommentar till sig själv där hon kallar sig Pia. Asså hahaha..

  2. Anonym skriver:

   Mest troligen också för att hon inte har lika stor andel köpta följare som My har. Köpta följare = inga likes. Sen har ju My typ världshistoriens tråkigaste IG, så det gör väl sitt också. Maddes IG kan jag ändå förstå att den uppskattas av en större skara.

   Storleken på bloggarna har inget med IG att göra. My provocerar till sig läsare, tror inte alla som läser hos henne gör det för att de gillar vad de läser direkt.

   1. Anonym skriver:

    Ilmrud verkar inte ha köpt följare eftersom hennes insta tappat mycket och hon har många likes. Hon verkar inte heller tävla om att ligga före någon på bloggportalen som så uppenbart My gör haha. Så fort hon tappat och ligger efter Ilmrud så kör hon drama, snyft, ljug och överdriv och ber att folk ska Dela hennes inlägg suck. Och My lockar in läsare genom sin insta och kör med massa cliffhangers, aldrig sett någon som kör så mycket taktik haha. Ärliga bloggen (som vissa tror att den är) är den mest falska och oärliga bloggen, full med både lögner och smygreklam.

    1. Anonym skriver:

     Du har så rätt. Nu ber hon läsarna dela igen, de ska hjälpa henne att dela. Så uppenbart att hon läst här idag haha, det visste vi iofs sen innan att hon alltid läser här, det har man sett. Alltid kommer ett snyftinlägg om hon fått kritik här eller om det skrivits om henne här. Och ja visst tävlar hon med Ilmrud. Och kommentaren hon skrivit till sig själv som Pia öööh haha.. asså huur pinsam och obehagligt beräkande, list som en psykopat.

  3. Anonym skriver:

   Likes på instagram har ingenting med antal bloggläsare att göra, det beror på antal instaföljare och hur många som trycker på gilla. Men hon brukar väl ligga högre på bloggportalen än både Mona och My dock.

 3. Anja skriver:

  Vem är Angelica Blick egentligen och hur blev hon känd (för vad?). Jag är inte avundsjuk eftersom Rihanna aldrig har varit min cup of tea, men förstår inte helt vad Angelica gör där? 🙂 Är hon en artist också? Jag har alltid sett henne som en person som åker räkmacka på alla möjliga kända ansikten (som började med Kenza). Correct me if I am wrong?

  1. Bl skriver:

   Verkar som du vet vem hon är

   1. Anja skriver:

    Ville du ha likes eller? Du får en tröstlike av mig! Hur som helst, jag hade inte frågat om jag vetat. 🙂

    1. Hanna skriver:

     BI menade ju att du har rätt. Blick åker räkmacka på alla möjliga kända ansikten, precis som du skrev. Lugna ner dig lite.

  2. Emelie1 skriver:

   Det är NYC Fashion week. Angelica jobbar med mode och Rihanna släppte, vad jag jag tror (kan ha fel) en beauty serie under modeveckan. Angelica är också en influencer. Därav hennes närvaro.

   Vad gäller Angelicas ”räkmacka” har du fel. Hon var tidigt väldigt egen med sina outfitbilder och inspirerade många större bloggar. Hon har jobbat sig upp.

 4. Anonym skriver:

  Angelica börjar typ 90% av sina videostories i en äkta jobbig blondinbella-anda med ‘sooooooooooo….’

 5. Ellen skriver:

  Men hatkvart? Avundsjuk ja, fine. Men ”hata”? ”Fuck you”?
  Hur gammal är du?

  1. Bloggbevakning skriver:

   Mentalt? Typ 14

   1. Ellen skriver:

    Det märks 😉

    1. Bloggbevakning skriver:

     Tack! Jag skulle avsky att bli kallad mogen. Mogen betyder nästan rutten. 🙂

 6. Nina skriver:

  Den senaste bilden på Catrin https://www.facebook.com/photo.php?fbid=245520125971335&set=a.119414695248546.1073741828.100015400481578&type=3 ser inte bakgrunden väldigt skev ut? På måndag smäller det eller som Anna Book säger BAM BAM BAM hur månag tror hon inställer sig?

  1. Anonym skriver:

   Alltså finns få saker som gör mig SÅ lätt provocerad som att se Catrins ansikte på bild, fyyyyyyfaaaaan. Hoppas de släpar ditt henne så hon får sitt välförtjänta straff!

   1. T skriver:

    Samma här. Det där vidriga flinet är så flottigt äckligt

   2. Evvo skriver:

    Jag har en undran. Om hon inte dyker upp igen, vad händer då? Hur många gånger kan man strunta i en rättegångstid utan att få konsekvenser? Kan hon bli ”ditsläpad” eller hur fungerar det?

  2. A skriver:

   Är rättegången på måndag? 😱😏😏

   1. Anonym skriver:

    Måndag o tisdag 🙂

    Men av hennes oförskämt glada ansikte o snygga pose så ska det mkt till om hon åker akut in till närmsta sjukhus på söndag kväll 😉

    Men, ja…Nåt är allvarligt fel på detta hatobjekt 🙂

  3. Neneh skriver:

   En medlem på FB har just hackat finest.se. Har Catrin Hedlund något brottsoffer med datakunskaper finns det nu alltså en möjlighet att ge igen. Trådnummer: t2871602.

   1. Anna skriver:

    Att uppmana till brottslig gärning är inte så snyggt.

   2. Bloggbevakning skriver:

    Hur vet du det? Syns ingenting på Finest.

    1. Neneh skriver:

     Här är referensen:

     https://www.flashback.org/t2871602

     Att sajten blivit hackad behöver inte ”synas”.

 7. Anonym skriver:

  VAD GÖT TYRAS GAMLA HÄST I NELLIES STALL
  ???
  Inte majsan den ljusa som hon köpte för länge sen utan han den svarta/bruna?
  Bambo eller vad han hette.

  1. Anonym skriver:

   På senaste bilden Nellie la upp ser man Bambos huvud sticka ut över boxkanten!

   1. Anonym skriver:

    Tycker inte det ser ut som honom?? Kollade nu varför tror du det?

  2. Anonym skriver:

   Whaaaat??!! Skumt den hästen gick ju bara upp i rök typ

   1. Anonym skriver:

    Ngn som vet vad som hände med honom? Han verkade vara en väldigt bra häst

  3. Yalla skriver:

   Tror inte det är Bambolero..? Men vem vet.. Finns inga svenska tävlingsresultat för hästen sedan 2015, den verkar ha sålts till Norge. Kolla Ida Arntsen på YT. Nellie är fö inte hemma utan på tävling i Danmark hos Absolute horses.

   1. Yalla skriver:

    Sorry *Ine, inte Ida.

  4. M skriver:

   Bambolero tävlar med sin ägare i Norge idag så där är du helt fel ute.
   Det borde rimligtvis vara 7-åringen de köpte av Royne nyss eller 6-åringen som kom dit häromdagen?
   https://www.instagram.com/josephineberntsson/

 8. Desperat skriver:

  Googlat men hittar inget svar.

  Kan någon SNÄLLA säga vad man ska göra om den andra föräldern vägrar lämna över dottern på den dagen då jag ska ha henne? Umgänget är fastställt av tingsrätten. Min advokat svarar inte i telefon.

  1. Bloggbevakning skriver:

   Polisnmäl tänker jag spontant

  2. Elisabet skriver:

   Är umgänget fastställt av tingsrätten kan tingsrätten begära polishandräckning om alla andra sätt att få honom att lämna över barnet är uttömda. Om du vill ge barnets pappa en chans till samarbetssamtal – ring familjerätten (kommunal verksamhet) och efterfråga detta.
   / fd familjerättssekreterare

   1. Mickan skriver:

    *eller mamma 🙂

   2. TTT skriver:

    Intressant att du förutsätter att det är en pappa som inte vill lämna ifrån sig barnen…

  3. Lejonhjärta skriver:

   Vet inte vart du bor, men finns det en socialjour i ditt område? Då kan du nog ringa och rådfråga de om du behöver få tag på någon idag och alternativt ringa polisen.

   1. Desperat skriver:

    Det handlar om min manliga sambo och det är dotterns mamma som vägrar pappan umgänge.
    Han ska ha henne imorgon men nu smsade mamman att han inte kommer få henne.

    Vad blir nästa steg?

    1. Desperat skriver:

     Han ska stämma henne så det blir verkställighet av vite. Men ringer man 11414 imorgon då hon officiellt inte vill lämna flickan?
     Finns med andra ord ingen chans att han får träffa sitt barn imorgon då?

     1. A-K skriver:

      Jag skulle naturligtvis polisanmäla men aldrig begära handräckning av polisen. Sätt dig in i barnets situation, att polisen kommer och tar med dig med tvång, medan mamma antagligen skriker och kanske drar i dig. Trauma för livet och inte vägen att gå.

     2. Anna skriver:

      Mycket klokt påpekande A-K! Det är en sak att man som vuxen vill träffa sitt barn, men alla åtgärder som har med umgänge att göra måste alltid utgå från barnets bästa. En polisverkställighet kan riskera att skada barnet rejält.

     3. Sacha skriver:

      Tänker som AK. Polisanmäl och be polisen ta ett snack över telefon med mamman som vägrar lämna sitt barn. Kanske blir hon lite skraj då. Men att be polisen hämta barnet är inte någon bra idé om barnet är så stort att det kommer kunna förstå vad som händer.

      Sedan om det inte fungerar med polissamtal så ta kontakt med familjerätten.

     4. A skriver:

      Tänk på hur ni sköter det för barnens skull!!! Jag växte upp med vårdnadstvist, rättegång, hot om polishäntningar, mina föräldrar kunde inte se varandra utan att det blev skrik och totalt bråkkaos, det var hemskt att växa upp med det och jag påverkas av det än som äldre

     5. Anonym skriver:

      Vad Ni än gör spara allt skriftligt! Anmäl och visst det blir kanske inte just denna gång men kontakta advokat och in till tinget igen. Gör mamman så många gånger och Ni kan visa sms osv. Mister hon vårdnaden. Detta kämpade jag med några år. Och en sak lärde jag mig att det är inte till barnens bästa man ser utan att det ska vara rättvist för de vuxna……

     6. 😤 skriver:

      Varför är du desperat? Det är väl mellan honom och hans ex, han kan väl sköta det själv. Tänker du på barnets bästa nu eller din mans rätt och hans ex fel?

    2. TTT skriver:

     Han ska uppfylla sin del av avtalet dvs ska han hämta hos mamman åker han dit. Fixar han allt från sin sida så kan vite bli aktuellt sedan och efter en ny vända i rätten kanske mamman inser att barnet har rätt till båda sina föräldrar.

  4. FitterBittan skriver:

   Ett litet PS till alla andra kloka svar.
   Anlita advokat/jurist. Rättshjälp när det handlar om familjerätt täcks av hemförsäkringen.

   Dessutom behöver man inte lyfta ett finger för att fixa det med försäkringsbolaget, allt sköts av ombudet.

   Lycka till och hoppas det löser sig 💖🙏🏼

 9. Lanabanana skriver:

  Någon som vet vad som hänt med trendbybea (Beatrice Forsells) blogg? Har inte läst den på evigheter så tänkte uppdatera mig lite men kommer inte in.

 10. Alex skriver:

  Dock liiiite pinsamt när Angelica frågade efter en selfie på sin egen mobil och Rihanna nekar/indikerar att hon bör gå i livestreamen. Fortfarande coolare än hela mitt liv, med blev awkward.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG