Hon skulle kunna vinna vilket diskjockey-krig som helst.

09:00 10 Sep 2017

Ellen Bergström/Daniel Paris:

Ellen Bergström äger micken i sitt freestyleframträdande med Daniel Paris på dans här ovan.

Jag skulle vilja säga att hon skulle kunna vinna vilket dj-battle so helst men eftersom Dagens Medias chefredaktör Niclas Rislund fått igenom sin ansökan hos Patent och Registreringsverket att varumärkesskydda ”dj-battle” så får det kort och gott kallas för diskjockey-krig istället.
”Välkommen på diskjockey-krig på Sturekompaniet” låten ungefär lika sexigt som ”Välkommen på mjällföreläsning på Kulturhuset”.

Det här måste nog vara det mest cringe-värdiga och det mest skämskudde-förtjänta tilltag jag någonsin skådat, men jag är inte säker på vem som ska ha skämskudde – Niclas Rislund som ansökt eller Patent och registreringsverket som godkänt?
The DMC World DJ Championships har funnit sedan 1985 så om det är någon som har eller borde ha patent på ordet DJ-battle så är det dem – inte någon tomte utan taktkänsla från Dagens Media som med största sannolikhet dansar lika bra som jag har lokalsinne.
Herregud, kan man lägga in sitt veto någonstans?

25 kommentarer | “Hon skulle kunna vinna vilket diskjockey-krig som helst.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ronja skriver:

  OT. Folk kanske allmänt känner till den här sidan men jag har aldrig stött på den. I stil med Classe-Kinza men bara 1000 gånger värre. Satt fastklistrad halva natten och läste med förfäran.

  Kortfattat för de som är lika gröna som jag var: de avslöjar instagram-influencers (stora som väldigt små) som lever ”lyxliv” och reser runt samt poserar med diverse lyxmärken medan de flashar detta på instagram. Skaparna bakom bloggen har skapat några stora och trovärdiga instagramkonton så tjejerna går in i fällan och tror att de är arabiska prinsar/shejker/basketbollsspelar etc. Läs ”about us” innan ni börjar läsa själva bloggen. Är chockad och ärligt talat ledsen vilken värld vi lever i. Att man går mer på att göra så pass brutala/absurda/vidriga saker för pengar och status.

  http://tagthesponsor.com

  1. K. skriver:

   Ja den sidan är inget nytt.
   Money talks. Sorgligt.

   1. 👶 skriver:

    Tack Madde! Jag har själv bott i både LA och Vegas. Det är väldigt vanligt men vad som är ännu vanligare är hur män delar upp kvinnor i två kategorier. De man skaffar barn och gifter sig med och de man konsumerar och har roligt med. Givetvis gäller det att ha mycket pengar så man kan anordna logistiken kring det hela så dessa två kategorier aldrig möts. Texten är bara att skrapa på ytan av allt kvinnoförakt.

    1. Madde skriver:

     Men jaaa, precis!🙌🙌
     Att inte fler genomskådar sidan som den kvinnoföraktande dyngan det är gör mig uppriktigt ledsen.

  2. Madde skriver:

   Jag hoppas innerligt att du menar att du är chockad över hur sexistiska, vidriga och äckliga män det finns som skapar sidor som denna för att få förminska kvinnor.
   Det dom skriver i ”about us” gav mig äckelkänslor och jag kan inte förstå vad som får dom att skriva så om kvinnor!

   1. Ronja skriver:

    Nej! Jag tänkte först samma som du. MEN om du hade läst bloggen sen kan du knappast beskylla männen. Har vi kvinnor inget ansvar menar du?
    En tjej går med på att ta en shejks kusin (13 år!!!) oskuld för en massa pengar, hur är detta vidriga pedofili männens fel?

    Detta är inte tjejer som inte har pengar till mat och hyra och som säljer sin kropp på gatan. Dett är tjejer som gör ALLT för att få leva ett lyxliv och visa upp detta för allmänheten.

    Så nej, dra inte patriakatkortet här.

    1. Madde skriver:

     Åh just det, allt du läser på internet är helt sant.
     Jag blir helt matt, har du ens hört talas om källkritik? Hur kan du bara köpa rätt av vad de skriver, du har ju ingen aning om hur mycket som är sant.
     Sen oavsett är det fan inte ok att skriva så jävla vidrigt om kvinnors utseende.
     Skämmes ta mig fan som sprider sån skit.

     1. Ronja skriver:

      😴 Säger någon som själv läser en skvallerblogg.
      Du kanske skulle kollat upp källor själv och läst skärmdumpar av konversationerna samt de videos tjejerna spelar in för de här ”prinsarna” innan du hoppar på någon annan med källkritikskortet?

    2. 👶 skriver:

     Wow! Du är så ute och cyklar. Har du helt missat att det i USA inte finns några skyddsnät. Kan du inte betala hyran sover du i bilen. Det är en hel kultur skapad kring att konsumera kvinnor. De väljer inte det för att de är insiktsfulla och har så många andra val. Det är kvinnor som desperat försöker hitta sin plats i samhället som enbart värderar deras kroppar (i brist på utbildning och ett yrke). Man väljer inte bara att utbilda sig eftersom det kostar pengar. För de allra flesta är detta en biljett ur ghettot, innerstadsmissären eller ett liv utan framtid.

     1. Ronja skriver:

      Men snälla det är tjejer från UK, Spanien, Italien, SVERIGE, Schweiz, etc.

      Det är tjejer som vill leva ett lyxliv, inte som behöver pengar till hyran. Läs för fan innan ni hoppar på mig!

      Detta speglar materialismen och dagens samhälle. Vad man gör för att få ligga på en strand i Mauritius med en drink i handen, bära en Chanelväska, bo på 5-stjärniga hotell, skaffa likes och följare på instagram.

    3. Madde skriver:

     Jo för vi vet ju alla hur svårt det är att manipulera och klippa ihop saker i tex Photoshop.
     Men fine om du mår bättre av att sitta hemma och njuta av vilka ”äckliga horor” dessa tjejer är så för all del gör du det.

     1. Madde skriver:

      I min värld är det ett problem när vi BARA diskuterar hur fel tjejerna gör men inte ens nämner vad det är för fel på männen som ”köper” dom.
      Män som sitter på maktpositioner med mängder av pengar som anser att de har rätt att köpa människor.

      Men du har helt rätt att vi ser på saker olika, i din värld får man skamma kvinnor hur mycket som helst precis som det alltid varit med andra ord.
      Ha en trevlig söndag!

    4. Madde skriver:

     Jo för vi vet ju alla hur svårt det är att manipulera och klippa ihop saker i tex Photoshop.
     Men fine om du mår bättre av att sitta hemma och njuta av vilka ”äckliga hor*r” dessa tjejer är så för all del gör du det.

     1. Ronja skriver:

      Eller så kanske du ska vakna upp och inse att det speglar verkligheten?

      Och jag tror ingen kan njuta av detta. Jag skrev klart och tydligt att jag är ledsen över vilken värld vi lever i. Det är bara tragiskt i min värld. Men dessa kvinnor har ett ANSVAR, de väljer denna vägen. De är inte tvingade till att sälja sin kropp för ett par Louboutin och en resa till Dubai. Det är ett val de gör.

     2. Madde skriver:

      Stör deras livsstil dig i ditt dagliga liv? Skadar den dig på något sätt?
      Blir du personligen skadad av att de eventuellt ligger med en man för att få resa?
      Du har ingen aning om vad som ligger bakom dessa kvinnornas val, eller känner du alla de som hängs ut personligen?

      När någon startar en blogg och använder sig av hashtags som ”Type1HerpesInTheFlesh”, ”OnlyTimeThePussyCatchesABreakIsWhenTheresABreakOut ”, ”AssholeHasProlapsedMoreThanTheGreekEconomy ” osv så kommer jag aldrig att se på det på något annat sätt än som kvinnofientligt.
      Det är ju så smärtsamt uppenbart att de bara vill få skriva nedsättande om kvinnor.

     3. Madde skriver:

      Och vadå ett ansvar? De har väl bara ansvar för sig själv och sitt eget liv och vill de ligga med varenda jävla man på jordklotet för en väska så låt dom.

     4. Ronja skriver:

      Det stör absolut inte mig privat nej. Problemet är alla de unga tjejer som följer dessa influencers och tror att livet är så jävla glamouröst och mår dåligt över att de själva måste slita och knega för att skrapa ihop mynten för att ha råd med en klänning från HM. Det är bra att det uppmärksammas vad som egentligen ligga bakom denna fasad.

      Men om du vill ignorera denna sjuka verklighet präglad av materialism och utseendefixering så fine. Jag vill dock personligen inte att mina barn i framtiden ska växa upp och tro att pengar växer på träd och att yta är allt som räknas i livet.

      Vi är på helt olika plan när det kommer till detta ämnet så det är inte ens lönt att föra vidare diskussionen. Kvinnor i din värld verkar inte behöva ta ett ansvar. Hur jämställt är det tänket egentligen?

      Ha en trevlig söndag, hej!

     5. Madde skriver:

      I min värld är det ett problem när vi BARA diskuterar hur fel tjejerna gör men inte ens nämner vad det är för fel på männen som ”köper” dom.
      Män som sitter på maktpositioner med mängder av pengar som anser att de har rätt att köpa människor.
      Men du har helt rätt att vi ser på saker olika, i din värld får man skamma kvinnor hur mycket som helst precis som det alltid varit med andra ord.
      Ha en trevlig söndag!

     6. Ronja skriver:

      Där är vi eniga! Männen, eller dessa ”sugar daddies”, är minst lika delaktiga. De männen föraktar jag och hade inte tagit i med tång. Men hela ansvaret ligger inte hos dem. Vi har alla ett val och ett ansvar 👋

 2. S skriver:

  Alltså, det kanske bara är jag men allt detta ”också intressant för dig” tar fokus från denna bloggen! Jag vill läsa Camcams blogg, resten av Nöjesguidens material skiter jag faktiskt i…

  1. Bloggbevakning skriver:

   Nej, jag är lika irriterad som du och har kontaktat NG angående det. Det är skitstörigt!!!

 3. SSandy skriver:

  OT angående Camilla Läckberg. Läste en artikel från AB att Camilla under sin fruhippa lagt upp ett (fylle-?)inlägg där hon hängde ut Martin Melins nya flickvän, eller påstådda flickvän iaf. Handlar det om att hon egentligen vill hänga ut Martin eller? För hon skrev något i stil med ”Martin är i Uddevalla hos sin nya tjej NN”. Tidigare i veckan har hon lagt upp ett inlägg där hon skrev något i stil med ”det är mycket nu och nu har måste jag dessutom gå på föräldramöte för att Martin ska till Uddevalla”. Är Camilla bitter på Martin? För övrigt är jag så trött på henne och hennes tillgjorda sätt. Hennes röst i hennes instastory plågar mig typ (Simons också).

  http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/jGne9/lackbergs-tilltag-tycks-avsloja-exets-nya-karlek

 4. Vicky skriver:

  Har du läst om slangbellan här. Hon har en heltidsanställd som handlat, städar och lagar mat för henne. http://www.damernasvarld.se/isabella-lowengrip-skilsmassan-var-mitt-initiativ/

  1. Anonym skriver:

   Vad gör kvinnan själv?

   Pingis driver företagen hon är delägare i, hon skriver inte på bloggen eller instagram, hon klär inte på sig själv, hon handlar inte själv (ganska vanligt numer iofs), lagar inte mat, har nanny, assistenter med tre assistenter…

   1. D skriver:

    Men hon ”driver ju ett imperium” (😂😂😂), klart hon inte har tid då!

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG