Oh nooooo!

13:00 10 Sep 2017

Camilla Läckberg:

AAAH, det där med alkohol och mobiltelefoner alltså! När ska vi läsa oss att sitta på de kliande fingrarna när vi har fått i oss några glas?
Alla som ALDRIG skickat en sms man ångrar dagen efter räcker upp en hand! Hello Herr Ågren!

Camilla Läckberg överraskades nämligen med en ”fruhippa” i helgen och helt plötsligt dök det upp ett inlägg på hennes Instagram med följande text – skriver Aftonbladet:

”Jag är på Ingarö. Simon hänger med övriga barnen. Martin Melin är i Uddevalla med sin nya kärlek”.

..varpå hon avslutade inlägget med att tagga den nya kärlekens Instagramprofil och orden ”Life is good”.

Efter att Aftonbladet kontaktat Martin Melin angående detta så raderar Camilla plötsligt sitt inlägg men hon har redan hunnit få rejält med skäll bland kommentarerna av läsare som tycker att hon nått ett nytt lågvattenmärke och att tilltaget är sjukt onödigt och omoget.
Den person som Camilla Läckberg taggat och pekat ut som Martin Melins nya kärlek tycks inte heller ha uppskattat inlägget. Redan 20 minuter efter att Camilla Läckberg pekat ut personen som sitt ex nya kärlek är kontot raderat.
När Aftonbladet till slut når Martin Melin via sms tillbakavisar han att han skulle ha en ny kärlek:
”Haha. Nej, tyvärr. Vet inte varför hon skrev det!?” skriver han i vad jag tolkar som ett sms.

”Vet inte vad Camilla ville säga med kontot. Men jag är varken i Uddevalla eller har en ny kärlek”. blir svaret på frågan om han känner personen som Camilla taggat.

35 kommentarer | “Oh nooooo!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. A skriver:

  …..finns ingen hejd på barnsliga fruntimmer. Läckberg 😩😩

 2. Anonym skriver:

  Lider ändå med alla parter här. Måste var hemskt att få sin relation outad offentligt innan man själv vill det. Samtidigt måste det vara så otroligt jobbigt att vakna upp dagen efter och inse att man gjort ett sånt här misstag. Ursäktar ju inte klantigheten från Camilla såklart, men kan bara tänka mig hur det måste kännas.

 3. A-K skriver:

  Denna tjej är vrålsnygg, framgångsrik egenföretagare, modell och 20 år yngre än Martin. Detta blir för mycket för Camilla på fyllan som på något sätt måste outa relationen och sen göra hjärtan som en anna fjortis. Pinsamt så jag har inte ord.

  Om nu denna tjej har blivit tillsammans med Martin så måste hon ligga i separation med sin snygge sambo ute på Lidingö, och då förstår jag att de vill ligga lågt, speciellt när hon har en liten knatte också.

  Denna tjej hade en jättefint Instakonto och det är inte klokt att hon fått radera allt för att Camilla inte kan bara vara nöjd med sitt liv, utan måste förstöra för Martin och henne. Hon visste precis vad hon gjorde.

  1. Ellen skriver:

   Hade det inte räckt med att göra den privat? 🤔

   1. A-K skriver:

    Den var privat, men namn och bild syns ändå.

  2. Frida skriver:

   Hon kanske bara bytt namn på kontot?

 4. Annan skriver:

  Tycker det är himla kul att hon skriver ”Simon hänger med övriga barnen”, ha ha 😍

 5. Anonym skriver:

  Kan det inte helt enkelt vara så att Camilla bara drev, att det var ett skämt och att dessa två personer inte alls har något ihop. Men om tjejen har sambo och barn så var det ju väldigt olyckligt, lite ogenomtänkt sådär på fyllan. Min första tanke var att det fanns lite svartsjuka inblandat. Men var nog ett sätt att skämta med Martin kanske.

 6. Anonym skriver:

  Tvivlar på att det var nån slags tjuvnyp till Martin eller tjejen. Martin och Camilla verkar ha en bra och trygg relation, och båda har gått vidare med sina liv.

 7. Kics skriver:

  Camilla har pikat Martin på insta förr, hon efterlyste Martin när sonen skadades på dagis och det var HANS barnvecka men dagis kunde inte nå honom.
  Så hon må vara lycklig med sin Simon men kan tydligen inte låta bli att småpika Martin offentligt.
  Detta är ju bara pinsamt av henne men blir så nyfiken på Martins nya 😱😜🤣

  1. Annan skriver:

   Kanske nya metamorfosade Anna?? 😛

  2. Anonym skriver:

   Ah just det, kan det vara så att det egentligen var Martin som skulle haft barnen och därför var Camilla lite irriterad och hämnades genom att skriva det hon skrev. Oh hon har nog ångest idag.

 8. Sunny skriver:

  Jag får mer känslan att det var ett skämt och ett ”uppdrag” Camilla fått på möhippan/frughippan men att det landade helt fel och blev lite knäppt?! Tänker att Martin inte heller alls var i Uddevalla och att det då också visar på att det hela var ett skämt.

  1. Linda skriver:

   Precis min tanke med!
   Men då borde det kanske komma upp ett sådant inlägg där hon förklarar att det var ett uppdrag..

  2. M skriver:

   Martin kanske inte vill säga att han var i Uddevalla till en tidning?

  3. SSandy skriver:

   Men Camilla pikade/kritiserade Martin redan för 1-2 veckor sedan angående Uddevalla. Då skrev hon att hon blivit tvungen att ta föräldramötet på torsdag för att Martin behövde åka till Uddevalla på sin dag. Hittar inte inlägget.

 9. Bella skriver:

  Tydligen lite för mycket av det goda även för Pernilla Wahlgren i går, enligt Biancas instastory där hon filmar sin mamma och beskriver henne som ” dyngrak”

  1. Anonym skriver:

   Fast Bianca överdriver alltid, kan vara att hon sagt det lite på skämt och som sagt med överdrift i vanlig ordning.

  2. Anonym skriver:

   … men so what om Pernilla var lite på lyset, full eller ”dyngrak” ? Det har hon väl rätt att vara om hon ville vara det, eller gjorde hon också något dumt?

 10. Anna skriver:

  Fick för mig att Martin Melin var i Skåne då han syntes på en bild på en kollega, inspector_hassel, Instagramkonto. Den bilden är dock borttagen nu.

 11. Cicci skriver:

  OT men börjar inte Ida Warg se sjukligt smal ut nu.. 🙁 på hennes instastory där hon provar kläder ser hon mer benig ut än vad hon någonsin gjort..

  1. Anonym skriver:

   Har inte Instagram så kan inte se bilderna du syftar på. Om det är så att hon minskat ohälsosamt mycket i vikt så är det riktigt trist… Hon har berättat tidigare i ett Youtubeklipp att hon haft ätstörningar (eller någon form av problem med maten).. Ätstörningar lever kvar i många år, kanske till och med hela livet. Man kan vara frisk men ”ätmonstret” finns kvar och lurar där bak. Hoppas henne allt det bästa. Tycker hon har en väldigt fin Youtubekanal och pratar om många intressanta saker. <3

  2. Anonym skriver:

   Asså lägg av. Då är tydligen också benig.

   1. Anonym skriver:

    Då är jag*

   2. Madelon skriver:

    Handlar inte om huruvida hon är smal eller inte. Det handlar om att hon ser ut att ha rasat i vikt på kort tid.

  3. Anonym skriver:

   Tycker hon ser ganska vanlig ut. Som vilken fit brud som helst

  4. N skriver:

   Har reagerat på detta med i hennes ”visa upp kläder bilder”.. betydligt smalare.

  5. Anonym skriver:

   Joo.. jag tittade på hennes senaste vlogg där hon och pojkvännen jämför kropppsdelar – typ vem har störst biceps och hon är ett skal av sitt forna vältränade jag. Googla Ida Warg träning så ser man en MARKANT skillnad.
   Nu är hon bara smal. Innan var hon vältränad. Inget fel att vara smal, men jag trodde att hon fortfarande var en ”tränings-profil” men hon verkar ha skiftat fokus. 🤷🏼‍♀️

  6. i skriver:

   herregud asså Ida Warg… va tvungen o kolla o råka se en video där hon berättar vad hon har i sin kyl.. och berättar b la att hon har aloe vera då det är ”väldigt bra om man fått i sig något man inte tål, väldigt läkande”…………………. inga ord för hennes tramserier, fyfan vad hon är okunnig och sprider massa dynga

 12. Maria skriver:

  Tror fröken Läckberg inte är så glad för att Martin träffat en ny..

 13. Mickandialog skriver:

  På fyllan kan man väl bjuda på saker. Tänker anders borg. Datorn har pajat, så jag testar paddan.
  Vet en vänninna som messar på fyllan. Hon är jätteintresserad av en man, som hon messar med då hon är på krogen. Sedan ringer hon till mig morgonen därpå av ren ågren!
  Själv kan jag skriva efter något glas vin. Men det handlar aldrig om privata saker, tack ock lov. Den spärren har jag.

  1. Mickandialog skriver:

   Förresten. Finns det inte en fyllespärr som man kan instalera? Man måste gå igenom tester innan man kan skriva. Släppa igenom..

 14. Awa skriver:

  Ha ha ha . . Ja alkolås på mobilen vore nåt.

 15. Pippi-Lotta skriver:

  Från Camillas blogg 25 april 2016:

  ”Konkret exempel – under vintern årsskiftet 2013/2014, dvs innan jag träffade Simon dejtade Martin en tjej som heter Jenny (eller Jennie?) ett par månader – jag visste om det, men det syntes aldrig utåt, nämndes aldrig i tidningar, på sociala medier osv, för Martin berättade för mig att hon absolut inte ville synas i offentligheten så hon ville inte han skulle lägga ut bilder på och med henne, ville inte gå på premiärer ihop med honom osv. Så därför syntes aldrig deras relation utåt och instagramföljare, bloggläsare och tidningsläsare hade ingen aning om att den relationen fanns. Men att något inte syns betyder ju inte att det inte finns. Vi lägger ut en del av vårt liv, men det är långt ifrån helheten är min poäng. Ni som följer oss på sociala medier tror ibland felaktigt att ni vet allt om oss, och att allt vi gör och är åker ut i bild och text. (OBS Martin har nämnt nu i intervjuer att han dejtade just denna tjej ett tag, så ingen ”hemlis” jag outar mot hans vilja, han har pratat om det själv nu offentligt, men jag valde nämna just detta pga det är så klockrent exempel på att ni inte har en aning om mycket av vårt verkliga liv och vad som händer i det…) Däremot har Martin och jag numera en deal att vi inte skriver om varandra eller ens till varandra på sociala medier längre, inte ens i kommentarsfältet – eftersom det nästan utan undantag blir något uppblåst i tidningarna om det då – oftast med märklig vinkel. Så detta kommer vara enda undantaget jag kommer göra – så när jag klargjort detta ovan, kommer jag även fortsättningsvis inte nämna Charlies pappa i sociala medier, men ja, jag skriver ju inte så mycket om stora barnens pappa heller eftersom han är en väldigt privat person. Men att de inte nämns betyder inte att vi inte har en bra relation och dialog kring våra barn. Det har vi. Men det är utanför offentligheten och syns därför inte.”

  http://blogg.mama.nu/lackbergochskold/2016/04/25/stjarnfamilj/

 16. Katrin skriver:

  Jag tror inte ett dugg på att det inte skaver i camilla när Martin blir kär i någon ny. Jag tror inte på deras perfekta skilsmässa där alla är kompisar med sina ex:s fruar. Jag tror också att det börjar bli trångt och grinigt med Simon och jag spår skilsmässa om något år. Camilla verkar byta partner och familjemedlemmar när det blir tråkigt. Och inget fel med det, hon har ju råd att göra vad hon vill, hur hon vill! Det ger henne en frihet som alla kvinnor borde ha.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG