Tjooohoooooo!!!!

17:05 8 Sep 2017

50 kommentarer | “Tjooohoooooo!!!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jomenvisst skriver:

  Grattis!! Är ganska ny här men anser att den här bloggen kan vara det bästa som hänt mänskligheten. Också så härligt att det är uppdateringar så ofta, nytt att läsa varje gång!

 2. hk skriver:

  Va roligt! Bästa bloggen!

 3. K skriver:

  Grattis!! Bästa bloggen!! Jag kan stå för hälften av visningarna känner jag så ofta som jag är inne… He he he… Du gör ett jävligt bra jobb Camilla!!

  1. Anna skriver:

   Haha…då står nog jag för andra hälften!

   1. Anna skriver:

    Och grattis Camilla!

 4. B skriver:

  Wöööh! Så gött att det lönar sig, kan nog inte fatta hur du sliter med denna bloggen ändå

 5. Sofiaa skriver:

  Fannn vad kul!!! Grattis 🙂 wohoooo!!!

 6. Okänsligt skriver:

  Grattis!
  På tal om inlägget om Cissi längre ner, fick mig att tänka på… någon som har tips på en bra inrednings/diy-blogg? Som inte innehåller stringhyllor, vimplar och spraymålade leksaker som dekoration. Mer fantasilöst blir det inte

  1. Lisa skriver:

   Jag älskade Hanna Hellquists blogg på land.se. Älskar även Hanna Hellquist hehe

  1. Anonym skriver:

   Såg det. LD är en elak typ. Någon skrev just om det där att hon printscreenar och postar på IG sedan. Och så är hon härinne och letar. För att inte tala om när hon kommenterar, samma aggressiva ton varje gång. Obehaglig människa. Och helt ovärdig som taleskvinna för feminism. Fast följarna är lojala – de verkar ha rört sig i världen utan att förut refelkterat över hur det är att vara kvinna förrän LD pekar ut självklarheter. Studier i genusteori vore nog bra.

   1. R skriver:

    Vart någonstans använder hon en härskarteknik? Tycker snarare hon bemöter en väldigt otrevlig kommentar.

    1. Anonym skriver:

     Om du inte ser det, R, misstänker jag att du är en av LD:s lojala fans med skyddsglasögon. Tänk själv, inte andras tankar.

     1. R skriver:

      Haha nej men jag drar inga förhastade slutsatser och drar in hit för att få igång en hatkampanj. Men fortsätt du göra det du är bra på.

     1. Anonym skriver:

      Vet du, jag har varit med skitlänge och kan med lätthet se att det LD gör är möjligen att dra med sig outbildade eller lågutbildade kvinnor i sin slags feminism. Det tycker jag är bra för det var något som saknades på 70-talet då deras talan fördes av oss i övre medelklassen, vilket var skitpinsamt. Men jag kan också med lätthet se att det enda hon skapar är ett självuppfyllande credo som smeker hennes ego: bråkiga kvinnor får aldrig komma fram, jag är för ful och fet, för obekväm, buhu. Men varje gång någon kritiserar henne blir reaktinen alltid privat, personlig – aldrig någonsin lyfter hon det hela högre. Jag tycker det är förfärligt och helt mot hela kvinnosaken. Den kampen måste vi föra tillsammans, det är inget särintresse. Det kräver också strategi och lära sig att välja sina strider. Lamotte t ex var ett exempel påmhur LD gick för långt eftersom hon måste få bekräftelse. Honom ignorerar man ju bara, enmygga att vifta bort.
      Jag är trött på att se hur sociala medier tar energi från viktiga frågor. Och där plattformar bara används för ens ego.

    2. anonym skriver:

     Tacka gud att ännu tycker bara 24 personer i Sverige att denna bevakning är bra. Det finns hopp om mänskligheten. Tycker synd om dom som skriver illa tex om Anna Book och häcklar andra. Vet ingen plats annars där folk hackar så på människor dom inte känner. Patetiskt och fult.

     1. Lejonhjärta skriver:

      Vilken bevakning menar du? LD eller bloggbevakning? #fredagstrött

     2. Bloggbevakning skriver:

      24? Var kommer denna siffra ifrån? *nyfiken*

  2. 😤 skriver:

   Kommentaren var väldigt dryg och hade en underton av att ld skulle vara en otillräcklig förälder. Fanns inget annat syfte med kommentaren och så har hon rätt i att studenter är rätt så uppblåsta, dom kan uppenbarligen allt och skriver gärna andra på näsan. Skulle denna hahahanna verkligen vara en psykologstudent så bådar det inte gått för hennes framtida patienter.

   1. Anonym skriver:

    Jadu, bildningskomplex är alltid skoj att se. Utbildat folk vet faktiskt mer, det är poängen. Vi lever i ett land där det, unikt för resten av världen, är helt gratis att skaffa sig en universitetsutbildning. Gör det. Så får du nya perspektiv.

    1. Anonym skriver:

     Det finns mer än ekonomiska skäl att inte varenda svensk har en universitetsutbildning. Det kan du läsa.

     1. Anonym skriver:

      Finns inga skäl alls till att inte försöka utbilda sig. Finns inga ursäkter. Studielån och studiebidrag gör det enkelt. Att välja att inte utbilda sig behöver man förstås inte heller ursäkta sig för. Däremot kan man kanske förstå att de som utbildar sig vet mer om teori, analys, problemlösning.

   2. Lejonhjärta skriver:

    Det är intressant hur man kan uppfatta en kommentar. Jag tyckte inte alls att Hahahannas första kommentar var dryg. Hon skrev ju att J obviously var anknuten. Och hur fel teori kan ha ibland. Så jag tolkade det som att den första meningen hon skrev var generell och inte syftade på J.

    Men jäkligt strongt av LD att nu be om ursäkt. Det tycker jag var riktigt bra.

    1. Anonym skriver:

     Ingen ursäkt hon menar. Den publicerades efter kritiken här. Och hon fortsätter att censurera dom hon inte gillar

 7. Anonym skriver:

  Mona fortsätter att skriva ”trevligt” om folk.

  Hon är ju på en välgörenhetsresa i Peru där dom delar ut glasögon till fattiga. På sitt senaste inlägg skriver hon hur hon och några andra åkte hem till en sjuk kvinna för att göra en synundersökning och ge henne glasögon. (Kvinnan har nyligen blivit opererad för hjärntumör och har diabetes). Mona fotar kvinnan och hennes hem, ligger det ute på sin blogg och skriver så här: ”Ni kan ju vara glad över att inte det här är en luktblogg för fisatan vad urin och annat det luktade.”

  Seriöst, vad är det fel på människan?!

  1. Sofiaa skriver:

   Va lägg av…. läser aldrig hennes blogg utan vet bara vem hon är genom denna bloggen.
   Förstått att hon kanske ej är riktigt som alla andra vilket jag ofta tycker är en bra egenskap.
   Men detta är ju sjukt o får mig att undra har hon åkt med bara för att få En billig o bra semester eller för o hjälpa människor Ush

   1. Anonym skriver:

    Det märkligaste är att ingen av Monas fans tycks nånsin ifrågasätta alla jävligheter Mona skriver utan hejar på som vanligt. (Iaf har jag aldrig sett att nån av dem hade ifrågasatt). Inte nu heller, det är hjärtan och hejarop om vilken fin insats hon och de andra gör.

    Undrar vad Synoptik skulle tycka om hur deras ambassadör uttrycker sig…

    1. Mankind skriver:

     Hon släpper inte igenom kritiska kommentarer. Fast man kan ju alltid skicka ett upprört konsument-mail till synoptik och ifrågasätta deras val av ambassadör 😇

  2. Hannah skriver:

   Så jävla vidrig. (Mona alltså)

 8. 👽 skriver:

  Grattis, de ska du fan ha 😄

 9. Anja skriver:

  Stort grattis till bloggarnas blogg och världens värld! SÅ välförtjänt! Lite galet att jag varit här sedan ALLRA första inlägget. 😅

  1. Johanna skriver:

   Samma här 🙈🙈 tänk om jag gjort något ”vettigt” och fått något gjort istället för att sitta här inne på bloggbevakning och häcka.
   MEN jag älskar denna blogg och den underhåller mig ❤ grattis cammmmm

   1. Anja skriver:

    Hahaha, men eller hur! 💗 Sedan den här bloggen blev mitt beroende har det inte funnits ”göra något vettigt” i mitt liv! 😂 Alltså utöver att läsa den här bloggen och känna Cam är min vän då.

 10. Angelica skriver:

  Och Kissie halkar längre och längre ner. Jag har vart en trogen läsare till henne under alla år men tycker faktiskt inte att henne blogg är rolig att läsa längre, tyvärr. Kan de ha något med hennes nya BF att göra?

  1. E5 skriver:

   Jag blev faktiskt förvånad att hon fortfarande har så många läsare kvar,,,, Men 14-åringarna är väl rätt många kanske…. Klickar in emellanåt när jag inte har något för mig men retar mig något oerhört på allt hon skriver och alla retuscherade bilder – vet inte varför.Har börjat läsa Magdalena Graafs blogg och gillar den sam Caroline Roxys för hennes snygga bilder.

 11. Annan skriver:

  👍👍👍👍👍

 12. Anonym skriver:

  Grattis till dig, Camcam, tycker din blandning blir bara bättre och bättre.

 13. Andrea skriver:

  ”Hii guyyys”

 14. Anonym skriver:

  Välförtjänt!!! ♥️♥️♥️

 15. Aa skriver:

  Grattis! Bra jobbat!

 16. Anonym skriver:

  Grattis!!! Lite tankeöverföring finns d nog mellan oss, för detta tänkte jag på i eftermiddags. Grattis igen❤️

 17. Kiki skriver:

  Men varför är aldrig blondinbella med på dessa blogg topplistor? Ligger hennes blogg i en annan kategori på nåt sätt? El är den inte så stor som man luras att tro?

  1. Bett-Lisa skriver:

   UI:s bloggare ligger inte på bloggportalen. Verkar gälla samma för Amelia? Engla har helt försvunnit 🤔

 18. Malin skriver:

  Grattis! Kul! Helt rätt. Bästa, intressantaste och proffsigaste bloggen hittills! Fortsätter med nöje x antal gånger/dag att läsa! Tack Camilla för att du förgyller min gråa vardag💕

 19. M skriver:

  Grattis! Välförtjänt! 😘

 20. FitterBittan skriver:

  Grattis 🌺🌺🍀🌺🌺 och bra jobbat. Det är ju en smula enklare och mindre tidskrävande att skriva en blogg om sig själv. Vågar inte ens gissa tidsåtgången för att läsa tusen bloggar och hitta den där synålen i höstacken att skriva om. 😘

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG