Lite humor ändå…

19:00 8 Sep 2017

Hannalicious:

Eftersom att både jag och Anna behöver spara pengar just nu så hade vi med oss mackor och kvarg att äta till frukost i bilen påväg till Arlanda. En frulle på flygplatsen går ju annars lätt på 150 spänn minst och då är den oftast inte ens god så det var ett smart drag tyckte vi.//Hannalicious

Det här kommer alltså från samma tjej som kan spontantshoppa designerväskor och som hellre gör det än att betala för hela sin lägenhet istället för att föräldrarna ska gå in med pengar.
Men visst, alla ska börja någonstans men det känns ändå fånigt att en 150 kr frukost är det som stör henne, samtidigt som hon åker på en resa till London där hon mer än troligast kommer shoppa sin egen vikt i kläder/skor och handväskor samt käka dyra middagar och klubba nätterna igenom på ställen där drinkarna kostar mer än saffran.
Det känns lite som att sitta på ett radioaktivt fält och oroa sig över att man smutsat ner sina skor. Logiskt? I think naaaaaat!

Ett sätt att spara eller till och med tjäna pengar – sälj en av dina Chanelväskor. Det kommer säga Ka-Ching på kontot. Jag lovar.
Ett annat väldigt enkelt sätt att spara pengar – Stanna hemma.

35 kommentarer | “Lite humor ändå…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anonym skriver:

  Låter lite lustigt att man sparar pengar genom att ta med en egen frukost när man samtidigt lägger x antal hundralappar på taxi.

 2. 😤 skriver:

  Vissa saker vill man bara inte göra, köpa dricka på Pressbyrån, köpa frukost på flygplats och köpa frukt för styckpris är några av dom.

  1. Allyson skriver:

   Ta mig tusan, det där stämmer verkligen! Det är saker man bara vill undvika. Det finns inget värre än svettiga äpplen, bruna bananer och skrynkliga clementiner för fem kr styck… Särskilt inte när de saluförs i paketpris tillsammans med en flaska Loka eller Ramlösa. Sker av nån anledning ofta just på Pressbyrån. 😝

  2. Ƭĥe real Hmm skriver:

   Precis. Eller som jag tänker, bara för att man har råd att betala 40kr för en liter mjölk så varken vill eller tänker jag göra det.

 3. kati skriver:

  vill ta upp en obehaglig sak…Anna B hänger med en porrkvinna. Var tror ni unga killar kollar på idag som gör att de tror de har rätten att våldföra sig på flickor? Inte är det Disney!

  1. I skriver:

   Menar du att man skulle bli våldtäktsman för att man kollar porr? Jag är kvinna och kille på porr och aldrig ens tänkt tanken att vilja våldföra mig på någon. Är nog något annat som är fel i huvudet på de som våldför sig på andra än valet av film.

   1. Anonym skriver:

    Kvinna och kille?

   2. kati skriver:

    tror inte det är vanligt att kvinnor våldtar. Men i porrfilmer är kvinnor ettsättapå objekt en f…a..

  2. Anonym skriver:

   Fräscht att du lägger ansvaret på en kvinna att killar våldtar. Är inte så förvånad när det gäller dig dock

   1. Anonym skriver:

    Tror inte direkt att våldtäkter minskar av att en porrkvinna visar sig naken offentligt och på stan, eller porrar sig på stan…eller att det körs runt bilar med bilder på nakna porriga kvinnor på. Eller vad tror du? Tror inte heller att våldtäkter minskar med lättillgängligheten till porren, tror tvärtom.

    1. Anonym skriver:

     Eh nej? Det har jag inte sagt heller. Men ”kati” lägger ansvaret på kvinnan. Det är männen som våldtar. Lägg ansvaret på dom och inte på kvinnorna som gör porr.

     1. kati skriver:

      kvinnan styrd av mannen, män betalar friskt att kvinnan gör filmen för män att njuta av.

     2. Anonym skriver:

      Ja? Ändå skuldbelägger du kvinnan. Du borde seriöst skämmas men förstår att du inte har vett till det.

     3. kati skriver:

      Anonym så nedlåtande, men vem är du bland alla alias Anonym?

   2. kati skriver:

    Anonym, förklara gärna din anonyma kommentar. Fräscht att skylla på en kvinna att en man våldtar? Var i ligger skulden hos Puma? Har allt gått dig helt förbi om Anna? Ni mammor därhemma tror ni att porr är ett bra sätt att uppfostra era söner? Ok kolla, men lär dem att det är inte sättet att få en kvinna att njuta.

  3. Olivia skriver:

   Vanlig porr är ju inte ett dugg farligt.Sen finns det olika grenar inom porren men Puma är inte någon hardcore genre vad jag vet. När man pratar om porr som något negativt brukar det handla om hela branschen bakom samt att den är så himla patriarkal. Men att en man eller kvinna tittar på porr påverkar inte deras sätt att våldföra sig på någon annan. Har du verkligen aldrig kollat på porr? Och om du har, har du våldfört dig på en annan person på grund av detta?

   Sen finns det ju nu dessutom betydligt hälsosammare porr som är feministisk. T ex: http://kulturhusetstadsteatern.se/Film/Evenemang/2015/FEMALE-FANTASY/

 4. Anonym skriver:

  Njaaa mer humor i att Anna Book nu har fått sin träff med Puma ! …och dessa pussa-på-kinden-bilder assåå skämskudde… Hoppas inte att Anna ska bli strippa på Privé eller att hon tänker sig en ny karriär, en slags filmkarriär.. hua hua..

 5. Fanny skriver:

  Hon skriver inlägg som dessa och undrar varför hennes läsare ifrågasätter henne, eeeeeh.

 6. Elin skriver:

  Hahahaha Hanna är den mest ytligaste personen i hela bloggvärlden verkar det som! 😂😂 klagar på alla negativa kommentarer enligt hennes blogg.

 7. ärthjärna skriver:

  Boken verkar få en tatuering mot att ha – STUDIO S – i hennes bio på instagram. Och hennes nya bästis ser ut att vara tatueraren som verkar ha mindre gott rykte i Linköping
  Från flashback; ”Jag har genom människor som kommer från Linköping fått berättat för mig att den där tatueringsstudion är vanligt förekommande i dokusåpakretsar, kanske framförallt från Paradise Hotel. De blir tatuerade, och som gentjänst marknadsför de tatueringsstudion via typ Instagram. ”
  https://www.flashback.org/t2658772p4

  1. Anonym skriver:

   Han är väl Samirs kompis?

  2. Anonym skriver:

   Känns som att Boken känner sig cool nu när hon gått ner i vikt, har vita tänder och megalångt hår. Och hon tycker nog att hon är cool, het och inne om hon umgås med Porrstjärnor och Ph-deltagare. Och henns 47årsdag ska firas som en 50årsdag verkar det som 😉 Och vissa c-kändisar ser till att rida på Annas tillfälliga/nuvarande mediauppmärksamhet/intresse så de visar bilder på Anna på sina insta och bloggar, och flera föredettingar har börjat kommentera på Annas insta. Boken smäller nog högre än Paris och vissa sjukdomar går fort över gissar jag.

   1. Anonym skriver:

    Kati, det är DU som lägger skulden på puma. Jävligt ofräscht.

    1. kati skriver:

     du fattar ingenting! Låga kommentarer är din styrka. Grattis. Tänker inte förklara mer.

   2. Emma skriver:

    Läste i någon intervju att hon vill var i sin snyggaste period när hon blir 50. Det förklarar varför hon har spårat totalt och pimpat hela sig

  3. Anna B skriver:

   Tänkte bara inflika att jag bor i Linköping och Studio S är en av de bästa studiorna vi har 🙂 Har inte hört något dåligt rykte om de, och de är trevliga när man är där.

 8. Louise skriver:

  Varför gör Hanna sådär med munnen hela hela tiden? Tycker hon det är en attraktiv look? Känns som en pose man gjorde när man var 15 år.

 9. Whoops skriver:

  Som att hon skulle betala för kvargburken #SPONSRAMIG #INFLUENCERLIFE

 10. Michan skriver:

  Men, herregud. Så ofräscht att äta i bilen, bara käka hemma, människa!

  1. Michan skriver:

   Ja, men varför göra en grej av äta medtagen mat i bilen – bara ät den hemma och jag tycker verkligen det är ofräscht när man äter i en bil!

   1. Anonym skriver:

    Det är väl bara för dig att låta bli att äta i bilen? Sedan går en del bilar att städa, men din kanske inte går?

    1. Michan skriver:

     Självklart och varför rör det dig?
     Såklart man kan städa, handlar inte om det, men var man väljer att äta sin mat. Tycker det är utan stil.

 11. Saga skriver:

  Eller så ska de spara pengar att shoppa kläder för.

Kommentera

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG