Best of Familjeliv.ses diskussioner om bullfittor

10:53 11 Jan 2017

Jag har en liten spaning: samhället ställer orimliga krav på folk vilket gör att de har supermycket ångest över sina kroppar på alla möjliga sätt. THERE I SAID IT!

Detta bär med sig massor av hemskheter, som ätstörningar, att människor tror att deras egenvärde enbart ligger i deras utseende och inte minst: att så kallade ”bullfittor” diskuteras flitigt på ett ställe med fler freaks per kapita än darkweb: Familjeliv.se. Jag har läst nio av dessa forum och är nu förändrad i grunden.

Forum med rubriker som ”Vad definierar en bullfitta?”, ”Bullfitta, vad tycker ni killar om det EGENTLIGEN???” och ”Faaan jag har en bullfitta!” Forum med uttalanden från folk som var nojiga för sina könsorgan, folk som killgissat kring mentioned könsorgan och folk som rakt av verkar ta varje chans att skriva en cringeworthy sexnovell i tweet-längd. Forum som jag alltså läst igenom, plockat det allra bästa från och nu tänker dela med mig av till er. You. Are. Welcome.

 

1. Vi börjar från början. Ungefär såhär inleds oftast trådarna:

1

 

2. … Och de allra flesta verkar vara eniga om att en bullfitta är ungefär det här.
fo%cc%88rklaring

 

3. MEN ÄNDÅ. Lyckas folk diskutera det här i tråd efter tråd, och det finns så mycket fint att lära sig! Vi introduceras till exempel till begreppet ”anknäbbsfitta.”

2

 

4. En slutsats man snabbt kan dra är att en del tänkt väldigt mycket på det här, och inte sällan har de fittförklaringar som är alldeles omöjliga att förstå.

3

 

5. Klart häftigt med ett extra bröst uppe på fittan!
4-klart-ha%cc%88ftigt

 

6. Denna person är en sån som ba ”alltså, jag är rak och ärlig, jag säger som jag tycker. Kan du inte ta det får du dra!” Hen ÄGER.
6-gra%cc%8ata7. Lösningsorienterade människor va. 7-fettsug

 

8. I en tråd dök en spännande diskussion om cykelbyxor upp.8-cykelbyxor1

 

9. … Som ledde fram till en liten debatt om träningsmode…9-cykelbyxor2

 

10. … Och om vilka tyger som bäst framhäver fittan!10-cykelbyxor3

 

11. Jag vet inte det här säkert men tror kanske att TS skulle på studentresa till Aya Napa och ville kunna dra sitt bästa skämt ”internationally.”
11-engelska1

 

12. Högljudd vagina är alltså inte korrekt, och förstås inte heller cameltoe. Fat cunt däremot!
12-engelska2

 

13. Tror du på chemtrails och lever i villfarelsen att 9/11-flygplanen var hologram? SE HIT! Här är din bullfittaförklaring:
13-engelska3

 

14. Och varför skulle man INTE vilja safta till det?!
14-sist

 

 

 

 

 

 

Så där ja. Varsågod. Nu behöver ni inte söka er till internets baksida idag heller, åtminstone inte för att forska på ”bullfittor”. Enda anledningen skulle vara om ni är sugna på att läsa sexnoveller som ger skamkänslor av helt fel anledningar. Jag tog till exempel inte med snubben som skrev om att hans svärmors bullfitta ”satt som gjuten” på hans kuk, så den är fortfarande up for grabs där ute. Spara ner och lägg i sunkmappen, era sjuka jävlar!

Apropå sjuka jävlar, känns som de som var svinnojiga för att de har lite kuddighet på fittan var de enda som inte var sjuka i hövvet. Till er har jag bara <3 <3 <3 Hoppas ni gillar era pussies snart!

Har förresten startat uppropet ”Fluffy shehole hill till SAOL” – join the cause!

Läs också: Nio av @familjeliv_txt:s mest relatable tweets.

5 kommentarer | “Best of Familjeliv.ses diskussioner om bullfittor”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Christy Walton skriver:

    Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, osäkrade lån, affärslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital etc.! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med en låg och rimlig ränta på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

  2. alex skriver:

    Getting the unscramble letters words will allow you to play this word game much comfortably and you will enjoy very much.

  3. Now get your female massage services in indhiranagar from expert female therapist at best prices.Feamle client can get comfortable service with the female therapist in your locality from massage Izspa.

    Visit female to male massage in Indiranagar

  4. Thank you so much for the great article! I learned a lot!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp