Vissa kan gå ner i split, andra har pratande hundar.
Jag har en poledanceande mikrofon.
Dagens hår presenteras av: Legolas
Hej! Jag sitter på Splay. Klockan sju en kväll. Hetsklipper julkalender som om våra liv hängde på det. Eller, ja, Simon hetsklipper och jag sitter och fascineras över hur underbart det är att ta webbkamera-selfies på en 27-tums datorskärm. På gott och ont, visserligen, min haka har bestämt sig för att förklara krig mot mina skönhetskomplex och bombarderad halvön med ett tiotal finnar och ALLA DESSA SYNS på en 27-tums datorskärm (men inte på bilden?? 3,5 megapixlar PRAISE IT).
Nu vill jag åka hem och äta gårdagens leftover-pizza. Skynda dig Simon.
Annars skrämmer jag dig, såhär (precis som pantern med väldigt ihoptryckt nylle på min tröja)
Ni missade väl inte gårdagens avsnitt av Med Clara Henry?
Jag gästades av instagramkändisen Lisa Tellbe, lärde mig hur man skapar VÄRLDENS MEST LIKEADE instagrambild och var med om det värsta världen kan råka ut för: att instagram dör……….
Dessutom var jag en hobbit vilket var väldigt nytt och spännande.
[kanal5play id=”408502202
Händer det er också ibland, att ni kommer på er själva med att ha en liter olja över utan att veta vad ni ska göra med det?
Det hände oss ikväll. Så vi friterade bananer. Gott.
Vad du behöver:
– Massa olja
– En kastrull
– En spisplatta
– Frityrsmet
– Bananer
– Choklad
Skär bananer i bitar och dränk dem i smält choklad. Ställ in i kylen och vänta några timmar. Googla fram recept på frityrsmet och tillaga den. Häll den massa oljan i en kastrull och värm till EXAKT 180 grader (inte mer för då blir det lika bränt och fint som på bilden ovan). Doppa chokladbananerna i smeten och sedan i frityroljan. Ta upp när de blivit fint bruna. OBS ej med fingrarna utan med nån pinne eller annat valfritt objekt.
Servera med typ glass och NJUUUUT