Inlägg taggade: familj

1:21 31 Mar 2016

Idag var vi i Amersham. Hälsade på farmor. Tittade på hennes minnessten och promenerade i parken.

image

Jag: Hallå när ni dör. Vad vill ni ha på er gravsten då? Alltså som bild?

Kimba: Ingen fågel i alla fall. En blomma typ?

Mamma: Jag vill nog ha en sol. Eller en blomma.

Jag: Jag gillar fåglar. Jag vill ha en uggla. Du då, pappa?

Pappa: Lasagne.

Vi:

Pappa: Vi pratar om lunch, eller hur?

image

11:22 30 Mar 2016

Alltså Mark’s & Spencer’s. Har varit inne tre gånger inom loppet av 24 timmar, bara för att kunna klämma på deras kläder för barn 0-3 månader. Gråter en skvätt över att jag inte har en 0,25-åring hemma som jag kan köpa gulliga kläder till. Är inte ens sponsrad. Så mycket gillar jag att namedroppa dem.

En annan person som är gullig är farfar.

image

Fruktansvärt osocial, tittar hellre på tv än umgås med oss och säger knappt tack när vi kommer med mat. Men han är ju farfar. Snälla fina nästan-Michael Caine-farfar.

Idag ska vi träffa kusin och faster. Så fort jag lyckats ta mig ut från M&S barnavdelning. Får se hur det går.

image

1:17 8 Aug 2015

Mitt sommarjobb är över! Hallå P3 har en vecka sändning kvar och den veckan befinner jag mig i Göteborg. Jag är med andra ord, efter 9 veckor i etern, en officiell icke-radiopratare.

image

Linnea, jag och producent-Karin. Bästa teamet. Fem av fem nässprayar.

Programmet igår var så himla roligt!!! HanaPee var gäst och jag satt vid spakarna medan Linnea sprang och fiskade lyssnarfrågor på stan. Bästa frågan: om du fick välja en frisyr som alla dina fans skulle ha, vilken skulle det vara? Shoutout till Hannas alla fans. Bästa frågorna på hela sommaren.

image

Sen gick vi och åt hejdå-lunch. Pizza, pasta och jag valde caesarsallad med scampi som jag, för sent, insåg är såna dumma räkor som en inte borde äta eftersom de är superomiljövänliga. Så jag åt dem med jättedåligt samvete. Helvete vad goda de var. Jävla skit.

image

Jag tog med skaparna hem för att dumpa min dator och lite grejer. Trodde att jag var trött efter två timmars livesändning, tills jag hittade dessa två i mitt vardagsrum.

Nu åker vi snart mot bästkusten!!! Göteborg here I come! OBOJ!!!

image

8:47 6 Aug 2015

Skaparna är här!

image

De kom vid 13-tiden och på lördag följer jag med dem tillbaka till Göteborg för Way Out West-veckan. Har precis suttit på restaurang och garvat åt att pappa kallade Christer Sjögren ”Schister Krögren” (”vadå, han heter ju så?!”)

Har även haft födelsedag idag. Mer eller mindre. ”Jag tog med lite saker till dig” sa mamma och började packa upp väskan.

image

Kökshanddukar, chips, godis, koppar, tepåsar, trosor och hudvårdsgrejer. Värt att nämna, bara som jämförelse, är att när jag fyllde år fick jag nya lakan och ett armband. Mamma och pappa, hälsa på oftare tack.

Nu ska vi ha familjestund på deras hotellrum och se en slideshow på bilder när de bilade från Sverige till England. Gud vad roligt. Jag är inte ironisk. Eller? Näääää. Eller? Haha näää! Elleeer..? Nä.

image

12:44 3 Jun 2015

HAYYOOO

Kimberly tar studenten idag!!! Vi sitter i bilen till stan. Knör i baksätet. Gosigt.

image

Jag tror att jag är mer taggad än Kimba. Faktiskt. Ska krama sönder alla mina gamla lärare. Plus att detta lär vara dagen i år då vi har mest mat hemma. Såhär såg till exempel chipsförrådet hos familjen Henry ut igår:

image

Mmm. Mat.

Nu ska vi se på utspring. För övrigt vill jag tipsa er alla om att lyssna på P1 klockan 1300. Just a hint.

image

Andra bloggar