Inlägg taggade: farfar

11:22 30 Mar 2016

Alltså Mark’s & Spencer’s. Har varit inne tre gånger inom loppet av 24 timmar, bara för att kunna klämma på deras kläder för barn 0-3 månader. Gråter en skvätt över att jag inte har en 0,25-åring hemma som jag kan köpa gulliga kläder till. Är inte ens sponsrad. Så mycket gillar jag att namedroppa dem.

En annan person som är gullig är farfar.

image

Fruktansvärt osocial, tittar hellre på tv än umgås med oss och säger knappt tack när vi kommer med mat. Men han är ju farfar. Snälla fina nästan-Michael Caine-farfar.

Idag ska vi träffa kusin och faster. Så fort jag lyckats ta mig ut från M&S barnavdelning. Får se hur det går.

image

10:48 25 Dec 2014

God julmorgon mina gummiplommon. Har ni sovit gott?

image

Här är en fin juldagsbild av farfar, pappa och mig. Pappa visar farfar sin pad. Farfar är fascinerad.

image

Det är juldagen!!! Det vill säga julafton 2.0 när en har förälder från England. Om julafton är THE julafton, så är juldagen julaftonens supermysiga lillebror som säger gulliga saker som en skrattar ömt och hjärtligt åt.

image

Tre generationers slående likhet.

Här är en fin bild från igår, på farfar med mig och Kimberly:

image

Ojsan. Det var ju visst Michael Caine. Med Gillian Anderson och Clémence Poésy. Se på fan. Har ingen aning om hur den bilden hamnade i mitt mobilgalleri.

image

9:31 24 Dec 2014

God jul bloggysar! Hoppas er dag varit fantastisk, eller i alla fall helt okej. Tänker på er alla var ni än är, vad ni än gör och hur ni än mår idag.

Det snöar i Landvetter. För tjugo minuter sedan var jag ute och sprang runt på altanen och tog selfies. För att det snöar. Och för att jag kan.

image

Kolla så glad! Snöööö!!!!!! Plus att jag fick ett par låga, bruna Docs av mina favorit-skapare i julklapp. Chillar:

image

Lockade håret imorse. Har ingen locktång så tvinnade slinga efter slinga till en hårloop och plattade med plattång. Ni fattar inte hur lång tid det tog. Här har ni en selfie med syster-photobomb efter helvetet i alla fall:

image

Faster, fasters man, kusin och farfar är över från England. Firade julaftonen med dem och mormor & morfar. Det händer alltid så mycket fantastiska grejer när vi träffar dem. Kulturkrockar extraordinaire.

image

Nu står att se midnattsmässan från Rom med katolske farfar härnäst på schemat. Mycket spännande. Väck mig inte om jag däckar.

image

2:31 18 Apr 2014

God dag readurz.

Idag har vi gått promenad med farfar. Säg hej till farfar Pat aka Michael Caine:

image

Och med promenad menar jag tjugo meter från bilen till farmors minnessten. Farfar är inte supersnabb.

image

In loving memory of farmor Stella. Hon hade skrattat jättemycket åt att hon fått sin minnesplatta next to a pair of balls.

image

”Do a crazy face”
”Okay”
image

Andra bloggar