Inlägg taggade: smycken

1:52 5 Sep 2016

Igår åkte vi hem från Grekland! Landade på Landvetter klockan tjugo över tolv inatt. Pappa skjutsade mig och mamma hem. Gick med strumpor i birkenstocksen från flygplatsen till bilen. Hur jävla kallt har ni det i det här landet egentligen? Fy fan.

Fyndade smycken på resan som jag kom på att jag inte hunnit visa. Tadaaa.

Sak jag älskade med Skiathos: huvudstaden!!! Eller ja. Den enda staden. Lol. Skiathos Town. Så himla fräscht och fint och snyggt och god mat och mysiga butiker. 

Hittade en affär som sålde kläder, handväskor och smycken, Arkos, och köpte två ringar. En med tre plättar i blått, rött och typ någon skimrande crème, och så en med en stor, slipad gråblå sten. Båda med ”guld”-ring, alltså den delen som går runt fingret. 

Äger ju noll guldsmycken trots att min klocka är guldpläterad. Tills nu, alltså. Två guldfärgade ringar rikare. Jag kan min fashion.

Nu är jag hemma hos mormor och morfar. Gosar med Bob som bor här hela september månad så hon slipper vara ensam, dels pga Greklandssemestern och dels pga att jag och Keyyo åker till Japan nästa måndag för att spela in ny säsong av Välkommen till!!!! Välkommen till Japan. Kommer på youtube i höst nån gång. Iiihhh. 

4:37 8 Mar 2015

Hej blögreadurz.

Ni vet hur trött en kan bli när en är en lat människa, och sen plötsligt är utomhus i typ fem timmar i sträck? Idag blev det vår i Stockholm, så exakt så trött är jag nu. Kom precis hem och ligger utslagen i soffan. Fy fan för bra väder.

Solglasögon-premiärade på Söder med Johanna. Fatta vad NICE att det från och med idag är socialt accepterat att ha solglasögon!!! Ni fattar inte hur mycket jag längtat efter detta.

image

Vi försökte hitta en uteservering. Gick åt helvete. Varför måste alla sitta på uteserveringar när det blir varmt? Ugh. Hatar andra människor.

Skoja. Men det var verkligen omöjligt att hitta en ledig uteservering så vi köpte fika och satte oss på en trottoar.

image

Bar mitt snipp-halsband, mina venustecken-örhängen och åt rosa donuts. Aldrig firat 8e mars på ett bättre sätt.

Hoppas ni också har sol, att ni också får äta nåt gött och att ni krossar patriarkatet lite extra mycket idag. Puss & kram!!!

Edit: Har väl ca aldrig avslutat ett inlägg med ”puss och kram” men jag kände för det idag. Okej. Deal with it.

image

Mest läst Stockholm

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar