Åh vilken öken det är här

11:14 2018-08-20

Hej mina ädla små ägg.

Jag verkar ha nekat den här bloggen omsorg under hela augusti månad. Under tiden jag undvikit att skriva här jag har funderat lite på hur jag egentligen ska kunna hålla liv i denna blogg när jag inte är särskilt intresserad av att skriva om vad jag gör på dagarna. Jag gör ju ingenting. Eller, jag gör massor av grejer men jag har inte ÖGAT för att kunna göra material av det. Jag försökte skriva dagbok i början av sommaren men insåg efter ett tag att det är det tråkigaste jag gjort på väldigt länge. Och då fyller jag ändå min vardag med relativt tråkiga sysslor. Kanske därför blev även dagboken en riktigt tråkig syssla.

Jag ville börja skriva dagbok för att förbättra mitt… minne? Hade inte direkt läst någon forskning om att det fungerar så, men det kändes rätt. ”Det är klart man minns grejer bättre när man skriver ner dem”, så tänkte jag. Nu har jag en liten skrivbok med jättefint omslag, som innehåller 20 sidor fyllda med olika versioner av meningen ”sen åt jag pasta”. Resten av sidorna är tomma. Detta har fått mig att komma fram till två olika alternativ inför hösten:

 1. Skaffa ett mer intressant liv som du kan börja brinna för att berätta om för andra.
 2. Sluta känna skam över att du inte hela tiden är intresserad av att berätta om din ointressanta vardag

Som ni förstår lutar mitt beslut mest åt punkt nr 2. Men vi får se, man kan ju ha en svacka!! Om någon vecka känner jag säkert att det är högst lämpligt att alla som kan läsa får möjlighet att ta del av spännande händelser som:

 1. När jag slog min häl i en stol imorse och fick lite ont, men det gick över.
 2. När jag åt ganska god gröt med honung till frukost imorse.
 3. Att jag såg en helt vit katt igår och klappade den i 2 minuter.
 4. Att jag vaknar till ljudet av byggarbeten varje vardagsmorgon och tycker det är lite besvärligt men det gör ingenting för det är ändå lika bra att gå upp.
 5. Att jag ska ut med soporna nån gång ikväll.

Tingeling pling

Erika P

4 kommentarer | “Åh vilken öken det är här”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jerkan o skriver:

  Ser fram emot att läsa om allt de där!!

  1. Erika Petersson skriver:

   Jenkan du är min eviga ängel! <3

 2. Felixia skriver:

  Jag heter Peterson Luna från Stockholm. Jag vill också vittna om omedelbara resultat från de första tre dagarna av att kontakta Dr.Oduduwas lunching kärlekspell för min räkning för att återvända tillbaka min ex love man man, jag är glad att rapportera att min man och jag är tillbaka på rätt väg, vi Älskar varandra mer än någonsin tidigare, jag märkte förändringar i hans attityder gentemot mig och han känner sig trygg och säker i vårt förhållande.
  Tack vare Oduduwa lunchade en magisk kärleksspell på min räkning. Dess arbete omedelbart resultat, jag fick ett telefonsamtal från Anderson min make idag, han kommer snart tillbaka hemma. Jag rekommenderar starkt Dr.Oduduwa för alla som söker återförening med ex. kontakta email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  Jag trodde aldrig att kärleksspell magiska arbetet är riktigt och sant tills jag provade det, det fungerade för mig, perfekt allt mitt hjärta begärde inom 7 dagar efter stavningsproceduren.

 3. Kou skriver:

  Idag är den mest glada dagen i mitt liv. Oduduwa the Great-Love-Spell Caster Lunched en Love spell på min vägnar för att återfå min ex-man med sin trollformel magi och love-encharntment spell, det fungerar för mig som magi och jag är tacksam och tacksam.
  Oduduwa-krafter är effektiva över hela världen, oavsett land du är, kan Oduduwa-stava lösa alla problem bara allt han behöver är dina fotobilder och ditt efternamn och förnamn. han är begåvad och kraftfull begåvad med krafter innan de fysiska områdena. du kan kontakta honom idag för att lösa alla utmaningar du står inför idag. här är e-postkontakten till Oduduwa dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  Det här är några av de fall han kan lösa
  * Love Magic spell för att hitta sann kärlek.
  * Magic Spell älskar att gifta sig i tid och vara lycklig.,
  * Love Spells, Win-Back Ex-älskare.
  * Magi för framgång och marknadsföring.
  * lycklig charm – BUSINESS STAR. Tillväxt i företagens ekonomi.
  * avdelningar – SKYDDSHAK. Skydda dig mot kidnappningar och mördare.
  * förbannelse upplösning, frihet från generation caurses.
  * andlig rening. Frihet från mardröm. Frihet från ”dålig dröm”
  * fertilitetsmagi – Var gravid och föd ditt eget barn.
  (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG