Allt om mina högst personliga bekymmer

17:51 2019-01-21

Hej!

Med anledning av att vi nu har en regering kan jag äntliga börja blogga igen! Jag har ett särskilt avtal med Regeringen AB som innebär att jag bara får blogga så länge Swedish country of Sweden har en statsminister. Därav denna lilla paus, nu åker vi igen.

SJUKT det hade varit?? 

Nu känner jag att denna blogg är ett svårstartat skepp. Eller det är ju ett skepp som egentligen aldrig varit igång, men nu känns det trögare än nånsin att driva igång det här projektet som det innebär att hålla en blogg aktiv. Jag förstår att ni nu efter mitt uppehåll har många frågor i stil med ”hur vågar du ens visa dig här igen?” och ”Erika vem??” och jag lovar att jag ska besvara ALLA dessa frågor i sinom tid.

Men först ska jag, i punktform (egentligen det mest förmånliga sättet att kommunicera på eftersom det är anpassat efter ett marsvins attention span), berätta om de största händelserna okt-jan i mitt liv:

 • Dagen efter nyår städade jag så vansinnigt intensivt att jag råkade hoppsparka sönder min dator rätt ner i golvet. Lämnade in den gamla dåren till något härligt killföretag som sa ”vi kommer skicka den till en T-E-K-N-I-K-E-R” (de bokstaverade ut det så för jag har tyvärr inte ett ansikte som utstrålar ordförståelse) och sen var det inte mer med det.

  Tre dagar senare fick jag ett mail där det stod ”det är inget fel på datorn” och då var jag riktigt nära att formulera ett syrligt svar om att ”HUR I helvete kan ni inte se hur mycket fel det är på den här datorn den har varit i fight med ROCKY (fast tjej) och legat och kvidit i flera dygn av smärtorna?” men jag hade ju ingen dator så jag kunde inte skriva det till dem. Gav dem alla mina pengar men upplever fortfarande ett oroväckande beteende från den här lilla ljusgrå lådan så hela min tankeverksamhet kretsar kring en enda sak nu, varje timme på dygnet.

  ”Hur har datorn det???” kan jag vakna mitt i natten av att jag tänker.

  Tyvärr känns datorer inte alls som självläkande djur, den här macbooken kommer inte likt en mask ”bara växa ut igen” om man hugger av den på mitten. (Undrar även om det där är en skröna eller sanning, vet du så maila mig.)

Det var en väldigt lång punkt. Nästan så att det här inte känns som en punktlista längre för jag har bara en till sak att berätta:

 • Har spelat en del GTA V

Ja, det var allt. Den här säsongen av Erikas Blogg På Nöjesguiden kommer, som ni ser, präglas en del av klickbetesrubriker. Det kommer alltså vara rubriker som ska locka er att komma in här, och sen blir ni besvikna för alla blogginlägg kommer vara typ ”jag sov 8 timmar sen åt jag frukost och sen frös jag lite så jag tog en filt!!” men själva RUBRIKEN kommer sälja så inåt helvete för den kommer låta typ såhär ”Åtta sätt att veta att du är två meter lång”

 

Sådär det var allt för mig, vilken jävla KICKSTART va!!

Hej från Mig

 

10 kommentarer | “Allt om mina högst personliga bekymmer”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lell skriver:

  men åååhhh, H E L V E T E vad glad jag är att du är tillbaka här! har längtat så efter inlägg om hur många timmar du sovit o hur mkt du frös <3 <3 puss

  1. Erika Petersson skriver:

   KÄRA älskade Linnea!!!!! TACK <3 Glad att jag har dig!

 2. Pelle skriver:

  kul hitta dig här, min kära klasskompis, men inte är väl du 2 meter?

  1. Erika Petersson skriver:

   Haha pelle skickar du mail DIREKT från skatteverket numera? en härlig mailadress…. Nej jag är ju så långt under 2 meter som man kan vara! Kul att ha dig här!

 3. Klara skriver:

  Åh kul

  1. Erika Petersson skriver:

   <3

 4. Kou skriver:

  Idag är den mest glada dagen i mitt liv. Oduduwa the Great-Love-Spell Caster Lunched en Love spell på min vägnar för att återfå min ex-man med sin trollformel magi och love-encharntment spell, det fungerar för mig som magi och jag är tacksam och tacksam.
  Oduduwa-krafter är effektiva över hela världen, oavsett land du är, kan Oduduwa-stava lösa alla problem bara allt han behöver är dina fotobilder och ditt efternamn och förnamn. han är begåvad och kraftfull begåvad med krafter innan de fysiska områdena. du kan kontakta honom idag för att lösa alla utmaningar du står inför idag. här är e-postkontakten till Oduduwa dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  Det här är några av de fall han kan lösa
  * Love Magic spell för att hitta sann kärlek.
  * Magic Spell älskar att gifta sig i tid och vara lycklig.,
  * Love Spells, Win-Back Ex-älskare.
  * Magi för framgång och marknadsföring.
  * lycklig charm – BUSINESS STAR. Tillväxt i företagens ekonomi.
  * avdelningar – SKYDDSHAK. Skydda dig mot kidnappningar och mördare.
  * förbannelse upplösning, frihet från generation caurses.
  * andlig rening. Frihet från mardröm. Frihet från ”dålig dröm”
  * fertilitetsmagi – Var gravid och föd ditt eget barn.
  (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

 5. You are truly a very creative and knowledgeable person.

 6. 123bet vip skriver:

  so happy to find good place to many here in the post, the writing is just great, thanks for the post.

 7. Your blog is really very interesting , i really like it that you post you in your website, keep it up , thank you so much.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp