Bonde söker fru avsnitt 9

21:30 2020-11-25

GODKVÄLL MINA HJÄRTSKRUTT!!

Gulliga ni är som skriver era tankar, älskar att läsa vad ni tror om hur programmet kommer sluta. Det här var ju ett sjuhelvetes avsnitt ellerhur? Det hände så mycket att man nästan blev lite avstängd i slutet, allt drama på samma gång verkligen. Det gick så fort! Ska vi ta oss igenom det kanske? Ja.

Alltså Erik Erik Erik.. Jag vetet inte om han säger att Julia och Emma (dvs de tjejer som är kvar nu) var de tjejerna ”som jag trodde på från början” för att det känns bättre för honom eller om det faktiskt är så.. Men om det är sant så känns det ju konstigt att han nu med facit i handen bara egentligen ville välja TVÅ tjejer från slottet då, eller vad menar han?? Men det är faktiskt himla trååkigt för själva tv-upplevelsen att två brudar bara drar!! Har folk skaffat sig för mycket integritet och är rädda för hur de framställs helt plötsligt eller vad handlar detta om? Väldigt synd verkligen!!

Hahaha även till tjejerna som är kvar säger han så.. Men det kanske är sant vad fan, det kändes inte som att det fanns så mycket känslor från hans håll heller riktat mot de som bestämde sig för att lämna gården.. Förstår att detta påverkar de som är kvar en hel del, jobbigt att vara kvar men inte på grunderna att man blivit vald utan snarare för att de andra har stuckit?? Det påverkar ju också den här sektkänslan som ofta skapas i den här typen av program, alltså att deltagarna blir besatta av att tävla om en persons känslor vilket påverkar deras egna känslor gentemot personen jättemycket. När folk droppar av frivilligt blir ju bonden en karaktär som faktiskt kan bli lämnad, och då blir den kanske lite mer mänsklig och mindre… intressant?

Har han nutella på kinden undrar jag också

Helt sjukt hur väl Emmy smälter in på gården nu? Misstänker att hon börjat frilansa som piga för jag har då aldrig sett någon sopa så jävla naturligt som hon gör. Kepsen sitter perfekt!!

Men jag undrar det här angående Pontus och denna situation!! SKA Isabelle verkligen hållas ansvarig för de här känslorna eller INTE? Vi KAN inte låtsas som att det här är en helt vanlig dejtsituation och därför kalla de känslor som uppstår för vanlig svartsjuka. Det känns som att stänga in någon i en isoleringscell och blir förvånad att den personen tycker det är trångt.. och då typ säga ”ja okej du verkar ha lite benägenhet att känna dig trängd??”..

Sen såklart så går man ju in i det här programmet frivilligt men ändå, det ÄR ju inte konstigt att den här typen av känslor uppstår i större grad än vad det hade kunnat göra i en annan situation!! Men Bonden kommer ju aldrig fullt ut förstå hur detta känns för brevskrivarna?? Och kan typ inte anklaga någon av brevskrivarna för svartsjuka egentligen?? För det är en helt unik situation som bara brevskrivarna kan fatta tänker jag… Sen kan ju vissa personer hantera den här besvärliga situationen bättre än andra och man kan ju bli attraherad av att någon har mer GRIT än andra kanske.. Men jag vet inte hur rimligt det är att låtsas som att den här situationen inte bidrar till att jobbiga känslor uppstår som kanske inte hade uppstått vid en mer mänsklig dejtsituation!!

VAD I HELVETE ÄR DET SOM HÄNDER??? KATASTROFAVSNITT!!! Sååå vuxna brillor och såååå vuxet beslut av denna kristina från duvfemåla-kille :( Nicklas <3 Det tog ändå lite på en detta… För det kändes som att det fanns lite känslor mellan honom och Patrik!! Tyckte mycket om Nicklas men som vi avhandlat tidigare så har han ju känts oerhört ung och detta var kanske rimligt utav den anledningen och flera andra!!

Ja men verkligen VAD HÄNDER

Hahahah komplett galen har Mats blivit efter sitt negativa covid-svar. Livs-hybris!! Han känner att han kan göra vad fan som helst utan konsekvenser nu för han leeeever verkligen!! Han är då fan inte sjuk han. Ta in en häst i hallen absolut!! Vem fan bryr sig!

Ursäkta off topic men detta var en otrrrrroligt VACKER häst? Jag vill se ut som den. Hm sen följde ju en otroligt märklig scen när Mats började fila naglarna på denna magnifika best…

Herretid va sjukt detta var ändå?? Asså det här programmet RÖR TILL DET  i människors SJÄLAR??? Att flytta in hos en person man byggt upp jättemycket förväntningar på, tillsammans med flera andra som har liknande förväntningar, och samtidigt behöva typ mocka varje dag… Det är att få sin själ utplockad och stampad på och sedan tillbakasatt….. uppenbarligen!! Det gör att man börjar grina okontrollerat när man ser en medelålders man klappa en stor stor häst på det lugna vis som bara Mats kan. Men man kan verkligen bli grinfärdig av djur och deras egenskaper, jag ifrågasätter ingenting!! Blev bara fascinerad av…. allt.

Vad är detta för psykologiskt experiment dessa människor är del av undrar man ju… Blev typ obekväm av hur extremt intimt det blev mellan dem för att Mats klädde på en häst en sko……. nu MÅSTE de väl bli ihop eller???? Men kommer de ORKA ha så här starka känslor varje gång… typ Mats slänger ut hö till en häst och säger typ ”det är så viktigt med mat. Man kan bli Så hungrig annars” så börjar de båda gråta för att de tänker på hur viktigt det är att äta??? Groteskt jobbigt för alla inblandade!! Tror ni de är kära på riktigt???? BERÄTTA jag blir galen!!! Känslorna är överallt på den här gården verkligen. Ena sekunden släpper Mats in en häst i hallen och i andra sekunden är det gråt på g utanför stallet. GUD

Pontus ser ut som han STÅNGAT sin panna mot en stolpe i frustration och jag FÖRSTÅR honom. Fruktansvärt svårt val för honom det här.

Snääääällla så oerhört snygg….. Trots tapeten. Ville bara säga det. VARFÖR ser jag inte ut såhär!!!! Modell 2020 verkligen.

Okej men då blev det lite som många av oss kände!! Det svalnade mellan Pontus och Isabelle eller så var de bara (SOM JAG SA!!!) kära i varandras ansikten där i början på grund av allt vackert. Skönt för henne att få åka hem!!!

 

Otroligt roligt att båda dessa två PROMPT ville att hästen skulle vara med i samtalet här så de liksom flyttade sig i takt med det här stora djuret… Som att den var tvungen att höra allt som sades.. Det var en konstig vals i hagen definitivt. Men när Johanna och Mats har stått och gråtit utanför stallet över det vackra i att sko en häst så har jag så svårt att se att det finns någon annan för honom…

Men snälla här blev det ju också en känslokavalkad… Människor blir helt filterlösa och upprivna av den här upplevelsen.. Guuuud <3 <3 <3

Men här är det fan inga tunga känslor inte, det är bara rock n roll. Undrar om man kan älska någon mer än man älskar Patrik?? Så jävla mysig person?? Skjortan :( grinar :( så varm och härlig!!!!!!!! Det som blir tråkigt med att någon åker hem är ju att man känner inget intresse i att spekulera kring vem som blir vald nu eftersom det kommer dröja ett tag innan det ens blir ett val… Och även om valen kanske egentligen är det jobbigaste och mest upprivande för deltagarna så är det väl ändå liiite på grund av dem som man tittar på programmet? För att det är pirrigt liksom. Så jag blir lätt lite uttråkad när jag kollar och det bara handlar om att saker är trevligt typ och ”vi får väl se :)”.

Men sen har ju Patriks sida av programmet kanske hela tiden varit lite mer Trevlig och socialt fulländad på det sättet att det aldrig handlat särskilt mycket om svartsjuka? Alla är bara glada för varandras skull i princip? Och det är ju MYSIGT men ospännande. Tyvärr!! Man är ju en jävla dramajunkie det är väl därför man har en tv?? Vill typ att det ska komma in en joker i programmet här, typ ett av Patriks ex som rör till allt!!

Jo men snälla det fattade vi

Hahaha känns tyvärr som att Mats var sååå kränkt över att Karin dissade hans Gotlandsgård för att den inte va exakt den Gotlandsgården som hon tänkt sig :( Och sånt är svårt att släppa så det var väl rimligt att Karin fick åka då!! Hon blev mer ledsen än vad jag trodde hon skulle bli men hon har också varit försiktig med att släppa ut alla känslor inför tittarna!! Bara lugn och snäll i sitt tält. Tror hon kommer få beundrarbrev efter den här säsongen av nån karl med en bättre gård!!

Fan vilken drömdejt att träffa det där gänget och grilla en dörrmatta ihop

Blir ledsen ändå!! OKLART OKLART OKLART alltihop… Visst var det en liten katastrofsituation där Julia pratade om att hon ville åka hem men den katastrofsituationen slutade med HÅNGEL i skogen som två riktiga john bauertroll?? Gud va spännande det blir att se vad som händer nästa vecka.. Men det känns inte som att Julia är så intresserad av livet på gården, men att hon ändå har funnit någonting i Erik som hon har svårt att släppa typ?? Hur härlig är jag som sitter och hobbypsykologiserar människor på en blogg på nöjesguiden usch.. Elda upp mig när säsongen är slut!!

Tycker synd om Erik att kamerateamet tvingade honom att sitta i synk här under den underbara grillkvällen med hans kompisar… För att bli intervjuad i en miljö där det ser ut som att han är misstänkt för någon typ av grov brottslighet?? kändes som att de skulle blurra hans ansikte och lägga på en sånär mekanisk robotröst… Hela programmet blev uppdrag granskning extremt fort…

 

ja vad ska hända!! VAD SKA HÄNDA!!! Vad tror ni!!!

152 kommentarer | “Bonde söker fru avsnitt 9”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sara1 skriver:

  Jaa vilket sjukt bra avsnitt!
  Trist men bra att lille Niklas åkte hem. För ung som sagt. Blir mycket oroad över Einars oro där i reklamen för nästa avsnitt! Han är ju det självklara valet!

  Ann-Louise (heter hon det?) börjar ändå bli min favvo mer o mer på Mats gård. Johanna är kanske lite för…nåt..ändå. Karin gick inte att välja pga gårds-dissen även om jag fullt förstår henne. Varför har han så ovårdad o omysig gårdsplan eller vad det heter? Sånt styr man väl upp innan det ska komma fyra kvinnor?! Dåligt.

  Erik ska så klart välja hon som inte är den äldsta 26-åringen. Skrek rakt ut: vad fan är det de grillar?! Urrk!

  Pontus ska ta Lisa, som alltså bor nästgårds?

  Emmy är så sjukt snygg!

  Adios :)

  1. Ellen skriver:

   haha – ovårdad gårdsplan är verkligen sjukt osexigt

   1. Sara1 skriver:

    Haha japp

   2. Erika Petersson skriver:

    skrattade gott

  2. Marie skriver:

   Eller hur! Han hade så mycket ogräs så att Gotlandskvinnans äppelträd de planterade ihop inte ens syntes över ogräset.

  3. Erika Petersson skriver:

   Hahah så jääävla roligt att flera har lagt märke till den OVÅRDADE GÅRDEN!! dör <3 Känns som vi tänker ganska lika i mycket!

  4. Jessica skriver:

   Hej killar; … Jag är Jessica från Lund-Sweden. Jag har en liknande goda nyheter att dela här, jag upptäcker bara en ny lösning för att hitta sann kärlek och få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 års skilsmässa eller separering, för bara några dagar sedan kommer min ex kärlekspartner tillbaka till mig direkt utan När jag bad honom att komma tillbaka, ringde jag inte eller skickade kärleksmeddelandet till honom.
   För några dagar sedan när jag sökte på internet och jag läste ett liknande kommentarinlägg på en blogg, läste jag om stormakterna från Oduduwa Lovespell Casting Channel och jag hittade hans e -postadress online -blogg, så jag bestämde mig för att kontakta honom för att hjälpa mig att återställa tillbaka min ex kärlek. Han svarar på mitt meddelande och sa att mina problem är lätt för honom att lösa, och han kan hjälpa till att få tillbaka min man hem inom två dagar. Jag har aldrig gjort någon kärleksstav eller voodoo tidigare, jag trodde bara att denna kärleksuppträdningsförfaranden verkligen fungerar för mig som magi. Just igår fick jag ett telefonsamtal från min man efter tre år utan kommunikation, jag är så förvånad och glad idag eftersom jag får min man att återvända hem till mig. Jag rekommenderar starkt Dr.oduduwa Love Spellcaster, du bör prova idag,
   Är du i en skilsmässessituation just nu, kanske detta kan fungera till ditt bästa, även om du vill hitta sann kärlek, vill du ta tillbaka ex kärlekspartner även efter gräl och separering?, Eller vill du ha en kärlekscharm att få Håll min kärlekspartner för att älska och lita på dig för alltid.
   Dr.oduduwa kan också göra följande magiska stava på följande sätt;
   *Ta tillbaka din ex barndomsvän tillbaka
   *Stava för att få dina föräldrar att älska dig mer
   *Kärleksstava för att locka till sig ny kärlekspartner
   *Stava för att få tillbaka din ex -flickvän
   *Stava för att återförena dig med dina barndomsvänner
   *stava för att hitta dina skolvänner för att träffas
   *Stava för att gifta sig snart
   *stava för att få en egen baby utan dröjsmål
   *Magisk stava för att bli berömd, rikedom och rikedom i tidig ålder

   Få gratis online -konsultation nu via:
   Whatsapp; https://wa.link/q5f107
   E -post: (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
   Du kommer att tacka mig senare.
   Jag önskar er alla en trevlig dag och vara lycklig.

 2. Em skriver:

  Ska bli spännande att se om de starka känslorna på Mats gård avtar nu när Karin packat ihop tältet. Har hela tiden misstänkt att hon suttit där sent om kvällarna och kokat ihop någon slags kärleksbrygd som gör Mats sjukt berörd hela tiden.

  1. Erika Petersson skriver:

   Oujj ja vad fan hon kanske har lite andlig aura?? Kärleksande med mycket volym i håret….

 3. Mia skriver:

  Tror att nån producent ev fick muta Julia för att hon inte skulle sticka?! Det skulle ju ba blir för mycket om det åker en tjej i varje avsnitt för Erik. Hon ser så fruktansvärt obekväm ut att jag verkligen unnar henne att åka hem!

  1. Erika Petersson skriver:

   Jo men ellerhuuur hon orkar väl inte grilla matta med eriks kompisar det såg man lång väg :(

 4. Sofie skriver:

  Älskar ditt hobbypsykologande, så nej du ska vara kvar haha :)
  Alltså detta avsnitt var sjukt rörigt/känslofullt (förlåt hela säsongen är!). Känns som Julia också kommer åka hem, Håller med Mia hon ser obekväm ut. Stackars Eric :(

  Jag blev ändå förvånad att inte Karin stannade kvar, fast hon fet-dissade ju hans gård, så kanske inte. Har hört att Mats precis flyttat dit när inspelningarna började, så kanske därför han inte hunnit röja upp o fixa på gården?

  Emmy hade passat bra med Pontus, hon är snygg och har karaktär. Orolig över nästa avsnitt, hon måste vara kvar :(

  Trist Nicklas åkte men tror på Einar eller han andra.

  1. Erika Petersson skriver:

   Ahaaa är det därför det är kalabalik utseendemässigt på gården kanske… Jag VET Emmy och Pontus är ett vackert par!!

 5. Ellen skriver:

  Tror att Julia, kanske som en blixt från klar himmel, insåg att hennes framtid kanske ändå inte ska vara i en miniby i Småland bland kossor som antingen drar till sig flugor eller ligger på grillen.

  1. Erika Petersson skriver:

   Nej det kan faktiskt vara så och det är ju en insikt man unnar henne om den är sann!

 6. Erika N skriver:

  ”Nutella på kinden” !!!! 😂😂😂😂😂😂 hahaha ja, det måste det varit.. eller gegga från den grillade dörrmattan. Helt rimligt det också.

  Men Emmy!!! Blev kär i hennes glasögon! Hur snygg är inte den tjejen, på ett så avslappnat vis. Hon står verkligen med alla fötter på jorden. Go!!

  Varit orolig för Nicklas polyper hela säsongen, kanske är det dem han måste hem och operera. Får typ andnöd när jag hör honom prata mvh ”egen erfarenheter av polyper bakom näsan”.

  Så mkt känslor i det här avsnittet, klarar inte av det!!!

  1. Erika Petersson skriver:

   Ja Emmy sååååå snygg!! Åh ja jag fattar att det blir extra känslosamt att kolla på när polyperna spökar från ett tidigare liv :(

   1. Emmy skriver:

    Läser allt och i denna stund behövde jag en energiboost och då tänkte jag på dej och bloggen.
    Vilka änglar. Tack så mycket. Alla ni har gjort min dag.. massa kramar till er.
    Älskade ni

    1. Erika Petersson skriver:

     kära du <3 Du är bäst! Du förtjänar allt bra i livet!

    2. Nora skriver:

     Emmy!
     Du framstod i programmet som en helt underbar person! Blev så glad av dig i varje avsnitt. Hoppas du får fortsatta energiboostar och allt gott livet kan ge för det är du värd <3

 7. Linn skriver:

  Tror Julia blir övertalad att stanna alternativt stannar av skuldkänslor. Tycker att Erik och Julia verkar vara olika som personer. Kan tänka mig att Julia föll för Eriks utseende och nu kämpar förtvivlat för att tycka om honom

  1. Erika Petersson skriver:

   mm jag tänker verkligen samma. för han ÄR ju snygg

 8. Margareta skriver:

  Jag tycker att det är orimligt att du inte kommenterar Erics sista ord i programmet ”Det är inte långt kvar nu, du klarar detta. Det kommer bli bra tillslut” något i den stilen!!!! Jaha??? Som att han redan har valt Julia??? Varför inte skicka hem den andra då?? Jag blev vansinnig där när de satt o slafsade i skogen!!!

  1. Erika Petersson skriver:

   Nej men verkligen så missade jag det :( ska bli SPÄNNANDE att se ikväll

 9. Therese skriver:

  Otroligt vuxna glasögon, jaa! Hahaha

  1. Erika Petersson skriver:

   Visst!! Aldrig sett en vuxnare person

 10. Erika N skriver:

  Naomi Watts, inte Michelle Williams, är det jag tycker den gamla 26-åringen är lik 😂 Åhhh vad jag tänkt på detta mkt.. skönt att föda ut tanken äntligen

  1. Erika Petersson skriver:

   så SKÖNT!! Mm naomi watts absolut likt!

 11. Sara J skriver:

  Älskar analyserna här, snart onsdag igen!

  1. Erika Petersson skriver:

   Visst!! Så mysigt att ni delar med er av era tankar!

 12. Martina skriver:

  När kommer det här!? https://www.familjenlindorff.se/2020/09/17/arets-bonde-soker-fru-rena-rama-vilda-vastern/
  Jag har en så bra teori nu, men jag är så nöjd med den så om jag skulle berätta skulle det kännas som jag spoilar, så säker känner jag mig!
  Hur som helst sjukt spännande!

  1. Linnea skriver:

   Dela med dig, vi vill höra din teori!! :)

  2. Erika Petersson skriver:

   åå önskar jag hade en lika bra teori som gjorde mig så säker! Jättespännande!!

 13. Jenny S skriver:

  Du måste ta upp missbruket av JP Chenet på varje dejt! Blev det över 70 lådor från TV4s personalfest som de måste göra av med?

  1. Erika N skriver:

   Hahaha jag sa det ikväll också!! Alltid dessa små böjda flaskor.. Man anar ju spons! Men sjukt mkt roligare med din teori 😂😂

  2. Erika Petersson skriver:

   Skrattade HÖGT! Misstänker att du har rätt! Bjuder tv4 bönderna på alkohol alltså??

 14. Em skriver:

  Alltså en sak jag stör mig på något jävulskt är att bönderna så ofta pratar om att deras friare har ”utvecklats” och ”vuxit” så mycket hela tiden. Vafan de är väl inte där för någon resa i personlig utveckling? Som dessutom ska värderas av bonden? Sköt eran egen utveckling, för fan!

  1. Erika Petersson skriver:

   Haha ja det är ett jättekonstigt arbetsintervju-sätt att tala om människor på.. Man ba jo men är du KÄR eller inte????

 15. aradhyamittal4u skriver:

  Thanks for sharing your thoughts with us such a great article. If you want to have real fun with charming girls in a beautiful setting, you have come to the right place. Our most popular Dehradun Escorts girls is made up of services that are 100% dependable and satisfactory.

 16. isaimini movies skriver:

  Ibomma movies is the perfect platform for Telugu fans, as it provides access to both old and new films and series. Whether you are looking for classic blockbusters or just released episodes of the latest television series, isaimini movies has got you covered. Not only does it provide access to a variety of Telugu media, but it also offers an array of additional content such as movie trailers, audio songs, and exclusive behind-the-scenes footage.

 17. IPL tickets skriver:

  For those who are looking for a convenient way to watch their favorite films on the go, kuttymovies download provides an easy solution. The website has an intuitive and user-friendly interface that makes it easy to navigate through its categories and content. It also allows you to download movies directly to your device, so you can watch them anywhere and anytime.

  So if you’re looking for a great way to watch Telugu films and other regional films, then kuttymovies is the perfect destination. With its vast selection of films, trailers, audio songs, and more, you’ll be sure to find something that appeals to you. So check out kuttymovies today and start watching your favorite films!

 18. Ganesha Painting skriver:

  The first step is to consider the size of the painting you’re looking for. If you have a small space, then it’s best to opt for something smaller. For larger spaces, look for Radha Krishna Painting that will fill up the walls. Additionally, take into account the colors of your walls and furniture when selecting a painting. A painting should either match or complement the colors of your room.

 19. Metal Wall Art skriver:

  7 Horse Painting is a popular choice when it comes to Wall Wall Painting. It can create a captivating and powerful focal point in your home and reflects strength, power, and courage. This painting is often seen in larger homes with high ceilings and large walls, as its size makes it suitable for such spaces.

 20. Metal Wall Clock skriver:

  Lastly, before selecting a painting or Living Room Wall Clock, take into account the amount of light your room gets. Depending on the color of your walls and furniture, certain shades and tones may be better suited for lighter or darker rooms. This way, you can find the perfect wall wall painting that will be displayed proudly in your dream home!

 21. Article is amazing loving it came by fluke on recommendation from the start got hooked on it author you captured all the emotion very well cheers

  Kind Regards – Bangalore Escorts

 22. This article post is really amazing, I am so happy to read this article. Thanks for sharing with us.

  Kindly Regards: – Chennai Escorts

 23. Toshi Sutra skriver:

  I really like your post, because all the information posted in this article is very Impressive. Suppose you are looking for hot and sexy call girls in Dehradun. You may visit my excellent profile by clicking here. Escort service Dehradun

 24. Xnxxo skriver:

  Very Nice post Thank you
  As Regard:-

  xnxx

 25. Thank you for your post. I have read through several similar topics but is was really an amazing post.

  Kind Regards –
  Bangalore Escorts

 26. Chennai escorts skriver:

  Very Fantastic post
  As Regard:- Call girls in Chennai

 27. Delhi Escorts skriver:

  Oh, I wish I had an equally good theory that made me so sure! Very exciting!!

 28. Delhi Escorts skriver:

  Oh, I wish I had an equally good theory that made me so sure! Very exciting!!

  Visit Our Web Page – Delhi Escorts

 29. I truly enjoy your post, since all the information presented in this article is extremely Impressive. Suppose you are looking for gorgeous and sexy call girls in chennaiTo view my stellar profile, please go here.

 30. Very nice Blog thank you For Posting.

  As Regard:- ARK Drops Review

 31. Fantastic Post Thank you.

 32. Call Girls skriver:

  I appreciate the feedback. This is the best piece I have ever read on the subject, and I have read a lot!

  Regards – Call Girls in Bangalore

 33. Im thankful for the blog.Really thank you! Keep writing.

  Mumbai Call Girl

 34. Kuknus Delhi skriver:

  This article post is awesome, I’m stoked to read it. Thanks for inform with us.

  Regard: Delhi Call Girls

 35. kuknuschennai skriver:

  Look very testy like our Chennai Model girls can you wanna test our Models just click and book your appointment.
  As Regard:- call girls in Chennai

 36. Kuknus Pune skriver:

  Nice post, thanks for sharing such a amazing information.

  Visit my website: Pune Call Girls

 37. kuknuschandigarh skriver:

  That’s really awesome and helpful info! I’m so glad you shared it with us. Keep us updated, please. Thanks for sharing!

  As Regard:- call girls in Chandigarh

 38. Call Girls skriver:

  Your essay is fantastic, and I find the material to be really impressive.

  Regards – Kolkata call girl

 39. Kuknus Hyderabad skriver:

  very nice blog:- https://www.kuknus.net

 40. That’s really awesome and helpful info! I’m so glad you shared it with us. Keep us updated, please. Thanks for sharing!
  As regard;- call girls in Lucknow

 41. Call Girls India skriver:

  i never knew the use of adobe shadow until i saw this post. thank you for this! this is very helpful. Call Girls in Bhopal

 42. Kuknus Goa skriver:

  Very nice post, thanks for sharing with us.

  Regards: Call Girls in Goa

 43. Call Girl skriver:

  Call Girls in Mysore. Now, before you go thinking this is your typical touristy experience, let me assure you,

 44. No matter how many times every story Every story that you come up with is signed in this article. I always read it.

 45. Luxem Girls skriver:

  Thank you for being a source of inspiration and motivation. Your site is truly remarkable!

  Visit here: Escort Girls Luxembourg

 46. That is pretty great and useful information! I’m quite happy that you gave it to us.

  Regards:- Goa Escorts

 47. Kuknus Cuttack skriver:

  I really appreciate this wonderful post that you have provided for us.

  Regards: Cuttack Call Girls

 48. kuknussurat skriver:

  That is pretty great and useful information! I’m quite happy that you gave it to us. Please keep us updated. Gratitude for sharing!

  As Regards link:- Surat call girl

 49. That’s really awesome and helpful info! I’m so glad you shared it with us. Keep us updated, please. Thanks for sharing!

 50. kuknusjaipur skriver:

  I really like your post, because all the information posted in this article is very Impressive.
  As Regards:- Jaipur call girls

 51. Kuknus Ahmedabad skriver:

  This article post is awesome.
  visit this website:-https://www.kuknus.net/call-girls/ahmedabad

 52. Kuknus Patna skriver:

  I really appreciate this wonderful post that you have provided for us.

 53. Extremely helpful information particularly the last part I care for such info a lot.

 54. Mumbai Escorts skriver:

  Great post. I like your post, thanks for providing such an amazing article post.

  Regards: call girls in Mumbai

 55. Great post, thanks for providing such a nice information.

  Kindly Regards: Call Girls in Bangalore

 56. Pune escorts skriver:

  That’s really awesome and helpful info! I’m so glad you shared it with us. Keep us updated, please. Thanks for sharing!
  As regards;- Independent call girls in Pune

 57. I really like your post, because all the information posted in this article is very Impressive.
  As regards;- Call girls in Ahmedabad

 58. Viva street skriver:

  Extremely helpful information particularly the last part I care for such info a lot.
  Bangalore Escorts

 59. Really amazing and bookmarkable post.

 60. Really amazing and bookmarkable post. Bangalore Escorts

 61. waw what a interesting EPISODE. Really enjoyed. waiting your new episode 10.

  candolim escorts goa

 62. kolkataescots skriver:

  heir prices are competitive and they guarantee an unforgettable experience. Kolkata Call girl

 63. Extremely helpful information particularly the last part I care for such info a lot.

 64. Aerocity Escorts skriver:

  Our Aerocity Escorts agency can help you book Premium Aerocity escorts. We serve escort service in Aerocity 24/7 for incall/outcall. Get the best escorts in aerocity now.
  aerocity escort service

 65. Pune Call Girls skriver:

  Nice post, thanks for providing such an amazing information.

  Regards: Pune Escorts

 66. The especially skilled Chennai escorts are here to make your day great by introducing you to sexy gangbang sessions, threesomes, and polygamy. It will become easy to bid goodbye to boring sexual sessions and enjoy awesome unmatched intimacy.

 67. It’s an amazing article in support of all the web people; they will get benefit from it I am sure.

 68. very informative. Thanks for this wonderful article.

 69. Nice blog. I really like your post, thanks for providing such an amazing article post.

 70. Mumbai Escorts skriver:

  I love this blogpost very much and soon to make a nice view in it.

 71. A professionally trained call girl in Bangalore will always fit your style and timetable with the highest level of sensitivity. She with her ability to read the minds of customers will be in a position to make your stay in the city exclusively memorable.

 72. Nice blog. I really like your post, thanks for providing such an amazing article post.

 73. Our team of highly skilled and experienced escorts are here to provide you with the ultimate companionship experience.

 74. I really like your post, because all the information posted in this article is very impressive.

 75. Thank you for this information. This blog post is very helpful or needed for future posts.

 76. Awesome article! Appreciate the incredible tips. Looking forward to more of your valuable insights.

 77. Mumbai Escorts skriver:

  Guaranteed Service With 100% Assurity of Hottest Call Girls In Mumbai Gets Now Best to Call Girls And Have Your Dream Coke True No Limitation Enjoy Full Day or Night 24 – 7 Service Available.

 78. Thank you so much; I truly value your efforts and will be waiting for your next post.

 79. Nice blog. I really like your post, thanks for providing such an amazing article post.

 80. Mumbai Escorts skriver:

  Very helpful and informative. Thank you for sharing this post.

 81. I really appreciate you sharing this information. I’m happy to have read this wonderful article.

 82. chennai Escorts skriver:

  Thank you for this information. This blog post is very helpful posw.

 83. Mumbai Escorts skriver:

  Nice post. Thank you for sharing. Regards, Mumbai Escorts Agency

 84. Thanks for sharing amazing information. Keep posting.
  Regard By: Bangalore Escorts Service

 85. Thank you for providing this nice information. I am delighted to come across this fantastic post.

  Kindly Regards: Pune Call Girls

 86. The Saudia Airlines Office in Toronto, this office serves as a key hub for travelers in the vibrant Canadian city. Passengers can receive expert assistance for flight bookings, reservations, and inquiries promptly.

 87. crafty art skriver:

  Incorporate personalized touches in invitation design by adding custom illustrations, unique fonts, or tailored messages. Reflect recipient’s interests or event theme for a memorable touch. Keep design cohesive yet distinctive to make the invite truly special.

 88. Rohini Escorts skriver:

  You are sleeping alone in Rohini, which must be causing a feeling of coziness within you. The beautiful sexy girls of our agency can remove your laziness. If you want your body to be massaged by beautiful girls with soft hands, then you should take the escorts service of our agency for that. The girls of our agency are able to make their clients 100% happy with their service. To book them, one should take advantage of Rohini escorts Service

 89. Escorts in Delhi skriver:

  If you want to sleep with escorts girls then for that you will get the most beautiful and sexy girl from our agency which you can get only through our agency. If you want to enjoy memorable moments then you should contact our agency for the same. You can avail the service of our agency anytime in 24*7 hours. If you want to book girls then you can take the service of Escorts service in Delhi

 90. Welcome to our restaurant. Here you will get very lovely dishes. Your eyes will be wide open after seeing the palace of this restaurant. This restaurant is so beautiful that you will enjoy eating food. The chefs here are so good that you will enjoy their food.Restaurants Near Me

 91. we provide Dermatologist in Dubai provides highly specialized care for all skin, hair and nail disorders of all age groups, including micrographic surgery for skin cancer (Mohs) as well as cosmetic dermatology services.

 92. It an amazing post, thanks for sharing it with us.

  Regards: Pimpri-Chinchwad

 93. At Ahmedabad Escorts, we believe that everyone deserves to experience the tantalizing world of sensual bliss and pleasure.

 94. Aerocity Escorts skriver:

  Welcome to Aerocity Escorts Service, here you will get the best luxurious service, all the girls here are cute and beautiful and they are very excited for sex, you can see our website here. Aerocity Escorts

 95. I need a genuine person who can spend quality with me to fulfill my desires. Interested persons Whatsapp call or text me at –

 96. Everyone has a crush, but only some get a chance to meet her. Call girl in Chennai is gives you an opportunity to meet and fuck your crush hard. You will find wonderful call girl who are more attractive than your ex or crush. Chennai Escort Service

 97. Mumbai Escorts skriver:

  I would really like to thank you for the efforts you’ve made in writing this post.

 98. Great post, thanks for sharing it with us.

  Kindly Visit here: Escorts in Puri

 99. I express my sincere gratitude towards you for your diligent efforts in crafting this post.

  Visit Here:- Bangalore Escort Services

 100. I like and appreciate your article. I am looking forward to reading more.

 101. These are fantastic ideas on the topic of blogging. You have touched on some nice factors here.
  Regard By: Escorts Service In Bangalore

 102. safetoto1111 skriver:

  It’s a game. Five dollars is free. Try it It’s not an easy game ->-> 카지노검증업체.COM

 103. It is an amazing blog post, thanks for sharing it with us.

  Kindly Visit Here: Escorts Near Me

 104. Russian Girl skriver:

  Hello, my name is Eugenia and I offer professional girls services in Delhi. With a high profile background, I am dedicated to providing top-notch services tailored to your needs. Feel free to contact me for a premium experience.

 105. Sexy Lingerie skriver:

  Thanks for a wonderful share. Your article has proved your hard work and experience you have got in this field. Brilliant .i love it reading . Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts.

  Shop Now :- Bra And Panty Set

 106. Sexy Night Dress skriver:

  Great article! Appreciate the great tips. I look forward to hearing more of your valuable information.

  Shop Now :- Babydoll Dress

 107. kavyashinde skriver:

  It’s a nice and useful piece of information. I’m glad that you shared this helpful information with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.
  Website:Fatorpa Escorts

 108. vexanshop skriver:

  I find your articles incredibly insightful and valuable. I’ll be sure to bookmark your blog and visit frequently for updates. I’m excited to discover more valuable information here and wish you the best with your future posts!
  Cat Exercise Wheel

 109. Travomojo56 skriver:

  Thanks for sharing the information your blog is amazing and informative, also check Turkish airlines singapore office

 110. Jason skriver:

  It will be very helpful & Knowledgeable blog for us. Looking for Programming Assignment Help online? look no further! Our Australian experts provide tailored support for all your programming needs. From coding challenges to debugging, trust us to boost your grades and academic success. Join now for reliable support and excel in your programming assignments.

 111. Johnf Rosenfeld skriver:

  Situated in a prime area of Cairo, the Iberia Airlines Cairo Office in Egypt is conveniently located for travelers seeking assistance with their flights. Nestled within the bustling streets of the city, the office provides easy access for customers to inquire about reservations, ticketing, and other flight-related services.

 112. Thanks for sharing the information your blog is amazing and informative. dubai water filter

 113. Adajan Escorts skriver:

  Indulge in the ultimate luxury experience with our exquisite Surat Escort Service. Our stunning companions are not only beautiful but also intelligent and charming, ensuring a memorable encounter every time.

 114. Introducing Bangalore escorts agency, the ultimate gateway to unforgettable pleasure. Our exclusive service offers a range of stunning and sophisticated escorts who are dedicated to providing you with an unforgettable experience.

 115. very informative. Thanks for this wonderful article.

 116. Nice blog. I like your post, thanks for providing such an amazing article post.
  Mumbai call girls

 117. Don’t wait any longer to indulge in the luxury of our Ahmedabad escorts. Contact us today to book your appointment and let our escorts take you on a journey of pleasure and excitement. Your satisfaction is our top priority, and we guarantee that you will leave feeling completely satisfied and wanting more.

 118. escorts in Maninagar are girls who choose to work for themselves rather than being employed by an agency. They are free to set their own rates, choose their clients, and work on their own terms. This independence allows them to provide a more personalized and intimate experience for their clients.

 119. Our gorgeous and alluring Ranchi call girls are ready to offer you a very memorable time spent together. Indulge your fantasies and deepest desires while our escorts attend to all of your needs. Give us a call right now to arrange an amazing experience that will leave you wanting more.

 120. Kolkata escort skriver:

  Another aspect that sets escorts in Goa apart is their professionalism and discretion. These women are well-trained and understand the importance of maintaining confidentiality. They respect their clients’ privacy and ensure that their rendezvous remains between them, adding an extra layer of trust and security to the experience.

 121. Delhi escorts come from a diverse background, which adds to the exotic allure of their services. They are a mix of Indian and foreign beauties,

 122. Goa call girl skriver:

  When looking to indulge in pure bliss and elevate your experience in Pune, the Mumbai call girls offered in the city can provide an unparalleled level of companionship and satisfaction. The Pune call girl services cater to individuals seeking a premium and discreet experience with the hottest call girls in the region.

 123. Hi, I am Rentgals. I live in Chandigarh with my family. I work in the Rentgals call girls agency we provide call girl services both in and out.
  Visit Us:-

  Chandigarh call girl service

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG