Bonde söker fru avsnitt 9

21:30 2020-11-25

GODKVÄLL MINA HJÄRTSKRUTT!!

Gulliga ni är som skriver era tankar, älskar att läsa vad ni tror om hur programmet kommer sluta. Det här var ju ett sjuhelvetes avsnitt ellerhur? Det hände så mycket att man nästan blev lite avstängd i slutet, allt drama på samma gång verkligen. Det gick så fort! Ska vi ta oss igenom det kanske? Ja.

Alltså Erik Erik Erik.. Jag vetet inte om han säger att Julia och Emma (dvs de tjejer som är kvar nu) var de tjejerna ”som jag trodde på från början” för att det känns bättre för honom eller om det faktiskt är så.. Men om det är sant så känns det ju konstigt att han nu med facit i handen bara egentligen ville välja TVÅ tjejer från slottet då, eller vad menar han?? Men det är faktiskt himla trååkigt för själva tv-upplevelsen att två brudar bara drar!! Har folk skaffat sig för mycket integritet och är rädda för hur de framställs helt plötsligt eller vad handlar detta om? Väldigt synd verkligen!!

Hahaha även till tjejerna som är kvar säger han så.. Men det kanske är sant vad fan, det kändes inte som att det fanns så mycket känslor från hans håll heller riktat mot de som bestämde sig för att lämna gården.. Förstår att detta påverkar de som är kvar en hel del, jobbigt att vara kvar men inte på grunderna att man blivit vald utan snarare för att de andra har stuckit?? Det påverkar ju också den här sektkänslan som ofta skapas i den här typen av program, alltså att deltagarna blir besatta av att tävla om en persons känslor vilket påverkar deras egna känslor gentemot personen jättemycket. När folk droppar av frivilligt blir ju bonden en karaktär som faktiskt kan bli lämnad, och då blir den kanske lite mer mänsklig och mindre… intressant?

Har han nutella på kinden undrar jag också

Helt sjukt hur väl Emmy smälter in på gården nu? Misstänker att hon börjat frilansa som piga för jag har då aldrig sett någon sopa så jävla naturligt som hon gör. Kepsen sitter perfekt!!

Men jag undrar det här angående Pontus och denna situation!! SKA Isabelle verkligen hållas ansvarig för de här känslorna eller INTE? Vi KAN inte låtsas som att det här är en helt vanlig dejtsituation och därför kalla de känslor som uppstår för vanlig svartsjuka. Det känns som att stänga in någon i en isoleringscell och blir förvånad att den personen tycker det är trångt.. och då typ säga ”ja okej du verkar ha lite benägenhet att känna dig trängd??”..

Sen såklart så går man ju in i det här programmet frivilligt men ändå, det ÄR ju inte konstigt att den här typen av känslor uppstår i större grad än vad det hade kunnat göra i en annan situation!! Men Bonden kommer ju aldrig fullt ut förstå hur detta känns för brevskrivarna?? Och kan typ inte anklaga någon av brevskrivarna för svartsjuka egentligen?? För det är en helt unik situation som bara brevskrivarna kan fatta tänker jag… Sen kan ju vissa personer hantera den här besvärliga situationen bättre än andra och man kan ju bli attraherad av att någon har mer GRIT än andra kanske.. Men jag vet inte hur rimligt det är att låtsas som att den här situationen inte bidrar till att jobbiga känslor uppstår som kanske inte hade uppstått vid en mer mänsklig dejtsituation!!

VAD I HELVETE ÄR DET SOM HÄNDER??? KATASTROFAVSNITT!!! Sååå vuxna brillor och såååå vuxet beslut av denna kristina från duvfemåla-kille :( Nicklas <3 Det tog ändå lite på en detta… För det kändes som att det fanns lite känslor mellan honom och Patrik!! Tyckte mycket om Nicklas men som vi avhandlat tidigare så har han ju känts oerhört ung och detta var kanske rimligt utav den anledningen och flera andra!!

Ja men verkligen VAD HÄNDER

Hahahah komplett galen har Mats blivit efter sitt negativa covid-svar. Livs-hybris!! Han känner att han kan göra vad fan som helst utan konsekvenser nu för han leeeever verkligen!! Han är då fan inte sjuk han. Ta in en häst i hallen absolut!! Vem fan bryr sig!

Ursäkta off topic men detta var en otrrrrroligt VACKER häst? Jag vill se ut som den. Hm sen följde ju en otroligt märklig scen när Mats började fila naglarna på denna magnifika best…

Herretid va sjukt detta var ändå?? Asså det här programmet RÖR TILL DET  i människors SJÄLAR??? Att flytta in hos en person man byggt upp jättemycket förväntningar på, tillsammans med flera andra som har liknande förväntningar, och samtidigt behöva typ mocka varje dag… Det är att få sin själ utplockad och stampad på och sedan tillbakasatt….. uppenbarligen!! Det gör att man börjar grina okontrollerat när man ser en medelålders man klappa en stor stor häst på det lugna vis som bara Mats kan. Men man kan verkligen bli grinfärdig av djur och deras egenskaper, jag ifrågasätter ingenting!! Blev bara fascinerad av…. allt.

Vad är detta för psykologiskt experiment dessa människor är del av undrar man ju… Blev typ obekväm av hur extremt intimt det blev mellan dem för att Mats klädde på en häst en sko……. nu MÅSTE de väl bli ihop eller???? Men kommer de ORKA ha så här starka känslor varje gång… typ Mats slänger ut hö till en häst och säger typ ”det är så viktigt med mat. Man kan bli Så hungrig annars” så börjar de båda gråta för att de tänker på hur viktigt det är att äta??? Groteskt jobbigt för alla inblandade!! Tror ni de är kära på riktigt???? BERÄTTA jag blir galen!!! Känslorna är överallt på den här gården verkligen. Ena sekunden släpper Mats in en häst i hallen och i andra sekunden är det gråt på g utanför stallet. GUD

Pontus ser ut som han STÅNGAT sin panna mot en stolpe i frustration och jag FÖRSTÅR honom. Fruktansvärt svårt val för honom det här.

Snääääällla så oerhört snygg….. Trots tapeten. Ville bara säga det. VARFÖR ser jag inte ut såhär!!!! Modell 2020 verkligen.

Okej men då blev det lite som många av oss kände!! Det svalnade mellan Pontus och Isabelle eller så var de bara (SOM JAG SA!!!) kära i varandras ansikten där i början på grund av allt vackert. Skönt för henne att få åka hem!!!

 

Otroligt roligt att båda dessa två PROMPT ville att hästen skulle vara med i samtalet här så de liksom flyttade sig i takt med det här stora djuret… Som att den var tvungen att höra allt som sades.. Det var en konstig vals i hagen definitivt. Men när Johanna och Mats har stått och gråtit utanför stallet över det vackra i att sko en häst så har jag så svårt att se att det finns någon annan för honom…

Men snälla här blev det ju också en känslokavalkad… Människor blir helt filterlösa och upprivna av den här upplevelsen.. Guuuud <3 <3 <3

Men här är det fan inga tunga känslor inte, det är bara rock n roll. Undrar om man kan älska någon mer än man älskar Patrik?? Så jävla mysig person?? Skjortan :( grinar :( så varm och härlig!!!!!!!! Det som blir tråkigt med att någon åker hem är ju att man känner inget intresse i att spekulera kring vem som blir vald nu eftersom det kommer dröja ett tag innan det ens blir ett val… Och även om valen kanske egentligen är det jobbigaste och mest upprivande för deltagarna så är det väl ändå liiite på grund av dem som man tittar på programmet? För att det är pirrigt liksom. Så jag blir lätt lite uttråkad när jag kollar och det bara handlar om att saker är trevligt typ och ”vi får väl se :)”.

Men sen har ju Patriks sida av programmet kanske hela tiden varit lite mer Trevlig och socialt fulländad på det sättet att det aldrig handlat särskilt mycket om svartsjuka? Alla är bara glada för varandras skull i princip? Och det är ju MYSIGT men ospännande. Tyvärr!! Man är ju en jävla dramajunkie det är väl därför man har en tv?? Vill typ att det ska komma in en joker i programmet här, typ ett av Patriks ex som rör till allt!!

Jo men snälla det fattade vi

Hahaha känns tyvärr som att Mats var sååå kränkt över att Karin dissade hans Gotlandsgård för att den inte va exakt den Gotlandsgården som hon tänkt sig :( Och sånt är svårt att släppa så det var väl rimligt att Karin fick åka då!! Hon blev mer ledsen än vad jag trodde hon skulle bli men hon har också varit försiktig med att släppa ut alla känslor inför tittarna!! Bara lugn och snäll i sitt tält. Tror hon kommer få beundrarbrev efter den här säsongen av nån karl med en bättre gård!!

Fan vilken drömdejt att träffa det där gänget och grilla en dörrmatta ihop

Blir ledsen ändå!! OKLART OKLART OKLART alltihop… Visst var det en liten katastrofsituation där Julia pratade om att hon ville åka hem men den katastrofsituationen slutade med HÅNGEL i skogen som två riktiga john bauertroll?? Gud va spännande det blir att se vad som händer nästa vecka.. Men det känns inte som att Julia är så intresserad av livet på gården, men att hon ändå har funnit någonting i Erik som hon har svårt att släppa typ?? Hur härlig är jag som sitter och hobbypsykologiserar människor på en blogg på nöjesguiden usch.. Elda upp mig när säsongen är slut!!

Tycker synd om Erik att kamerateamet tvingade honom att sitta i synk här under den underbara grillkvällen med hans kompisar… För att bli intervjuad i en miljö där det ser ut som att han är misstänkt för någon typ av grov brottslighet?? kändes som att de skulle blurra hans ansikte och lägga på en sånär mekanisk robotröst… Hela programmet blev uppdrag granskning extremt fort…

 

ja vad ska hända!! VAD SKA HÄNDA!!! Vad tror ni!!!

39 kommentarer | “Bonde söker fru avsnitt 9”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sara1 skriver:

  Jaa vilket sjukt bra avsnitt!
  Trist men bra att lille Niklas åkte hem. För ung som sagt. Blir mycket oroad över Einars oro där i reklamen för nästa avsnitt! Han är ju det självklara valet!

  Ann-Louise (heter hon det?) börjar ändå bli min favvo mer o mer på Mats gård. Johanna är kanske lite för…nåt..ändå. Karin gick inte att välja pga gårds-dissen även om jag fullt förstår henne. Varför har han så ovårdad o omysig gårdsplan eller vad det heter? Sånt styr man väl upp innan det ska komma fyra kvinnor?! Dåligt.

  Erik ska så klart välja hon som inte är den äldsta 26-åringen. Skrek rakt ut: vad fan är det de grillar?! Urrk!

  Pontus ska ta Lisa, som alltså bor nästgårds?

  Emmy är så sjukt snygg!

  Adios :)

  1. Ellen skriver:

   haha – ovårdad gårdsplan är verkligen sjukt osexigt

   1. Sara1 skriver:

    Haha japp

   2. Erika Petersson skriver:

    skrattade gott

  2. Marie skriver:

   Eller hur! Han hade så mycket ogräs så att Gotlandskvinnans äppelträd de planterade ihop inte ens syntes över ogräset.

  3. Erika Petersson skriver:

   Hahah så jääävla roligt att flera har lagt märke till den OVÅRDADE GÅRDEN!! dör <3 Känns som vi tänker ganska lika i mycket!

  4. Jessica skriver:

   Hej killar; … Jag är Jessica från Lund-Sweden. Jag har en liknande goda nyheter att dela här, jag upptäcker bara en ny lösning för att hitta sann kärlek och få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 års skilsmässa eller separering, för bara några dagar sedan kommer min ex kärlekspartner tillbaka till mig direkt utan När jag bad honom att komma tillbaka, ringde jag inte eller skickade kärleksmeddelandet till honom.
   För några dagar sedan när jag sökte på internet och jag läste ett liknande kommentarinlägg på en blogg, läste jag om stormakterna från Oduduwa Lovespell Casting Channel och jag hittade hans e -postadress online -blogg, så jag bestämde mig för att kontakta honom för att hjälpa mig att återställa tillbaka min ex kärlek. Han svarar på mitt meddelande och sa att mina problem är lätt för honom att lösa, och han kan hjälpa till att få tillbaka min man hem inom två dagar. Jag har aldrig gjort någon kärleksstav eller voodoo tidigare, jag trodde bara att denna kärleksuppträdningsförfaranden verkligen fungerar för mig som magi. Just igår fick jag ett telefonsamtal från min man efter tre år utan kommunikation, jag är så förvånad och glad idag eftersom jag får min man att återvända hem till mig. Jag rekommenderar starkt Dr.oduduwa Love Spellcaster, du bör prova idag,
   Är du i en skilsmässessituation just nu, kanske detta kan fungera till ditt bästa, även om du vill hitta sann kärlek, vill du ta tillbaka ex kärlekspartner även efter gräl och separering?, Eller vill du ha en kärlekscharm att få Håll min kärlekspartner för att älska och lita på dig för alltid.
   Dr.oduduwa kan också göra följande magiska stava på följande sätt;
   *Ta tillbaka din ex barndomsvän tillbaka
   *Stava för att få dina föräldrar att älska dig mer
   *Kärleksstava för att locka till sig ny kärlekspartner
   *Stava för att få tillbaka din ex -flickvän
   *Stava för att återförena dig med dina barndomsvänner
   *stava för att hitta dina skolvänner för att träffas
   *Stava för att gifta sig snart
   *stava för att få en egen baby utan dröjsmål
   *Magisk stava för att bli berömd, rikedom och rikedom i tidig ålder

   Få gratis online -konsultation nu via:
   Whatsapp; https://wa.link/q5f107
   E -post: (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
   Du kommer att tacka mig senare.
   Jag önskar er alla en trevlig dag och vara lycklig.

 2. Em skriver:

  Ska bli spännande att se om de starka känslorna på Mats gård avtar nu när Karin packat ihop tältet. Har hela tiden misstänkt att hon suttit där sent om kvällarna och kokat ihop någon slags kärleksbrygd som gör Mats sjukt berörd hela tiden.

  1. Erika Petersson skriver:

   Oujj ja vad fan hon kanske har lite andlig aura?? Kärleksande med mycket volym i håret….

 3. Mia skriver:

  Tror att nån producent ev fick muta Julia för att hon inte skulle sticka?! Det skulle ju ba blir för mycket om det åker en tjej i varje avsnitt för Erik. Hon ser så fruktansvärt obekväm ut att jag verkligen unnar henne att åka hem!

  1. Erika Petersson skriver:

   Jo men ellerhuuur hon orkar väl inte grilla matta med eriks kompisar det såg man lång väg :(

 4. Sofie skriver:

  Älskar ditt hobbypsykologande, så nej du ska vara kvar haha :)
  Alltså detta avsnitt var sjukt rörigt/känslofullt (förlåt hela säsongen är!). Känns som Julia också kommer åka hem, Håller med Mia hon ser obekväm ut. Stackars Eric :(

  Jag blev ändå förvånad att inte Karin stannade kvar, fast hon fet-dissade ju hans gård, så kanske inte. Har hört att Mats precis flyttat dit när inspelningarna började, så kanske därför han inte hunnit röja upp o fixa på gården?

  Emmy hade passat bra med Pontus, hon är snygg och har karaktär. Orolig över nästa avsnitt, hon måste vara kvar :(

  Trist Nicklas åkte men tror på Einar eller han andra.

  1. Erika Petersson skriver:

   Ahaaa är det därför det är kalabalik utseendemässigt på gården kanske… Jag VET Emmy och Pontus är ett vackert par!!

 5. Ellen skriver:

  Tror att Julia, kanske som en blixt från klar himmel, insåg att hennes framtid kanske ändå inte ska vara i en miniby i Småland bland kossor som antingen drar till sig flugor eller ligger på grillen.

  1. Erika Petersson skriver:

   Nej det kan faktiskt vara så och det är ju en insikt man unnar henne om den är sann!

 6. Erika N skriver:

  ”Nutella på kinden” !!!! 😂😂😂😂😂😂 hahaha ja, det måste det varit.. eller gegga från den grillade dörrmattan. Helt rimligt det också.

  Men Emmy!!! Blev kär i hennes glasögon! Hur snygg är inte den tjejen, på ett så avslappnat vis. Hon står verkligen med alla fötter på jorden. Go!!

  Varit orolig för Nicklas polyper hela säsongen, kanske är det dem han måste hem och operera. Får typ andnöd när jag hör honom prata mvh ”egen erfarenheter av polyper bakom näsan”.

  Så mkt känslor i det här avsnittet, klarar inte av det!!!

  1. Erika Petersson skriver:

   Ja Emmy sååååå snygg!! Åh ja jag fattar att det blir extra känslosamt att kolla på när polyperna spökar från ett tidigare liv :(

   1. Emmy skriver:

    Läser allt och i denna stund behövde jag en energiboost och då tänkte jag på dej och bloggen.
    Vilka änglar. Tack så mycket. Alla ni har gjort min dag.. massa kramar till er.
    Älskade ni

    1. Erika Petersson skriver:

     kära du <3 Du är bäst! Du förtjänar allt bra i livet!

    2. Nora skriver:

     Emmy!
     Du framstod i programmet som en helt underbar person! Blev så glad av dig i varje avsnitt. Hoppas du får fortsatta energiboostar och allt gott livet kan ge för det är du värd <3

 7. Linn skriver:

  Tror Julia blir övertalad att stanna alternativt stannar av skuldkänslor. Tycker att Erik och Julia verkar vara olika som personer. Kan tänka mig att Julia föll för Eriks utseende och nu kämpar förtvivlat för att tycka om honom

  1. Erika Petersson skriver:

   mm jag tänker verkligen samma. för han ÄR ju snygg

 8. Margareta skriver:

  Jag tycker att det är orimligt att du inte kommenterar Erics sista ord i programmet ”Det är inte långt kvar nu, du klarar detta. Det kommer bli bra tillslut” något i den stilen!!!! Jaha??? Som att han redan har valt Julia??? Varför inte skicka hem den andra då?? Jag blev vansinnig där när de satt o slafsade i skogen!!!

  1. Erika Petersson skriver:

   Nej men verkligen så missade jag det :( ska bli SPÄNNANDE att se ikväll

 9. Therese skriver:

  Otroligt vuxna glasögon, jaa! Hahaha

  1. Erika Petersson skriver:

   Visst!! Aldrig sett en vuxnare person

 10. Erika N skriver:

  Naomi Watts, inte Michelle Williams, är det jag tycker den gamla 26-åringen är lik 😂 Åhhh vad jag tänkt på detta mkt.. skönt att föda ut tanken äntligen

  1. Erika Petersson skriver:

   så SKÖNT!! Mm naomi watts absolut likt!

 11. Sara J skriver:

  Älskar analyserna här, snart onsdag igen!

  1. Erika Petersson skriver:

   Visst!! Så mysigt att ni delar med er av era tankar!

 12. Martina skriver:

  När kommer det här!? https://www.familjenlindorff.se/2020/09/17/arets-bonde-soker-fru-rena-rama-vilda-vastern/
  Jag har en så bra teori nu, men jag är så nöjd med den så om jag skulle berätta skulle det kännas som jag spoilar, så säker känner jag mig!
  Hur som helst sjukt spännande!

  1. Linnea skriver:

   Dela med dig, vi vill höra din teori!! :)

  2. Erika Petersson skriver:

   åå önskar jag hade en lika bra teori som gjorde mig så säker! Jättespännande!!

 13. Jenny S skriver:

  Du måste ta upp missbruket av JP Chenet på varje dejt! Blev det över 70 lådor från TV4s personalfest som de måste göra av med?

  1. Erika N skriver:

   Hahaha jag sa det ikväll också!! Alltid dessa små böjda flaskor.. Man anar ju spons! Men sjukt mkt roligare med din teori 😂😂

  2. Erika Petersson skriver:

   Skrattade HÖGT! Misstänker att du har rätt! Bjuder tv4 bönderna på alkohol alltså??

 14. Em skriver:

  Alltså en sak jag stör mig på något jävulskt är att bönderna så ofta pratar om att deras friare har ”utvecklats” och ”vuxit” så mycket hela tiden. Vafan de är väl inte där för någon resa i personlig utveckling? Som dessutom ska värderas av bonden? Sköt eran egen utveckling, för fan!

  1. Erika Petersson skriver:

   Haha ja det är ett jättekonstigt arbetsintervju-sätt att tala om människor på.. Man ba jo men är du KÄR eller inte????

 15. aradhyamittal4u skriver:

  Thanks for sharing your thoughts with us such a great article. If you want to have real fun with charming girls in a beautiful setting, you have come to the right place. Our most popular Dehradun Escorts girls is made up of services that are 100% dependable and satisfactory.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg