Finns det en poäng jag missar?

4:37 17 Okt 2015

Tittade runt efter nya intressanta böcker som kommer ut i höst och hittar ett alster av youtubelegenden Pewdiepie som ska släppas nu i oktober. 

Jag vet inte om det är någon poäng jag missar här för att jag inte följer hans kanal, men jag förstår ärligt talat inte alls vad den här boken ska föreställa för något. Är det humor? Är det en bok? Är det poesi? Är det konst? Hur blir man en pizza? Kan det vara så att detta ska föreställa en såkallad ”dassbok”, dvs humor för toabesök?? Är det inne igen med såna böcker? Vad är poängen? Vad har han fyllt dessa 240 (! det är rätt många) sidor med?

…. jag tror nog inte det här är något för mig… 

Handlingen:

Den här boken är smartare och snyggare än vad du är.
Den här boken är fantastisk.
Den här boken älskar dig.
 
Den här boken älskar dig är en vackert illustrerad sammanställning av inspirerande sägningar som talar om för dig hur du skall leva ditt liv. Om du följer dessa råd till punkt och pricka kommer ditt liv att bli lättare, glamorösare och rikare. Tänk vilken skön person alla skulle tycka att du är om du levde efter devisen: du kan aldrig misslyckas om du inte provar.
 
Ditt bortkastade liv skulle kunna bli till inspiration för andra. Tänk på alla meningslösa mål du kan ge upp. Kasta bort gitarren, sluta drömma och omfamna din enastående medelmåttighet.
 
Den här boken har något för alla. Eller i alla fall för alla som är villiga att ge upp allt och sluta bry sig. Om inget annat fungerar, kom ihåg:
 
Var inte dig själv.
Bli en pizza
Alla älskar en pizza.

pewdiepie.jpeg

 

Kommentarer från fansen som definitivt berättar för mig att det här är humor jag inte förstår:

pewdiepie literally wrote a book what world are we living
a book full of useless quotes? GOTTA BUY 
He can read? 
this might be the only youtuber book I would actually buy
Man I never thought a book would love me. 
Pewdiepie is the next Julius Caesar, William Shakespeare, JRR Tolkien, And Taylor Swift, all in one person. This piece will remove world hunger, poverty, and my virginity.
I would get naked and rub jelly over my belly to get this book 
 
Men för dig som är ute efter en ny dassbok, det här är boken för dig, så mycket kan jag nog åtminstone förstå. 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp