Program på biblioteket

9:57 2 Dec 2015

I’m back! Tillbaka till verkligheten och civilisationen efter 2 veckor i Perus djungel avskärmad från all kontakt med omvärlden.

Mycket av tiden har spenderats i som ni kan se nedan, i horisontalt läge med en intressant bok. Det kändes på riktigt som om jag var borta MINST 2 månader men så kommer man hem och får höra ”Är du redan hemma?!”… 

 

hammock.jpg

 

Men vi ska inte diskutera tidsbegrepp eller min resa, jag vill istället tipsa er i Stockholm om två program på biblioteket under december. Först och främst har vi vår seriedebutbarStadsbiblioteket onsdagen den 9e december klockan 18.00. Skriv upp det i era kalendrar, markera med rött och utropstecken för det här vill ni inte missa! 

 

debutbar.png

 

Det andra programmet för er i Stockholm handlar om staden vi bor i. Den 16e december klockan 18.00 har vi ett program med Håkan Forsell där han samtalar om gentrifiering och segregation. Angeläget, viktigt och intressant för den som vill veta mer om sin stad. 

 

staden_idag_16_december.png

Som vanligt är allt gratis på biblioteket, av folket – till folket, eller någon slogan i den stilen. 

/Er bibblis

En kommentar | “Program på biblioteket”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emina skriver:

    Har du varit på en ayahuasca-retreat? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG