Calle Schulmans sylvassa comeback 3 år senare

4:02 7 Nov 2019

För typ 3 år sen välte jag internet med Sveriges dittills roligaste starter pack:

 

Jag bröt ny mark och tog starter pack-humorn till nästa nivå sas det. 

Det hände inte så mycket mer än att Calle kallar mig ”l “den vidrigaste jäveln jag nånsin stött på” och  blockar mig. Jo just fan, jag ombads ta bort bilden för att han hade kontaktat min arbetsgivare som stod i begrepp med att göra någon deal med något företag där Penny var “sajnad”. Typ. 

Jag har träffat Calle efter detta i dimman och över borden och upplevt att stridsyxan är om inte nedgrävd så i alla fall bortglömd. Tills idag! Han har väl suttit hemma och filat och till slut känt att han har något så slagkraftigt att det är värt att dela med världen. Det tog tre år. Men det var väl värt väntan:

Vi gör alla så gott vi kan. Vi kan NOTERA muspekaren  upp till höger och sluta oss till att han fotat AV dataskärmen men låt oss inte fastna i det. Jag kan gilla att jag fortfarande KRUSAR hans yta men jag är lite besviken tbh? För det första: Jag vet inte riktigt varför men det känns lite trist om man måste skriva ut vad sakerna är? Som att man måste förklara skämtet lite grann? Och det ska man ju inte behöva göra? Man ska heller inte recensera folks humor för den är, som persiko-emojin, delad men det är nånting med skämt som saknar en genuin verklighetsförankring som inte riktigt gör jobbet? Jag tillstår givetvis att jag är väldigt kärvänlig med min katt men att jag faktiskt skulle penetrera dess anus med min lilahövdade yogurtslunga känns inte riktigt trovärdigt av rent fysiska begränsningar. För att citera en före detta partner: “Den kan välta nationer.” 

Att Penny däremot, på grund av sina av sina föräldrars filterlösa exponerade av henne i sociala medier, i tonåren skulle kunna bli deprimerad, ha klippkort på BUP och fly från sina känslor genom att ligga med massa killar (som något slags självskadebeteende) och bli gravid och få fler änglabarn än Moa Wallin känns liksom NÄSTAN lite rimligt?

Därför fick man en klump i halsen SAMTIDIGT som man kluckade? 

Jag tänker på när Appelquist roastade Schyffert på Roast på Berns och målade upp en bild av hur Schyffert satt hemma som barn och RATTADE på Tv:n. Det är KUL för Henrik är NÄSTAN så gammal att det var såna reglage på tv-apparaterna när han var liten. Men hade han sagt att Henrik satt framför runstenar hade det varit lite för långt från sanningen för att vara kul? Nyanserna.

Att Penny skulle hanka sig fram som statist är mest överraskande och SD piggar för att hon skulle kunna vara så fylld av självhat att hon…ja. Ni fattar. Men man ska väl inte teoretisera humor egentligen. 

Missförstå mig inte. Jag välkomnar alla skämt på min och min sphynx bekostnad men starter packs kanske känns LITE passé?

Det KÄNNS som att det peakade och dog i och med denna oöverträffade meme:

 

10 kommentarer | “Calle Schulmans sylvassa comeback 3 år senare”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Calle skriver:

  Dra åt helvete

 2. Calle Schulman skriver:

  Fint skrivet. Jag är inte arg eller så och har inte grävt upp någon yxa. Gillar starter pack-grejen fortfarande. Tänkte först göra ett Få återfall som Geniet-starter pack. Men det det blev bara dystert. Som när du nämnde min mamma med namn härom dagen om när hon var inlagd för alkoholism. Hon dog ju sen. Det kanske du också gör efter några återfall till. Ju. Jag ser inget roligt i det. Och även om man får skämta om vad som helst så kanske inte alla garvar.
  Jag skrev inte ovanstående kommentar. Och en sak till. Det är roligt hur du återkommer till att man inte ska recensera eller teoretisera skämt. Ändå gör du det i hela texten. Som när min vovve slickar sig runt ärselhålet.

  1. Anton skriver:

   Calle, nu har jag väntat i 3 år på att bli avblockerad på insta av dig.
   Kändes tråkigt att du blockerade mig för jag likeade Fredriks inlägg, har tagit bort liken och hoppas på din förlåtelse?

   Styrkekramar till dig!

  2. Lisa skriver:

   Vidrigt att läsa att Fredrik åter igen behöver dra in Penny i den här sandlådefighten. SD-bilden och förklaringen till den når så låg nivå att tom Trump hade baxnat om han såg den. Fy faaan va vidrigt. Man vill ju bara göra en oroanmälan på din mamma Fredrik. Något är det ju som gått seröst åt helvete! Är ingen fan av Calle Schulman men Calle hur kan du ens söka kontakt med Fredrik efter en sån bild? Lika barn mobbar bäst? Så långt ifrån ett geni man någonsin kan komma. Mentally stable like an IKEA-table. Sök hjälp. Båda två. Per omgående!!!!

 3. Kingen skriver:

  Grät du när du bad Calle ta bort bilden eller var du på väg till affären för att köpa kaviar?

  1. Kingen skriver:

   Nä, nu var jag elak. Tycker det är kul när ni är i ”luven” på varandra. Ni är ju så roliga bägge två!

 4. Doktor skriver:

  Hej!
  Jag skriver en avhandling på ämnet Hur Schulmans blev Sveriges mest lättkränkta familj. Den är en studie i samtisjournalistisk och emeprin är sakprosa som t.ex. Instagraminlägg och denna kommentera Calle skrev nyss. Tack för mer material att analysera.

 5. Dystopisk skriver:

  Du tappade mig vid datAskärmen….

 6. S skriver:

  Tror nog att Calle gör sig bäst i att distansera sig och skita i att ha ”beef” såhär, det gör honom nog bättre än att flippa och göra kassa starter packs som är äckliga på riktigt och som tillochmed driver mig att skriva kommentarer på en jävla blogg. Pennypacket var helt enkelt roligt. Calles kassa memearbete och kränkthet är helt enkelt förtjänt av ett ok boomer.

 7. The Collection Marts is platform where you can view latest designs about home décor and bedding. We have large range in different categories with finest fabric in cotton and silk. You can view not only present trends but also view huge collection with reasonable price. The Collection Marts can provide fast service about delivery as well as customer support too. Our products are not only self-made but also, well connected with markets to ensure for possibility of available designs if client want to purchase. The Collection Marts customer support open 24/7 to guide their customers about material or product stuff.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG