Persbrandts sinnessjuka rider

11:02 7 Nov 2019

Man hade kunnat tänka sig att hans rider tidigare bestod av typ en flaska Dworek, en femma ladd och tre horor (det var väl nåt sånt han krävde för att åka på en sån unicef-resa med tv4 för några år sen?) och att den nu skulle kunna bestå av typ naturella cashewnötter, proteinbars och Nocco tropical. Jag var ju med på inspelning av Tårtgeneralen men minns fan inte riktigt vad han hade i sin “trailer”. Kanske för att jag var så jävla rädd för honom att jag aldrig vågade mig nära. Aldrig träffat en människa med sån fruktansvärd pondus. Det låter som ett kul uppdrag: att göra en “bakomfilm” på en stor långfilm? Aldrig mått sämre på jobbet än när jag skulle försöka skapa kul behind the scenes-content med Sveriges läskigaste skådespelare (man?), som dessutom inte alls var med på NOTERNA. Oklart om nån ens hade vågat fråga honom. Eller ens informerat om att jag skulle komma och vifta med en kamera i hans face och störa hans flow stup i kvarten? Aldrig någonsin känt mig så LITEN. Så otillräcklig. Så nervös. Så underlägsen. Så rädd? Hade varit lättare om jag var en söt ung tjej. Dom i crewet som var det hade lättare att komma honom nära av nån anledning. Huruvida det finns material på dom där minneskorten som hade kunnat få honom att ryka i me2 LÅTER jag vara osagt. Hemskt var det. Men skit i det nu. 

Det visar sig att Mikael Persbrandt numera har en unik grej på sin rider: En medelålders dramatiker. 

Ulf Lundell krävde att få sitta själv i Skavlan för att slippa de krystade inspelen från andra gäster. Stora stjärnor får väl vara lite fittiga. Älskar Kristian Luuks anekdot om Bruce dock: ”Han ville bara ha en kopp te och en krok att hänga jackan på.”  Micke däremot krävde att få ta med sig en anonym, om än kanske i branschen uppburen, manusförfattare till Skavlan. Inte sett avsnittet men karisman känns ju INVERTERAD? 

 

 

 

 

 

 

Kravet kan väl passera nålsögat i Skavlan men att släpa med sig sin lågenergiske polare, en för svenska folket HELT okänd person mind you, till ett påkostat realityprogram är ändå helt nytt? Ja, Persbrandt har uppenbarligen krävt att få ta med sig sin gamla polare Stefan Larsson hela vägen till Lobuche Peak i TV4s megasatnings “Expeditionen.”! Det är han fan ensam i Sverige om kunna göra. Om Mickes karisma nosar internationell är Stefans högst regional även här.

HADE varit snyggt med ett tredje exempel men hittade fan inte det! Har ni nåt? 

Update: Han släpade tydligen med sig en vän som heter Juha Mulari till Pluras kök också!

 

4 kommentarer | “Persbrandts sinnessjuka rider”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Eskil skriver:

  Han hade väl med sig en polare till Pluras kök i Spanien också?

 2. Marie skriver:

  Haha! Underbart inlägg

 3. marianne skriver:

  Eeeh han är en av teater-Sveriges främsta regissörer? Han var även utmärkt i Stig Larssons ”Grötbögen”.

 4. Kaare Naess skriver:

  Stefan är en av Sveriges största/bästa/mesta teaterreggisörer…..

  Persbrandt utnyttjar sin ställning för att få det som han vill ha det.
  Det skulle jag och förmodligenvii alla göra om vi bara kunde.
  Respect!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG