Mina issues med Linnea Claeson

10:59 9 Nov 2019

Linnea Claesson har hittat på alla snuskiga inviter och allt hat hon fått. Allt som kommer ur hennes mun eller penna är påhittat eller plagierat. Inte ett ord har ett uns av sanning i sig. 

Orden är inte mina utan en väns och jag märker hur jag för första gången drar en LANS för Linnea. Det är bara vi två i rummet och jag måste vara the voice of reason här för att inte förvandla vårt samtal till något som skulle kunna kablas ut på radio nordfront. Jag säger att jag TROR att vissa saker absolut skulle kunna vara vässade eller möjligen aningen fabricerade men att det på ett sätt inte känns värt att uppröras över eftersom hon belyser faktiska samhällsproblem? Lite som när SD köpte bilder på brinnande bilar från Kanada till sin propaganda-film. Ändamålen och medlen osv. 

Jag försökte googla LITE på det här och hittade att bloggbevakningen skrivit “Jag vet att ni är många som anser att Linnea Claeson fabricerar alla de sexmeddelanden och bilder hon får skickade till sig – Geniet Söderholm är en av dem – men än så länge är det bara åsikter och ingenting som jag sett något som helst bevis på.” 

Jag vill föra till protokollet att jag ”anser inte att hon fabricerar ALLA sexmeddelanden” och jag vet inte om vi är MÅNGA som är FÖRSIKTIGT skeptiska men ibland känns det som att hon fått så orimligt många medelandet som varit så otroligt upplagda för smash? Förstår att hon kanske får grejer skickat till sig av andra kvinnor OCKSÅ men liksom vem skriver: 

“Hade jag varit diin lilla son hade jag älskat att bli ammad av dig  tre puss-emojis, tungemoji, vattendropps-emoji

Hennes svar: ”Hade jag varit din mor hade jag gjort abort.”

Frågan som ändå dyker i huvudet är ju: Vem skriver såhär till en megakänd person som är ansiktet UTÅT för att lägga ut skärmdumpar på konversationer av den här typen? Måste ju va killar som aktivt vill hamn på insta med sina stavfel och tarvliga inviter.

Kommentarerna på assholesonline handlar givetvis mest om hur “fucking klockrena svar på tal” Linnea ger men det är heller inte svinsvårt att hitta också några fellow skeptiker:

 

Jag vet inte varför det STICKER i ögonen? Varför går jag runt och irriterar mig på det här när Syrien brinner och kvinnor spöas av usla män varje dag i vårt land? Här försöker en ung tjej förbättra världen. Varför blir jag provocerad av det? För att hon lånar plakat av kids på klimatdemonstrationer för en perfekt instabild? För att hon får stående ovationer i Luuk & Hallberg på bästa sändningstid när den UNDERDÅNIGE Luuk läser upp hennes ganska platta svar på tal till dessa eventuellt riktiga haters? För att hon scrollade flödet under in memoriam på kristallen-galan?  För att hon söker upp Hédi Fried på antinazist-demonstrationer för ett photo op snabbare än en mediaman nosar upp ladd på häktet? För att hon kapitaliserar på godhet? Är det så fel? Bättre än att kapitalisera på ONDSKA som många av oss andra? Är det för att hon BARA framhäver sina fina värderingar och vill framstå god och inte bjussar på någon smuts och det känns otrovärdigt för att en människa rymmer både OCH? 

Eller är det BARA för att hon är ung TJEJ som är mycket mer framgångsrik i min bransch än vad jag är. Jag vet inte. Vidrigt missunnsamt i SÅ fall. Men nåt skaver. Så är det. Det är sen gammalt. Diskutera i små små grupper. 

 

5 kommentarer | “Mina issues med Linnea Claeson”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Chris skriver:

    För att hon fuskar. Hur kan någon gilla det?
    Greta är äkta, Linnéa vältrar sig i narcissism. Det skaver.

  2. Daniel Hallberg skriver:

    Kan du inte skriva om dina issues med Daniel Hallberg också

  3. Nathalie K skriver:

    Fast hon gör ju det inte för utsatta kvinnor. Hon är ju självkär, alla lögner kretsar kring hur ”snygg” eller ”rolig” hon tycker sig själv vara. Allt handlar om henne själv. Hon är en patetisk människa och hennes handlingar är oacceptabla.

    Som en kvinna född i Iran blir jag uppriktigt arg över hur hon utvattnar begreppet feminism. Hon fejkar trakasserier samtidigt som hundratals andra vita, ”kränkta” tjejer hejar på. Samtidigt fängslas tjejer i mitt land för hur de klär sig, för att de anmält en våldtäkt eller blir grovt misshandlade
    varje dag. När jag var i tonåren blev jag misshandlad av min pappa för att jag hade sett ett avsnitt av SATC. Jag kunde inte gå på två dagar och hade en bruten arm. Men Linnea är ”så modig” och ”stark” som klarar sin vardag med fabricerade hot från sig själv. Hyllad i medier och tar emot priset.

    1. Dackefejd skriver:

      Mycket bra skrivet! Det är förjävligt att folk får ryggdunkar när dem ljuger ihop historier som pöbeln sväljer med hull och hår.

      Det du har fått uppleva ska ingen behöva få uppleva. Synd bara att det inte tas på lika stort allvar…

  4. Sebastian skriver:

    Det enkla svaret är att hon fuskar och utnyttjar det ”goda” för visa hur samhället ser ut. Men problemet är ju då att samhället ser inte ut som Linnea Claesson målar upp utan är hennes hitte på saga om hur samhället ser ut.

    Lite som att jag går och demonstrerar över kvinnors rättighet och lever rövare på stan typ klockan 22.00 en tisdag. Sen kommer folk fram till mig och ber mig ”dra åt helvete din jävla idiot” osv

    Sen går jag och gör ett inlägg på Instagram och skriver ”demonstrerade på stan igår, minst 30 personer kom fram och trakasserade mig. Fruktansvärt! Vi måste stå på oss mot mänskliga rättigheter! Fortsätt kämpa tillsammans kan vi!!”

    Realiteten är dock att jag är en idiot…och det är enda verkliga sanningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg