Rehab!

2:37 8 Nov 2019

Först blev jag arg, överväldigad, motvalls, cynisk, kall, sur och ifrågasättande när detta föreslogs. Men när jag sovit på saken och låtit det sjunka in känner jag: Fan va spännande att få göra det. Vilket privilegium. Vilken chans? Nu känner jag mig fan pepp på detta. Tror det kan vara väldigt givande faktiskt. Ingen gård på Österlen men på Östermalm ändå. Hojta om ni vill luncha runt Karlaplan! Kommer hänga där i fyra veckor! (om allt går som planerat;)

Det är bygger 12-steg men leds av en beroendeterapeut och jag hoppas nog på lite mer jobb med och i stegen. Inte bara HASTA förbi dom utan att bottna i innebörden av dom. Kanske kika lite på underliggande piss också? Skönt också med människor som kanske inte är fullt lika radikaliserade, hjärntvättade och enkelspåriga som vissa i 12-stegsrummen ute på stan:) Nu kör vi! Och ni, ni hänger med! 

 

2 kommentarer | “Rehab!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Kalle Karlsson skriver:

    Ingen mobil!? Har de wifi?

  2. Carina Ersson skriver:

    Du gör helt rätt!! Gå ner på djupet och ut med skiten. Lyckospark!!🤗

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp