Sia är fyrtio år gammal

1:55 13 Mar 2015

Två med oväntad ålder: Maddy Ziegler och Sia Furler.

Se det här som en pågående serie av scoop – först avslöjar jag Kanyes (inte så hemliga) längd, och nu: Sias (inte så hemliga) ålder.

Men ärligt, vem hade kunnat gissa att hon är fyrtio? Jag har, min osunda kärlek till Chandelier till trots, aldrig googlat Sia. Alltså, jag har aldrig tagit reda på hur hon ser ut. Döm alltså om min förvåning när jag plötsligt drabbades av en oemotståndlig lust att få se hennes ansikte framifrån och inte bara som en page i en fåtölj, Skavlan-style.

Så jag googlade. Och chockades! Både av hennes utseende och av hennes ålder. Har så svårt att få ihop det ansiktet, och att ha nått åldern ”definitivt vuxen”, med party girls don’t get hurt. Tycker hennes röst skriker max 29. Men det kanske bara är jag som är ung.

Å andra sidan blir jag chockad av varje fakta om kändisar jag får veta (alldeles nyss: att Rihanna bara är 27! + att hon tydligen har ihop det med Leo DiCaprio, hur kan jag missa sånt?), så jag vet inte, det här kanske bara är scoop för mig och ingen annan.

En kommentar | “Sia är fyrtio år gammal”

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG