När jag mötte världsstjärnan Zara Larsson

3:21 29 Apr 2015

Det är nästan så att jag skulle vilja gråta en skvätt. Idag publicerar vi min stora omslagsintervju med världsstjärnan Zara Larsson här på nöjesguiden.se, och imorgon kommer pappersnumret med samma världsstjärna på omslaget.

Jag och Zara pratar om hennes relation till Beyoncé, hur det var att växa upp som ofrivillig barnstjärna, och följderna av att våga säga vad man tycker om exempelvis feminism. 

Känner liksom ett behov av att tacka alla inblandade, haha, men nöjer mig med att berätta för er att min kollega Robin Wellström som har byggt designen till intervjun är en magiker. Han kan allt! 

Och, on another note – här är mitt favoritcitat ur intervjun: 

”Det kanske verkar tråkigt för de som ger mig beröm, men jag svarar mycket hellre på de som är jobbiga eller skriver någon äcklig kommentar. Den som är snäll är redan bra, förstår du? Jag har börjat blocka folk på senaste tiden. Folk säger att alla får säga vad de tycker, att luften är fri, men nej, varför ska du komma här och kalla mig för feministhora? Vad vill du säga med det? Det får du inte, och så blockar jag bara.”

Gud, det var verkligen exakt lika skakigt som jag beskriver i början av texten, sekunderna innan Zara skulle komma till kontoret. Av någon anledning hade mina kontorskompisar fått för sig att vi skulle ”bjuda på något” när hon kom, och terroriserade mig i flera veckor innan kring vad jag skulle ”bjuda på”. Kan avslöja att jag bjöd på vatten. Men Zara var glad ändå (tror jag).

Läs här, om ni mot förmodan inte har klickat än: Zara Larsson vill vara fri.

/än idag skakig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg