En studie i klotter på en Trädgården-toalett

9:19 11 Jul 2015

Jag var på Trädgården igår, gud hjälpe mig. Men jag har semester så jag skyller på att hjärnan är lite slö. Det var faktiskt riktigt trevligt.

Men vid ett (1) tillfälle besökte jag en toalett. Under den korta stund jag tillbringade där inne såg jag så mycket dumt klotter på väggarna att jag liksom fick nog. Jag ba ”Nåt måste göras!”. Och så tog jag upp mobilen.

DET EXISTENTIELLA KLOTTRET

Här märks det verkligen att folk har suttit och tänkt. Intensivt. Folk har ignorerat bankningar på dörren, onämnbara lukter, det faktum att toaklotter sällan tas upp som en av de stora konstformerna. Knakningar har hörts ut över hela Skanstull för att de har tänkt så hårt. Och sen! Sen kommer det till dem, klottret som ska förändra allt: ”Vi lever i en lögn… En påhittad vision.”

FITTKLOTTRET

Snälla, ta ert snusk elsewhere. Har till exempel hört att det finns en Facebook-grupp för sånt där.

RENT UT SAGT IDIOTISKT KLOTTER

(Vilken semivuxen människa anarkist-a-ifierar ens fortfarande sina bokstäver? Herregud.)

Här någonstans blev det så dumt att jag var tvungen att kasta mig med all min kraft mot dörren för att så snabbt som möjligt ta mig ifrån platsen. Var tvungen att kasta mig ganska länge eftersom jag som tur var hade låst dörren. Så pinsamt om nån hade kommit in när jag stod där med kameran i högsta hugg och ilsken rök pysande ur näsborrarna.

Eller så var det jag som skrev allt, vem vet.

/en påhittad vision

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG