Veckans Kardashian-nyheter: Pyjamas-Kim, kokainrykten och ”I Am Cait”

12:51 3 Aug 2015

Hej och välkomna tillbaka från min semester! Äntligen kan vi få prata om sånt som är viktigt igen, ostörda av värdsligheter som icke-existerande sol och för mycket rosé. Jag presenterar mitt alldeles egna Keeping Up With The Kardashians: veckans Kardashian-nyheter!

Med reservation för att detta dock snarare är att betrakta som månadens Kardashian-nyheter. Saker har verkligen hänt medan jag var mentalt utcheckad. 

1. Kim i spanska Vogue

Okej, jag vet att det här var skitlänge sen. Men de här bilderna, jag måste få se dem en gång till genom att visa dem för er. De är ljuvliga, det finaste jag sett sen Vogue Australia-motsvarigheten. Det är som att man, när man som jag konsumerar stora mängder bilder på Kiki, ibland lyckas glömma bort hur otroligt vacker och gullig och mysig hon faktiskt är. *projicerar*

Även shade-skandalen, det vill säga att Kim under pågående Nicki Minaj/Taylor Swift-drama la upp bilden där hon håller upp handen mot kameran med captionen ”Imma let you finish” (hennes pvs bevingade ord mot Taylor, ni vet) och i efterhand påstod att ”that’s not my style”, var otroligt underhållande. Om ni hittar ett pappersex av tidningen i Stockholm, let me know!

2. Khloe i Complex

Ugh, så fin bara! Plus detta citat, starkt ändå ju:

Tänker ibland att Khloe är den coolaste av dem. Eller iallafall den som blivit minst störd av att vara en Kardashian. Varning dock för att både hon & journalisten konsekvent felkönar och dödnamnar Caitlyn, eftersom intervjun ”took place before Caitlyn Jenner’s transition was complete”. Jeez, whatever that means. Men i övrigt otroligt citatstark.

3. I Am Cait

Caitlyn Jenners nya reality-serie har haft premiär – som jag inte har hunnit se. Det har däremot eviga gullungen Olivia Onwuta, läs det. Tycker man har hört så olika saker! Någon på Trädgården (ja, jag var där igen) berättade för mig att han hade förberett sig på att hulkgråta men satt oberörd, en annan kunde knappt titta klart för att det var så starkt. Jag ska titta på det och återkomma, jag lovar. Men tills dess kan vi väl konstatera att det är ett jävla framsteg för jordklotet att en sån serie ens produceras.

4. Kylie & Kendalls ”graduation party”

Vad var det här?! Man vaknade en morgon och var tvungen att slå sig fram genom Instagram-feeden med machete för att den var så full av photobooth-bilder på klanen med omnejd. Men Ryan Seacrest, Keeping Ups producent, ordnade alltså ett graduation party för Kylie, som graduated för någon månad sen, & Kendall, som graduated förra året. Bättre sent än aldrig! Och man säger ju som bekant inte nej till otaliga foton på gänget, kokainrykten och Khloes twerkande.

5. North har börjat spela fotboll

Orkar inte säga något om detta förutom: h e l v e t e vad gullig Nori är. Gå för övrigt absolut inte in och leta i kommentarsfältet till den bilden där Kanye syns, jag har skrivit något snuskigt där.

Veckans antinyhet: Jonathan Cheban debuterar i Kim Kardashian-spelet. Otäckare människa får man leta efter.

/er trogna Kardashian-(k)orre

2 kommentarer | “Veckans Kardashian-nyheter: Pyjamas-Kim, kokainrykten och ”I Am Cait””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Julia Gummesson skriver:

    uh, h8 jonathan! så otäck liten tomte

  2. Johanna skriver:

    Vouge Espana finns på mitt sommarjobb, dvs Pressbyrån Centralstationen vid ”Spottkoppen”. Vet dock inte vilket nummer som är inne och vilket nummer detta reportage återfinns i? Kom in i veckan så kollar vi upp det tillsammans om du vill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG