Bäst på internet: Anna Axfors på Twitter + Äkta Spåman Online Tarot

10:54 11 Nov 2015

Hej och välkomna till Internetguiden! Idag ska jag visa er mina två favvosaker på www just nu: min idol Anna Axfors nätpublicerade tweetsamling och en tarotläsare.



Som ni borde veta by now har vi en ny blogg på NG: Vi som aldrig skrev prosa, författad av poeterna Elis Burrau och Anna Axfors. Elis har varit min idol sen han var chefredaktör för skoltidningen på Södra Latin när jag gick i ettan där, Anna är ett nyare tillskott i förebildssamlingen. Jag är tokig i henne, I’m telling you. Dessutom delar vi kärleken till Sia och Fredagspodden.

Nu har en person valt ut hennes bästa tweets och gjort dem jättefina här. Läs om ni inte hatar livet samt vill hitta någon ny (Anna, alltså) att bli kär i.

Eftersom jag nyligen gått in i någon sorts nyflumfas (tolkning: läser horoskop, köper kärlekskristaller och skickar emoji spells) lånade min kära kollega Karin mig sin Linda Spåman-tarotkortlek häromveckan. Den har jag dekorerat stora delar av mitt hem med, men jag nöjer mig ju som bekant sällan med the really real world. Därför överlycklig över att det finns en onlineversion av kortleken. Med ljuva tolkningar av korten, no less.

Uppfattat? Varsågod för en underbar stund på internet. Långt ifrån porrdebatten.

/emojihäxan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG