En ovanligt händelselös kväll på röda mattan: Grammy Awards 2016

10:53 16 Feb 2016

sheeran_swift_wireimage-510506534_mazur
(Grammy-galan 2016 i en bild, am I right… Skoja. Eller?)

Internet är i gungning! Nej, vänta, det är det inte alls. Igår gick galornas gala, Grammys, äntligen av stapeln. Men helt ärligt var det inget superevent, va?

Man är ju alltid ute efter en rejäl galaskräll när det rör sig om en så stor och framemotsedd kväll. På Grammy Awards igår hände… Inte så mycket? Jag kanske bara är skadad av Rihannas bortfall, men jag tycker inte ens att det var så många stjärnor där? Besviken. Mycket besviken.

Vi får fokusera på kläderna istället.

koHfITEZS10ib4nDqawGYMPBylKO5NvQ

Tove Lo! Adele! Bella Hadid!!! Så majestätiska alla tre. Det är roligt med Bella Hadid, hon har den sortens fotomin jag försöker eftersträva, som på henne framgångsrikt går att beskriva som ”världens vackraste flytlik”. Tror inte att jag generellt sett brukar lyckas lika bra med den.

1pXcq6RTG2dKAjVufUCSitInQMy5wvW0

Alltså, jag tycker inte att det finns något självändamål i att kritisera kvinnors kläder, det gör jag verkligen inte. Något annat som är tröttsamt är att slentrianklaga på Taylor Swift (och detta säger jag som en person som inte har några särskilt varma känslor för Taylor Swift). Men! Att Florence Welch har en klänning som är lika delar BR Leksaker/Odd Molly, det är under all kritik. Samma sak med att kombinera cerise och korallrött, tyvärr, Taylor. Och att ha en klänning med noter för att man är på en musikgala, nej, det kan vi inte ens tala om.

cGPpZ2bnBtuNTU7JO0RM9qaydfAe5C4r

Chrissy Teigen, äkta fin i nästan-bröllopsklänning. Vi måste tala mer om hur snyggt det är att vara gravid på röda mattan. Lady Gaga, ja, vad ska man säga, snyggt är det ju inte. Men är svag för henne. Ciara vet jag inte ens vad hon har på sig, kan inte slita blicken från hennes ansikte.

IU13qBc6rniSTsQZxPmGMtkzhwDjfO4L

Galans spexare! Skrillex + Diplo i egenskap av Skrillex + Diplo, eftersom ingen av dem i ärlighetens namn ser så konstiga ut längre. Men Skrillex hade kunnat kosta på sig ett par strumpor, va? Wiz Khalifa som puffade på självaste röda mattan = goals. Och så Justin Bieber som hade med sig sin lillebror och ställde till med puss-show framför kamerorna. Tyvärr verkar Justin ha tagit av sig sin optiskt vita kavaj sen. Svart glansig skjorta och svarta kostymbyxor, ingen superlook.

NviLKm4Ju7ZMtzfg9TG5COaUWkx3yepq

Ariana Grande, Selena Gomez, Kehlani – triss i suuupersöta barnstjärnor.

Ni ser ju. Inga skrällar. Lite fina kläder, lite fula kläder. Det var allt.

/er mästare i kritiskt tänkande, Greta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg