Här hittar ni mig!!

3:51 10 Mar 2014

VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG!!

Äntligen är den klar! Som jag har väntat! Seriöst. Har suttit som en hare vid datorn och glott på mailboxen i fyra dagar i väntan på att den ska läggas upp.

Är som ni kan se numera en del i Nöjesguidens högkvalitativa bloggteam. Är skitnöjd och tillfreds över detta naturligtvis, ALLTSÅ KOLLA BLOGGARNA SOM FINNS HÄR. 

Det tar väl ett tag innan jag lärt mig hur man bloggar, hur man lägger upp bilder å sånt. Just nu är jag väl inte HELT på det klara med det. Men eftersom jag är ett tekniskt snidat geni typ (installerade min WIFI-skrivare helt själv) så lär det gå med väldig fart. Så förvänta er inget annat än regelbundna, snygga uppdateringar. 

Ni som redan följer mig via bloglovin behöver inte göra nåt, ni behöver inte börja följa den nya URL:en, det där sköter sig automatiskt. Som sagt: GÖR ICKET NÅGOT. Och ni som följer mig via adressen hejsonja.se behöver inte heller ändra nåt. Snart kommer den andressen ta er hit som om det vore det naturligaste i världen. 

Ni som inte följer mig på bloglovin öht kan börja göra det här: 

Follow on Bloglovin

hejsonja.jpg

Ni som inte vet över huvud taget vem jag är kan besöka min gamla blogg som finns >här<. Annars kan ni besöka min twitter som finns typ här (det kan ni göra ändå btw).  Det finns rätt mycket ni kan göra för att ”lära känna” mig när jag tänker efter, tänkte först uppmana er till att ”använda er fantasi” men kom på att det kan vara en invit till besatta stalkers så börja med länkarna som jag lagt upp här så blir det bra.

2 kommentarer | “Här hittar ni mig!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    Hurra! Väntat otåligt jag också!

  2. Bjässen skriver:

    Grymt!!! O fanken vilken snygg bild!
    Blogga nu utav bara farten

    Stora intima kramar
    B

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG