Hon blir alltid sjuk av att se mig

12:51 15 Mar 2014

Idag kom lillsyrran och hennes partner på besök och de kommer att stanna här hela helgen. Lagom till att de kom fick hon frossa. Blir alltid orolig när hon får frossa, för ungefär varje gång vi ses drabbas hon av svår influensa. När jag vann Årets mamablogg 2009 till exempel så fick jag en hotellnatt på Berns som ett av prisen. Jag valde att dela den natten med henne.  Hon kom dit, fick 41 graders feber, flöt omkring i jacuzzin med stängda ögon och spottade slem i en plastpåse nedanför dubbelsängen. 

Så nu när hon började bädda in sig i filtar och ta på sig halsduken blev jag som sagt rätt orolig, men det verkade lugna sig efter ett tag. Jag kände på hennes panna och hon var snarare kallsvettig och jag antar att det kan vara ett gott tecken (eller möjligt förstadie till malaria). 

Vi har i alla fall käkat gott och bara slappat. Vi har inte haft så mycket till val med tanke på regnstormen som pågår där ute. Ja jag vet att en kan ta på sig joggingdressen och plåga sig runt en sjö även om det piskar vatten från alla väderstreck och ja visst kan en ta en buss in till stan, sätta sig på en kareokebar och sjunga Africa av Toto men jag har aldrig sysslat med sånt. Lägg gärna märke till hur vansinniga båda exemplen är. I stället har vi bland annat skickat såna här roliga skämtbilder till varandra över mobilerna och för en gångs skull kunnat se den andres reaktion LIVE. 

img_3111.jpg

Jag skriver mer i morgon! För i morgon tänkte vi dra till Slottskogen (park i Göteborg) eftersom hennes partner så gärna vill se pingvinerna och sälarna som finns där. Jag känner mig jättepepp för unga människor som kommer till andra städer vill ofta bara festa så jag är jättenöjd med att de vill gå till en park och se på djur i betongbassänger i stället. 

En kommentar | “Hon blir alltid sjuk av att se mig”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. linn skriver:

    Åh, snälla gör en uppföljning på partnerns reaktion på sälarna och pingvinerna. Vilken sjuuuuuk besvikelse det måste ha blivit?! Sveriges mest överskattade djur i bur, lätt. Vet inte hur många gånger jag stått och glott på sälarna med min son och typ försökt ”Koooollla nu simmar en!!!”, och han bah ”Och?”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp