Dagens shopping och TEST av whitelines automatic scanner

2:30 2 Jun 2014

image-13.jpegIdag har jag shoppat lös. Jag gillar inte konsumtionsbloggar eftersom de förgiftar folks själar och gör så att läsarna kanske önskar skit som de egentligen inte behöver, men idag ska jag alltså vara en lika illa kålsupare och hetsa er att kanske vilja köpa följande:

image-12.jpeg

Jag köpte anteckningsblock, penna och magneter för sammanlagt hundratals kronor. Alltihop är mkt välkommet till hushållet Abrahamsson och jag är väldigt nöjd. Särskilt över pennan. På något sätt har alla bra bläckpennor lyckats leta sig bort från mitt trygga grepp och kvar har jag bara haft skitpennor som klumpar sig och spottar mig rätt i ansiktet. Så jag är jätteglad att äntligen få skriva med en penna som matchar min elegans. Ballograf ska det vara och inget annat, som till exempel Pilot, som är värst och som jag hatar.

Magneterna, som ser ut som gnistrande silvermetall, är egentligen gjorda av typ giftigt pfalafel-plast som lägger sig i dammet och ger mina barn genetiska skador, så de rekommenderar jag inte. Men visst ser de snajsiga ut. 

Whitelines är anteckningsblock som jag gillar jättemycket och nu har de kommit med en ny funktion som heter ”automatic scanner” vilket innebär att jag kan föra in mina anteckningar till mobilen med ett knapptryck. 

Jag har testat! Jag valde att härma denna illustration och scanna, och så här blev resultatet: 

image-13.jpeg

Allt man behöver göra är att ladda ner whitelines-appen till sin mobil och sen är det bara att köra igång. Jag är osäker på vad jag personligen ska ha det till men vem bryr sig, det är en cool funktion och den fungerar.

 

En kommentar | “Dagens shopping och TEST av whitelines automatic scanner”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. tove skriver:

    Jag fattar inte riktigt vad appen gör. Har du scannat av illustrationen rakt av och så ritar telefonen en ny bild? Eller har du ritat en bild och scannat av?? Vad är då skillnaden mellan att scanna och fotografera? Anledningen till att jag inte riktigt förstår är kanske att jag inte har en telefon som kan ha appar, eller koppla upp sig till internet, eller fotografera eller nånting (mer än att ringa och smsa typ). :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg