Ute on the road

12:39 6 Aug 2014

Just nu är jag ute på vägarna igen. Men jag är nästan aldrig nån annanstans än i Falkenberg när jag är ”ute på vägarna”. Jag orkar inte upptäcka nya ställen. Så nu lär jag känna Falkenberg. Nästa år kanske det blir nån annan stad. Och på detta sätt kommer jag aldrig att behöva lämna Sverige. Hoppas jag. Läste nånstans att ”Resor är som sidor i en bok och åker man inte ut i världen får man bara ett tunt häfte”. Ja vad ska jag säga. En del tunna häften är bättre än vissa tunga böcker. Sen har vi ju rabatthäften också. Typ ät två men betala för en på en Kinarestaurang. Äh nu är jag trött. Klockan är mitt i natten och det är bara dumt att ligga när vaken.

En kommentar | “Ute on the road”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Ken skriver:

    Have you read ‘Ute på veiene ‘ by Odd Eidem? One of the most beautiful books I have read in any language. Especially the last scene of singing in the chapel of an insane asylum in Canada. Perhaps the Norwegians are still too opptatt of the second world war but I think this book is a must read.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG