Likheten mellan en kissande älg och Jimmie Åkessons förmodade spelmissbruk

6:33 13 Sep 2014

Idag såg jag en älg gräva en liten grop i marken som den sedan kissade i. Det hade samlats en massa människor runt älgen, både vuxna och barn,  och alla stirrade på älgen medan den ”gjorde sitt”. 

”Nu kan du berätta för kompisarna på skolan att du sett en älg kissa!” hörde jag en förälder säga till sitt barn och jag kände lite samma sak – jag hade just sett något som kändes värt att prata om. Något näst intill spektakulärt. Men samtidigt kände jag lite skam eftersom jag tagit del av något som nog egentligen var ganska privat för älgen.

Känslan påminde faktsikt om när jag läste det här avslöjandet som Ekot gjorde om Jimmie Åkesson häromdan. Avslöjandet innefattar att han spelar på nätcasino för mer än vad han tjänar som politiker och att han förmodligen lider av ett rätt omfattande spelmissbruk. 

Det kändes intressant att ta del av den informationen. Men samtidigt kändes lite som att stå i grupp och beskåda Jimmie Åkesson medan han kissar i en grop. 

image-43.jpeg

Men det finns några skillnader som gör det mer relevant att titta på den ena.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg