Filmer jag sett på sistone: lösnäsor och skogsväsen

10:11 30 Okt 2014

I kväll åt jag tyvärr pizza så min mage har svällt upp och jag känner mig gravidillamående fastän jag inte är havandes. Så vad gör man?

4-bildsserie_2014-10-30_kl._21.23_5_kompilerad.jpg

Inte fan vet jag. Knyter en sjal runt huvet för att få känna sig lite fasion kanske. 

Och så läste jag lite på Hej Blekks blogg. Här snackar vi en som sett mycket film på sistone. Alltså verkligen. Oh my god. Nu blev det hur som helst så att jag fick en evinnerlig lust att härma henne så därför tänker jag dedikera resten av detta inlägg åt filmer som jag sett på sistone. Jag vill ha samma layout som henne också för den var snygg. 

cloudatlaswidefaces-tomhanks1.jpg

2.png

Cloud atlas (2012)

Jag är ansiktsblind och inte blir det lättare att hålla reda på de olika karaktärerna när samma skådis dyker upp i olika miljöer med allskönest lösnäsor och peruker. Tom Hanks hade väl cirka fem olika lösnäsor allt och allt. Jätterörig film och jag får ingen relation till nån av karaktärerna. När jag tror att jag ”lärt känna” någon är den helt plötsligt nån annan. Men har på känn att filmen kanske gömmer ett oerhört djup nånstans under alla peruker och miljöbyten.

—-

voices_from_the_forest.jpg

2.png

Voices from the forest (2014) (dokumentär)

Gary Cook har en stuga på New Zeeland och ibland när han och frun varit ute på picknick så har de hört konstiga ljud från skogen. Så Cook bestämmer sig för att ta med sig ett kamerateam till skogen och spela in en dokumentär om dessa eventuella skogsväsen. Till hjälp har de en hög med lokaltillverkad konst som ska locka fram varelserna. Det går inte så bra, förutom att de, när de ska gå igenom videomaterialet i efterhand, ser en skugga i bakgrunden bakom några buskar. Filmen är bitvis lite mysig men eftersom skogsväsena inte äter mat så är de för det mesta osynliga tyvärr.

—-

Och det var allt jag hade för denna gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG